Ce-i în gușă și-n… Cozmin Gușă: Lumea a trecut sub dictatura minorităților, suntem într-o criză de anormalitate

Consultantul politic Cozmin Gușă a vorbit la Realitatea TV despre o dictatură a minorităților care devine tot mai răspândită pe plan mondial. 

“Momentul 11 septembrie 2001 este unul în care s-a schimbat cursul evenimentelor în plan mondial, în care politica americană s-a pragmatizat foarte mult. America înainte de 9/11 îmi plăcea foarte tare, America după 9/11 nu îmi place foarte mult. Odată cu 11 septembrie, politica de prosperitate obținut prin diverse mijloace a fost modificată cu o politică imperativă în care industria militară își creează conflicte în scopul obținerii de profit. Virusul pragmatismului, care afectează libertatea de exprimare, s-a propagat foarte rapid și în Europa. Liderii politici europeni au început să fie aleși ca pe butoane, dacă se poate să fie foarte șantajabili. Căsătoriile homosexuale n-ar fi fost un lucru acceptat de liderii europeni înainte de 2.000 sau alte lucruri legate de minorități. Lumea a trecut sub dictatura minorităților, care sunt foarte determinate să-și atingă scopul. Suntem într-o plină criză de anormalitate, în care, chiar și în politică, oamenii care și-ar dori ceva normal nu mai pot obține asta. A devenit o modă să te racordezi la diverse curente. Ca acum 10 ani, când trebuia să intri în masonerie dacă voiai să ai o carieră politică în România. Și calitatea de ofițer acoperit în politică s-a demonetizat, la fel ca masoneria. Moda de a avea predictibilitate la nivel de putere s-a transferat între state. Liderii trebuie să fie din ce în ce mai șantajabili, cu mai multe probleme”, a spus Cozmin Gușă la Realitatea TV, în cadrul emisiunii “Jocuri de putere”.

Consultantul politic Cozmin Gușă a mai explicat că lumea se află în plin război geostrategic: “Edward Snowden a fost consultantul NSA și a defectat. Ca prin minune, a ajuns foarte ușor de la Hong Kong la Moscova. Vedem că există germeni de bipolarizar. Prin aceste detalii între jocurile de alianțe, vedem că suntem în plin război geostrategic. Uitați-vă ce s-a întâmplat cu președintele Ecuadorului, care a fost sechestrat timp de 15 ore pe un aeroport din Vien, din cauză că americanii au crezut că la bordul avionului se afla Edward Snowden”.

Cozmin Gușă a povestit și două episoade care i-au avut ca protagoniști pe Adrian Năstase și Traian Băsescu și care sunt reprezentative pentru orientarea acestora geopolitică. “George Bush, în timpul vizitei făcute la București în 2002, a avut o scăpare, pentru că acea referire la podul care ar fi trebuit să fim noi între zona NATO și Washington și Moscova n-ar fi trebuit să facă parte din discursul public, sunt prieten cu cel care i-a făcut atunci discursul lui George Bush. Ar fi trebuit în schimb să facă parte din discuțiile oficiale, în care să-i explice președintelui Ion Iliescu și premierului Adrian Năstase cam care ar trebui să fie rolul nostru geopolitic. Adrian Năstase, în loc să folosească acea scăpare a lui George Bush de la București pentru o treabă constructivă în lupta sa surdă cu o anumită infrastructură a lui Ion Iliescu, a preferat să ignore și la circa o săptămână distanță a spus că nici măcar nu vrea să înțeleagă ce a spus George Bush cu acea replică. Această atitudine a lui Năstase este pilduitoare pentru ce a urmat apoi de-a lungul guvernării”.

În opoziție, Traian Băsescu a dat dovadă de un entuziasm excesiv în relația cu Washington-ul. “În decembrie 2004, la final, într-un fel a la Băsescu, președintele nostru de atunci și de acum a anunțat că prima vizită a lui urma să fie făcută la Washington, la partenerul nostru strategic. În ianuarie, domnul Băsescu a primit însă un telefon de la domnul Bush, care l-a rugat ca prima vizită a sa să fie nu la Washington, ci la Moscova, ca urmare a discuției pe care domnul Bush le-a avut cu domnul Putin. Asta s-a și întâmplat, iar Vladimir Putin și Traian Băsescu au făcut schimb de telefoane”, a spus Cozmin Gușă, adăugând că președintele Rusiei și-a șters numărul de telefon al lui Băsescu din telefon după ce acesta a catalogat Marea Neagră drept “un lac rusesc”.

| realitatea.net

2 comments

  1. crestinul ortodox

    Traiasca Legiunea si Capitanul!

    toti o apa si un pamint ...
    nu uitati ca raul intodeauna a mers pe "divide et impera "...si sa arate acest Cozmin Gusa si "cauza " nu numai "efectul " ce l-a produs "cauza "
    asa sa constatam si sa dam cu zarurile e foarte simplu dupa cum joaca masonii alba , neagra
    Dar Una este sa vezi ca ti s-au dat ochi sa vezi si doar sa vorbesti _Vorba...

    Oare de Ce nu se spune pe fata , dle , aceasta ue este un congregatie mafioto-jidaneasca sau mai pe inteles este fiara antihristica
    de ce nu este aratata "cauza " care produce "efectul " ... acest nato este fiara de peste ape ce subjuga natiile un fel de reich al nu stiu cat pentru a da razboiul cel mare ...cu antihristul intronat Ucigal-Ar SFANTA CRUCE
    astfel alta
    este sa Vezi dar sa si Lupti in Viata de zi cu zi pentru ce se numeste ADEVAR Curat prin Fapta
    iar slujitorii fiarei rosii niiodata nu vor uita pe cine au slujit ...si tot pe mamona il vor sluji , tradand si mintind pe cei de aproape
    pentru ca nu au slujt cu suflet din Sufletul Neamului Acestuia aruncat in lupte cu Sfanta CRUCE In maini si cu DUMNEZEU Inainte
    Amin!

  2. Traiasca Legiunea si Capitanul!

    Marsul lui Antihrist este in plina desfasurare. Egoismul si mandria umana intrec orice limite.

    Nu conteaza cine conduce serviciile secrete si pentru cine se aduna informatii. Romanul nostru e mandru ca poate sa se plimbe ca voda prin loboda printre fratii lui si sa-i stie santajabili. E fericit cand, pe cai ocolite, indirect, se poate razbuna pe fratii lui continuuand sa le zambeasca cinic.. Extinderea nejustificata a serviciillor secrete = o forma subtila a experimentului Pitesti, studiata si pregatita minutios, o modalitate de a-i determina pe romani sa-si faca rau unii altora. Cata dreptate avea Sfantul Valeriu Gafencu!

    Nu conteaza ca statutul de mason este incompatibil cu Ortodoxia. Pentru o functie mai buna, pentru a fi placut lumii, intra romanul nostru si in masonerie!

    Mason si ortodox= doua picioare intr-un pantof!

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

*