România a ales, dar rămânem tot o colonie a Uniunii Evreopene!

vot-ueUSL a câştigat detaşat alegerile, mai ales pe fondul nemulţumirii oamenilor faţă de dictatura băsesciană. Însă, şi de această dată proverbul “Aceeaşi Mărie, cu altă pălarie” este foarte valabil, întrucât socialistul Victor Ponta şi-a exprimat orientarea pro-europeană, pro-euroatlantică şi ca orice trădător de ţară va colabora cu UDMR, sub motivul modificării Constituţiei(când se ştie clar că UDMR vrea modificare art. 1, căci îi deranjează prevederea că România este stat naţional, unitar şi indivizibil). Deci, care-i diferenţa între ce-a fost până acum şi ce va urma? Vom vedea cu toţii în următorii ani. Poate până la urmă ne lămurim ce este acest microb numit politică şi cât de mult rău a făcut ţării noastre.

Părintele Justin spunea tot cu ocazia unor alegeri că “ne asumăm toate fărădelegile ce le vor face cei pe care îi alegem”. Aşadar, cine riscă să meargă pe mâna unor politicieni, ce au interesul personal şi de partid pe primul loc, iar soarta ţării – integritate, suveranitate, stabilitate, trai decent – se situează pe ultimul loc în agenda lor, deloc românească.

Soluţia ar fi, tot citându-l pe Marele nostru Duhovnic, una nelumească, nicidecum politică. Ne permitem să spunem că soluţia ar fi una anti-politică! O alternativă la politică! Conceptul de partide politice este introdus de masonerie pentru a diviza puterea de decizie a unei ţări şi a crea lupte şi certuri între cei care iniţial erau din acelaşi neam. Datorită acestei dezbinări s-au infiltrat în mediile de conducere mulţi de alt neam şi străni de credinţa ortodoxă. În acest fel politica românească este plină de masoni şi jidani, care reprezintă interesele statului sionist Israel şi ale noului Babilon, numit UE.

Ş-atunci, cum poate un ortodox să-şi dea girul pentru nişte duşmani ai lui Dumnezeu? Să nu ne întrebăm apoi de ce avem această soartă! Ne-o merităm întru-totul, dar dacă nu ar fi rugăciunile cuvioşilor şi pustnicilor ar fi mult mai rău.

Rămâne să ne mai apărăm credinţa, căci aceasta ne-a mai rămas şi e singura care contează!

47 comments

  1. alexandru cristel

    Traiasca Legiunea si Capitanul!

    orice politician si conducator de tara mai ales cind isi ia in primire ori cand intra la carma tarii depune un juramant cu mana pe biblie si cred ca este si un reprezentant al bisericii ortodoxe acolo cu mai multi martori. DE CE DOAMNE IISUSE HRISTOASE AVEM PARTE MEREU DE TRADATORI CARE NU AJUTA TARA SI CARE NU FAC NIMIC SI PENTRU SUFLET DE ACEIA SUNTEMASA DE OROPSITI SI MICUTI IN CREDINTA. FA DOAMNE CA BISERICA TA NUMITA CASA TA PE PAMANT SA POATA FACE CU AJUTORUL TAU MARI SCHIMBARI IN SUFLETELE OAMENILOR AMIN.

  2. Traiasca Legiunea si Capitanul!

    Din pacate toate partidele sunt pro-europene. Pe langa asta observ ca destul de multi romani au o ``gandire europeana``. Cine stie ce o sa mai faca si USL-ul, dar bineinteles ca bine nu va face.

  3. Traiasca Legiunea si Capitanul!

    ai dreptate! cum sa poti vota candidati usl locali (chiar daca unii din ei poate sunt bine intenrionati si cu frica de Dumnezeu), cand stii ca ponta il are consilier pe remus cernea, care militeaza pentru scoaterea icoanelor din scoli si a religiei din programa scoala?! eu unul nu imi pot da girul pentru cineva care activeaza intr-un partid cu asemenea atei si dusmani ai poporului. sau cum sa poti vota pentru candidatii ard, care de fapt e pdl cosmetizat, cand am vazut cu totii ce au facut astia 8 ani, de cand sunt la putere? sau cum sa votezi pentru ppdd, cand stii ca dan diaconescu e sectant? la ora actuala nu avem cu cine vota, nu avem alternativa crestina si patriota!

