Masoneria își reia agenda de vaccinare a Fetelor cu vârste cuprinse între 11 şi 14 ani

vaccinarePărinții  ale căror fete au vârste cuprinse între 11 şi 14 ani vor fi nevoiți să se prezinte urgent la medicul de familie pentru a li se explica despre noul program de vaccinare a copilelor împotriva cancerului de col uterin, scrie  bzi.ro.

Lista cu fetele  care vor fi vaccinate gratuit în cadrul unui nou program finanțat de Ministerul Sănătății va fi înaintată de medicii de familie Direcției de Sănătate Publică. Necesarul de doze de vaccin HPV, care protejează femeile de virusul uman papiloma, va fi trimis la minister, mai menționează publicația ieșeană.

“Programul de vaccinare gratuită, care s-a derulat până acum la fetițele cu vârsta între 11 și 12 ani, dar și tinerelor cu vârsta între 13 și 26 ani, a fost sistat. Practic, programul nu mai există. Ministerul Sănătății va începe un nou program de vaccinare gratuită împotriva cancerului de col uterin pentru fetițele cu vârsta între 11 și 14 ani. Probabil vaccinarea va începe în luna octombrie. Nu am primit încă toate datele de la Ministerul Sănătății. Medicii de familie vor discuta cu părinții și cei care sunt de acord cu vaccinarea vor fi trecuți pe o listă care va fi trimisă la DSP. Astfel se va evita să se cumpere mai multe doze și să nu avem cui să le administram. Vaccinul HPV va fi identic cu cel administrat în programul care a fost sistat”, a declarat Marius Voicescu, purtator de cuvânt la Direcția de Sănătate Publică Iași.

Citiți și:

One comment

  1. Traiasca Legiunea si Capitanul!

    Exista o solutie foarte simpla----- nu accepctati vaccinul, educati-va copii sa nu aiba contacte sexuale inainte de nunta, adica ii invatati sa nu fie CURVE!, ii cresteti in duhul Ortodoxiei, ii invatati de mici sa fie buni crestini Ortodocsi si nu aveti nevoie de nici un vaccin. E simplu! Cine zice ca traiesc in alta epoca, eu le spun ca nu-s normali.......................

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

*