Guvernul atacă referendumul de la Băile Felix pe tema gazelor de şist

gaze_felixScandal în Bihor din cauza referendumului privind exploatarea gazelor de şist. Consiliul local din Sînmartin, comuna care administrează staţiunea Băile Felix, a decis să organizeze un referendum, pentru a consulta populaţia în legătură cu prospecţiunile şi exploatările care ar urma să aibă loc în zonă.Scandal pe tema referendumului la Băile Felix pe gazele de şist. Guvernul atacă decizia

Prefectura a atacat, însă, decizia în instanţă. “Hotârârea va fi atacată luni dimineaţă datorită faptului că această hotărâre excede caracterul patrimonial al comunei Sânmărtin. Resursele subsolului sunt resurse naţionale şi nu decide nicio comunitate locală asupra lor. Instituţia Prefectului veghează la respectarea legii. Referendumul ar putea fi interpretat dacă respectăm sau nu Constituţia”, a declarat la Realitatea TV, prefectul Claudiu Pop.

 

| realitatea.net

2 comments

  1. Traiasca Legiunea si Capitanul!

    Inca o "victima". Priviti bine pozele de la Baile Felix, multiplicati-le si pastrati-le cu sfintenie. Caci, cu aceste poze vom ramane. Pamantul, apele, padurile si oxigenul, toate vor fi rase de pe suprafata pamantului. Va ramane doar cianura si focul continuu. Nu stiu de ce am senzatia ca satana (jidanimea) pregateste iadul in Romania.

  2. Traiasca Legiunea si Capitanul!

    Deci pentru a respecta constitutia si legea e cazul ca referendumul sa fie NATIONAL. nu?!?!!!!!!!!
    Atunci vor respecta vointa poporului? Sau ca in cazul pasapoartelor biometrice? Haideti sa cerem referendum NATIONAL! Nu am nevoie de gaze de sist! Pot folosi fasolea …. Total eco si sanatos!

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

*