Semnati petitia: NU VENIRII LADY GAGA LA BUCURESTI!

Copiii sunt privilegiaţi la concertul Lady Gaga.

Venirea în România a controversatei cântăreţe nu putea să nu stârnească un val de proteste. Apariţia ei îmbrăcată în carne crudă, sau ieşind dintr-un cocon, videoclipurile cu tente gay ori sado-maso au creat un impact puternic mai ales asupra comunităţilor religioase.

Pe Internet a fost lansată recent o petiţe numită „Nu venirii Lady Gaga la Bucureşti” prin care se cere interzicerea concertului de la Bucureşti al artistei .

„Suntem un popor creştin. Blasfemiile şi hulele sunt păcate împotriva Duhului Sfânt, care nu se iartă în veci, dacă nu sunt lepădate (…) noi avem datoria să ne opunem prezenţei ei  la Bucureşti, capitala unei ţări creştinate de apostolul Andrei. Nu are ce sa caute aici cineva care batjocoreste jertfa Mântuitorului şi simbolurile sfinte. Ne-am face părtaşi la rătacirea ei. Să semnăm împotriva desfăşurării concertului la Bucureşti!”, cer petiţionarii.

Până în prezent, 489 de persoane au semnat pentru a susţine cauza, iar dintre motivele expuse de către aceştia enumerăm câteva mai jos:

  • „Această lady promovează “valorile” spurcate ale homosexualităţii şi denigrează creştinismul prin videoclipurile ei blasfemiatoare. Este o încercare de punere în umbră a marii sărbători Adormirea Maicii Domnului din 15 august. Maica Domnului este adevăratul model de vieţurire al femeilor românce şi nu numai!”
  • „Această “artistă” nu reprezintă un model pentru tineretul român creştin ortodox”
  • „Lady Gaga exponentă cea mai de seamă a lumii păcătoase ce va jubila la apariţia antihristului-nu venirii ei în România”.

Lady Gaga va veni în premieră în România, pe16 august, într-un concert care face parte din turneul  mondial The Born This Way Ball. Iniţial, concertul urma să aibă loc pe Arena Naţională, însă a fost mutat în Piaţa Constituţiei din Capitală.

Becali: “Lady Gaga e discipolul lui Satan”

Europarlamentarul român a protestat public împotriva concertului lui Lady Gaga din Bucureşti, programat pentru 16 august. Acesta nu este de acord ca Lady Gaga să fie interzisă, ci doreşte ca ea să fie batjocorită. Într-o intervenţie prin telefon la RTV, Gigi Becali a spus că adevăraţii creştini o “vor scuipa şi batjocori, să vadă că în România este nimic”. Potrivit acestuia, credincioşii ar trebui să protesteze şi împotriva abuzurilor statului, în special împotriva procurorilor care “fac dosare la comandă“.

Latifundiarul din Pipera consideră că nici publicul şi nici artista nu sunt de vină pentru manifestările “necreştine” de pe scenă ale cântăreţei, ci Satan. “Ea nu este vinovată, nu este împotriva lui Hristos, poate nu crede în nimic. Ea face asta pentru bani. Satan este de vină“, este de părere Becali. El mai crede că Lady Gaga ar putea avea mai târziu o revelaţie, ar putea descoperi că a greşit, şi ar putea să se călugărească.

Nu numai Gigi Becali este scandalizat că artista din Statele Unite va concerta în România, ci şi un grup de credincioşi care au lansat o petiţie online prin care cer boicotarea spectacolului. Cazuri similare s-au înregistrat până acum în Filipine şi în Bulgaria, scrie Adevărul. În plus, după lansarea videoclipului piesei “Judas” (Iuda), în care cântăreaţa o întruchipează pe Maria Magdalena mergând pe motocicletă alături de un fals Iisus de culoare, Lady Gaga a reuşit să scandalizeze până şi Vaticanul, care s-a declarat în repetate rânduri împotriva cântăreţei.

