Confirmăm că fratele Vasile, blogerul Saccsiv, este arestat

Intr-adevar, fratele Vasile a fost arestat pentru niste dosare mai vechi, tot din timpul arestului despre care vorbeste in cartea sa, Evadarea din inchisoarea ingerilor cazuti – Spovedania unuui interlop. Am inteles ca nu vroia sa dezvaluie acest lucru, ci doar dupa ce se afla din ziare, tocmai pentru a nu ingreuna ancheta judecatoreasca si a nu constitui proba impotriva sa la proces. Si cum avea nevoie de rugaciunile noastre, fiind intr-adevar bolnav (era recent operat si continua lucrarea dentara), ne-a cerut tuturor rugaciunile. A fost impresionanta mobilizarea cititorilor sai pentru a-l incuraja si cuvintele frumoase despre faptul cum a au fost ajutati prin blogul la care lucra zilnic.

Nu stim de ce tocmai acum l-au arestat, cand puteau sa o faca oricand in acesti ani. Cert este ca fratele Vasile nu a ascuns faptul ca a fost interlop si ca a gresit in viata sa, desi a luat asupra lui si vina fostei sale sotii. Noi credem si garantam ca fratele Vasile este cu adevarat cel de acum, care se pocaieste pentru faptele sale si a ajutat pe multi sa se trezeasca la realitate si sa se apropie de Biserica. Il consideram un misionar adevarat si nadajduim ca Mantuitorul Hristos si Sfintii Inchisorilor il vor ajuta sa treca si prin aceasta incercare.

Sa ne rugam mai fierbinte pentru eliberarea sa.

74 comments

  1. Ioan Pelasgul

    Traiasca Legiunea si Capitanul!

    Frate Apologeticum. ai mai putea lamuri un lucru?
    Saccsiv a postat un mesaj pe 29 iunie, la 2 zile dupa arestare. Cum a putut face aceasta?

    http://saccsiv.wordpress.com/2012/06/27/rugaminte-catre-fratii-si-surorile-care-citesc-acest-blog/#comment-140040

    saccsiv said, on iunie 29, 2012 at 1:11 pm
    Va multumesc tuturor pentru rugaciuni. Ma ajuta foarte mult faptul ca imi sunteti alaturi. Bunul Dumnezeu sa va rasplateasca. Doamne ajuta.

    • Traiasca Legiunea si Capitanul!

      @Ioan Pelasgul
      Sunt scrise la rugamintea fratelui Vasile de persoana care are acces la blogul sau.

  2. Traiasca Legiunea si Capitanul!

    Cei de la razbointrucuvant isi arata inca odata ipocrizia..
    Saccsiv nu a ascuns niciodata faptul ca este un interlop evadat, eu nu l-am considerat vreodata sfant pe sacceiv si la fel ca mine multi altii care i-am atras atentia cu privire la multele greseli care le facea, dar pe langa aceste greseli a postat sau dezbatut si articole bune si importante care trebuiau puse in atentia opiniei publice...
    Atitudinea celor de la ric este un sforaitoare numindu-i pe cei care au comentat pe blogul saccsiv, fanatici sau inselati iar pe ei dandu-se MARI LUMINATORI pentru fanatici...
    Asa este dupa razboi multi viteji se arata
    In fine n-are rost sa mai dezbatem acum aburelile cele din semetia fuduliei
    Daca saccsiv s-a dat pe fata si toti cunosteau ce fel de om este si ce trecut are, cei de la ric de multe ori au lucrat duplicitar, ascunzandu-se sub masca ortodoxiei...
    Si inca odata se da pe fata ortodoxia celor de la r.i.c. care seamana mai mult cu o rafuiala decat cu o atitudine crestina.

  3. Traiasca Legiunea si Capitanul!

    Dumnezeu sa-l ajute pe fratele nostru saccsiv sa scape din necazuri si-l asteptam cu mult drag printre noi ,sa revina cat mai repede si sa continuam lupta aceasta pt mantuire si lupta impotriva Sistemului !Eu nu cred ca acest om este vinovat si imi pare nespus de rau ca in aceasta situatie
    un blog ce se pretinde a fi ortodox RIC,denigreaza si acuza precum la securitate !!!
    Acesti oameni in dusmania lor ,slujesc oare lui Dumnezeu ???

  4. Traiasca Legiunea si Capitanul!

    observ ca pe blogul lui saccsiv un satanist se bucura..stau si ma gandesc daca saccsiv nu a fost gasit cumva cu ajutorul magiei negre...e prea sigur pe el indracitul.

  5. crestinul ortodox

    Traiasca Legiunea si Capitanul!

    am fost crestinul ortodox , sunt crestinul ortodox si am sa fiu tot crestinul ortodox ;
    iar a fi marturisitor -cei care au facut acest blog , care scriu pentru Ortodoxie , Neam si Tara , pentru HRISTOS si MAICA DOMNULUI este Lucru Mare inaintea lui DUMNEZEU , mai ales in aceste timpuri ;
    iar ce-a facut, daca s-a cait cu adevarat si daca se mantuieste saccsiv asta nu stiu numai DUMNEZEU STIE , dar stiu atunci cand am venit pe acest blogg , m-am contrat de cateva ori referitor la SFANTUL PARINTE ARSENIE BOCA (probabil era influientat de acel par Timotei ) dar pina la urma ADEVARUL MARTURISIT INVINGE , iar de aici VINE LUMINA , ADICA HRISTOS ADEVARATA LUMINA ! si astfel am inceput sa Vad , sa aflu ca de fapt sunt crestin ortodox si trebuie sa Lupt , sa Marturisesc Credinta in care m-am nascut ,sa nu-mi fie rusine sa spun si sa traiesc cat este posibil ca un crestin ortodox
    ar fi BINE ca toti Romanii Crestini- Ortodocsi sa fim Marturisitori de Ortodoxie, Neam si Tara intrucat este timpul antihristului si a slugilor sale DAR ESTE SI TIMPUL NOSTRU al Crestinilor Ortodocsi de a Marturisi pentru HRISTOS , de a Lupta impotriva acestui sistem diabolic instalat in aceasta Tara de sus pina jos !
    Insa Sa nu uitam un ADEVAR -SI talharul de pe Sfanta Cruce A MARTURISIT PE DUMNEZEU in fata lumii acesteia desarte si viclene in al 12 lea ceas si a spus CRED DOAMNE CA TU ESTI HRISTOS , FIUL LUI DUMNEZEU si S-a Mantuit !
    iar pentru cei de la ‘razboi in cuvant’ ,
    SA VINA LA ADEVAR – ESTE UNUL SINGUR CA AFLAM SI LUMINA IN ADEVAR , LUMINA CARE ESTE HRISTOS ;
    anume ARATAREA ADEVARULUI si LUPTA IMPOTRIVA ACESTUI sistem dracesc de cipuire a romanilor pe acte si corp , lupta impotriva antihristului , PENTRU HRISTOS , pentru GRADINA SFANTA A MAICII DOMNULUI , pentru ROMANIA caci acest sistem dracesc ,cu antihrist in frunte sunt corvoada amara grea si chinuitoare pe spatele ACESTUI BOU ( ROMANIA )CARE A INCEPUT A SE TREZI SI A INCEPUT RAGE… si SE VA RIDICA SI VA ARUNCA CORVOADA ASTA , asa spun profetiile !
    si sa ne rugam LA SFANTUL ACOPERAMINT AL MAICII DOMNULUI pentru noi toti , pentru izbavirea de aceasta corvoada !
    Doamne IISUSE HRISTOASE , FIUL LUI DUMNEZEU miluieste-ma pe mine pacatosul!
    amin!

