Noile conturi de donaţii pentru Mănăstirea de la Poarta Albă, “Duminica tuturor Sfinţilor Români”

Va anunţăm ca s-au schimbat conturile în care puteţi face donaţii pentru construcţia noii mănăstiri de la Poarta Albă, ce se va ridica pentru pomenirea victimelor de la Canal.
Conturile sunt următoarele:

RO78 UGBI 0000 4020 06073 RON
RO71 UGBI 0000 4020 06074 EUR
RO68 UGBI 0000 4020 06075 USD

deschise la Garanti Bank S.A.,
Agentia Tomis, Constanţa
de Mănăstirea “Duminica tuturor Sfinţilor Români”, Poarta Albă

Rugăm pe cine are posibilitatea să afiseze banerul de mai sus pe propriul site.
Mulţumim şi Dumnezeu să vă răsplătească.

14 comments

  1. Traiasca Legiunea si Capitanul!

    Votul are 8 valente:
    1. VOTEZ Sunt pentru -votez demiterea
    2. VOTEZ Sunt impotriva -votez demiterea!!!
    3. Ma abtin - votez pentru basescu
    4. Nu pot sa ajung la vot - votez pentru basescu
    5. Nu stiu cum ma cheama - votez pentru basescu
    6. Am murit dar sunt pe lista - votez pentru basescu
    7. Nu ma intereseaza - votez pentru basescu
    8. Mi-e lene sa merg la vot - votez pentru basescu
    Prevederile LEGII nr. 406 din 10 iulie 2001 privind acordarea unor drepturi persoanelor care au avut calitatea de sef al statului roman se aplica persoanelor care au avut calitatea de sef al statului roman. Persoana care exercita functia de sef al statului roman beneficiaza de prevederile acestei legi de la data incetarii mandatului (folosinta gratuita a unei locuinte de protocol, o indemnizatie lunara, paza si protectie, folosinta gratuita a unui autoturism) . Nu beneficiaza de prevederile prezentei legi persoana careia i-a incetat calitatea de sef al statului roman ca urmare a savarsirii unei infractiuni pentru care a fost condamnata definitiv sau ca urmare A DEMITERII DIN FUNCTIE PRIN REFERENDUM. Dragii mei, haideti sa il ajutam pe Traian sa simta ceea ce am simtit noi cand ne- a taiat SALARIILE SI PENSIA ! BASESCU ESTE CINSTIT DOAR CU WHYSKI CA IN REST MINTE DE CUM RESPIRA ESCROCUL PENAL.
    MAI MURDAR DECAT SECURISTUL INFRACTOR TRAIAN BASESCU , NU A FOST NIMENI IN ISTORIE IMPOTRIVA POPORULUI ROMAN.
    Colegul nostru ne aduce la cunostinta cateva dintre prevederile legii nr. 406/2001 privind acordarea unor drepturi persoanelor care au avut calitatea de sef al statului roman

    Astfel, la art. 2 pe precizeaza:
    Art. 2. − Persoanele care au avut calitatea de sef al statului roman beneficiaza pe durata vietii de urmatoarele drepturi:
    a) folosinta gratuita a unei locuinte de protocol, cu destinatia de resedinta, care cuprinde si un spatiu cu destinatia de cabinet de lucru, incadrat cu un post de consilier si un post de secretar;
    b) o indemnizatie lunara in cuantum egal cu 75% din indemnizatia acordata Presedintelui Romaniei in exercitiu;
    c) paza si protectie, precum si folosinta gratuita a unui autoturism, asigurate permanent de Serviciul de Protectie si Paza, potrivit reglementarilor in vigoare.

    Dar, MARE ATENTIE, la art. 1 alin. (3) se prevede:
    (3) Nu beneficiaza de prevederile prezentei legi persoana careia i-a incetat calitatea de sef al statului roman ca urmare a savarsirii unei infractiuni pentru care a fost condamnata definitiv sau ca urmare a demiterii din functie prin referendum.
    ASADAR, STIMATI COLEGI, SA-L AJUTAM PE BASESCU SA SE SIMTA SI EL CUM NE-AM SIMTIT NOI CAND NE-AU TAIAT SALARIILE SI PENSIILE !!!
    O PUTEM FACE DOAR PRIN VOTUL DE LA REFERENDUM !!!

    FACETI CA ACEST MESAJ SA CIRCULE LA CAT MAI MULTE PERSOANE

  2. crestinul ortodox

    Traiasca Legiunea si Capitanul!

    as prefera , sa ma abtin !
    poate Vom Avea De LA DUMNEZEU , o varianta mai buna ,
    dar, in niciun caz usl ! "dupa roade se cunosc ..."

  3. Traiasca Legiunea si Capitanul!

    Iertati, de ce nu se foloseste o banca cu extindere nationala precum CEC, banca care are la prima vedere capital romanesc iar la depunre direct in cont nu se ia comision, se afla in toate orasele mai mici...

    Garanti Bank este un troll economic in tara noastra, un cal troian care are ca actionar principal daca nu unic pe General Electric http://saccsiv.wordpress.com/category/general-electric/ de altfel denumirea completa a bancii e GE Garanti.

