Discursul lui Godfrey Bloom in Parlamentul European: “vă vor asalta şi vă vor spânzura!”

[youtube=https://www.youtube.com/watch?feature=player_embedded&v=MmzIqFUjP0s]

Discursul europarlamentarului independent Godfrey Bloom in Parlamentul European (21 noiembrie 2013):

Parlamentul European – Strasbourg, 21 noiembrie 2013:

“Ei bine, domnule Președinte, îmi vine în minte un citat al marelui filosof american Murray Rothbard care spunea: “Statul este o instituție talhara”. Impozitarea este un sistem prin care politicienii și birocrații fură banii de la cetățenii lor pentru a-i risipi într-o manieră rușinoasă. Acest loc nu este o excepție. Este fascinant, și mă întreb cum reușiți să vă păstrați seriozitatea atunci când vorbiți de evaziunea fiscală. Întreagă Comisie și birocrații din Comisie nu plătesc impozite. Voi nu plătiți taxe și impozite ca și restul cetățenilor! Voi aveți tot felul de avantaje….. Voi sunteți cei mai mari evazioniști fiscali din Europa, și totuși voi stați aici și dați lecții! Oamenii din Uniunea Europeană încep să înțeleagă mesajul. O să vă dați seama că euroscepticii vor deveni din ce în ce mai numeroși. Și să vă mai spun ceva, când popoarele își vor da seama de ceea ce sunteți, nu vor avea nevoie de mult timp sムia cu asalt Parlamentul și să va spânzure. Și vor avea dreptate!”

Via art31.ro

3 comments

  1. crestinul ortodox

    Traiasca Legiunea si Capitanul!

    ".... Întreagă Comisie și birocrații din Comisie nu plătesc impozite. Voi nu plătiți taxe și impozite ca și restul cetățenilor! Voi aveți tot felul de avantaje….. Voi sunteți cei mai mari evazioniști fiscali din Europa, și totuși voi stați aici și dați lecții! Oamenii din Uniunea Europeană încep să înțeleagă mesajul. O să vă dați seama că euroscepticii vor deveni din ce în ce mai numeroși. Și să vă mai spun ceva, când popoarele își vor da seama de ceea ce sunteți, nu vor avea nevoie de mult timp sムia cu asalt Parlamentul și să va spânzure. Și vor avea dreptate!”

    Adevar Graiesti pentru ca ADEVARUL slujesti
    amin.

  2. Traiasca Legiunea si Capitanul!

    E bine ca s-a trezit macar in ceasul al 12-lea. Sunt multi ca el in asa-zisul parlament mUE - nimic altceva decat o structura terorista - si totusi continua sa taca, desi cunosc prea bine adevarul.

    Dumnezeu sa le lumineze mintile!

  3. Traiasca Legiunea si Capitanul!

    Adevărul iese la suprafață și se separă ca untdelemnul de apă. A apărut scânteia.Ce urmează,nu trebuie să vă spun eu . Iată că o conștiință a început să vorbească.Tot așa ânainte !

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

*