“Constituţia nu trebuia scrisă de francmasoni”- Protest în Camera Reprezentanților din America

Iată cum ajung și ereticii să ne rușineze, având curajul să-i înfrunte în față pe masoni!Dintre toți parlamentarii noștri ortodocși, a făcut vreo unul un asemenea gest? Mai ales acum când țara se vinde bucată cu bucată!

Tensiunea din ultimele zile şi-a pus amprenta asupra angajaţilor din administraţia americană. Cu câteva minute înainte de aprobarea proiectului de buget din Camera Reprezentanţilor de la Washington, a avut loc un eveniment neobişnuit în sala de şedinţe.

O stenografă, angajată a Camerei, recunoscută pentru calmul ei, a pus mâna pe microfon şi a început să urle.

“Nu vă lăsaţi înşelaţi. Dumnezeu nu poate fi păcălit. O Cameră divizată nu poate să reziste”, a urlat ea în primele secunde. La scurt timp, un ofiţer de securitate a scos-o din scenă, dar o înregistrare radio a surprins restul depoziţiei sale virulente.

“El(Dumnezeu) nu se va lăsa păcălit, El nu se va lăsa păcălit, nu mă atingeţi…! Nu se va lăsa păcălit! Cea mai mare dezamăgire este că nu există o naţiune sub voinţa lui Dumnezeu. N-a fost niciodată! Putea să fie, dar nu a fost! Constituţia nu trebuia scrisă de francmasoni şi îndreptată împotriva lui Dumnezeu. Nu puteţi sluji doi stăpâni! Rugaţi-vă la Dumnezeul nostru, Domnul Iisus Hristos!”

Toţi cei prezenţi au rămas total surprinşi de acest comportament dezechilibrat.

Un corespondent CNN, Dana Bash, a vorbit cu câţiva oameni care o cunoşteau pe femeie.

“Este o persoană cunoscută de toată lumea, ambabilă cu noi toţi, un coleg extraordinar şi respectat de toţi angajaţii. Ceea ce a făcut ne-a surprins pe toţi”, spunea republicanul Peter King.
“Ofiţerul de securitate a lăsat-o să treacă pentru că ea lucrează acolo. A urcat pe podiumul de unde vorbeşte preşedintele. Nimeni nu se aştepta la un asemenea incident. Nimeni nu a luat-o în seamă, credeam că are vreo hârtie pe care trebuia să o înmâneze cuiva. Abia când a început să ţipe ne-am dat seama”, a menţionat King.

Shennell S. Antrobus, şeful Poliţiei din Capitoliu, a declarat că femeia nu a fost arestată şi nici acuzată de vreo infracţiune. Ea a fost însă transportată la un spital, unde urmează să fie evaluată riguros.

| Antena3.ro

4 comments

  1. Traiasca Legiunea si Capitanul!

    "Evaluata riguros"? Dumnezeule! Va iesi de acolo leguma. Ii vor sterge cu totul mintea, declarand-o nebuna.

  2. crestinul ortodox

    Traiasca Legiunea si Capitanul!

    Aceasta femeie a Spus Adevarul …”nu se poate sluji la doi domni ”
    “Nu Poti Sluji la doi domni , ori pe unul il iubesti si-l slujesti si de celalalt de lepezi ”
    nu poti a sluji si lui HRISTOS si lu mamona
    ADEVARUL este in ORTODOXIE , HRISTOS Cel Ortodox este ADEVARUL
    sa slujim pe Cel ce este ADEVARUL CURAT si LUMINA ADEVARATA
    poporul american sa o sustina si sa o apere
    altfel de pe fata pamintului ii va sterge in intregime Mania DUMNEZEIASCA
    amin.

    rage fiara spre a inghiti natii intregi dar ADEVARUL Va Fi Spus si la Lumina Va Fi SCOS pentru LUMINA CEA ADEVARATA
    “Eu Sunt CALEA , Adevarul si Viata ” ne spune MANTUITORUL , DOMN si DUMNEZEU ADEVARAT in TREIMEA SFANTA SLAVIT si LAUDAT , Domnul IISUS HRISTOS , Fiul Lui DUMNEZEU , Mesia venit pe pamint acum 2000 si de ani dar evreii nu l-au recunoscut si nu l-au primit ci cu ocara l-au rastignit pe CRUCE
    Intunericul nu va putea a inghiti LUMINA

    Neamurile toate la ADEVAR
    Vor Veni
    si ORTODOXIA peste lume
    Va Straluci
    amin.

  3. crestinul ortodox

    Traiasca Legiunea si Capitanul!

    “Nu Poti Sluji la doi domni , ori pe unul il iubesti si-l slujesti si de celalalt te lepezi
    Nu Poti Sluji si pe HRISTOS si pe mamona "
    amin.

  4. Valentin Dorneanu

    Traiasca Legiunea si Capitanul!

    pentru masoni comportamentul ăsta e dezechilibrat și rămân perplecși , nu cunosc sau nu recunosc un avertisment.
    Vai de ei pentru asta, o vor chinui pentru asta pe femeia aceea că ei nu suportă să audă cuvântul adevărului, sunt plini de ei sau de duhul satanei mai bine zis... mândrie luciferică e în acești francmasoni.

    Eu de mult timp am zis că nu sunt de acord ca masonii să ne dea legi.
    Si scrie acolo că ne-au rușinat ereticii că au combătut francmasoneria asta blestemată.

    Deci e limpede că dacă am fost rușinați e pt. lipsa noastră de opoziție față de vrăjmașii Evangheliei, adormirea asta generală pe care nu o mai văd nici preoții să o semnaleze în toate datele ei, adică îi premiază pe masoni, îi pictează pe biserici construite cum zicea acum 10 ani pr. Amfilohie într-o conferință pe tema Taina fărădelegii, mai e acolo și cu pr. Calistrat dar conferinta apare cu numele Parintele Amfilohie Branza - taina faradelegii

    http://www.youtube.com/watch?v=TFFg_JyroTY

    Eu cred ca ar vrea sa sufere pentru Hristos de aceea a zis, iar noi trebuie să fim alături de el. Să ne opunem cred cu curaj acestor probleme - cip-ul în acte, satanizarii educatiei, distrugeri institutiilor spitalicesti - vaccinarea noilor nascuti, ecumenismul asta blestemat care ne invita la o toleranta fata de invatatura dracului, drepturile omului ale unei lumi noi, unite, de fapt guvernarea mondiala, antihristica
    Tot felul de libertăți mincinoase pro-sodomie, pro-avort, pro-pro-pro. Domnule , da nu i-a oprit nimeni, numai că ei VOR CA BISERICA ÎNSĂȘI SĂ ÎȚI PROCLAME CA VIRTUTE ACEASTĂ NEMERNICIE, ACEASTĂ SATANIZARE - MASONIZAREA LUMII.
    DECI MASONERIA SE FOLOSEȘTE DE BISERICĂ PT A SE PROCLAMA CA ARHITECT SUPREM - UN NOU DUMNEZEU, de fapt care este ANTIHRISTUL.
    Acu 10 ani a zis asta deja un parinte, acu se vede ca noi nu ne-am luptat ... marea parte a poporului.
    Cine nu lupta nu are biruinta.
    Doamne trezeste poporul tău creștin-ortodox!
    Hristos a înviat!

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

*