Stelian Crăciun, alias Cedry2k – Un cântăreţ rap ce L-a descoperit pe Dumnezeu

Ştiu faptele tale; că nu eşti nici rece, nici fierbinte. O, de ai fi rece sau fierbinte!
Astfel, fiindcă eşti căldicel – nici fierbinte, nici rece – am să te vărs din gura Mea.

(Apocalipsa 3:15, 16)

[youtube=https://www.youtube.com/watch?v=Am4Pv016DS4]

Din aceeaşi categorie face parte şi Haarp Cord. Aceştia ar fi cei mai renumiţi, dar împreună cu ei au deschis ochii şi alţi cântăreţi hip-hop. Cedry2k afirmă că va renunţa definitiv la muzică pentru a deveni un om simplu, dar melodiile lor, în care demască actuala conducere ocultă a lumii, sunt foarte necesare pentru a trezi şi pe fanii lor, robiţi de mirajul tehnologiei şi al vieţii decandente în care trăiesc.

La finalul concertului, emotionat de scandarile publicului, Cedryk a explicat motivele retragerii sale. Va lasam, mai jos, cu mesajul sau pentru admiratori, cei care asculta rap, dar si pentru oamenii care inteleg apelurile lui catre sufletele noastre, ce trebuie aparate si ascultate.

“Asta e ultimul mesaj pe care il mai transmit: fiti mai buni si imprastiati cat mai multa dragoste in jurul vostru. Asta e ultimul mesaj pe care mai sunt in stare sa il transmit. Si asta as vrea să reţineti din tot ce-am scris pana acum. Va multumesc. In general, nu trebuie sa va para rau cand un artist sau altul sau mai multi parasesc scena, nu inseamna ca a renuntat la nimic. N-o fac din cauza banilor, nu e nicio strategie. O fac pur şi simplu pentru ca nu cred ca am gasit cea mai buna metoda de a ajunge la inimile voastre. Si sunt dator. Muzica n-a valorat mai mult ca viata. Indiferent ce fel de muzica, viata conteaza mai mult ca orice. Inţelegeti? Anumite valori nu le pot înlocui cu muzica. Asta inseamna că fiecare trebuie sa ne urmam drumul nostru, indiferent de vointele celorlalti si indiferent de iluziile care ne prind pe parcurs. Nu ma las, frate, doar schimb arma. Multumesc că ati fost alături de mine, am reusit sa scot patru materiale datorita voua”.

Trezirea!

Chiar recomandăm să trimiteţi unor astfel de tineri, ce trebuie aduşi pe drumul Bisericii, următoarele melodii. Este un prim pas de a le vorbi în limba pe care ei o înţeleg acum.

32 comments

  1. Traiasca Legiunea si Capitanul!

    Ce sa spun ... Bravo lui !

  2. Traiasca Legiunea si Capitanul!

    Omul asta poate a pus pe ganduri mii de tineri. Ceea ce face el se numeste misiune ortodoxa, apostolat in mediile unde preotul nu poate intra. Poate va reveni mai intarit duhovniceste pe scena pentru ca o astfel de misiune este foarte valoroasa si daca intoare un singur suflet la Hristos are plata in Ceruri. (daca ne dati vre-o adrea de mail a lui ar fi interesant)

  3. crestinul ortodox

    Traiasca Legiunea si Capitanul!

    cei care inteleg ce inseamna Credinta Crestin Ortodoxa sau ORTODOXIA , o Marturisesc in Vazul Tututror cu Adevar curat Astfel LUMINA ADEVARATA va rasari in pieptul sau , in mainile sale ;
    cum sunt si acesti arabi crestini ortodocsi care marturisesc ORTODOXIA , si la unul dintre ei , s-a aprins lumanarea cu Sfanta Lumina , LUMINA DUMNEZEIASCA !
    http://www.youtube.com/watch?feature=player_embedded&v=F1OoEluE47g

  4. Traiasca Legiunea si Capitanul!

    cred ca cedryk va aduce multi pustani la Biserica!pe calea cea dreapta.bravo lui!

  5. Traiasca Legiunea si Capitanul!

    Acesti baieti in ciuda formei pe care o folosesc{asta e forma dariuta de Dumnezeu probabil ca sunt pietrele care vorbesc} pun un diagnostic exact si dureros socitatii in care traim si careia ii suntem complici prin nepasarea noastra .ptr.ca la Judecata nu v-om putea sa gaim nici o scuza ca FII ai lui Dumnezeu ce suntem noi crestinii ortodocsi ca am stat impasibili la tot ce se intampla in jurul nostru. E timpul sa ne trezim sa nu mai tarim in trecut ,sa trecem la fapte ptr ca ASTAZI e momentul mantuirii noastre,doar te astazi e ziua noastra data de catre Dumnezeu ,maine nu este al nostru ci doar AL LUI

  6. Traiasca Legiunea si Capitanul!

    Cinstirea Duminicii
    http://luminapentrucandeladinsuflet.wordpress.com/2012/08/28/cinstirea-duminicii/

  7. Valentin Dorneanu

    Traiasca Legiunea si Capitanul!

    ma bucura aceasta stire

  8. claudia (@floaredepiatra)

    Traiasca Legiunea si Capitanul!