  6. crestinul ortodox

    Traiasca Legiunea si Capitanul!

    Astazi este Sarbatoare Mare pentru ROMANIA !
    Asezarea Vestmantului PreaSfintei Nascatoarei De Dumnezeu in Vlaherne si
    Sfantul Voievod Stefan Cel Mare !
    ",,,N-am prigonit niciodata pe nimeni ,...Mie nu imi plac razboaiele, Am Luptat insa Ori de cate Ori Neatarnarea si Hotarele Tarii Mele au fost Amenintate IAR DACA VA FI NEVOIE VOM STI SA NE APARAM SI IMPOTRIVA OSTILOR CARE AU CUCERIT CONSTANTINOPOLUL "
    http://www.youtube.com/watch?feature=player_embedded&v=aaOm4IJqHBA

  7. crestinul ortodox

    Traiasca Legiunea si Capitanul!

    Sa Invatam sa fim LIBERI , sa nu fim Sclavi la Nimeni si la Nimic ; Sa nu facem compromisuri daunatoare nu numai sufletului dar si trupului pentru cele desarte si trecatoare caci la mijloc este o plasa intinsa cu mare viclenie , sa nu acceptam inrobirea in aceasta hoarda blestemata a antihristului , a cipurilor sau numarul fiarei care duc la pirzarea vesnica la , iad !
    timpurile se implinesc , profetiile asemeni se implinesc !
    sa ne intoarcem la CREDINTA ADEVARATA CEA CRESTIN ORTODOXA , in care ne-am Nascut , Leganat si Crescut - CACI ESTE CEL MAI FRUMOS DAR DAT ACESTUI NEAM SI POPOR ROMAN PE ACESTE PLAIURI , PE ACEST COLT DE RAI !
    Sa invatam SA NE DUCEM CRUCEA SFANTA , caci noi , romanii crestini ortodocsi Departe VOM DUCE ACESTA CRUCE !
    CAT DE FRUMOS ESTE DUMNEZEU , SLAVIT SI BINECUVANTAT DE A SA CREATIE !
    Cand esti Aproape de DUMNEZEU , cand esti cu DUMNEZEU , ESTI LIBER precum acesti Delfini UNITI care inoata in acel ocean ...acei Pescarusi Uniti ce zboara sa-si caute hrana.
    amin!
    http://www.youtube.com/watch?feature=player_embedded&v=rRbyZ3eD-9M#!

  8. Traiasca Legiunea si Capitanul!

    Este foarte trist... "fratii" care,in ciuda faptului ca se numesc crestini, imprastie cu bucurie vesti menite sa defaime...Dumnezeu stie inima omului , si va lucra.Sa ramanem statornici in credinta, fratilor, sa avem nadejde! Nu intrerupeti rugaciunea, orice ar fi!

  9. nea Anderthal

    Traiasca Legiunea si Capitanul!

    ..sper ca nu eset adevarat si este un "alt Vasile"..etc

  10. Traiasca Legiunea si Capitanul!

    S-au intimplat multe lucruri in ultima vreme si toate in foarte scurt timp (nu are rost sa le enumar). De vina nu e cel ce propavadiueste sfinta scriptura care poate fi si un tilhar ci cel ce nu asculta de invataturile lui HRISTOS SI APOSTOLILOR SAI. Iarta-l doamne ca nu stie ce-a facut.

  11. Traiasca Legiunea si Capitanul!

    Saccsiv , frate drag ma rog in continuare pentru tine, nu te intrista, nu deznadajdui , Domnul IIsus Hristos poate merge oriunde cu tine.

  12. Traiasca Legiunea si Capitanul!

    Să ne ajute Dumnezeu pe toţi, să aibă milă de noi şi să nu ne lase să pierim în păcatele noastre! Să ne ajute Dumnezeu pe toţi! Să avem pocăinţă adevărată şi să vedem mai degrabă ce am greşit noi, nu fraţii / surorile noastre. Doamne, ajută! Toţi avem nevoie de mila Domnului!

  13. Traiasca Legiunea si Capitanul!

    Domnule, cine i-a citit cartea știe că omul nu și-a ascuns episoadele penale ale vieții. A urmat o convertire. Blogul Saccsiv e un aspect al întoarcerii la Hristos.
    Până nu cade și APOLOGETICUM, care e de aceeași factură cu SACCSIV, nu putem să presupunem că e vorba de o lovitură a sistemului. Dacă pică și blogul de față, deja se-ngroașă treaba. Orium comentatorii vor migra aici.
    Până la o infirmare clară, putem accepta că omul trebuie să-și platească datoriile. Nu-i nicio nenorocire pentru un om credincios. Ușor nu e, clar. Dar asta e...
    Dumnezeu să-l ocrotească!

  14. Traiasca Legiunea si Capitanul!

    Acum inteleg ca sunt niste polite mai vechi. Nu intelegeam de ce a scris ca e bolnav, dar se pare ca a fost un artificiu juridic pentru a nu ingreuia ancheta. In fine, trebuie sa ne rugam pentru el si sa il iubim ca pe fratele nostru.

    • Traiasca Legiunea si Capitanul!

      @Pr Timotei
      Te rog pentru Ortodoxia noastra sa-ti ceri iertare pentru comentariile denigratoare postate pe RiC

  15. Traiasca Legiunea si Capitanul!

    Nadajduiesc la Domnul sa fie un zvon si un vis urat.
    @rabi akiba, sistemul poate sa loveasca in blogul saccsiv tocmai pentru ca este singurul care si-a pastrat o linie dreapta, fara abateri si cu atacuri directe impotriva slugilor lui. poate sa il lichideze pe saccsiv fara sa pice apologeticum tocmai pentru a nu intra lumea in panica. Oricum, daca Vasile este la puscarie, cu greu se va mai putea intreprinde ceva (acea miscare ortodoxa de care vorbea el si sprijinul unor ierarhi si preoti ai Bisericii Ortodoxe - sistemul satanic nu vrea ca lumea sa ia parte la o noua Legiune a Arhanghelului sau orice de genul acesta)). se intampla prea multe intr-un timp scurt.

    Doamne, apara-ne!

  16. crestinul ortodox

    Traiasca Legiunea si Capitanul!

    Sa taci pr TImotei sau cel care semnezi cu numele acesta si sa vorbesti atunci cand nu mai indemni crestini ortodocsi sa-si ia cipuri pe acte si ...da! lup in piei de oaie ce esti , am mai avut odata discutia aceasta , dar continui sa scrii fara FRICA DE DUMNEZEU si cu nerusinare !
    sa-ti mai spun ce-am spus ! , am sa spun pina ai sa te dezici de acest sistem dracesc si de a indemna oamenii , romanii crestini ortodocsi de a lua numarul fiarei asupra lor !
    mai spune-mi inca odat CINE ESTE SFANTUL PARINTE ARSENIE BOCA ?
    si cine a spus prima data rugaciunea lui IISUS si CARE ESTE rugaciunea lui IISUS ?
    si CREZUL CRESTIN ORTODOX , de la cap la coada , sa-l spui , da!
    altfel consider ca cel ce afiseaza cu acest nume si este acceptat de cei ce adm . este pus pentru diversiune si semeni neghina, da !
    SI cine seamana , neghina ???