    problema mea a fost daca sa ma duc totusi la vot, sa anulez votul, sau sa nu merg deloc...pana la urma nu am mers, pentru ca am considerat ca nu merita nici un politician efortul meu, nu merita respectul nostru...si cred ca ar fi fost excelent sa fi mers si mai putini romani, sa fie prezenta la vot sub 5%, sa vedem atunci ce mai declarau "liderii politici" si ce reprezentativitate si legitimitate mai puteau invoca! oricum, indiferent cate procente s-ar fi prezentat la vot, 5%, sau 95%, rezultatele ar fi fost aceleasi: victorie clara usl, dar asta nu pentru ca ar reprezenta ei vreo alternativa viabila, ci pentru ca lumea s-a saturat de aroganta unora ca basescu, udrea, videanu, multimilionari in euro, care nu mai pot de bine si care sunt rupti total de realitatea Romanului de rand...oricum si usl-istii sunt exact la fel, si cred ca vom vedea cu totii asta destul de clar in urmatoarele luni...

    pentru noi prioritatea trebuie sa ramana rugaciunea, doar Dumnezeu mai poate ajuta tara noastra! Doamne ajuta si Sarbatori cu liniste si bucurii tuturor!

  4. Traiasca Legiunea si Capitanul!

    SI CARE E PROPUNEREA TA?! DACA TOTI POLITICIENII SUNT HOTI SI IMPOSTORI TARA VREI NU VREI TOT TREBUIE SA AIBA UN PARLAMENT ASA CA E CEL CARE E...DE CE FOSTII DETINUTI POLITIC SI COPII ACESTORA CARE AU ADN CURAT CUM S-AR SPUNE NU SE BAGA IN POLITICA SA REPARE CE SE MAI POATE?!!!!!!?!!!!!!!!!!UNDE SUNT COPII LEGIONARILOR CARE AU SUFERIT PE LA PITESTI, AIUD, CANAL ETC?!!!DE CE NU FAC UN PARTID POLITIC IMPREUNA CU PARINTII LOR CEI CARE MAI POT SI SA AJUTE TARA?!DOAR CRITICAND NU AJUTAM CU NIMIC POPORUL..

    • Traiasca Legiunea si Capitanul!

      @Elena
      eu propuneam sa nu ne mai impovaram cu faradelegile facute de acesti impostori.
      singura forma de conducere a unei tari, binecuvantata de Dumnezeu este monarhia, insa si aceasta a cazut pe mainile masoneriei.
      legionarii au incercat sa se regrupeze imediat dupa '89, insa securitatea a avut grija sa nu reuseasca.
      cu atat mai mult acum e si mai greu, cand o parte din ei nu mai sunt.
      sionismul este foarte prezent in viata romaneasca si doar Dumnezeu il mai poate starpi, daca noi ne vom ruga. iata propunerea mea.

  5. Traiasca Legiunea si Capitanul!

    da, Elena, așteptam să le vină și lor ideea asta mai demult !

  6. Traiasca Legiunea si Capitanul!

    "1. Vă îndemn deci, înainte de toate, să faceţi cereri, rugăciuni, mijlociri, mulţumiri, pentru toţi oamenii,
    2. Pentru împăraţi şi pentru toţi care sunt în înalte dregătorii, ca să petrecem viaţă paşnică şi liniştită întru toată cuvioşia şi buna-cuviinţă,
    3. Că acesta este lucru bun şi primit înaintea lui Dumnezeu, Mântuitorul nostru,
    4. Care voieşte ca toţi oamenii să se mântuiască şi la cunoştinţa adevărului să vină."
    (I Timotei 2:1-4)

    Deci, nu ne mai rămâne decât să ascultăm îndemnul Sfântului Apostol Pavel şi să ne rugăm pentru cei aleşi să chivernisească treburile ţării.

  7. Traiasca Legiunea si Capitanul!

    Daca toti romanii ar iesi la vot ungurii nu ar avea prag electoral si nu ar mai putea santaja pe nimeni. Pacat ca nu reusim sa fim uniti, nu reusim sa ne pastram traditia si mostenirea stramosilor.

