Clubul Rotary -o ramură a masoneriei- și-a făcut cuib în Biserica Ortodoxă din România!

“Parlamentul României are 90% din membri masoni” (Dan Amadeo Lăzărescu). Templul provizoriu al masonilor e clădirea Parlamentului!
Guvernul României dă Masoneriei statutul de institutie de utilitate publică! La primul convent al Masoneriei, presa si publicul beneficiar n-au avut acces!
Presedintele României apare in prefata cărtii “Misterele templului masonic”, arătând meritele Masoneriei tocmai acum când Masoneria isi caută o clădire pentru templu;
Patriarhia Ortodoxă instalează in curtea sa statuia lui Ioan Cuza, masonul care a secularizat averile mânăstiresti si de la care incoace, Statul n-a mai iubit Biserica.
Ce urmează?!

Mănăstirea Cetățuia din Iași a fost renovată de Clubul Rotary

Cei care sunteți din Iași sau care ați mers în pelerinaj la mănăstirea Cetățuia, situată pe una din colinele ce înconjoară orașul, ați putut vedea la intrare, pe zidul din partea dreaptă a porții, o placă ce atestă faptul că mănăstirea a fost renovată cu fonduri de la Clubul masonic Rotary. Dacă Mitropolia Moldovei și Bucovinei este străină de acest lucru, rugăm să ia act de această spurcare a mănăstirii lui Hristos și să îndepărteze acea inscripție. Ba mai mult să înapoieze banii murdari ai masonilor, facând public faptul că Biserica lui Hristos nu are nevoie de banii jertfiți satanei de către forțele oculte. Este foarte necesară această delimitare pentru a ne situa pe o poziție ortodoxă, iar nu antihristică.

(Întrucât informația ne-a parvenit prin telefon, rugăm pe cineva din zonă să ne trimită și o fotografie).

Decanul facultatii de teologie de la Cluj, membru al Clubului Rotary

Pr. prof. univ. dr. Ioan Chirilă (foto), decanul Facultăţii de Teologie Ortodoxă din Cluj-Napoca și preşedinte al Senatului Universităţii „Babeş-Bolyai” a intrat în masonerie, mai precis în Clubul Rotary Cluj-Napoca Cetățuie, fiind ales membru de onoare.

Considerăm că statutul de membru într-un club masonic este diametral opus cu funcția de decan al unei facultăți ortodoxe, știind faptul că masoneria a fost anatematizată de Sinodul BOR în anul 1937, hotărâre valabilă până la sfârșitul veacurilor. Acest profesor nu mai poate fi garantul propovăduirii Evangheliei lui Hristos în cadrul Facultății de Teologie din Cluj, cât timp face parte dintr-o organizație ale cărei principii sunt anti-Biserică, anti-Ortodoxie, dar sunt pro-ecumenism, pro-globalizare.

Facem un apel către Mitropolia Clujului să rezolve această situație din cadrul Facultății de Teologie din Cluj, făcând publică decizia luată. Clujeni ortodocși, vă rugăm, să reamintiți ierarhului locului această problemă, în caz că se trece cu vederea.

Pe lângă faptul că acest club bântuie prin unele mănăstiri, este știut că deține controlul unor orașe întregi din România și puteți verifica acest lucru observând la intrarea în anumite orașe sigla Rotary – roata dințată.

Alte cazuri ale implicării Clubului Rotary în Biserică vă rugăm să ne semnalați dvs.

Mai jos aflați ceea ce nu știați despre Clubul Rotary:

Există locuri în care factorii de decizie din politică, afaceri, educaţie şi sănătate se întâlnesc departe de ochii „profanilor”, stabilesc alianţe de culise şi dau verdicte care sunt în defavoarea a milioane de oameni. Rotary este una din grupările reprezentative pentru aceste cluburi elitiste, care funcţionează după reguli şi principii identice cu cele ale francmasoneriei.

Clubul Rotary a fost fondat de un mason

Rotary a fost fondat în 1905, la Chicago, de avocatul francmason Paul P. Harris. La prima întâlnire au participat doar patru persoane: Harris, inginerul minier Gustave Loehr (despre care se ştie cu certitudine că era şi el francmason), negustorul de cărbuni Silvester Schiele şi croitorul Hiram Shorey. Loehr şi Shorey s-au retras la scurtă vreme de la aceste întâlniri, astfel că Rotary, la acea vreme nici măcar nu se putea numi club, fiind alcătuit din doar două persoane.

Acest început dezastruos contrastează izbitor cu rapida răspândire pe care Rotary o cunoaşte de la un moment dat încolo şi care se datorează, fără îndoială, intervenţiei din umbră a francmasoneriei. Cum altfel ar fi fost posibil ca, în scurt timp, ceea ce începuse ca o întâlnire între doi anonimi să aibă deja anvergură naţională? În 1910 Asociaţia Naţională a Cluburilor Rotary îşi deschide prima filială în afara graniţelor SUA, în Canada, iar în următorul an ajunge şi în Europa, la Dublin. Cucerirea lumii continuă, astfel că în 1922 este prezent pe şase continente, are 20.000 de membrii şi îşi schimbă numele în Rotary International. În prezent numără la nivel mondial 1,2 milioane de membri, printre ei găsindu-se numai persoane influente cum ar fi preşedinţi sau directori de mari companii şi politicieni.