  17. Traiasca Legiunea si Capitanul!

    in ce articol cei de la ric vorbesc de vasile?
    iata ce ne invata tot ei intr-un articol:
    http://www.razbointrucuvant.ro/recomandari/2012/06/26/moise-aghioritul-sensul-vietii-cum-sa-ne-rugam-marturii-despre-parintii-paisie-olaru-si-craciun-opre-clevetire-cearta-barfa-recomandari-duhovnicesti/
    pai cum ramane cu fatarnicia???

  18. crestinul ortodox

    Traiasca Legiunea si Capitanul!

    iAR MISCAREA CRESTIN ORTODOXA CONTINUA cu sau far voia voastra cei care sprijiniti sistemul diabolic de a pune ROMANIA 'in zeghe' adica cipuri ;
    si de a spurca SFANTA BISERICA A LUI HRISTOS , BISERICA ORTODOXA prin ecumenism si schimbari ale SFINTEI LITURGHII !
    MISCARE CRESTIN ORTODOXA SUNTEM NOI , CRESTINII ORTODOCSI IN FRUNTE CU PARINTELE IUSTIN PARVU SI CU TOTI CARE S-AU ALATURA DE A FI ANTIECUMENISM , ANTI cip si SUNTEM CU HRISTOS SI MAICA DOMNULUI , pentru CREDINTA CRESTIN ORTODOXA ADEVARATA A ACESTUI NEAM SI POPOR ROMAN CRESTIN ORTODOX !
    amin!

  19. Traiasca Legiunea si Capitanul!

    pentru sufletul fratelui Vasile e foarte bine ca patimeste aici caci toti cei ce o duc bine pe pamant nu sant vrednici de Imparatia lui Hristos!!
    sant multi care se semneza pr timotei,pr adrian dar sant antihristi..sa nu ne uitam la ce ranguri isi pun ci ce spun :daca spun impotriva scripturilor sa i dam anatemei si fara scandal !!

  20. Alexandru(Fulger)

    Traiasca Legiunea si Capitanul!

    Nu credeam ca se va intampla asa ceva , nu credeam ca se va intampla asa repede.
    Off , ce se va intampla cu el , ce se va intampla cu blogul , este prima oara cand comentez pe alt blog in afara de cel al lui Saccsiv.

  21. Traiasca Legiunea si Capitanul!

    cititi despre anatema episcopului Diomid impotriva patriarhului Moscovei,mi se pare o marturisire extraordinara a credintei,arata toate cele rele ca sa intelegem pe cele bune .. !

  22. Traiasca Legiunea si Capitanul!

    Singurul lucru care comteaza intre o viata de om, nu este altul decat acesta!!!! Sa L cunosti pe Dumnezeu si sa te apropii de El cat de mult poti, restu sunt lucrurii marunte ce fac parte din peisaj.

  23. Traiasca Legiunea si Capitanul!

    crestinul ortodox-bravoo!!peste tot pe net nu taci deloc si bine faci.!!!
    fratilor puneti mana si copiati blogurile saccsiv si apologeticum.nu va bazati ca nu va pica si apologeticum..sistemul are parghiile necesare pt a bloca tot.si a sterge tot din google...asa ca daca pica si acest blog..vom face altul cu acelasi continut:)sa stie cat mai mult lume adevarul!nu ce se spune la massmedia cumparata de evrei
    Pr Timotei-pe alt blog il barfeai pe saccsiv impreuna cu marean tiganu"....

  24. Traiasca Legiunea si Capitanul!

    Eu nu stiam ca fratele nostru Sacciv este ”interlop” egal ce o fi,el o facut un lucru buun.Sa speram ca va iesi

  25. STOP RFID 666

    Traiasca Legiunea si Capitanul!

    Daca este adevarat ca fratele Vasile a fost arestat este foarte trist. Sa continue cineva blogul saccsiv, sa nu se piarda atata informatie de pomana. SISTEMUL lucreaza si nu se joaca. Daca ar fi vrut sa-l prinda mai devreme l-ar fi prins.

    Sa ne rugam pentru el si sa iasa mai repede.

  26. un_mare_pacatos

    Traiasca Legiunea si Capitanul!

    Abia azi am aflat ce s-a intamplat cu fratele saccsiv cu ajutorul blogului fratilor de la deveghepatriei. E de necrezut ceea ce se intampla! Sa ne rugam mult pentru fratele nostru Saccsiv sa iasa cat mai repede din mainile sistemului antihtristic care doreste neaparat sa ne inchida gura.

    Sfanta Fecioara Maria Nascatoare de Dumnezeu sa-l ocroteasca pe fratele Saccsiv sub Sfantul Ei Acoperamant.

  27. Traiasca Legiunea si Capitanul!

    Să ne rugăm pentru fratele Vasile (Saccsiv)

    http://iisusestedomnul.wordpress.com/2012/07/02/sa-ne-rugam-pentru-fratele-vasile-saccsiv/

  28. Traiasca Legiunea si Capitanul!

    @pr. Timotei,
    Lup in piele de oaie, ai uitat cand pe Acvila te mobilizai alaturi de toti nemernicii, intru purcederea la actiunea de "dez-ghetoizare" a blogului saccsiv? Ai uitat "acrivia" cu care semnalai, alarmat, ca blogul capata o tenta sectara, ca cititorii blogului sunt bolnavi psihic, si ca fratele Vasile ne intretine paranoia, si ca devine un fel de "guru"?
    Sunt absolut impresionat de revarsarea de "dragoste" si "mila"! Da pe dinafara, dar nu te mai crede nimeni!
    Are grija Dumnezeu...de toata lumea!

  29. un_mare_pacatos

    Traiasca Legiunea si Capitanul!

    Dupa ce nu am intrat de ceva vreme pe site-ul razbointrucuvant mi-am zis sa vad ce comentarii s-au scris despre fratele Saccsiv. Asa cum era de anticipat, razboinicii contra Cuvantului asa cum sunt ei intotdeauna,niste debili mintali impreuna cu satanele care comenteaza acolo ,asa cum este vesnicul blestemat tigan marian_exnorvegia , ii acuza cu nerusinare si cu multa ura satanica pe Saccsiv ,pe Apologeticum si pe comentatorii acestor bloguri.

    Eu am aflat multe despre debilii mintali care administreaza razboi contra Cuvantului,stiu numele lor,cu ce se ocupa,unde stau,ce ganduri ascunse au,ce lucrari de doctorat are unul cu nume de vas( in care se pune berea sau vin),detin poza si niste documente importante aceluiasi escroc ultra-pasionat de politica,s.a.m.d, dar fiindca fratele Saccsiv mi-a interzis in urma cu cateva saptamani sa scriu despre ei, nu voi scrie momentan, azi, informatiile pretioase despre voi.

    Razboinicii contra Cuvantului, ecumenisti si pro-cipuri ce sunteti sa nu credeti ca Dumnezeu nu va vedea relele pe care le faceti voi mereu .