  8. crestinul ortodox

    Traiasca Legiunea si Capitanul!

    m-ati redus la tacere prin a spune doar ADEVARUL
    poate va doare undeva de ce v-am spus si ma considerati paranoia sau "pietisme ieftine"
    nu face nimic
    Insa va spun iarasi
    ADEVARUL se va ridica la suprafata precum uleiul din apa
    ca v-am aratat si spus ADEVARUL
    insa voi face ascultare la ce mi-a spus duhovnicul si ...stop joc ...
    ce-am avut de spus am spus si ce trebuia spus , s-a spus
    DUMNEZEU Cu Mila peste Acest popor , orbii care nu vor a vedea si surzii nu vor a auzi
    amin!

  9. Traiasca Legiunea si Capitanul!

    Toți sunt o apă și un pământ...niciunul nu e mai breaz, toți își văd doar de interesele lor... așa că votul după părerea mea e doar de fațadă...Dumnezeu însă îngăduie să se întâmple toate acestea pentru a ne întoarce la credință...

  10. Traiasca Legiunea si Capitanul!

    Sa ma iertati ca sunt grosolan si gangav, ca sunt fara de dar si fara de har, nu vreau sa injosesc pe nimeni dar vreau sa inalt pe cei care fac si care lucreaza Dreptatea in acesta clipa, pe viitor nu o sa fiu agreat, dar iubirea este singura cauza care ne deplaseaza mai depare. As alge pe altul dar nu am pe cine, sunt virusi sunt spioni sunt , secrete ascunse , sunt smecheriiii dar prostiii au lasat boola lor sa merga inainte, hade-ti ma Taurilor sa vedem ce sclavii sunteti???
    .

  11. Traiasca Legiunea si Capitanul!

    De cand a aparut Calculatorul Taina preotiieii, da sa fim cu luare aminte, sa fim cu spovedanie, fara gand viclean si fara sponi si far demigranrii si fara ,actinii de ducere in eroare. Va rog dragii mei sa pot aprecia un lucru la voi, credinta Sfintilor in noi. Pe Sfintii noi putem sai-i furam oricum nu au nici o paguba. Ne furam pe noi de acele lucruri la care noi Tanjim!!!!
    La ce Lucru???? Tanjesti Omuleeee??:))))) Colindu celor ce sau ostenit in acest post sa nu fie un glas neauzit.

  12. Traiasca Legiunea si Capitanul!

    Ioan Cadar ,
    Pentru antihristi si pt cei ce slujesc satanei ,nu te poti ruga ,asa cum nici in Biserica ,nu se roaga la Ectenii ,pt ratacitii din secte ,ci doar foarte subtil ,pt toata lumea ,ca ii va alege Dumnezeu .
    Toti cei care au mers la vot ,au fost si sunt de acord cu jaful care s-a facut in 23 de ani in Romania , sunt raspunztori de continuarea acestui jaf si vor da socoteala in fata lui Dumnezeu ,ca au instalat din nou in Parlament ,aceeasi 500 de jefuitori antihristi ,masoni si nelegiuiti .
    Aceasta s-a intamplat ,probabil pt pacatele acestui popor ,care s-a departat de adevarata Ortodoxie , punand la loc de cinste ,desfraul ,betiile ,toate desertaciunile lumesti si batjocorirea Sfintelor Sarbatori , prin distractii ,imbuibare si alte nazdravanii .
    Romania este vanduta Occidentului ,masoneria are instalati oameni in guverne ,(la noi este ticsit de acestia si de sectanti ),cei ce au votat ,pe acestia au votat ,dar nu vor suferi numai ei ,ci si oameni care au stat cuminti acasa .
    Ce a fost pana acum este putin , decat ce va fi de acum ,la ce chinuri va fi supus poporul .
    Se va vinde ce a mai ramas ,vor creste facturile (pt ca platim numai la Companii straine ),
    vor creste preturile mai mult ca oricand , vor obliga oamenii sa primeasca cipul si alte asemenea .
    Psalmul 11 ,
    "Pentru necazul saracilor si suspinul nenorocitilor ,acum Ma voi scula ,zice Domnul ,le voi aduce lot mantuirea si le voi vorbi pe fata .
    Cuvintele Domnului ,cuvinte curate ,argint lamurit in foc ,curatat de pamant ,curatat de sapte ori .
    Tu Doamne ,ne vei pazi si ne vei feri de neamul acesta in veac .
    Caci atunci cand se ridica sus oamenii de nimic ,nelegiuitii misuna pretutindeni "

  13. Traiasca Legiunea si Capitanul!

    Va dam inscrisurile dar nu va dam jertifile copiilor nostri.
    http://www.youtube.com/watch?v=ZqAKHTwiYR4

  14. Traiasca Legiunea si Capitanul!

    Pe noi nu ne puteti impaca decat cu Jertfa dragostei. Nu cu minciunii nu ca ambiti , nu cu rpostii ci cu nevinovatie cu ce e drept si cu ce e uman si cu ce simte fiecare om.