Legendele Rotary spun că numele grupării vine de la obiceiul membrilor de a-şi ţine întâlnirile săptămânale prin rotaţie, acasă sau la biroul unuia dintre ei. Cu timpul, întâlnirile au început să se ţină în hoteluri. Acest lucru face ca astăzi, în holurile celor mai mari lanţuri hoteliere din lume, cum ar fi Marriott, Hilton sau Crowne Plaza să fie plasate, chiar la recepţie, anunţuri privind ziua şi ora când se ţine întâlnirea Rotary. De altfel, proprietarii şi managerii acestor hoteluri fac parte din club, iar impunerea pe piaţă a respectivelor hoteluri se datorează în mare parte afilierii acestora la Rotary.

Cercul închis al „Elitei” masonice

Rotarienii au ritualuri şi reguli interne asemănătoare cu masoneria. Sunt o organizaţie la fel de închisă şi de secretoasă ca şi aceasta. La intrare se face o selecţie atentă: sunt invitaţi să facă parte din club fie cei care ajung să fie indispensabili proiectelor rotariene, fie tinerii care provin din familii de rotarieni şi sunt apoi propulsaţi în poziţii cheie în lumea afacerilor şi politicii. Ca şi în masonerie, este nevoie deci de o invitaţie din partea cuiva din interior. În Rotary lucrurile sunt încă şi mai stricte, fiind nevoie obligatoriu nu de unul, ci de doi garanţi interni, numiţi „naşi”.

Pe lângă aceste similitudini există şi alte aspecte care demonstrează că Rotary şi masoneria sunt doar două faţete ale aceleaşi puteri globale. Până în 1933 cluburile Rotary nu acceptau în rândurile lor decât masoni. Ulterior s-a renunţat la aceasta regulă, însă şi astăzi mulţi din membrii Rotary semnează condica şi în lojile masonice.

O organizaţie satanică cu aceleaşi concepte ca şi masoneria

În aceste condiţii, afirmaţia făcută în revista de afaceri, Bussiness Magazin de Dragoş Niţulescu, care conducea Rotary România în 2006 este doar o poveste bună de adormit copiii: „Nu avem nicio legătură cu masoneria. Dovada cea mai bună este că printre membrii noştri se află şi reprezentanţi ai clerului. Or, se ştie că preoţii şi masonii nu stau în acelaşi loc.“

Acele vremuri sunt de mult apuse. Este adevărat că în 1928 mai mulţi episcopi spanioli au declarat că Rotary „nu este altceva decât o organizaţie satanică cu acelaşi fond şi concepte ca şi masoneria. Conform documentelor pe care le deţinem, Rotary este o organizaţie suspectă şi trebuie să fie considerată la fel de groaznică şi de perversă ca şi masoneria.” Dar la fel de adevărat este şi faptul că, de atunci, tot mai multe feţe bisericeşti au ajuns să deţină funcţii importante în Biserică tocmai datorită apartenenţei lor la masonerie. Am asistat chiar în România la alegerea unui patriarh mason cu sprijinul unor masoni notorii, care făceau parte din Colegiul bisericesc (Sorin Frunză Verde şi Constantin Bălăceanu Stolnici sunt doar două exemple în acest sens).

Un istoric rotarian confirmă strânsele legături ale clubului Rotary cu masoneria

Legăturile strânse dintre masonerie şi Rotary sunt şi mai evidente dacă analizăm situaţia din Marea Lojă a Angliei (United Grand Lodge of England – UGLE), numită de masoni şi loja mamă a lumii, întrucât este organizaţia reprezentativă la nivel mondial. La nivelul UGLE există mai multe loji Rotary.

Poate cea mai cunoscută şi mai veche a fost constituită în 1920. Aceasta are ca simbol cercul Rotary care înconjoară un compas şi litera G, simbolul francmasoneriei. Într-o scrisoare, unul din fondatori, Charles Dewey precizează că toţi cei înscrişi în Rotarian Lodge no. 4195 făceau parte din London Rotary Club care, la acea vreme, avea 300 de membri. Astăzi loja îşi ţine întâlnirile chiar în Freemasons Hall din Londra, sediul Marii Loji a Angliei (UGLE). În cadrul acesteia mai există încă şapte loje Rotary. Două dintre ele au fost constituite la începutul secolului XX: Nottingham Rotary Lodge No.3941 şi North Notts Rotary Lodge No. 8998. Lor li se adaugă altele cinci, apărute în ultimii douăzeci de ani: Rotary Lodge of Suffolk No. 9306, East Lancashire Rotary Lodge No. 9359, Rotary Lodge of Norfolk No. 9367, Rotarian Lodge of Hong Kong No. 9378 şi Rotary Lodge of Hampshire No. 9389.

Istoricul Wolfgang Ziegler, care este totodată şi membru Rotary, demonstrează că există strânse legături între Rotary şi francmasonerie. „Legăturile dintre Rotary şi masonerie sunt vechi şi nu trebuie privite cu suspiciune, susţine el. În unele ţări est europene noile cluburi Rotary sunt chiar domeniul exclusiv al francmasonilor. În orice caz, existenţa medaliilor pe care apare roata Rotary alături de simboluri masonice arată că legăturile sunt încă puternice şi astăzi”.

Programul Rotary Polio Plus, o ameninţare la adresa generaţiilor viitoare

După ce mii de copii au fost vaccinaţi împotriva hepatitei B pe banii clubului masonic Rotary, România a ajuns să fie ţara cu cel mai mare număr de copii bolnavi de SIDA. În 1997, jumătate din copiii bolnavi de SIDA din întreaga lume erau din România. Acesta este doar unul dintre efectele acţiunilor „umanitare” ale Rotary. Programul Polio Plus este un alt exemplu cutremurător.