    Atunci cand veti primi binemeritatele pedepse de la Dumnezeu,spre deosebire de voi lupii imbracati in piei de oaie,noi crestinii adevarati nu ne vom bucura in niciun caz de necazul vostru.

  30. un_mare_pacatos

    Traiasca Legiunea si Capitanul!

    @Varahiil

    De la bun inceput stiam ca ala care se autointuleaza "pr. Timotei" in niciun caz nu e preot,mai ales ca el instigna lumea la violenta ,comentariile lui erau pline de greseli de exprimare si gramaticale,ii acuza furibund pe toti cei care nu erau de acord cu el,etc.

    Mai "frumos" de atat acest escroc e foarte bine primit de debilii mintali care administreaza razbointrucuvant si sa nu ne miram deloc de asta,ca doar ecumenistii se inteleg cel mai bine cu escrocii si cu satanele cum este vesnicul blestemat sectar marian_exNorvegia.

  31. Traiasca Legiunea si Capitanul!

    ce atac furibund au dezlantuit pe RIC dusmanii lui vasile! este incredibil. acum vor sa ma denunte si pe mine!!!!! pt ce??? care e vina mea?? ca am vrut sa ajut un frate la nevoie????
    si cine striga? tocmai marian,care se da cel mai bun crestin...
    eu stiu ca avea nevoie de bani pt medicamente. ce spune sol ca s-a intamplat dupa ce a donat camera video, nu stiu, asta e treaba lui vasile.
    cata mizerie exista in oameni. ne mai miram ca ne pedepseste Dumnezeu cu cate un cutremur sau altceva?
    pai pana cand sa mai sufere atata rautate?
    ca e strigator la cer cum se poarta oamenii. homo homini lupus!
    halal crestini mai suntem!
    unde e iubirea???
    am postat un comentariu pe ric, dar nu cred ca-l vor publica:
    @sorin, @exmarean:
    sunt danutza. voua chiar nu va e rusine sa aruncati cu pietre in cineva cazut la pamant, sa va faceti voi judecatori in locul lui Hristos?
    fatarnicilor, paiul il vedeti, dar ditamai barna din ochiul vostru nu???
    nu va e rusine sa aruncati cu injurii si calomnii???
    din cauza unora ca voi, care arunca aiurea vorbe fara rost, sufera oameni nevinovati.masurati-va cuvintele!
    "vai omului aceluia prin care vine sminteala!"( Matei 18)
    da, am strans bani pt vasile, ca sa il ajutam cu problemele medicale. am fortat pe cineva sa o faca? fiecare a donat de bunavoie.
    cand dai milostenie unui cersetor pe strada si vezi ca nu e orb precum pretinde, ii iei banii inapoi? daca el te pacaleste, sa fie pacatul lui, dar tu ai fost milos cu suferinta lui.e treaba noastra daca ne simtim sau nu pacaliti, nu a voastra sa comentati cat de prosti suntem noi.
    oricum, el a spus ca a fost interlop, iar FOSTA lui sotie o escroaca, implicata in joc piramidal, dar el s-a pocait pt faptele facute si s-a intors spre Hristos, ceea ce la voi NU s-a intamplat.
    daca ati fi fost in locul lui Hristos, nici talharul de pe cruce, nici sf Maria Egipteanca, nici sf Moise Arapul, etc nu s-ar fi mantuit!!!!
    cat despre adm RIC, va rog sa fiti mai chibzuiti si mai cu frica de Dumnezeu,ca stiti ca fiecare are petele lui pe constiinta si nimeni nu-i fara de pacat....stiti la ce ma refer.....
    daca aveti o urma de decenta, linistiti-i pe acesti comentatori,ca ar fi in stare sa-l linseze la vasile pt pacatele tineretii.
    sorin: daca ai donat ceva, sa imi comunici sa iti trimit banii inapoi, daca nu, stii vorba cu cainele care moare de grija altuia si.....

  32. Traiasca Legiunea si Capitanul!

    pr timotei: imi pare rau pt faptul ca porti numele unui sfant al inchisorilor si-i terfelesti memoria. ai o comportare careia nu-i gasesc nici o explicatie. cred ca doar diavolul te indeamna sa fii atat de duplicitar. imi pare rau ca ti-am luat apararea de mai multe ori. nu ai morala si tinuta unui preot ortodx, desi esti sau ar trebui sa fii un slujitor al Domnului.
    am crezut in capacitatea omului de a se schimba, de a regreta greselile, dar se pare ca asta nu-i e dat oricui.
    atata fatarnicie nu mi-a fost dat sa vad prea des. daca ai o urma de demnitate in dta, du-te la duhovnic si spovedeste-te general, ca mult rai ai mai facut. eu ma voi ruga si pt dumneata si pt mine, pacatoasa!

    pt spartacus si ceilalti care ne calomniaza pe ric:
    cel mai usor e sa stai pe margine si sa critici. nu mai comentati ca nu stiti ce si cum s-a intamplat. e dureros sa vezi asemenea comentarii pe un blog care se vrea ( dar nu reuseste) sa fie crestin. asta e morala crestina???
    unde va e iubirea de aproape????? care va e folosul sufletesc????

  33. Traiasca Legiunea si Capitanul!

    @un mare pacatos
    Problema e ca cel care semneaza pr. Timotei, chiar E PREOT (nu dam nume-persoana importanta,deh!) ! Numai ca sta bine-mersi in...alta tara (nu zicem unde), si e membru (pe bani grei, bineinteles) a unei importante mitropolii! Si de acolo, da in stanga si-n dreapta directive, tine cate-o conferinta in Romania, unde indeamna vulgul la misiune si defaima parinti consacrati ai Ortodoxiei romanesti! Ultima oara cand am citit ceva postat de el, insinua foarte voalat ca pr. Iustin Parvu nu mai are discernamant, si e paranoic!
    Tocmai asta e cel mai grav, ca E PREOT si trage dupa el si alte suflete, mai slabe sau mai neinstruite!

  34. crestinul ortodox

    Traiasca Legiunea si Capitanul!

    TREZITI-VA DRAGII MEI , PINA NU VA FI PREA TARZIU !
    treziti-va pentru Pamintul acesta , pentru Tara Aceasta , pentru Neamul nostru romanesc si nu in ultimul rand PENTRU CREDINTA CRESTIN ORTODOXA in care ne-am nascut si crescut !!!
    si chiar daca ar fi SA FIM SI ‘ULTIMUL MOHICAN ‘cei care suntem Crestin Ortodox , Vom fi pina in panzele albe!!!
    luati aminte cei care ne vindeti si VINDETI TARA ACEASTA NUMITA ROMANIA !

    DUMNEZEU si MAICA DOMNULUI sa-l ocroteasca pe fratele Vasile !
    MAICA DOMNULUI SA AIBA SUB ACOPERAMINTUL SFANT TARA INTREAGA si TOTI ROMANII CRESTINI ORTODOCSI !
    BUCURA-TE , BUCURIA NOASTRA ACOPERA-NE PE NOI DE TOT raul cu SFANTUL TAU ACOPERAMINT !
    si cei care hulesc pe DUMNEZEU si se leapada DE DUMNEZEU , IARTA-I DOAMNE ca nu stiu ce fac !
    amin!

