Apel la rugăciune pentru un copil, Alexia, bolnav de cancer

Cunoscuti ai nostri trec prim momente grele… Sa ajutam cu rugaciunea, dupa cum ne roaga si se roaga si ei Domnului cu durere si nadejde!:

Rugaminte de la Cosmina Dragomir:

Iubitilor,
indraznesc, pentru ca m-am straduit mereu sa nu o fac prea des, sa va rog sa ma ajutati in ceva atat de coplesitor, ca m-a indoit ca pe o creanga pana in pamant.
Unul din pruncii preadragi sufletului meu trece printr-o incercare dureroasa. In aceleasi cateva ceasuri a aflat ca orbeste, ca are un cancer in ultima faza la ochi, ca trebuie sa faca trei zile cea mai violenta bombardare cu citostatice si ca trebuie sa renunte macar la unul din globii oculari, asta daca dezvoltarea tumorii se opreste si daca porneste peste hotare la o clinica mai buna.
Cu ajutorul unui prieten minunat, pe fetita noastra, Alexia, au vizitat-o la spital o comisie formata din Sfantul Nectarie de la Eghina si alti 5 mucenici romani care deja au conlucrat foarte mult si au reusit ceva incredibil. Au legat balaurul din sinea cancerului si l-au adunat intr-un biet vierme. Intr-o exprimare strearpa, la analizele din Austria, cancerul depistat si tratat cu citostatice la Fundeni a fost ”declarat” o eroare probabila de tomograf, pentru ca nu mai e de gasit. Tumora e formata acum dintr-o vietate, o larva, toxocara, care totusi obliga medicii pamantesti la a-i scoate ”doar” ochiul infectat. Celalalt diagnostic (retinoblastom), pus initial, se sfarsea invariabil cu moartea ambilor ochi, pe rand, cu atacarea creierului si pierderea vietii copilului.
Maica lui Hristos si Sfintii Sai au facut deja mult , insa stiu ca, daca noi am crede mai mult, ar putea face totul. Pentru pacatele si neputintele adultilor care stim de acest necaz maine, miercuri, e ziua cand pruncul acesta va mucenici scoaterea ochiului.Si atunci nu pot decat sa strig cu spaima de mama, la toti pruncii din preajma domniilor voastre sa ne ajute!!! Pentru ca doar unii ca ei mai cred in minunile basmului si ale Raiului!
Motiv pentru care convoc diseara la orele 20 o mare si grava sedinta cu copiii. Care va tine trei sferturi de ora. In care sunt rugati sa renunte la povestea de seara, la desenat, la chat, la jocul pe calculator, la filmul preferat, iar bebelusii la supt si sa le inlocuiasca cu o pereche de casti sau boxe de calculator unde sa dea la maximum ceea ce pun in linkul de mai jos:
[youtube=ttp://www.youtube.com/watch?v=rIJxwL3Ai6Y] Sfantul Nectarie a cautat un medic specialist cu licenta fix in problema aceasta si ne-a trimis la Sfantul Luca al Crimeei. Trebuie strigat de mai multi, din adanc, fortat sa lase orice, pacea livezii unde petrece, si sa coboare sa ucida viermele cu o sulita, ca de putut poate, trebuie doar obligat cu argumentele voastre, incat sa nu aiba incotro.
Stiu ca unii dintre voi nici nu stiu a citi, dar voi ne sunteti cei mai pretiosi… de asta am pus un acatist cantat. Ajutati si pomeniti pe Alexia!
Credeti-ma, daca vrem mai multi, copila noastra se va intoarce din calatorie sanatoasa si fericita in mijlocul nostru.

Sfarsitul acestei povesti cred ca doar voi, scumpii mei, il puteti modela din acest moment. Mai avem ziua de azi si ziua de maine. Ziua programarii la operatie este 11 iulie, fix o luna de la hramul Sfantului Luca al Crimeei.
Miercuri de dimineata ne intalnim la ora 10, in audienta la Sfantul Nectarie, cantat aici:

[youtube=https://www.youtube.com/watch?v=eYDevkG4IEM&list=RD02rIJxwL3Ai6Y&feature=endscreen] Va multumesc. Multumesc ca mi-ati ingaduit timpul vostru pentru istorisire si credinta voastra pentru cuibarire.
Orice alte idei de apel la ingerasii si sfintii la care aveti voi evlavie sunt nepretuite.
Cei care puteti, cu emotie va astept sa ne vedem diseara. Ceilalti, carora vi se pare nebunie ceea ce incerc sa explic aici si nu vreti sa va expuneti copiii personali la vesti triste, va rog sa ma iertati.

7 comments

  1. Pr.Alexandru

    Traiasca Legiunea si Capitanul!

    Ne rugam pentru Alexia, mai ales ca si noi avem o fetita careia ii zicem la fel, chiar daca e botezata Alexandra. Sa dea Dumnezeu sa treaca aceasta incercare si sa va bucurati de ea.

  2. Traiasca Legiunea si Capitanul!

    Suntem alaturi de voi, in rugaciune si in duh. Fie ca Dumnezeu sa se milostiveasca si sa va scape ingerasul de chinuri prin mijlocirea Sfantului Luca!

  3. crestinul ortodox

    Traiasca Legiunea si Capitanul!

    sa ne rugam la Sfantul Ioan Rusul , Grabnic Ajutator
    Acatistul Sfantului Ioan Rusul caci se fac minuni prin rugaciune si Sfintele Moaste
    Sfinte Ioan Rusul ai mila si vindeca pe Alexia si toti copii aflati in in aceasta suferinta nemiloasa
    Amin!

  4. Traiasca Legiunea si Capitanul!

    Dumnezeu si Maica Domnului sa-i dea sanatate lui Alexia.

    Doamne ajuta!

  5. Traiasca Legiunea si Capitanul!

    Doamne ajuta! Si multa sanatate!

  6. Traiasca Legiunea si Capitanul!

    Am vazut abia azi acest anunt si m-a intristat foarte mult. Sper din tot sufletul ca maine sa gasesc un anunt in care sa vad cum va exulta inima de bucurie si sa ne-o transmiteti si noua ca sa ne bucuram umoreuna de vindecarea Alexiei .
    Sa dea Dumnezeu si Maicuta Domnului sa se faca bine .
    Nu pot sa fiu alaturi de dumneavoastra decat cu gandul si cu sufletul si ma rog lui Dumnezeu sa va da putere si dumneavostra si Alexiei si sa treceti cu bine peste aceasta incercare .
    Doamne ocroteste-i pe copii.
    DUmnezeu sa va ajute.

  7. Traiasca Legiunea si Capitanul!

    Dumnezeu si Maicuta Domnului cu toti Sfintii sa il auda pe fratele Vasile si cat de curand mamica acestui copilas sa ne dea minunata vaste a vindecarii sale! Preacuvioase Parinte Justin,roaga-te si Sfintia ta pentru fetita Alexia! Asa sa ne ajute Dumnezeu!

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

*