Manifestarea unei demonizate la racla Părintelui Justin. Duhul rău din ea s-a cutremurat de sfințenia Părintelui și a zis: “E SFÂNT!”

[youtube=https://www.youtube.com/watch?v=iYc5DvWR3A0] ATENTIE !!! VIZIONAREA ACESTUI MATERIAL POATE AFECTA EMOTIONAL CITITORII!

Dimineata pe la ora 3.00 dupa ce Parintele Justin Parvu a fost scos din Biserica si a fost pus in Baldachinul din curtea Manastirii Petru Voda cand toti credinciosii i se inchinau, putem numi ca Parintele Iustin a facut o minune. O femeie a fost adusa in fata parintelui unde miraculos a fost vindecata doar prin simpla lui prezenta.
Exorcismul este un act al Bisericii, prin care cere, in numele lui Iisus Hristos, ca o persoana sau un obiect sa fie aparat impotriva influentei diavolului si eliberat de sub stapanirea lui. Potrivit invataturii Bisericii, din cauza pacatului stramosesc, diavolul are o anumita stapanire asupra oamenilor.
Prin lucrarea de rascumparare a lui Iisus Hristos, domnia diavolului a fost invinsa iar La Judecata de Apoi, domnia diavolului va fi franta in mod desavarsit si definitiv.

| ziarTarguNeamt

2 comments

  1. Traiasca Legiunea si Capitanul!

    ESTE UN MARE SFANT! A SUFERIT MULT IN INCHISORILE COMUNISTE SI A FOST TOTAL IMPOTRIVA CIPURILOR PE ACTE ,PE FRUNTE SI PE MANA. A VORBIT FOARTE MULT DESPRE SFINTII DIN INCHISORILE COMUNISTE IAR ACUM SE ROAGA PENTRU NOI LA BUNUL DUMNEZEU SI MAICA SFANTA!DOAMNE AJUTA!

  1. Pingback: Video: „E SFANT”, a zis dracul dintr-o femeie despre parintele JUSTIN PARVU | Saccsiv's Weblog

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

*