În 1985, Rotary anunţa întregii lumi că va eradica virusul poliomielitei până în anul 2000. După ce clubul a cheltuit, conform propriilor declaraţii, peste o jumătate de miliard de dolari şi a injectat peste 2 miliarde de copii, virusul poliomielitei continuă să existe. În urma specialiştilor Rotary au rămas zeci de mii de morţi sau de infirmi care s-au îmbolnăvit de poliomielită, leucemie sau cancer după ce li s-a administrat vaccinul.

Numărul impresionant de victime i-a obligat pe cei de la „Alianţa pentru vaccinuri” să admită existenţa unor riscuri ale vaccinului antipolio. Cu toate acestea, oficialităţile nu fac nimic pentru a stopa această campanie ucigaşă. De ce? Pentru că membrii Rotary, care în viaţa „profană” ocupă poziţii importante în instituţiile medicale naţionale sau internaţionale şi chiar în guvernele unor ţări în care se organizează astfel de campanii, nu vor lua niciodată o decizie neconformă cu politica clubului. Aşa că genocidul continuă. Într-un discurs ţinut la Convenţia Internaţională a Rotary din 2006 de la Copenhaga, Bruce Cohick susţine că trebuie înteţite eforturile de vaccinare în Nigeria, Afghanistan, Pakistan şi India şi promite în numele Rotary că virusul va fi eliminat fără îndoială cel mai târziu până în 2008. O nouă gogoaşă.

Vaccinul antipolio, o armă importantă în demersul masoneriei de a reduce populaţia globului

Vaccinul polio a fost descoperit în 1953 de dr. Albert Sabin şi de atunci poartă acest nume. În 1960 s-a descoperit că este făcut din celule prelevate din rinichii de maimuţă care conţin virusul SV40. Experimentele de laborator realizate de mai mulţi cercetători, printre care Bernice Eddy au arătat că acest virus este strâns legat de apariţia leucemiei şi a cancerului. Mai mult chiar, SV40 odată pătruns în organism se transmite pe cale genetică de la părinţi la copii. Până în 1996, zeci de cercetări au demonstrat legătura dintre prezenţa virusului SV40 şi cancerul osos şi cerebral, boli a căror incidenţă a crescut în mod inexplicabil (dacă nu luăm în considerare campaniile de vaccinare de genul Polio Plus) cu 30% în ultimii 20 de ani.

În loc să fie stopat progamul Polio Plus care răspândea acest virus, au fost stopaţi, discreditaţi, marginalizaţi şi persecutaţi exact cei care i-au demonstrat periculozitatea. Întrebat de ce s-a procedat aşa, dr. Sabin a dat un răspuns demn de doctorul nazist Mengele: „Nu cred că este cazul să panicăm publicul. Până la urmă, ce mare lucru, copiii voştri sunt injectaţi cu un virus al cancerului, atâta tot!”

Dr. Raymond Obomsawin, analist la Agenţia canadiană pentru dezvoltare internaţională (CIDA) a realizat un studiu asupra proiectelor de imunizare întreprinse de Unicef împreună cu Rotary în Thailanda, la începutul anilor ’90. Raportul său arată că aşa cum pojarul nu a dispărut din Europa în anii ’40-’50 datorită vaccinurilor, nici poliomielita nu va dispare în urma acestor campanii de imunizare. Tot el arată că poliomielita este departe de a fi cea mai frecventă şi mai gravă problemă de sănătate cu care se pot confrunta copiii. Poziţia oficială a Organizaţiei Mondiale a Sănătăţii (OMS) este că riscul cel mai mare de a se îmbolnăvi de poliomielită îl întâmpină copiii malnutriţi şi de aceea ei trebuie imunizaţi în primul rând. Ori toate cercetările au demonstrat că vaccinul nu trebuie administrat în caz de malnutriţie, pentru că pune în pericol viaţa copilului. Dr. Archie Kalokerinos arată: „nu poţi să imunizezi copiii bolnavi sau malnutriţi şi să zici că ai rezolvat problema. Vei omorî mai mulţi decât ar fi murit în mod natural din cauza virusului”.

Însă pentru rotarieni vaccinurile sunt mai „profitabile”, din punct de vedere al costurilor, decât hrănirea şi crearea de condiţii de viaţă prielnice pentru aceşti copii. În fond, companiile pe care le conduc majoritatea dintre ei sunt chiar cele care contribuie la sărăcirea ţărilor în care trăiesc aceşti copii.

de Mihaela Gheorghiu

Cititi si:

23 comments

  1. crestinul ortodox

    Traiasca Legiunea si Capitanul!