    Consider ca e mai bine sa ne sustinem banca asa zisa nationala CEC si de asemenea majoritatea romanilor simpli au conturi la CEC, indiferent de ocultetea sau neocultetea actionariatului celorlalte banci de pe piata.

    Sper ca mesajul sa ajunga la cine trebuie si sa se decida cum trebuie.

  4. Traiasca Legiunea si Capitanul!

    Daca mass media internationala a pus tunurile pe noi inseamna ca suntem pe drumul cel bun...
    Daca ne-ar fi laudat cu siguranta nu eram...
    http://www.mediafax.ro/politic/cerintele-comisiei-europene-pentru-romania-nicio-gratiere-prezidentiala-nicio-numire-in-posturile-de-procuror-general-si-de-procuror-sef-dna-lista-cerintelor-ce-9858613

  5. crestinul ortodox

    Traiasca Legiunea si Capitanul!

    nu as crede asta !
    poate fi si viclenie !, sau Romania a 7 a speta in ue , sa fie butoiul cu pulbere ?
    sau mai aproape de ce a profetit Sfantul Parinte Arsenie Boca si care se va implini , pentru ca tot ce a spus s-a implinit pina astazi !
    "Odata mi-a zis ca intr-o noapte spre zi , ne vor ocupa trei tari: Ungaria, Bulgaria si Rusia. Atunci eu am zis: „Ungurii or sa ne ocupe pe noi?”, iar el mi-a spus: „Si pe cei ce ne vor ocupa va veni ploaie de foc”. (Chis Aurelia,com. Boiu, jud. Mures)

  6. crestinul ortodox

    Traiasca Legiunea si Capitanul!

    http://www.youtube.com/watch?v=PXPiVPhgJd0&feature=endscreen&NR=1

  7. Traiasca Legiunea si Capitanul!

    Doamne Ajuta!
    Eu incerc sa fac niste deductii logice, la care as vrea un raspuns clar si realist. In fiecare zi ne gandim ca pecetluirea este extrem de aproape, abia daca mai putem da 5 ani pana la finalizarea biometriei populatiei, am in vedere actele universale cu cip. Totusi, cand am vazut anuntul ca parintele Iustin a binecuvantat ridicarea acestei manastiri, am ramas nedumerita, tocmai pentru faptul ca nu va mai ramane practic timp ca cineva sa se inchine in aceasta manastire, daca si ajunge sa fie construita. Consider foarte oportuna cinstirea sfintilor eroi din perioada comunista, si nici nu as vrea ca pecetluirea sa vina asa curand, precum cred. Logica mea este, daca parintele a dat binecuvantare pentru ridicarea acestei manastiri, motivatia trebuie sa fie una foarte puternica, sau totusi mai avem timp lasat de Dumnezeu.

    • Traiasca Legiunea si Capitanul!

      @Ala
      Inaltarea acestei manastiri este o datorie sufleteasca a noastra, cu atat mai mult a Parintelui Justin, care a cunoscut pe cei de la Canal. Ar fi dorit si la AIud sa faca, insa nu s-a putut - mafie mare, purici multi - asa ca Domnul a randuit la Poarta Alba. Vom primi fara indoiala si ajutor de la acei sfinti care s-au jertfit la Canal pentru credinta si neam. Cat despre sfarsit, pecetluire nu stie nimeni exact, dar prin descoperire dumnezeiasca putem sti ca este aproape sau departe.

  8. Traiasca Legiunea si Capitanul!

    Multumesc frumos de raspuns.

  9. Traiasca Legiunea si Capitanul!

    Doamne ajuta, am incerkat sa donez in contul EURO la Garanti Bank insa mi s-a spus k cele 2 conturi in EURO si $ nu sunt deskise, doar contul in RON este deskis.Cand se va deskide contul in EURO?Doamen ajuta

  10. Traiasca Legiunea si Capitanul!

    donnie yen-invata sa vorbesti Romaneste!nu ca la taraf tv...aici nu suntem in india!aici este ROMANIA!

    se scrie deschide nu deskide"incercat nu incerkat" .ca nu "k"dolari nu $"deschiSe nu deskise!!

    Doamne ajuta!nu doamen ajuta!!

  11. Traiasca Legiunea si Capitanul!

    Doamne ajuta am incercat sa donez in euro sau in dolari insa mi s-a spus ca trebuie sa am un cont al meu sa pot trimite deci nu pot face donatii decat in lei.Ati putea sa-mi spuneti daca mai sunt si alte cai pentru ca eu nu cred ca nu se pot face donatiile si in euro sau in dolari doar ca doamna casierita m-a cam luat la intrebari probabil nu i-o fi convenind faptul ca fac donatii pentru manastire, tot nu inteleg de unde si pana unde trebuie sa le spun unora ce fac cu banii mei?Doamne ajuta.Multumesc

  12. Traiasca Legiunea si Capitanul!

    Codul SWIFT care l-am gasit (pe adresa bancii) este UGBIROBU ( pt plati internationale) .

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

*