  35. crestinul ortodox

    Traiasca Legiunea si Capitanul!

    pentru mine NU ESTE PREOT cel care indeamna crestinii ortodocsi sa ia semnul fiarei este UN LEPADAT !

  36. Traiasca Legiunea si Capitanul!

    Imi pare rau pentru saccsiv. Dumnezeu sa ii dea putere sa lupte pana la capat. A cazut un ostas, am pierdut o lupta poate, dar razboiul impotriva satanei continua pana la sfarsitul vremurilor, prin noi si prin ce vor veni dupa noi. Si sa nu uitam ca asta e doar inceputul, cu arestari. Or sa vina si mai grele. Lupta continua.

  37. Traiasca Legiunea si Capitanul!

    @admin

    este bine ca a ramas cineva care sa aiba acces la blogul saccsiv. poate in felul asta vom reusi sa auzim vesti de la el din arest. dupa aceasta arestare am inteles de ce cu ceva timp in urma ne indemna sa copiem continutul blogului.
    mie tot nu-mi vine sa cred ce se intampla...
    sa ne ierte Dumnezeu daca am judecat pe nedrept !

  38. Traiasca Legiunea si Capitanul!

    @Admin,
    Poate pr. Timotei ar trebui sa-si ceara iertare si pentru cele scrise aici- cititi toate comentariile:
    http://acvila30.wordpress.com/2012/06/07/mitropolitul-serafim-de-pireu-impotriva-partidelor-de-stanga-din-grecia-care-revendica-separarea-bisericii-de-stat/#comment-6089
    Am marea rugaminte ca, cine a vazut ce se scrie pe RIC, sa posteze un link!

  39. Traiasca Legiunea si Capitanul!

    observ ca razboi intru cuvant a devenit locul de defecatie al frustrarilor pentru multi dintre fratii nostri ortodocsi. e pacat de toate articolele ziditoare de pe acel blog. e si mai mare pacat cu ce a rezultat dintr-o lupta imoptriva sistemului, chiar si numai la nivel de bloggeri. in loc de unire e dezbinare...si ura.

  40. Traiasca Legiunea si Capitanul!

    Dar pentru ce l-au arestat? N-a platit in trecut? Ce mai au cu el?

  41. un_mare_pacatos

    Traiasca Legiunea si Capitanul!

    Se pare ca debilii mintali de la Razboinici contra Cuvantului,au avut curajul de a prelua o parte din citatul meu ceea ce inseamna ca ei chiar intr-adevar recunosc tot ce am scris eu despre ei.

    Iar aia care sunt manipulati fara hal de catre razboinicii contra Cuvantului,asa extrem
    scurti la minte cum sunt ei,ma confuda cu fratii de la veghepatriei sau cu orice altcineva care mi-a copiat nick-ul. Spre nefericirea marelui razboinic "Spartacus" si "simpaticului motanel",nu eu sunt cel care a atacat Saccsiv,ci nimeni altul decat marele vostru prieten sectar "marian_exNorvegia" ,blestematul tigan care a folosit cu nerusinare nick-ul meu.

    Razboinicii contra Cuvantului si ceilalti de acolo care m-ati atacat sunteti atat de penibili incat nu stiti ce acuzatii false sa mai inventati la adresa mea sau unor nevinovati.

    Cu mine ati fost penibili,dar cu fratele Saccsiv pe care il arucati cu noroiul cand el e deja in noroi,ca sa nu folosesc o fraza mai dura si reala, voi dati o dovada de o atitudine total anti-crestina pe care numai atei si prietenii vostri eretici o au(ca sa nu mai zic de diavolii care va pun la munca).

  42. Traiasca Legiunea si Capitanul!

    Mare nenorocire s-a abatut peste fratele nostru Vasile ! Sa ne rugam neincetat sa-l izbaveasca Domnul si Maicuta Sfanta !

  43. Traiasca Legiunea si Capitanul!

    Sa-l ajute Bunul Dumnezeu! Prigoana inseamna prilejuri de sfintire. Asadar sa se bucure fratele nostru Vasile si sa nu deznadajduiasca! Sa ne rugam pentru el si sa il sustinem cu credinta noastra si cu sufletele noastre! Oricum el este un marturisitor si daca se va mentine pe linia de crestin pe care a afisat-o in acesti ani pe blogul sau, cred ca va fi inscris in Cartea Vietii!

  44. Traiasca Legiunea si Capitanul!

    Dumnezeu sa-l aiba in paza pe fratele Vasile!!!Acum am aflat si eu de situatie!!Din pacate, avand copil mic, doar rareori mai pot intra pe net. Sora Danutza, daca este nevoie de sprijin material, spune-ne. Da-mi contul,te rog, pe [email protected].

  45. Traiasca Legiunea si Capitanul!

    [email protected], fara "multumesc".

  46. un_mare_pacatos

    Traiasca Legiunea si Capitanul!

    Rescriu comentariul pe care l-am postat si pe blogul fratilor de la devghepatriei.

    Am ramas stupefiat sa citesc alte acuze total false cu niste minciuni ordinare ce ne-au adus razboinicii contra cuvantului,in frunte cu blestematul sectar tigan marian_exNorvegia care asa cum era de asteptat, el fiind un diavol in persoana pe langa ca minte cu atata nerusinare nu recunoaste deloc ca a folosit nick-ul meu si nici ca el a fost acuzat de fratele Saccsiv ca mi-a folosit nickul de cateva ori .

    Nici nu se opresc sa jigneasca intr-un hal fara de hal pe toti cei care il sustin pe fratele Saccsiv,ca sa nu mai zic de ura satanica crescanda pe care o au ei fata de un om credincios si neajutorat aflat intr-o situatie grava.

    Eu ma opresc chiar definitiv sa accesez site-ul lor si sa mai citesc comentariile pline de minciuni ordinare acelui site care s-a dovedit si azi ca e administrat de niste oameni fara scrupule si niste lupi imbracati in piei de oaie care se autointituleaza crestini,cand de fapt ei au adus si inca aduc atacuri murdare la adresa Parintelui Iustin Parvu ,manastirii lui,legionarilor si la adresa altor credinciosi nevinovati.

    Vai de sufletul lor!

  47. Traiasca Legiunea si Capitanul!

    Imi cer iertare pentru comentariile denigatoare pe siteul RIC la adresa lui SACCSIV! Poate nu trebuia sa imi manifest gandurile in public. Mie personal in acea clipa am avut senzatia ca ideea ca el e bolnav coroborata cu plecarea la puscarie nemarturisita ar fi ca o minciuna. Dar desigur ca nu pot cunoaste toate aspectele problemei. Eu doar problematizez. De exemplu mi-am exprimat gandurile legate de sora "Danuta" pe saccsiv. Inca o data, e normal ca omul sa intrebe, sa problematizeze. Nu e suficient sa iei de buna tot ce auzi( Sfantul Ignatie Briacianinov spune acest lucru si mai spune ca daca duhovnicul tau greseste intr-o privinta, daca tu faci ascultare de el fara discernamant in acea privinta gresita, mergi cu el in iad, deci discernamant)

  48. Traiasca Legiunea si Capitanul!

    IMI CER IERTARE FATA DE SACCSIV PENTRU COMENTARIUL DENIGRATOR LA ADRESA LUI !