    Si ne mai intrebam De ce Arde pamintul si Este seceta parjol ce usuca TOTUL !
    NU NE MAI RABDA DUMNEZEU , ca spurcaciunea a intrat PINA SI IN BISERICA si se vrea alaturi de CELE SFINTE !
    Credeti CA DUMNEZEU SE LASA batjocorit , NU !
    DUMNEZEU NE ARATA si NE VORBESTE PRIN ALE SALE SEMNE , A SA CREATIE vORBESTE DE MANIA CREATORULUI -absolut TOT ce ne inconjoara se va intoarce impotriva omului care s-a lepadat de DUMNEZEU sau care nu mai vrea sa stie de DUMNEZEU ;
    dar omul acesta , modern cum se spune , uita un singur lucru ca este doar ' Un simplu chirias ' aici pe acest pamint , CACI TOATE SUNT ALE LUI DUMNEZEU SI TOATE ASCULTA DE DUMNEZEU , CREATIA CE ASCULTA DE CREATOR ;
    numai omul se indaratniceste , nu vrea sa vada , nu vrea sa auda si asculta de dusmanul sau , anume dracii cu coarne dar si aia fara coarne care -i vor pierzania vesnica si nu , Mantuirea sau BINELE FAGADUINTEI CERESTI AL IMPARATIEI CERURILOR PE CARE DUMNEZEU O DA omului ca Rasplata la sfarsitul 'chiriasului ' pe acest pamnint , la sfarsitul 'calatoriei ' omului pe acest pamint .
    SA VA FIE FRICA DE DUMNEZEU si RUSINE FATA DE ACESTE NEAM si popor cei care ati batut palma cu necuratu sau spurcaciunea si INTOARCETI-VA LA DUMNEZEU , cat mai este TIMP !
    CAT MAI ESTE TIMP ....!

  2. Valentin Dorneanu

    Traiasca Legiunea si Capitanul!

    eu am auzit și preoți care laudă acțiunile nobile ale masonilor rotary, deci probabil și acei preoți sunt din clubu asta

  3. Traiasca Legiunea si Capitanul!

    Sunt din Iasi si cunosc bine ce se intampla si la manastirea Cetatuia. Este f adefarat ce este scris in articol, din pacate sunt mult mai multe evenimente la aceasta manastire unita cu masoneria, dar si mai trist e faptul ca nu e deloc un fapt singular, ce singular au ramas acele manastiri ce nu au o colaborare cu masonii. Mentionez ca sunt preot si cunosc bine fenomenul, insa un preot ce de mult a renuntat la "unirea" cu "sefii" din BOR !!! Apreciez articolul si va pot marturisi mult mai multe intamplari atat de la manastirea cetatuia cat si de la altele. Pot fi gasit la adresa de mail [email protected] . Un lucru insa e clar : MASONII SUNT LEPADATI DE HRISTOS !!! SUNT DOAR SLUGI ALE diavolului !!! Am sa mai adaug odata un articol ce l-am scris de mult insa pentru care sunt blamat si nu numai...

    Lepadarea prin masonerie sau ecumenism,

    Cu multa durere in suflet, dar satul de tacerea, lasitatea, frica celor ce de mult trebuiau sa spuna cu voce tare aceste lucruri, scriu aceste cuvinte de o maxima importanta in vederea mantuirii fiecarui om in parte si mai ales al clerului ortodox chiar de pretutindeni.
    Astazi, mai mult ca oricand, se observa niste evenimente in masa ce au loc la nivel mondial, evenimente care daca nu ar duce la lepadarea crestinului de Dumnezeu ar fi mai usor de inteles nepasarea (frica, cel mai des) celor ce sunt in masura de a lua atitudine, insa din pacate ele duc la lepadare, la drumul cel mai scurt si sigur spre iad. Dintre aceste evenimente le mentionez in special pe cele mai grave si des intalnite astazi si anume ecumenismul si monstruoasa masonerie. A fi ecumenist sau mason, de cele mai multe ori sunt impreuna, inseamna in mod clar si fara alte interpretari naive a fi lepadat de Dumnezeu, lepadat de insasi taina Sfantului Botez primit la nastere, "nebotezati" dupa cum ii numea marele marturisitor parintele Ioanichie Balan. In sprijinul la cele spuse as vrea sa reamintesc ca ecumenismul a fost numit "panerezia acestui veac" de catre parintele Dumitru Staniloaie iar masoneria a fost blestemata cu blestemul anatemei de mai multe sinoade inclusiv de cel al Romaniei in 1937.
    Acum as vrea sa nuantez un pic efectele acestor lepadari prin ecumenism si masonerie mai ales in randul clericilor deoarece, din pacate, cei ce s-au lepadat deja prin cele spuse, raman in functiile in care erau, de parca totul ar fi bine, insa aici e marea durere, ca ei (clericii) s-au lepadat deja, e problema lor, dar ramanand in statutul de diacon, preot, episcop...in fata oamenilor, nu si a lui Dumnezeu, ii duc si pe ceilalti pe drumul pierzarii, caci sa fie clar pentru toata lumea : un ecumenist sau mason cleric fiind nu mai are lucrare harica, in potir raman paine si vin, nu mai are valabilitate in fata lui Dumnezeu nimic din ce savarseste ca si cleric ! A nu se uita aici canonul "ca o taina sa fie valida in fata lui Dumnezeu trebuie sa indeplineasca toate conditiile", deci aviz celor naivi, lasi, care isi ascund necredinta dupa expresia "petru credinta omului Dumnezeu va lucra..." nu este asa, la clericul lepadat lucrare harica nu mai gasesti pentru nici o credinta. Am auzit intamplari minunate, de pilda inseland, niste oameni au adus un lemn vechi pretinzand ca e din lemnul Sfintei Cruci a Mantuitorului si nu mica le-a fost mirarea ca la acel lemn chiar se faceau minuni, in astfel de intamplari e valid cuvantul "pentru credinta omului...", insa cand e vorba de lepadare, lucrurile stau cu totul altfel iar lucrare harica nu mai gasesti. De asemenea cu un cleric lepadat nu iti este permis sa slujesti nici un fel de sfanta taina, fiind coliturghisitor te faci partas de pacatul lui, la fel si locasurile, in care slujesc acesti lepadati, se spurca, fiind ele chiar locasuri de cult, frecventarea lor nefiind de folos nimanui.
    Realitatea este trista,de aceea trebuie multa trezvie, multa atentie si cercetare inainte de a ne pune nadejdea in cineva, sa fim atenti ca nu cumva sa fie ecumenist sau mason altfel ne va fi spre pierzare orice fel de contact cu acea persoana. Dupa cum elegant si plin de intensitate zicea si parintele Iustin Parvu "si nestiinta poate duce la lepadare...", asa ca multa atentie si mereu cu Sfintele Canoane ca unitate de masura. Stiu si inteleg ca e greu, insa mantuirea sufletului va compensa orice nevointa dusa aici pe pamant. Insa pentru aceasta mantuire este nevoie ca fiecare in parte, nu numai clericii, sa ne revizuim viata dupa randuiala lui Dumnezeu, dupa Sfintele Canoane care nu sunt nici invechite nici depasite ci normative pentru mantuire.
    Sunt multe de adaugat, insa ma opresc aici. Pentru alte completari pot fi gasit la dresa de mail [email protected]
    Cu sufletul trist dar cu nadejdea mantuirii, semnez, parintele Cristian