    Ce dragi imi sunt baietii astia ! Stau si ma minunez si mi se bucura sufletul cind ii vad .

  9. Traiasca Legiunea si Capitanul!

    Sa ai puterea sa te retragi undeva la tara, e mare lucru, dar daca ai unde sa te retragi la tara........iar cand te hotarasti sa-l urmezi pe Iisus, ai razboi mare de la vrajmas insusi, cat si de la vrajmas prin oameni, cred ca asta am inteles eu!
    Oricum , intreabrea, este: Incotro mergem? .........ca spre legea Lui Dumnezeu, nici vorba!

  10. Traiasca Legiunea si Capitanul!

    Foarte interesant reportajul!!!
    Curaj si nadejde, Steliane!. Sa mai tragi dupa tine si alte suflete tinere care trebuie salvate din valurile si exaltarile tipice imaturitatii adolescentine.

    Dumnezeu si Maica Domnului sa iti ajute!

  11. Traiasca Legiunea si Capitanul!

    O lacrima de bucurie duhovniceasca se inghesuie spre coltul inimii... Mare este mila si iubirea Domnului!
    Slava Tie Hristoase, Dumnezeul nostru!

  12. Lili Si Mihai Dumitrean

    Traiasca Legiunea si Capitanul!

    Am ascultat cu emotie cuvintele lui Stelian! Si mare imi este nadejdea! Ortodoxia nu va pierii! Cu cat o vor inghesuii unii la marginea societatii, sau vor dori de-a dreptul sa o nimiceasca, cu atat mai mult ea Ortodoxia va rasari, va inflorii in inimile tinerilor luptatori! Cuviosul Paisie Aghioritul bine spunea ca in vremuri de restriste pentru Dreapta Credinta Ortodoxa Dumnezeu va da "aluat bun"!!!!!!!!!!!! Sa fie intr-un ceas bun Stelian!

  13. Traiasca Legiunea si Capitanul!

    Draga Lili si MIhai, infinitivul se scrie cu un singur "i", de exemplu: "a fi" nu "a fii". La fel si viitorul: "va pieri, vor inghesui", nu "vor pierii, vor inghesuii". Suntem romani si avem obligatia sa ne cunoastem limba materna. Nu mai vorbesc de iubirea de patrie, din care patrie face parte "sine qua non" dulcea noastra limba romaneasca. Va rog sa ma iertati pentru precizari, dar tot mai multa lume scrie gresit si mi-e teama ca generatiile ce vor urma nu vor mai putea face diferenta intre exprimarea gresita si cea corecta.

  14. Traiasca Legiunea si Capitanul!

    si atunci celor ce nu stiu sa scrie si sa citeasca...din vaste motive....ce ai sa le spui Adi?? mai bine vezi care sunt adevaratele 'obligatii' de care spui si nu ii mai corecta pe altii privind "gramatica" limbii romane, ca nu asta ne tine departe de Dumnezeu....Dumnezeu sa ma ierte daca te-am suparat cu postarea mea! Numai bine

  15. Traiasca Legiunea si Capitanul!

    minunat cum lucreaza Dumnezeu

  16. Traiasca Legiunea si Capitanul!

    stiti cumva cum pot afla nr lui Stelian Craciun?multumesc

  17. Traiasca Legiunea si Capitanul!

    ma bucur tare sa vad apologeti Ortodocsi veniti si din randul baietilor de cartier,nu numai din partea clericilor

  18. Traiasca Legiunea si Capitanul!

    Bravo tie Steliane ca te-ai trezit la realitate,mai bine mai tarziu decat niciodata.

  19. Traiasca Legiunea si Capitanul!

    "Privim cerul asteptand artificiile, dar cerul ne priveste asteptand sacrificiile." (Cedry2k)

  20. Traiasca Legiunea si Capitanul!

    Ce frumos lucreaza Dumnezeu! Dumnezeu, Maica Domnului si Sfantul Stelian sa il ajute si sa il apere!

  21. Traiasca Legiunea si Capitanul!

    La Multi Ani Cedrea!

  22. Traiasca Legiunea si Capitanul!

    Nu are de'a face doar cu Biserica... dc va legati doar de Dumnezeu? Asta este tot..?

