george-maior-sriBrrr!

“CIND ANUMITE LUCRURI SE IMPING SPRE ANARHISM, SPRE RADICALISM, TREBUIE SA APLICI LEGEA!” – a mai declarat George Maior, seful SRI si nasul lui Ponta, intr-un interviu pentru B1 TV.

Din pacate pentru Romania, seful SRI comite citeva erori nepermise care ma fac sa cred ori ca George Maior este decuplat de la propriul serviciu pe care il conduce, ori ca seful SRI anunta sfirsitul firavei democratii romanesti!

Seful SRI nu a scos o vorba despre modul fraudulos in care s-au dat cele mai multe licente de explorare-exploatare. Sau despre faptul ca la Pungesti CEI 1000 DE JANDARMI, la ordinul Jandarmului Sef, au incalcat propria lege a Jandarmeriei! Sau despre faptul ca Chevron isi instaleaza sonda pe terenul primarului, un teren dobindit printr-o ilegalitate URIASA! Sau despre faptul ca ziaristii romani nu sint lasati sa filmeze la Pungesti desi ziaristii romani au filmat si in Kosovo, si in Irak, si in Afganistan, si in Egipt sau in taberele de refugiati sirieni. NU, refugiatii de la Pungesti, sinistrati si ocupati pe propriile lor terenuri, NU POT FI FILMATI !

Seful SRI nu a suflat o vorba despre faptul ca PUNGESTENII nu au voie de la Prefectura sa organizeze Referendum pentru inlaturarea primarului hot si tradator, cu toate ca acest drept este garantat prin Constitutie! George Maior nu sufla o vorba despre zecile de mii de romani care au protestat admirabil timp de doua luni sau despre cea mai mare adunare a motilor din istorie, cea de la Cimpeni.

Ca sa nu mai vorbim despre faptul ca majoritatea companiilor de exploatare, care vor transforma Romania intr-un imens santier al distrugerii, sint niste companii off-shore sau casute postale despre care romanii nu au nicio informatie de la Serviciul Roman de Informatii !

“STATUL SA-SI FACA TREABA!” – ordona seful SRI! Pai tocmai asta facem, STATUL sintem si noi, “prostimea”, tarani din Pungesti sau domni de la Bucuresti! NOI CEREM APLICAREA LEGII, VOI O INCALCATI ! SINTETI RUPTI DE REALITATE SAU TRADATORI !

Sa fim iubiti!

Radu Moraru | nasul.tv