    Întreruperea comuniunii din motive de credinta este stabilita de Canonul 15 de la Sinodul I-II din anul 861: "cei ce pentru oarecare eres osândit de Sfintele Soboare, sau de Sfintii Parinti se despart de împartasirea cea catre întâiul statator al lor care predica eresul în public si cu capul descoperit îl învata în Biserica, unii ca acestia din pricina îngradirii de sine de împartasirea cu numitul episcop înainte de cercetarea Sinodiceasca, nu numai ca nu sunt supusi certarii canonice, ci si de cinstea cea cuvenita dreptslavitorilor se vor învrednici, caci n-au osândit episcopi, ci mincinosi-episcopi si mincinosi-învatatori; si n-au rupt unitatea Bisericii prin schisma, ci s-au silit [astfel] a izbavi Biserica de schisme si dezbinari." (vezi Pidalion).

  4. Mircea Puşcaşu

    Traiasca Legiunea si Capitanul!

    http://www.zf.ro/companii/guvernul-victor-ponta-a-decis-sa-vanda-sacul-cu-cash-distributiile-de-electricitate-9926216

  5. Traiasca Legiunea si Capitanul!

    Precizare: din 27 apr. 2012 noul decan e pr prof Vasile Stanciu (v. rev. Renasterea- mai 2012, p.4 sau adresa http://www.indexromania.ro/2012/05/11/seminar-ortodox-de-medicina-si-teologie-la-bistrita/)
    Pr prof Chirila a fost ales Preşedinte al Senatului Universităţii „Babeş-Bolyai” (v. http://graiulortodox.wordpress.com/2012/03/21/pr-prof-univ-dr-ioan-chirila-decanul-facultatii-de-teologie-ortodoxa-din-cluj-napoca-a-fost-ales-presedinte-al-senatului-universitatii-babes-bolyai-%E2%80%9Eadevarul-e-unul-singur-noi-santem/)
    Probabil drept recompensa pt intrarea in masonerie (oficiala!) i s-a dat aceasta functie, oricum onorifica (fiindca rectorul conduce de drept si de fap, nu presedintele senatului universitatii).
    Trist, dar adevarat. Ne vindem sufletul masoneriei blestemate pt bani si functii.

  6. ""Un putregai legat cu sarma""

    Traiasca Legiunea si Capitanul!

    Ti-am ascultat predicile si participarea la Sfinta Liturghie de foarte multe ori , pe parcursul ultimilor 12 ani, impreuna cu familia mea si cu prietenii , I-am dat Slava Lui Dumnezeu pentru harul tau de a predica , ziceam la altii ce smerit esti ca nu porti ""aurarie"" la grumaz ca si unii ""farisei"", si ""mari preoti de la Templu"" din Cluj si din tara , ci tu porti o simpla cruce din lemn intotdeauna , te-am stimat foarte mult , erai un exemplu de traire ortodoxa pentru un preot de mir , ca profesor , ca tata de familie , etc. dar acum cand am citit aceste randuri , am cazut intr-o mare dezamagire , mi-am dat seama ca si tu te-ai vandut masonilor , ti-ai vandut sufletul satanei masonice , impreuna cu toti gaozarii aia cu care te-ai infratit si esti in pozele de pe site-ul masoneriei , te-ai infratit cu ""leprele"" si facatorii de uraciune inaintea Domnului , PACAT MARE chirila ! Pacat ca ai cazut ! Sa-ti ajute Bunul Dumnezeu sa te ridici din mocirla din care a cazut Iuda ! P.S. No sa-ti mai ascult predicile chirila ! le ascult in continuare pe ale lui Vladica Bartolomeu Anania ,Pr.Iustin Parvu ,ABC-ul Credintei - Pr.Teofil Roman si alti duhovnici din Romania , in rest ascultati voi muzica de petrecere si rock de la radio Renasterea si multele emisiuni ieftine de pe Trinitas dupa cum ""dicteaza"" inginerul securisto-turnator , aflat deocamdata la sefia popilor ""proaspat barberiti si parfumati , si imbracati la costum , posesori de diplome false si lingusite pe nestiinta , adunatori avari de averi pamantesti , care totdeauna la hramururi si slujbe inaltati in slavi si lingusiti pe ""onorate oficialitati,dragi parlamentari ,domnilor primari , sefi de consilii judetene , deputati ,senatori , politisti ,judecatori lumesti , sponsori cat de multi , si alti farisei , saduchei si morminte varuite si pui de serpi , pe care ii primiti la mese imbelsugate pentru imbuibati si mult vin Liturgic , pe cand flamanzii ,saracii si amaratii ,schiopii, surzii si mutii stau afara si voi nu vreti sa-i vedeti , nu aveti nicioadata timp sa le mangaiati sufletul cu o vorba , daramite sa faceti cantine, spitale sa cresteti copii orfani , bolnavi , vaduve si batrani ca si Pr.tanase de la Valea Plopului si Pr.Iustin de la Petru Voda . deageaba tot construiti sali de coferinte si muzee, facultati de teologie si tot felul de ferme de cresterea vacilor si alte ""afaceri europene "" .Parintele Cleopa Ilie nu o fost nici ""licentiat"" nici ""doctor honoris causa"" , nu o avut nici ""master"" dar o fost si mai este doctor de suflete acolo unde e , a avut ""medicina ""invatata la oi din Psaltire ! Vai voua fariseilor , rusine ca vindeti credinta parintilor si stramosilor vostrii , oare va mai puteti uita in ochii copiilor vostrii si in ochii batrani ai parintilor vostrii ?!
    Rusine chirila ! Intoarce-te la Dumnezeu pana nu-i prea tarziu ! Nu stii cand mergi de pe lumea asta ! Nu cred ca vrei sa mori mason nepocait ! Ai ""cazut"" pe ""Scara"" , roaga-L pe Bunul si Milostivul Dumnezeu sa te ierte si hai inapoi la noi la familia ta , unde Tatal Nostru ne primeste din Mare Mila Sa ! Lasa pe satan lasa pe Rotary Cetatuie Cluj Napoca !