  23. Traiasca Legiunea si Capitanul!

    Dumnezeu mereu e cu voi si mereu a fost ai o sa fie mereu oriunde si oricand

  24. Traiasca Legiunea si Capitanul!

    http://www.youtube.com/watch?v=lRcMPAxvIf4

  25. Traiasca Legiunea si Capitanul!

    Azi ma pus mult pe ganduri la conferinta din Piatra Neamt si pe multi alti din sala cum a vorbit despre credinta omul asta nu vorbesc nici 300 de popi din toata romania!Multi il critica ca sa lasat de rap dar nu se gandesc ca io ajuns la cat o facut si nu e multumit ce mesaj negativ o transmis noua ascultatorilor.Dar tot nu am inteles de ce sa cred in Dumnezeu daca nu il vad,nu il simt,nu il aud si nu il pot atinge,si de ce sa ma inchin la niste icoane cand ele sunt niste bucati de lemne pictate sau bucati de stical .

    • Traiasca Legiunea si Capitanul!

      Fratele meu, nu e vorba ca te inchini unor ICOANE de LEMN... e doar metaforic, e momentu' in care tu te rupi de lumea asta, ceva simbolic, o meditatie. Probabil ca tu il consideri pe Dumnezeu, un om batran cu batu' in Cer, care te bate daca nu esti tu crestin. Eu consider ca Dumnezeu, este tot binele acela pe care noi il traim, este DRAGOSTEA... vorbind ca sentiment, ca dorinta de a trai in pace si intelegere cu ceilalti, asta promoveaza religia crestina, nu sa dai bani la biserica, si alte chestii... astea sunt nevoile lumesti, materiale. Cunosc foarte multe persoane care s-au indepartat de religie, de tot ce inseamna CRESTINISM, si acest lucru din cauza BISERICII, si a modului prin care aceasta institutie promoveaza crestinismul. Nu asculta ce zic acei oameni, ia-ti niste carti, citeste-le, asculta-l pe Cedrea' si o sa intelegi ce e D-zeu! Numai bine!

    • Traiasca Legiunea si Capitanul!

      Iti raspund la intrebare 🙂 Da-mi un e-mail 😉 [email protected]

    • Traiasca Legiunea si Capitanul!

      Salut THC,

      Pe Dumnezeu nu il cunosti cu "mintea", cu ratiunea, - cu ochii(vazul), cu mainile, cu auzul. Pe Dumnezeu il cunosti cu inima, cu sufletul, cu dragostea - acestea nu sunt rationale, nu sunt unelte ale "mintii".
      Cateva intrebari scurte si simple:
      Mintea este limitata?
      Omul este o fiinta limitata?
      Tu esti om?
      E, deci Dumnezeu este dincolo de limita "mintii" de aceea nu vom cunoastea vreodata "inceputul si sfarsitul" cu mintea, cu ratiunea.

  26. Traiasca Legiunea si Capitanul!

    Eu nu cred in dumnezeu stii mai bine de ce nu dau explicatii dar parerea mea ar fi daca ai atat de multa credinta in dumnezeu si vrei sa ajuti fii ajutorul lui daca pana acum ai cantat nu inseamna ca trebuie sa te lasi daca tu crezii in el gandestete ca el a vrut asta si el a vrut sa iti dai seama de el insusi continua sa canti demonstreaza prin asta demonstreaza celor din jur celor care sunt fani si mai mult de atat ca exista vreau sa vorbesc cu tine cautama

  27. Traiasca Legiunea si Capitanul!

    Mesajul lui Cedry2k este simplu : Ce alegeti dintre Dragoste si Frica??
    Oameni Buni aici vorbim de liberul arbitru al fiecarui om si ce face fiecare si anume daca aleg calea buna sau cea rea.
    Trebuie sa faceti ntr-un final diferenta dintre credinta si indoctrinare.
    Diferenta dintre Biserica ca institutie si lacas energetic si spiritual.
    Diferenta dintre Religie si Spiritualitate ;)Asa vom evolua de asa natura in cat sa cunoastem unele lucruri printre care sa l simtim pe Dumnezeu.

    Interesul celor din Umbra este pe langa noua ordine mondiala control politic si economoc , interesul real este pervertirea sufletului printr-un mod de viata vicios, oripilant in care multi oameni ,prinsi in tr-o societate plina de materialism uita ca avem Sistem Valoric !!!

    Pace Cedry2k ,Tudor Sisu, Carbon, Dragonu, Nimeni Altu, ,infinitu si multor altora din Rap-ul Romanesc care in continuare deschid mintea celor care vor sa se trezeasca .

  28. Traiasca Legiunea si Capitanul!

    Hip-hop-ul exprima prin agresivitate, gandirea. Stelian Craciun si-a dat seama ca nu prin agresivitate verbala poate exprima Adevarul.

    Cruciadele = hip-hop.

  1. Pingback: Un tanar regasind drumul | Ceva scris în timpul mort

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

*