  15. Traiasca Legiunea si Capitanul!

    Noi nu simtim cu voi chiar daca ati incercat sa va apropiati de nevoiele noastre , cu ce pret? cu sangele nostru????? voi va apropiati de noiii?? cu al nostru sange?? exploatati aurul cu a noastra munca sa va destrabalati voi in placerele voastre sodomite???

  16. Traiasca Legiunea si Capitanul!

    Nu aveti decat sa ne omorati, cum ati omorat si pe Codreanu, cat noi vom fi viii , nelegiuirea sa taca.

  17. Traiasca Legiunea si Capitanul!

    @Maria
    Să ne gândim că poate le dă Dumnezeu gândul cel bun.
    Să ne rugăm că poate îi va lumina Dumnezeu.

  18. Traiasca Legiunea si Capitanul!

    Invit pe toti nelegiuiti sa sa exprime dar nu va putea exprime nici o data , decat dupa cadavru Capitanului Nostru, ca universu canta dupa cum , si Capitanul a cantat sa fiti afurisiti toti cei ce va impotriviti adevarului Sprem. nu Exzista nici un Aleluia fraa Capitan. Va invit sa-l cunoastetii pe Cel ce a venit acum 2000 mii de ani, 2000 dar harul va lasa sa fie varta omului. Iar cei ce nu vor ca Domnul sa se Odihneaca, sa le fie spre irtrea lor dar ertarea lor nu poate sa fie mai departe de tricolor adica de limina , fratilor putetii sa MERTGETI in totiti munciiiiiii, taitorilor de lemnle romania va Blestea-ma. Nu ne omoratii Tara!!! va omor-ti iubirea. VA ASTEPTAM SCLAVILOR IN A NOASTRA TARA!!!

  19. Traiasca Legiunea si Capitanul!

    http://www.evz.ro/detalii/stiri/locuitorii-din-apuseni-vor-repornirea-mineritului-in-zona-1015244.html

    Deci populatia vrea deschiderea Rosia Montana. Asa ca hai sa nu ne mai facem iluzii, si la aceste alegeri, Romania a primit ce merita, adica ce a ales. Asta este democratia, omul a respins conducerea lui Dumnezeu (monarhia) si a pus in loc conducerea sa.

    Bogdan.

  20. Traiasca Legiunea si Capitanul!

    Ioan Cadar ,
    Cea mai mare vina o au alegatorii ,atata timp cat votul este liber si nu obligatoriu !
    Deci , s-au dus de buna voie sa-si dea acordul ,pt ca acesti distrugatori ai Romaniei ,sa stea linistiti de sarbatori si sa -si faca socotelile , cu cat isi vor mari averile in urmatorii patru ani .
    Ori , un crestin adevarat , cu frica de Dumnezeu ,nu alege niste atei ,oameni de nimic ,tradatori ,
    oamenii Occidentului si slugile satanei .
    Daca nu sunt oameni cu frica de Dumnezeu si cu dragoste pt popor si tara ,nu mergi sa votezi ,pt ca nu ai cu cine .
    Daca prezenta la vot acum era de 10 sau 15 % ,nu se putea valida si oamenii ar fi rasuflat usurati si poate ar fi fost posibil sa intre in cursa si alti candidati buni cu frica de Dumnezeu ,dar care stau in umbra , neavand loc de ceilalti ,care se tin scai de 23 de ani .
    Acesti politruci de doi lei ,stiu ca pot conta pe prostii care an de an ii voteaza ,mituiti ,prostiti cu tv ,s.a.m.d.

  21. Traiasca Legiunea si Capitanul!

    mare pacat avem noi crestini sa votam pe toti masoni numai votam si gata lupi anbracati in piele de miel sant vicleni vicleni.si nule pasa de tara iertati astai adevaru

  22. Traiasca Legiunea si Capitanul!

    @Maria,
    Foarte posibil!

  23. Traiasca Legiunea si Capitanul!

    Incep sa cred ca nu mai sunt oameni de bun nume la noi in Romania, toti sunt ahtiati sa isi umple buzunerele indiferent prin ce mijloace murdare, daca e asa ...astia suntem si meritam sa fim slugile Evreoropei si ai lui IsraHell carora suntem vanduti cu tara cu tot !