  7. Traiasca Legiunea si Capitanul!

    Daca Patriarhul este mason si ecumenist ,de ce ne miram ca sunt preoti care au intrat in aceasta grupare satanista ?
    Patriarhia ,a ajuns sa fie un "cuibar de viespi "in Ortodoxia Romaniei !!
    Cat timp acesta (patriarhul )este in fruntea BOR ,multi din cler vor cadea in plasa antihristului si vor trage dupa ei si multi din popor ,dar sa ne rugam la Dumnezeu ,sa fie cat mai putini din acestia !!!!

  8. crestinul ortodox

    Traiasca Legiunea si Capitanul!

    "Pestele de la Cap se Impute sau se Strica "
    Problema Mare ramine cu noi cei mici , care Vrem sa Aflam si sa Gasim CELE SFINTE ALE LUI DUMNEZEU dar Vedem IAR DUMNEZEU NE ARATA cum stricaciunea se acioleaza , strica si mai rau , mai rau de tot acest 'peste '
    DAR TOATE PINA INTR-O ZI ,
    DUMNEZEU NU SE LASA batjocorit
    amin!

  9. Traiasca Legiunea si Capitanul!

    "un putregai legat cu sarma "
    Adevarat tot ce ai scris aici si este binevenit indemnul pt cei ce au cazut in iadul masoneriei ,sa revina si sa-i primeasca Bunul Dumnezeu ,numai ca ,
    odata intrat in masonerie ,(aceasta ) nu te mai lasa sa iesi din masonerie ,decat cu picioarele inainte !!!
    Probabil este si o pedeapsa de la Dumnezeu ,pt tradarea de care au dat dovada ,cunoscand si ignorand activitatea si rolul acestei organizatii demonice ,sataniste ,anticrestine ,antiumane ,etc
    contestata de lumea intreaga !!!
    Pana si cei mai simpli oameni chiar si copiii ,au un fel de respingere si oroare ,la auzul acestui termen de masonerie ,cu atat mai mult ar trebui sa aiba aceasta reactie de respingere , preotii ,care sunt oameni invatati ,care au studiat la viata lor ,cunosc legile lasate de Dumnezeu ,isi cunosc bine indatoririle si rolul lor pe pamant ,au citit despre masonerie si in cunostinta de cauza ,au devenit precum Iuda tradatorul si vanzatorul Domnului ,intrand in aceasta organizatie ! De ce oare ???? Pentru bani ,pt cele materiale ????
    Sa fie mai puternice aceste beneficii materiale decat insusi Mantuirea Sufletului ???
    Oare chiar atat de puternic a fost satana ,incat i-a putut pacali si atrage in tabara lui (satanei )???
    Preotii masoni si ecumenisti ,sunt mai periculosi pt crestini decat orice alta ciuma de pe pamant !!!
    Ei sunt ciuma necredintei ,a lepadarii de Hristos ,sunt ciuma lui antihrist ,care va molipsi pe multi dintre crestinii mai putin induhovniciti ,ascultandu-i pe acestia cum "propovaduiesc "
    in biserici ,nu credinta adevarata ,ci ecumenismul ,ratacirile altora ,amestecand ca intr-un ghiveci ,Ortodoxia cu celelalte rataciri .
    Oare ei nu stiu ca Duhul Domnului nu se amesteca niciodata cu duhul lumesc sau cu ereziile ???
    Toti acesti preoti masoni si ecumenisti , trebuiesc demascati ,sa-i cunoasca lumea si sa-i respinga prin absenta din bisericile unde acestia "propovaduiesc "!!!

  10. Basarabenu Liliana

    Traiasca Legiunea si Capitanul!