  49. Traiasca Legiunea si Capitanul!

    @varahiil "(pe bani grei) bineinteles" asta se numeste calomnie si daca aflu cine esti te dau in judecata.
    "defaima parinti consacrati ai Ortodoxiei romanesti! Ultima oara cand am citit ceva postat de el, insinua foarte voalat ca pr. Iustin Parvu nu mai are discernamant, si e paranoic!" insinuarea e doar in capul dunmeavoastra. Sunteti subiectiv. Se numeste barfa la sant. Daca un protestant citeste aceste comentarii de pe Saccsiv, Razboi intru Cuvnat sau Apologeticum, chiar daca ar fi avut ceva aplecari spre a cunoaste ortodoxia, nu o va mai face ci va fugi de ortodocsii barfitori! Ceea ce binenteles ca ii va lua sansa mantuirii lui, dar ce pedeapsa mare vor avea barfitorii.
    Mediu de barfa. Probabil voi urma si eu preotului din Focsani care a fost ucis pentru ca "era satana si trebuia sa moara" , avand in vedere ca nu stim cine citeste aceste instigari( preotul timotei este satana si indracit- se spune de multe ori pe aceste bloguri) maine poimaine va veni un admirator Razboi intru cuvant, saccsiv sau apologeticum si imi va da o lovitura in tampla apoi imi va infige cutitul in inima. Si bine va face pentru ca am propovaduit ca cipul nu este pecetea satanei ci doar privare a liberatii persoanei, si apoi m-am luat de "sfantul ardealului" Arsenie Boca, deci trebuie sa mor! Ucideti-ma ca merit. Cam aici se ajunge!

  50. Traiasca Legiunea si Capitanul!

    @pr Timotei, grija ta tre sa fie alta, si anume sa nu te sinucizi prin ceea ce faci si spui. "O, om, ce mari raspunderi ai, De tot ce faci pe lume, De tot ce spui prin scris sau grai, De pilda ce la altii dai, Caci ea mereu spre iad sau rai, Pe multi o sa indrume!"

  51. crestinul ortodox

    Traiasca Legiunea si Capitanul!

    "Nu e suficient sa iei de buna tot ce auzi !
    ( Sfantul Ignatie Briacianinov spune acest lucru si mai spune ca daca duhovnicul tau greseste intr-o privinta, daca tu faci ascultare de el fara discernamant in acea privinta gresita, mergi cu el in iad, deci discernamant) "
    vezi pr Timotei ce inseamna Intelepciune !
    "Sunteti subiectiv. Se numeste barfa la sant." dar dta Pr Timotei , te consideri deja ' un sant ' sau un sfant ?, asa intelege un crestin ortodox ;
    IAR SFANTUL PARINTE ARSENIE BOCA este SFANTUL TUTUROR ROMANILOR , al ROMANIEI INTREGI , LA ACESTA sa -ti ceri iertare ca ti-ai permis sa spui ca Acest Sfant Al Romaniei 'arde in iad' ! , nu la noi oameni de nimic si mici cum suntem , 'praful de pe fata pamintului' sa ceri iertare , SA CERI IERTARE LA SFANTUL LUI DUMNEZEU PARINTELE ARSENIE BOCA si la DUMNEZEU pentru ca ai dus in ratacire , indemnand crestinii ortodocsi 'sa ia actele cu cip precum ca nu au treaba cu pecetea ' ;
    eu nu te judec pe dta Parinte , ARE CINE SA TE JUDECECE , DUMNEZEU NE VA JUDECA PE FIECARE IN PARTE PENTRU ORICE CUVANT SPUS , pentru orice gand ascuns si pentru orice fapta ! iar daca esti lup in piei de oaie , noi stim ce inseamna lupi in piei de oaie , caci insasi DUMNEZEU a spus ' veti vedea multi lupi rapitori in piei de oaie dar dupa roade ii veti cunoaste '
    si am luat atitudine , atunci cand invatai gresit cum ca 'actele cu cip nu sunt lepadare de DUMNEZEU 'si nu cu mine un simplu crestin ortodox te contrazici , CI TE CONTRAZICI CU CUVIOSUL PAISIE AGHIORITUL care este Mai Mare si Mai Intelept decat dta si CARE ESTE UN ADEVARAT SFANT !
    dac' esti PREOT , un preot nu vorbeste asa si nu baga ura si dezbinare , dta NU ESTI PREOT ORTODOX din BISERICA ORTODOXA , caci ne recunoastem Pastorii Adevarati si CUNOASTEM GLASUL PASTORULUI SFANT SI ADEVARAT adica DOMNUL IISUS HRISTOS !
    iar daca nu esti preot , sa fii sanatos , BUNUL DUMNEZEU SA TE LUMINEZE si SA TE ADUCA LA ADEVAR SI LUMINA adica HRISTOS !
    amin!
    http://www.youtube.com/watch?feature=player_embedded&v=gAsX10WpJGE

  52. Traiasca Legiunea si Capitanul!

    @Pr. Timotei
    Va recomand sa nu va lansaţi în ameninţări demne de speriat puştani.Datul in judecata pentru calomie se suspendă. Lecţiile de moralitate pe care aveţi pretenţia că puteţi preda, se amâna pe termen nedefinit .
    Creditul dvs. moral este anulat pentru mine! Cred că expresia "poate nu trebuia să îmi manifest gândurile în public" îmi indică extrem de clar "sinceritatea" cu care v-aţi cerut iertare!
    În privinţa îngrijorări ce vă apasă, legate de un eventual atac, iertati-mă, dar victimizat în cel mai penibil şi pueril mod

  53. Traiasca Legiunea si Capitanul!

    Şi încă ceva, pr. Timotei :
    Gustaţi cu nădejde o mostră consistentă din ceea ce se numeşte cu adevărat "barfă de şanţ"
    http://acvila30.wordpress.com/2012/06/07/mitropolitul-serafim-de-pireu-impotriva-partidelor-de-stanga-din/#comment-6089
    Pentru oribilitatile astea nu v-ati cerut scuze.
    Şi încă ceva: nu ştiu cum e prin Grecia, dar în ţară noastră amenintarea nefondată se numeşte hărţuire, şi chiar vă recomand să vă ajustati atitudinile !

  54. Traiasca Legiunea si Capitanul!

    Încă ceva, pr. Timotei: barfa de sant nu ma caracterizeaza.
    Iar daca va temeti de mai stiu eu ce intamplari neprevazute, poate o fi momentul sa va schimbati modul de a gandi si a simti...

  55. Traiasca Legiunea si Capitanul!

    @danutza,
    ma rog de toti sfintii sa vezi mesajul asta!
    Nu te lasa intimidata, strange bani in continuare! P. Timotei nu are dreptate! Nu iti poate face nimic, nu te teme! Atunci cand se strang, de exemplu, intr-o familie, bani pt operatia unui frate, nu elibereaza nimeni chitante,si nu e nimic ilegal in asta! Asa si aici!
    Asta nu intelege p. Timotei, si nu va putea intelege! Nu te speria de amenintarile si intimidarile lui! Continua! Dumnezeu sa te ajute!

