Pomenirea de 40 de zile a Părintelui Justin Pârvu – 27 Iulie 2013

parastas Parintele Justin_9 zile_maici si calugari

Înalt Prea Sfinţitul Teofan al Iaşilor a hotărît ca pomenirea de 40 de zile a săvîrşirii Părintelui Justin să se facă Sîmbătă, 27 Iulie 2013. Părintele Mitropolit Teofan sa va conduce soborul de preoţi prezenţi atunci la slujba Parastasului.

În aceeaşi zi va fi şi hramul paraclisului spitalului Mănăstirii Paltin – Sfîntul Mare Mucenic şi Doctor-fără-de-arginţi Pantelimon. Orele desfăşurării Sfintei Liturghii la Mănăstirea Paltin şi a Parastasului la Mănăstirea Petru Vodă vor fi comunicate cu cîteva zile înainte pe site-ul petruvoda.ro.

5 comments

  1. Traiasca Legiunea si Capitanul!

    Pentru sfinţii închisorilor, elita ţării, în rândul cărora a intrat şi Părintele Justin şi care s-au jertfit pentru neamul nostru, nu a fost decretată nici o zi de doliu.
    Pentru câţiva oameni care au plecat din ţară la plimbare este decretată zi de doliu naţional chiar de Ziua Drapelului. Drapelul a fost ridicat şi imediat coborât mai jos decât steagul U.E, în semn de doliu naţional ............??????????????

  2. Traiasca Legiunea si Capitanul!

    subscriu intru totul elenei

  3. Traiasca Legiunea si Capitanul!

    Nu ma asteptam la mai mult ca si domniile voastre.Cu toate acestea nimeni nu a reusit sa stranga laolalta atatia romani rugatori la un loc asa cum a facut-o Parintele Iustin.Pe mine ,m-a emotionat profund atatia oamani laolalta care au venit de la distante mari sa-i aduca un ultim omagiu parintelui nostru In acele zile si nu numai , a fost cel mai iubit roman al tarii.Iata ce inseamna jertfelnicia vietii parintelui care ne-a iubit pe toti in aceeasi masura si s-a rugat pentru acest popor oropsit.

  4. Traiasca Legiunea si Capitanul!

    ai dreptate elena mi s-a parut absurd total!am fost foarte indignata!!la tv pe toate posturile se dadea numai despre acel accident!!!!era adevarat ca au fost intr-un numar mare decese dar doliu national???iar pt parintel nimic!!RUSINEEEEE

  5. Traiasca Legiunea si Capitanul!

    PARINTELE IUSTIN PARVU SI SFANTII INCHISORILOR NU AU FOST SI NU SUNT TRADATORI DE NEAM SI DE CREDINTA NOASTRA ORTODOXA CU SUNT CEI DIN POLITICA, INCHINATORII ANTICRISTULUI....DOMANE AJUTA-NE

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

*