    "Un putregai legat cu sarma", ai scris foarte frumos si mi-a ajuns la inima ca o rugaciune spusa din inima! Dumnezeu sa va dea sanatate, bucurii ceresti si cand va veni vremea, un coltisor de Rai. Si va rog sa ma pomeniti si pe mine in gandurile dumneavoastre bune!

  11. Traiasca Legiunea si Capitanul!

    Ei s-au lepadat de Cel Vesnic de mult timp. Sa multumim Lui Dumnezeu ca se dau pe fata la un moment dat. Dar sa nu ne temem ca cei ce stau in Locul Cel de Sus au ales uraciunea pustiirii si nu pe Cel Preainalt. Sa ne temem ca nici vietile noastre nu sunt departe de ale lor si reducand ortodoxia noastra doar la nivelul de "credinta stramoseasca" si nu la vietuire autentica, combinand-o cu critica acerba contra celor cazuti si atintirea ochilor catre liderii perversi, sa vedeti lucratura celui rau, cei ce fac acestea vor ajunge la fel ca cei pe care ii critica.
    Solutia este una singura, impartasirea deasa cu Cuvantul Lui Dumnezeu, sub forma Trupului si a Sangelui sau in Sfanta Liturghie, nu doar de cuvintele iesite la predica de pe buzele preotilor. Si atunci Cuvantul se va lupta pentru noi. Daca ne incredem in schimb intr-un razboi al cuvintelor de la noi si al acuzatiilor de tot felul riscam de fapt sa devenim un membru nedeclarat al acestor cluburi facandu-le jocul.

  12. Traiasca Legiunea si Capitanul!

    Cum credeti ca vor ramane la sfarsit abia putin peste o suta de mii de suflete curate? Marea Cernere este in desfasurare. Fiecare sa poarte de grija sufletului sau, sa cauta adancul pocaintei sale, nu mai e timp sa porti de grija slugii altuia, de acela poarta de grija Stapanul. Pana intru adevar intreb " ne ducem la biserica sa ne intalnim cu preotul sau cu Hristos? Biserica este a preotului sau a lui Hristos? Daca la slujba, eu, pacatosul, ma cobor in focul pocaintei mele, Dumnezeu ma aude sau nu? Ce rol are preotul atunci cand eu ma rog ? Ce judec eu sluga altuia??? El cu mantuirea lui, eu cu a mea! ... numai ca eu dau socoteala de faptele mele si de familia mea, iar preotul da socoteala inaintea lui Dumnezeu si pentru mine si pentru toti enoriasii parohiei, ba mai mult decat atat! Pentru ca ispitele vor fi incredibil de grele, spun parintii ca sihastria in pustie a fost mai usoara decat viata crestinilor azi! Cine il iubeste cu adevarat pe Hristos nu Il poate trada.

  13. Traiasca Legiunea si Capitanul!

    Oare Hristos, Care stia toate miscarile gandului si sulfetului lui Iuda l-a impiedicat sa cada? A inceput munca de lamurire sau i-a reprosat neloialitatea sau l-a asteptat pana in ultima clipa sa se intoarca la pocainta? Fiecare om e zidirea lui Dumnezeu si a primit darul liberului arbitru. El e lasat liber inaintea lui Dumnezeu sa isi faca lucrarea, sa isi aleaga calea. SI preotul e om si el va da socoteala daca si-a calcat juramantul. Pomul incotro se apleaca intr-acolo cade!

  14. crestinul ortodox

    Traiasca Legiunea si Capitanul!

    Tacere si ‘capu in pamint’ /
    este totuna cu a zidi mormant!
    este totuna cu a darama si strica /
    ce altii au Zidit/
    Si cu Mare Pret au construit /
    BISERICA LUI HRISTOS /
    unde ne gasim noi , toti /
    din neam in neam roman /
    crestin si nu pagan /
    si-i mai frumos , crestin ortodox /
    ca-i mai aproape de HRISTOS /
    iar BISERICA CRESTIN ORTODOXA /
    ESTE BISERICA ADEVARATA si VIE/
    ce portile iadului /
    in veci , n-au S-o biruie .
    …………………………….
    Amin!

    Si ...!

    Doar atat Mai pot sa spun ,
    in viu grai
    si in versuri
    oful sa mi-l Cant .

    Singura Mea Avere
    si Dulce Mangaiere
    Atat in Bucurie Dar si in Durere ,
    pentru un Roman Adevarat ,
    CE NEAM in NEAM
    Crestin Ortodox
    S-o Aratat
    ASTA-I a mea TARA
    ROMANIA .

    Caci dusmanii si naimitii ,
    au stat la sfat
    ne-au vandut si ne-au tradat
    si alte , hotare de ale lor ,
    mi-au aratat .

    Dar pe HRISTOS
    si a mea SFANTA CRUCE
    n-o sa mi-l Ia ;
    SA AI CREDINTA !
    Si vei avea si BIRUINTA ,
    CA TOT HRISTOS
    Romane Crestine Ortodox ,
    Inapoi ITI Va Da
    TOATA ROMANIA,
    Singura Ta Avere
    si Dulce Mangaiere !

    Si ascultati ,
    oricat ati incerca
    n-ati reusi
    si nu m-ati separa
    de HRISTOS si SFANTA CRUCE .

    Doar atat , Mai pot sa spun
    in viu grai
    si in versuri
    oful sa mi-l Cant
    Romania ii GRADINA SFINTiTA
    De INSASI MAICA DOMNULUI /
    Si Sfinti PAZITA .