  56. Traiasca Legiunea si Capitanul!

    multumesc, valahiil! nu sunt speriata deloc de amenintarile pr timotei, ci doar de cum se pot comporta oameni in asemenea situatii. este incredibil sa dai cu piciorul intr-un om alfat la pamant. eu nici intr-un caine nu dau.
    oricum, stie Dumnezeu ce e in inima fiecaruia .
    imi pare rau ca in ultimul timp ne-am indepartat de ceea ce inseamna a fi crestin. ura, dezbinarea, ranchiuna, minciuna, fatarnicia,rautatea nu sunt sentimente de la Dumnezeu, ci de la diavol.
    fiecare sa-si analizeze vorba si gandul si sa vada daca e in lumina sau intuneric.iubirea de aproape se vede in situatii de acest gen.
    iata cuvantul Domnului:
    " Atunci va zice Împăratul celor de-a dreapta Lui: Veniţi, binecuvântaţii Tatălui Meu, moşteniţi împărăţia cea pregătită vouă de la întemeierea lumii.
    35. Căci flămând am fost şi Mi-aţi dat să mănânc; însetat am fost şi Mi-aţi dat să beau; străin am fost şi M-aţi primit;
    36. Gol am fost şi M-aţi îmbrăcat; bolnav am fost şi M-aţi cercetat; în temniţă am fost şi aţi venit la Mine.
    37. Atunci drepţii Îi vor răspunde, zicând: Doamne, când Te-am văzut flămând şi Te-am hrănit? Sau însetat şi Ţi-am dat să bei?
    38. Sau când Te-am văzut străin şi Te-am primit, sau gol şi Te-am îmbrăcat?
    39. Sau când Te-am văzut bolnav sau în temniţă şi am venit la Tine?
    40. Iar Împăratul, răspunzând, va zice către ei: Adevărat zic vouă, întrucât aţi făcut unuia dintr-aceşti fraţi ai Mei, prea mici, Mie Mi-aţi făcut. "

    asadar, se cuvine sa nu judecam condamnatul, ci sa mergem la el sa il mangaiem.
    cine nu gandeste asa, nu respecta cuvantul Domnului.
    a bon entendeur, salut!

  57. Traiasca Legiunea si Capitanul!

    @danutza,
    Oamenii sunt schimbatori, poate si inima acestui parinte se va schimba vreodata. Mila Domnului!
    Noi, sa punem mana cu nadejde si sa lucram lucrarea mantuirii noastre, dupa Cuvantul Domnului!
    Doamne ajuta, mult spor!

  58. STOP RFID 666

    Traiasca Legiunea si Capitanul!

    Cat intuneric poate incapea in mintea unui om!!!
    Auzi la maestrul Timotei, sa dai chitanta, pentru ca strangi niste bani pentru boala unui om. Se vede de la o posta ca e omul SISTEMULUI caci e politic corect.

  59. Traiasca Legiunea si Capitanul!

    http://www.youtube.com/watch?v=LeL4o2bsUUw&feature=results_main&playnext=1&list=PLD

  60. Traiasca Legiunea si Capitanul!

    Haide-ti sa facem pace in fata lui Dumnezeu intre noi comentatorii saccsiv si sa iertam ,ca sa fim si noi iertati de Dumnezeu si sa primeasca Dumnezeu rugaciunile noastre pentru fratele nostru Vasile ,ce se afla in mare necaz ,privarea de libertate !!!
    Fiecare va da socoteala la judecata ,pt fiecare cuvant si fapta nedemna de un crestin cu adevarat Ortodox !!!
    Daca pr Timotei si-a cerut iertare public ,sa nu cerem mai mult ,pt ca stie Bunul Dumnezeu ,daca a facut-o sincer ,sau nu !!!
    Cate insulte si scuipari nu a suferit IIsus Domnul nostru ,de la diavol si pacatosi ,sa ne punem si noi in aceasta postura de prigoniti pe nedrept de calaii Sistemului ,sa rabdam cat putem !!!
    Adevarul este ca suntem zruncinati de aceasta cruda si nemiloasa intamplare a arestarii fratelui nostru saccsiv (Vasile )si cu greu ne vom obisnui ,cu gandul ca nu va mai fi el la butoanele blogului !Dar daca sunt prietenii , care vor tine in "viata "blogul ,este bine pentru noi toti !!!
    Pe noi trebuie sa ne intereseze mai mult ca orice ,starea de sanatate a fratelui Vasile ,starea lui morala si mai putin disputele intre noi comentatorii care avem aceeasi credinta si aceeasi dorinta de a scapa din inchisoare fratele saccsiv !!!
    Sa facem pace ,sa uitam jignirile ,insinuarile ,insultele ,dusmania ,sa avem inima curata pt ca Dumnezeu sa primeasca rugaciunile noastre pt saccsiv ,respectiv fratele nostru intru Hristos Vasile !!!
    Trebuie sa avem informatii zilnic ,daca este sanatos ,pt ca nu stim cu adevarat ce au cu el ,cei care au dat navala peste el ,cu atata inversunare si sa nu fie in primejdie viata lui ,in primul rand !!!
    Doamne ajuta-ne si da intelepciune la toata lumea !!!

  61. Traiasca Legiunea si Capitanul!

    Paradoxal, afland si eu abia acum de trecutul lui Vasile, il indragesc mai mult si abia acum apreciez valoarea sa in blogosfera ortodoxa. Istoria va adeveri intre el si toti capsali care acum isi dau arama pe fata...
    Nu am scris decat de 5, 6 ori pe acest blog desi il urmaresc de mult. Dar l-am cunoscut pe Fratele Vasile in campania Anti-cip. Iata ce se impune:
    Este cu adevarat o lovitura de teatru bine pusa la punct impotriva blogosferei ortodoxe .
    Cu timpul vom afla si daca arestarea tocmai acum este intamplatoare sau nu. Daca se va confirma ca da, atunci puterea vrea sa ne sfideze pe fata, sau in prostia ei ne intinde o cursa. Oricum noi nu avem de ce sa ne temem. Daca nu, atunci Fratele Vasile se incununeaza. Oricum ar fi,

    AR TREBUI CA NOI TOTI SA CEREM AMNISTIA SA

    Motivele sunt foarte simple. Acum daca s-a dat in vileag identitatea sa, justitia poate verifica toata buna credinta a acestui om numai din arhiva acestui blogului sau
    Incropesc in graba 2, 3 motive.
    1 Chiar daca este un om anti- sistem aceste sunt optiunile sale la care are dreptul, nu a incalcat din acest punct de vedere cu nimic legea, deci dpdv legal nu poate fi pedepsit pentru asta
    2 Dimpotriva, din tot ceea ce a scris el, justitia, care mai devreme si mai tarziu va afla si despre blog (in cazul ca …se face… ca nu stie), poate verifica integritatea morala a acestui om.
    3 Desi are un trecut in care a gresit, nu a incitat niciodata la violenta sau la inselaciune
    4 Daca este cautat de 5 ani de zile tocmai acest timp dovedeste prin conceptiile care reies din ce spune pe blog, bineinteles ca si duhovniceste, ca s-a schimbat si nu va recidiva
    5 Faptul ca a stat ascuns dar nu a recidivat nu ii poate in nici un caz confirma sau mari pedeapsa. Nu a stat ascuns sa-si continue treaba, ci schimbarea sa este evidenta. Este absurd sa-i cerem „sa se predea de bunavoie”
    6 In Romania unde se amnistiaza toti excrocii si criminalii, ar avea dreptul La aceasta si un tanar cu demnitate in tot ceea ce spune si bolnav pe deasupra, model pentru semenii sai,
    7 Numai cele 270 comentarii de solidarizare, se vede ca nu putini sunt sustinatorii sai probabil ca multi il cunosc de multa vreme.
    8 Punerea sa in libertate este motivata, de ce nu, si de cererea unor oameni care s-au folosit permanent in mod gratis de munca sa, pe care ar avea dreptul sa o continue, nu din celula...