    Evident ca sunt si oameni de bun nume dar nu pot face nici "piu" de mediul masonerist infiltrat in puterea de stat a Romaniei. Suntem o generatie de jertfa dint-atatea generatii de jertfa, singura diferenta este ca nu va mai fi nici o generatie dupa noi. Si asta pentru ca dormim in copac in timp ce altii ne taie creanga pe care stam si nimic nu spunem. Ne-am obisnuit asa...
    DESTEAPTA-TE ROMANE DIN SOMNUL CEL DE MOARTE !!!

  24. Traiasca Legiunea si Capitanul!

    Romania nu a primt ce ar fi dorit cetatenii acestei tari Romania a primt tragedia unei eroriii , sa fim clarii intalesi. nici macar 50 la % nu s-a prezentat la vot, haidetii va invitam sa ne prostiti si sa ne asa mai departe , ca tot nu aveti astampar sa marsaluitii pentru drepatete , va invitam dragi mei scumpi frati marsaluiti pentru nelegiuiree, haide -ti cu curaj ce aveti oase in burtaa???
    haideti faceti dreptate , sa va vedem ca tot bateti cu pumnul in pept ca suntati bravi ROMANI, faceti ceva pentru candamnarea voastra .

  25. Traiasca Legiunea si Capitanul!

    Din pacate titlul articolului este eronat! NU România a ales ceea ce se mediatizeaza acum! Alegerea actuala au facut-o cei care au manipulat si referendumul din vara. Din ultimele stiri despre cei admisi in parlament reiese clar, ca sunt interese extraordinar de mari de preluare in forta a tuturor fraielor in România. Dupa cum ne dam seama este o forta extrem de vicleana, de diabolica, care pur si simplu se joaca cu opinia publica si chiar cu constiintele noastre ! In acest context sunt de accord cu utima remarca din articol "să ne apărăm credinţa, căci aceasta ne-a mai rămas şi e singura care contează".... nu insa fara speranta ca Cel care a ingaduit sa intram pe mana celor faradelege, tot Acela ne va si scoate !!!

  26. Traiasca Legiunea si Capitanul!

    Cine a inceput cu acei inchipuiti ...?" terosristi"?? 11 Swptebrie asa cum se spune? ... terosristi ?? experiminte vii?? pe sangelle cui? a copiilor nostrii?? a jertfilor nostree ???

  27. Traiasca Legiunea si Capitanul!

    http://www.youtube.com/watch?v=jv5hn-1dpO0

  28. Traiasca Legiunea si Capitanul!

    Romani nu vor compromis nu vor tacere, chiar am inceput sa vomitam si sa respingem, sclavia , varsarea de sange , nu vrema nici o pace , schizofrenica!!!! nu ne dormi ne dorim libertatea, cea adevarata.

  29. Traiasca Legiunea si Capitanul!

    Pentru Romanii adevarati Creciunul inseamna durerea nasterii. A nasterii dreptati si nu , nu a unei noi sclavii!!!

  30. Traiasca Legiunea si Capitanul!

    Pentru manipulanti , le oferim ce le este lor mai drag ... !! Iar noi ne stingem in nestire, ca unii care vom veghea, la aprinderea unei noi faclii. Noi Nu vom dori pe Basescu , Noi nu vom dori pe Mugurul acesti vremi , noi nu dorim pe nimeni, care nu aduce o dreptate, stramoseasca o drepatate atotinclusiva, atat din trecut cat si din prezent, iar acest cuvant atotinclusiv nu este un cuvant ortodox.

  31. Traiasca Legiunea si Capitanul!

    Vrem o dreptate ortodoxa , dar pentru ca din ortodoxi , nu se arunca nimeni, care sa marturisesca dreptatea si se compromit, si tac ca uni care numai iei stiu de ce tac, eu nu o sa tac, ca un pier de vara voi strigaa.!!

  32. Traiasca Legiunea si Capitanul!

    Nu vrem si nu suntem deacort cu acesta conducere , care se instaleaza in fruntea acestei Tarii. Este nelegitima. din toate punctele de vedere a unei democratii. Legele nu le dicteaza nici un guvern nelegitim, ma rog asta nu inseamna ceva Basist si nici Diaconist si nici un alfel de sclavie .,

  33. Traiasca Legiunea si Capitanul!

    Uram toata clasa politica si toti alesi acestei Tari, nu au nici o majoritate , si nu sunt pe nici o parte onesti , cinstiti , crestini adevarati ortodoxi , sa ne fie cu iertare dar nu sunt , nu au parte de rugaciunea , noastra si nu avem cum sa-i pomenim , in a noastre rugaciuni decat la psaltire.

