Statul român donează masoneriei un teren de 500 000 euro

Marea Lojă a primit de la Guvern un teren de de 2,1 milioane leiDARURI pentru Masonerie. Marea Lojă a primit de la Guvern un teren de de 2,1 milioane lei

Guvernul îşi exersează dărnicia înainte de Crăciun şi oferă Marii Loje un teren în valoare de 2,1 milioane de lei, spre folosinţă gratuită pentru 49 de ani.

Un teren în suprafaţă de 2.500 metri pătraţi de pe Bulevardul Expoziţiei din Capitală, din vecinătatea complexului Romexpo, a fost acordat de Guvern Marii Loje Naţionale spre folosinţă gratuită pentru 49 de ani, pentru construirea unei clădiri “de interes public”.

Terenul, administrat de către Regia Patrimoniului Protocolului de Stat (RA-APPS), a fost cedat pentru Asociaţia “Marea Lojă Naţională din România”, printr-o hotărâre aprobată în ultima şedinţă de guvern.

| realitate.net

Așadar, masonerie este de interes public în România? Dacă da, atunci se înțelege de ce legile sunt din ce în ce mai antihristice.

5 comments

  1. Traiasca Legiunea si Capitanul!

    Iar peste 1 an, 2 sau 48, aceasta "donatie" va fi prelungita pentru eternitate. Cum? Simplu. Dreptul de preemptiune. Sper ca stiti de el...
    Vanzatorii de tara ne conduc. Ma intreb doar, cand or sa plateasca pentru aceasta tradare.

  2. Traiasca Legiunea si Capitanul!

    dar nici nu ar trebui sa mai mire

  3. Traiasca Legiunea si Capitanul!

    Este o mare rusine asupra conducatorilor statului dar mai ales asupra sinodului BOR care nu ia pozitie. E lesne de inteles ca prin aceasta "donatie", diabolica masonerie se dezvolta din ce in ce mai mult la noi in tara. Stiind bine din faptele lor, dar si de la Sfintii Parinti care au blestemat masoneria, caci lucrarea masonilor se invarte in jurul ideii de a-l rupe pe om de Dumnezeu si totusi sinodul BOR nu ia atitudine, nu condamna decizia guvernului, atunci lucrurile sunt foarte clare si o declar public : acest sinod nu-l mai are pe Dumnezeu in mijloc, nu mai corespunde randuielilor crestin-ortodoxe, ci e un sinod las-corupt-lepadat !!! Nu recunosc acest sinod, nu mai au nici o valoare ( si nu de acum...) !!! Solutia e veche dar actuala si spre mantuire : intoarcerea la canoanele Bisericii, care in nici un caz nu sunt depasite sau invechite, ci normative pentru mantuirea sufletului. Amin.

  4. Traiasca Legiunea si Capitanul!

    Slujitorii satanei, dusmanii lui Dumnezeu....nu as vrea sa fiu de fata la infricosata judecata a lor ! Iadul ii asteapta daca nu se intorc cu fata catre Dumnezeu ! FEREASCA DUMNEZEU !

  5. Traiasca Legiunea si Capitanul!

    "Iar mie să nu-mi fie a mă lăuda decat numai in Crucea Domnului nostru Iisus Hristos, prin care lumea este răstignită pentru mine, și eu pentru lume!" (Galateni 6:14)

    Ba unii vor ajunge ca, cu ajutorul demonilor, luandu-se după amăgiri satanice, să pogoare chiar foc din cer amăgind chiar si pe sfintii adevărati. Acestia sunt mucarii de azi, din mijlocul vostru, adică sectarii, care atunci cand vor fi lepădati de dreptul Judecător vor zice: “Doamne, nu am făcut minuni in numele Tău? Nu ne-am inchinat noi Ţie?" La toate acestea Dumnezeu le va răspunde: “Duceti-vă de la Mine blestematilor fiindcă nu vă cunosc pe voi" (Parintele Arsenie Boca)

    (franc)masonilor,intoarceti-va la Adevaratul,Unicul si Singurul DUMNEZEU: Tatal,Fiul si Sfantul Duh
    caci va fi prea tarziu cand la Judecata si la a 2a venire a Mantuitorului Iisus Hristos veti dori sa va lepadati de voi si sa luati armura Lui!

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

*