“Suntem un popor creştin. Blasfemiile şi hulele sunt păcate împotriva Duhului Sfânt, care nu se iartă în veci, dacă nu sunt lepădate. Lady Gaga e o fiinţă malefică, care nu pierde nicio ocazie de a huli cele sfinte (…) Noi avem datoria să ne opunem prezenţei ei la Bucureşti, capitala unei ţări creştinate de apostolul Andrei. Nu are ce să caute aici cineva care batjocoreşte jertfa Mântuitorului şi simbolurile sfinte. Ne-am face părtaşi la rătăcirea ei. Să semnăm împotriva desfăşurării concertului la Bucureşti!”, scrie autorul petiţiei.

Lady Gaga nu e dorită la Bucureşti. Vezi ce petiţie circulă împotriva ei pe internet

Concertul Lady Gaga la Bucureşti, programat pe 16 august, în Piaţa Constituţiei, stârneşte nemulţumire în rândurile unei părţi a populaţiei. Aproape 500 de persoane au semnat deja o petiţie împotriva unuia dintre cele mai aşteptate evenimente ale anului în capitala României.

Pe internet s-a lansat o petiţie care spune “Nu venirii Lady Gaga la Bucureşti”. Aproape 500 de persoane au semnat până acum petiţia.
“Suntem un popor creştin. Blasfemiile şi hulele sunt păcate împotriva Duhului Sfânt, care nu se iartă în veci, dacă nu sunt lepădate. Lady Gaga e o fiinţă malefică, care nu pierde nicio ocazie de a huli cele sfinte (…)
Noi avem datoria să ne opunem prezenţei ei la Bucureşti, capitala unei ţări creştinate de apostolul Andrei. Nu are ce să caute aici cineva care batjocoreşte jertfa Mântuitorului şi simbolurile sfinte. Ne-am face părtaşi la rătăcirea ei. Să semnăm împotriva desfăşurării concertului la Bucureşti”, scrie autorul petiţiei.

Cazuri similare s-au înregistrat până acum în Filipine şi în Bulgaria. În Filipine, membrii comunităţii creştine au întâmpinat concertul celebrei Lady Gaga cu o serie de proteste. Aceştia nu doreau ca diva să concerteze în ţara lor pentru că muzica ei este de provenienţă satanică şi nu respectă valorile creştine.
“Nu o urâm pe Lady Gaga. Dimpotrivă, credem că e o artistă bună şi o respectăm pentru asta. Vrem doar să îi cerem să nu mai fie nerespectuoasă la adresa credinţei noastre. Noi, filipinezii, suntem un popor creştin şi credem cu tărie în valorile noastre. De aceea, am vrea ca şi Lady Gaga să ne respecte ca pe o naţiune creştină”, au declarat liderii comunităţii.

În plus, după lansarea videoclipului piesei “Judas”, în care o întruchipează pe Maria Magdalena mergând pe motocicletă alături de un Iisus de culoare, Lady Gaga a reuşit să scandalizeze până şi Vaticanul, care s-a declarat în repetate rânduri împotriva cântăreţei.

Lady Gaga va concerta la Bucureşti pe 16 august. Iniţial, concertul ar fi trebuit să aibă loc pe Naţional Arena, dar a fost mutat în Piaţa Constituţiei, ca urmare a faptului că stadionul va găzdui pe 11 august meciul amical Dinamo – FC Barcelona. Există însă voci care spun că decizia schimbării locului concertului a fost luată în urma vânzării unui număr neaşteptat de mic de bilete.

Nu se va opri concertul daca semnam petitia, dar semnand ne dezicem de aceasta fapta mizerabila, ce are loc cu acordul statului roman si cu tacerea Patriarhiei Romane. Probabil, si daca antihristul in persoana va avea concert in Bucuresti, nu-i va deranja cu nimic pe cei din “deal”.