  34. Traiasca Legiunea si Capitanul!

    Daca pacatele noastre vorbesc , atunci si dreptatea noastra sa vorbeasca, pentru ca si una si alta, nu au nici o valoare, nu au nici o valoare in fata unui singur sange , Acel al Sfintilor si acel al Dreptilor si al cel ar Martirilor.

  35. Traiasca Legiunea si Capitanul!

    http://www.youtube.com/watch?v=d4JU9QnluyA

  36. Traiasca Legiunea si Capitanul!

    Legiunea nu a pierit...Atata timp cat Arhanghelul Mihail si Sfintii inchisorilor ( majoritatea legionari ) exista in Imparatia CELUI PREAINALT, Legiunea este vie si va birui...
    '' Sa stam bine, sa stam cu frica, sa luam aminte...''

  37. Traiasca Legiunea si Capitanul!

    @Admin
    Sunt destui care scriu pur romaneste, astept ca si acestia sa vina si sa ma corecteze, de rusinea ta o sa incerc , dar nu promit ca o sa reusesc.

  38. Traiasca Legiunea si Capitanul!

    http://www.youtube.com/watch?v=PA3CDoBRAz0

  39. crestinul ortodox

    Traiasca Legiunea si Capitanul!

    http://www.youtube.com/watch?v=D5yhb78hONs&feature=player_embedded

  40. Traiasca Legiunea si Capitanul!

    Este adevarat ca cel putin 20% din procente ,au fost fraudate ,prin introducerea in urne a miilor de buletine de vot ,gata stampilate pt USL ,multe din acestea au fost descoperite ,dar cum ei sunt la putere ,nimeni nu le poate face nimic .Au luat toata puterea in Stat ,in justitie , politie etc.
    Dar daca ,oamenii nu ieseau deloc ,nu mai puteau frauda .

  41. Traiasca Legiunea si Capitanul!

    Doamne ajuta !

    Bunul Dumnezeu sa descopere fraudele facute la aceste alegeri si sa-i rusineze pe fiecare dintre cei care au procedat asa batandu-si joc de o tara intreaga
    Bunul Dumnezeu sa-i rusineze si pe cei care s-au instalat la putere - cunoscand faptul ca au ajuns la putere prin frauda
    problema lor este ca Dumnezeu rasplateste/ pedepseste pana la al noulea neam - sa nu se mire acestia !

    asa este, Dumnezeu ingaduie sa trecem prin aceste incercari, pentru pacatele noastre !
    cu rabdare si credinta vom iesi la liman dar va mai dura ....
    fiecare, in dreptul lui, are datoria sa se indrepte - in primul rand sa respecte cele 10 porunci
    sa nu mai facem rau altora ca pana la a iubi pe cel de langa noi e drum lung, foarte lung...
    sa ne iubim tara, sa intelegem jertfa inaintasilor nostri din toate vremurile si sa le cultivam amintirea
    probabil ar trebui ca Biserica sa canonizeze pe noii martiri ai neamului crestinesc si romanesc pentru ca altfel, datorita nerecunostintei si uitarii noastre, e posibil ca nici ei sa nu mijloceasca cu toata taria pentru noi
    sa ne facem vrednici de iertarea lor, sa ne inchinam sfinteniei lor
    oare Dumnezeu nu-i iubea pe David, dupa ce nelegiuise, sau pe Manase regele ? eu cred ca da insa a fost nevoie de pocainta lor ca Dumnezeu sa-Si intoarca fata spre ei

    cautand solutii omenesti nu vom rezolva nimic
    Ajutorul nostru este la Domnul, Cel ce a facu Cerul si Pamantul !