    Amin!

    http://www.youtube.com/watch?v=dAngNNZLJCw

  15. Traiasca Legiunea si Capitanul!

    cititor,
    Nu-i chiar asa precum spui ,daca ne gandim ca preotul in biserica are mare influienta asupra credinciosilor in fiecare cuvant rostit din gura sa !!
    Ce te faci ,cand un preot mason sau ecumenist ,indeamna pe credinciosi sa mearga si la alte "biserici "sau culte ,ca asa cere ecumenismul ,ce te faci cand permite un preot ca acesta ,sa se casatoreasca un ortodox cu un baptist ???
    Ce te faci , cand tot un preot din acesta ,indeamna credinciosii sa primeasca cipul si toate semnele lui antihrist ,motivand ca nu prezinta niciun pericol si ca mai este pana cand va veni antihrist ,ca nu stim noi ziua aceea ,nu-i nicio problema ,sa stam linistiti ??????
    Ce te faci , cand se schimba slujbele Bisericii Ortodoxe si chiat Sf Liturghie ???
    Deja s-a umblat cu nerusinare la acestea !!!
    S-a interzis prin decret de la patriarhie ,sa nu se mai citeasca in ziua intai a anului ,Moliftele Sf Vasile cel Mare ,s-a pictat icoana Sf Gheorghe ,fara cal si balaur ,ceea ce semnifica infrangerea de catre sf mucenic ,al spurcatului diavol ,reprezentat in icoana ,prin balaurul ucis de Sf Gheorghe !!!
    De ce le e frica de diavol mai mult decat de Dumnezeu ,si nu vor sa se ia de diavol ,ca sa nu-l "supere "???
    De ce ???
    Pt ca au pierdut Harul Sf Duh si Dumnezeu le-a intors spatele !!!
    Castigul nostru este ca ,nu toti preotii sunt bagati in aceste organizatii satanice ,ci majoritatea sunt curati si Dumnezeu lucreaza prin ei ,datoria noastra este cum bine zici ,sa ne rugam pt cei rataciti sa-i intoarca Dumnezeu ,iar pt cei buni ,sa-i tina Dumnezeu in starea de curatenie si sfintenie pt a avea putere sa lupte cu vrajmasul diavol ca umbla "ca un leu ,cautand pe cine sa inghita "!!!

  16. Paul Alexandru

    Traiasca Legiunea si Capitanul!

    Raspunsul la toate acuzatiile dumneavoastra: http://youtu.be/-PBL-jfj4qY?t=2m43s

    • Traiasca Legiunea si Capitanul!

      ¨mai presus de juramantul meu de la hirotonire nu exista alt juramant¨(Pr. Ioan Chirila). Cui a depus sau a auzit fagaduintele acestui juramant ii este de ajuns.

      SI indraznesc sa intreb: cine sunteti dumneavoastra, doamna Mihaela Gheorghiu, ca judecati un preot al Dumnezeului celui Viu, un profesor de inalta cultura duhovniceasca? Ati purtat o discutie cu parintele Chirila inainte sa scrieti aceste aberatii?

  17. Traiasca Legiunea si Capitanul!

    Daca vezi ca tot poporul este impotriva acestor secte satanice internatzionale, tu te dai in stamba shi acivezi in cadrul acestor secte? Nishte jidovi blestematzi fac randuiala impotriva poporului Roman? Cum vine asta?

  18. Traiasca Legiunea si Capitanul!

    AJUTOR!!! ESTE UN CUVANT IN CARE NU MA GANDEAM VREODATA CA AM SA-L ROSTESC TOATA VIATA MIA PLACUT COPII SI PE STRADA CAND II VEDEAM II DADEAM CATE CEVA DE ACEIA IUBIND COPII AM DAT NASTERE LA 7 COPII.. ESTE UN LUCRU BUN DAR FAPTUL ESTE CA M-AM IMBOLNAVIT AVAND CANCER NUMAI DUMNEZEU MAI STIE CAT O SA MAI TINA PE PAMANT SI CAT VOI MAI AVEA DE TRAIT NU M-AM GANDIT CA VOI AJUNGE ZILELE A INTINDE MANA DAR CA SUNT BOLNAVA SI NU POT MUNCI SUNT NEVOITA ORICE AJUTOR PT MINE VALOREAZA MULT ORICE AJUTOR PT MINE ESTE O COMOARA VA MULTUMSC PT CEI CU SUFLET MARE CEL MAI MARE COPIL ARE 16 ANISORI SI CEL MAI MICUT 6 ANI MULTUMESC----TEL 0749941691 CATALINA NR DE TEL ESTE AL CUMNATULUI MEU CA EU NU AM TLEFON DIN NOU MULTUMESC FIECARE ESTE DATOR SA SCRIE CE VREA STAM INTR-O CASA FARA LUMINA 9 SUFLETE ORICE AJUTOR ESTE BINE PRIMIT PANAINTE-CATALINA TATIANA JUD IASI COM MIROSLAVA

  1. Pingback: INADMISIBIL: Propaganda masoneriei pe banii publici, la TVR News - † APOLOGETICUM: Ortodoxie, neam şi ţară

  2. Pingback: Clubul Rotary -o ramură a masoneriei- și-a făcut cuib în Biserica Ortodoxă | NewsInfo1000

  3. Pingback: “Rotary și Cercetășia – ramificații ale masoneriei!”, spune Sinodul Bisericii Greciei. În România ierarhi și preoți îngroașă rândurile acestui club demonic | † APOLOGETICUM: Ortodoxie, neam şi ţară

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

*