    ma iertati

  42. Traiasca Legiunea si Capitanul!

    Din pacate va fi mai rau. Vine o noua criza economica. USL va spune la un moment dat: "nu va mai taiem 25% din salariu, va taiem 75% din salariul si daca nu va convine nu va mai dam nimic si sa vedeti atunci ce va fi..." Radu Banciu. Si eu cred acest lucru. USL nu stie sa conduca pe timp de criza si nici nu are oameni competenti care sa faca asta... Pai primul lor om in partid e in puscarie si al doilea da copy-paste la ce prinde, sau inca il mai votam pe cel care le multumea minerilor pentru ca au omorat, la propriu, studenti la Universitate?! PSD nu stie sa conduca nici cand duduie economia vezi PDSR, dar acum!!! PDL a facut bine ce a facut si nu din ura ne-a taiat salariul de 25% ci din necesitatea de a nu ajunge ca Grecia. Si PSD-ul ar fi facut acelasi lucru, doar FMI a fost destul de clar. A mai comentat ceva Ponta cand i s-a transmis de la Bruxelles ca trebuie sa tina cont de Curtea Constituţională a României daca vrea sa-l demita pe Basescu ??? Singura greseala majora a fost a lui Traian atunci cand a inceput sa injure clasele sociale in loc sa spuna foarte frumos ca nu avem ce face: Cand e criza in toata Europa, Romania nu are cum sa aiba o economie infloritoare, doar ca el (Presedintele) era la al doilea mandat si nu mai avea nevoie de voturi; a vrut sa le arate tuturor ca el i-a ridicat si tot el ii distruge, iar oamenii au fost destul de naivi incat sa-l asculte... Daca mai avea nevoie de voturi pentru un al trelea mandat Basescu l-ar fi castigat si acum era ARD la putere cu o majoritate linistitoare...
    Din pacate tot oamenii de rand, cei care au votat, vor avea de suferit!!!

  43. Traiasca Legiunea si Capitanul!

    @silentzios
    Ceea ce comentezi d-ta sunt chestii de suprafata, adica despre o realitate spoita ca sa para altfel decat este !
    E foarte evident ca mai toate partidele care au candidat servesc aceluiasii "club" ale caror membre sunt. Noi plebea, doar avem iluzia ca am ales, ca am avut ceva de ales. In timp ce aceste partide nu fac decat sa se roteasca pe la putere, pastrand linia politica decisa de "club". Deci, nu stiu de unde o scoti d-ta ca e unul mai breaz ca altul. Si apoi cand "a duduit" economia romaneasca? Caci de la FSN incoace, doar s-a..fasait !
    Cat privesc taierile de 25-75%, cred ca n-o sa-si mai bata capul cu asa ceva. O sa spuna simplu ca Pentru toate cele taiate de pe lista de catre "club", o sa se spuna ca : Au mai spus-o deja pana acum! Si o sa fim uimiti sa constatam ca or sa fie bani pentru implementarea/dezvoltarea sistemelor video pe strazi / locuri publice, pt. carduri,, retete si dosare electronice si alte aiureli .
    Iar in ce priveste austeritatea impusa de Basescu, eu nu vad nimic bun nimic in ea, atat timp cat ea a fost impusa numai "plebei", nu si "aristocratiei". Cei din urma prosperand in ciuda "crizei".. E corect asa, ca cei in situatii precare sa posteasca si mai abtir iar cei avuti sa-si umple hambarele si mai si ?

  44. Traiasca Legiunea si Capitanul!

    Prima dovada ca am dreptate:
    471 de parlamentari in 2008
    588 de parlamentari in 2012.
    Creste "aristocratia" cresc si impozitele impuse numai "plebei"...

  45. Traiasca Legiunea si Capitanul!

    Da este adevarat , au aruncat la cos voturile romanilor de la referendumul initiat de Basescu ,in care populatia Romaniei a cerut cu 88% reducerea numarului de parlamentari si Parlament cu o singura camera ,acum pungasii ,au dublat numarul la 588 , ca sa impace toti talharii din USL ,apoi au inmultit ministerele de la 15 cate erau inainte fiind reduse din cauza crizei ,la 22 .
    Acestia, talhari de drumul mare ,nu gluma !!!
    Nu au vrut sa voteze sau sa schimbe articolul din constitutie si sa reduca numarul de cheltuitori si de super-imbogatiti ,de la 470 la 300 ,ba mai mult i-au inmultit , dublandu-i .
    Acesta-i "cadoul" de sarbatori adus Romaniei ,impreuna cu marirea taxelor .
    "Sa traiasca" prostimea care s-a dus la vot si i-au instalat in fotolii luxoase , de unde vor parjoli tara ,mai abitir ,ca pana acum fiind infometati ,stand cativa ani in opozitie .

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

*