    Fratilor, stiu ca Sacsiv repudia metodele legale de lupta pentru un ideal, dar poate ne va ierta daca cu timpul vom incerca chiar si asa sa facem ceva pentru el. Probabil sunt aici multi avocati sau judecatori de buna credinta.
    Sa ne aducem aminte ca in procesele Capitanului erau inscrisi 200 avocati si mii de martori (chiar daca nu au fost audiati)
    Daca in cazul Parintelui Daniel de la Tanacu, am fost mamaligi, sa ne luam acum revansa.
    Ce ziceti?

  62. Traiasca Legiunea si Capitanul!

    Atacurile reciproce intre Razbointrucuvant si sacciv sunt paguboase pt toti.
    Este clar ca sacciv nu avea cum sa aiba un profil teologic foarte ridicat, deoarece pana la un punct teologia este o stiinta sistematizata si nu se invata de pe o zi pe alta, oricata bunavointa ai avea. Sacciv, pare totusi un om de buna credinta, care s-a angajat cu toate fortele pe calea marturisirii adevarului.

    Doamne fereste, sa fie supus unui neo-experiment Pitesti ! Nu stiu cate experienta a rugaciunii are ca sa reziste. Trebuie sa ne rugam pentru el !

    Nimic mai actual decat: "in temnita am fost si m-ati cercetat". Poate vom fi tinuti la curent cu situatia lui.

  63. Traiasca Legiunea si Capitanul!

    Pentru toti cei ce se revendica in Curtea Constitutionala a blogurilor ortodoxe, pentru toti cei ce denigreaza niste oameni in suferinta, le-as spune urmatoarele: "In temnita am fost si m-ati defaimat".
    Am fost de curand la Parintele Iustin si l-am intrebat in legatura cu subiectul arestarii lui saccsiv. Si batranul intelept a zis ca numai un om de nimic poate sa se bucure si sa defaime un om care sufera in inchisoare.
    Nu este nimic decat invidia celorlalti bolgeri care ar face orice crima numai sa fie inaintea lui saccsiv. Doar ca au ochii impatimiti si isi justifica "teologic" faptele lor neevanghelice.

  64. Traiasca Legiunea si Capitanul!

    http://www.cancan.ro/actualitate/intern/un-blogger-celebru-urmarit-international-de-cinci-ani-saltat-de-mascati-de-pe-scaunul-de-la-dentist-227156.html

  65. Traiasca Legiunea si Capitanul!

    Pentru marii luptatori si judecatori ortodocsi, un sfat:
    Daca Par. Timotei este preot si daca continuati cu invectivele dupa ce dansul si-a cerut iertare, veti da socoteala ca batjocoriti un preot al lui Hristos.
    Potoliti-va mandria stupida si incetati a va aduna pacate.
    Parca asist la o sedinta de partid in genul "J'accuse" al unui itzic francez de mai demult.

  66. crestinul ortodox

    Traiasca Legiunea si Capitanul!

    este un lepadat !
    , pentru mine crestinul ortodox , nu este preot , INDEAMNA CRESTINII ORTODOCSI SPRE IAD prin acceptarea actelor biometrice adica acte cu cip , precum ca nu-s lepadare , da!
    SUNT LEPADARE DE HRISTOS DE BOTEZUL SFANT !
    si tu esti la fel , indemni sa acceptam actele cu cip precum ca nu-s lepadare ?

  67. Traiasca Legiunea si Capitanul!

    Dumnezeu sa ne ajute si sa ne ierte pe toti! Sa ne vedem fiecare pacatele noastre, sa fim trezvitori si sa ne rugam pentru toti! Caci noi nu ne razboim cu oamenii, ci cu duhurile! Doamne ajuta!

  68. Traiasca Legiunea si Capitanul!

    @ crestinul ortodox
    Nu te supara dar esti cuprins de o agitatie care e departe de duhul crestin. Ai auzit probabil de pacatele "de-a dreapta".
    Mai ales ca ai un pseudonim care iti cere raspundere.
    Nu ma cunosti asa ca nu-mi pune in carca lucruri neadevarate.
    Trufia/mandria este ceva primejdios, a dus la caderea multora.
    Eu nu te indemn sa iei cipuri, ca tot ai intrebat, ci sa-ti aduci aminte de rugaciunea: "Pune Doamne paza gurii mele..."
    Ravna e buna dar numai cand este insotita si de discernamant.

    Bunul Dumnezeu sa ne ierte pe toti!

  69. crestinul ortodox

    Traiasca Legiunea si Capitanul!

    dusmanii unui om , sunt trei
    trupul
    lumea
    si dracul
    primii doi pot fi infranti prin
    - lepadare de sine - de a renunta la acel 'eu ' ' eu sunt ...' sau 'Nu ma cunosti' ca 'eu' ma cunosc mai bine ...!
    - lepadarea de lume - a nu accepta ce face lumea , ce vrea lumea , a nu accepta moda impusa de lume , impusa de fapt de al treilea dusman al omului , necuratul
    - si lepadarea de a asculta ' ispita ce vine' si ispita ce vine este dracul ce rage neincetat ca un leu pe cine sa mai inghita ;
    iar cand am intrebat , daca ne indemni sa luam cipuri , am intrebat caci dusmanul neincetat al unui crestin ortodox este dracul care lucreaza prin lume si prin trup , astfel ca orice crestin ortodox sa se indeparteze de DUMNEZEU !
    iar' cel prin care vine sminteala mai bine ii este lui sa-si lege o piatra de gat si sa se arunce in mare ' spune insasi DUMNEZEU !
    ori asta s-a facut prin acei preoti care au indemnat crestinii ortodocsi sa ia cipuri , fara nicio problema , sa stea linisti ca nu are treaba actul cu cip in sine , nu are treaba cu sufletul si corpul !
    ratacire mare , DE ASTA AM SI SPUS
    ' ai mila DOAMNE si de noi /
    ca lupu paznic o'fost pus la oi ...'
    ADEVARUL ESTE ACESTA , insasi CUVIOSUL PAISIE AGHIORITUL SPUNE ACEST ADEVAR , ASEMENI PARINTELE IUSTIN PARVU ;
    si nu este vorba de nicio mandrie AICI , ESTE VORBA DE SUFLETELE ATATOR CRESTINI ORTODOCSI CAT ARE ACEASTA TARA , DE A FI INDREPTATE PE CALEA CEA BUNA , CEA DREAPTA SI SFANTA , nu spre ratacire , spre iad !

    sa nu ne temem ...!

    Sa nu ne temem CA sa luptam /
    pentru al nostru ADEVAR /
    caci INSASI DUMNEZEU /
    este EL /
    VESNICUL si SUPREMUL ADEVAR.

    Sa nu ne temem sa aratam LUMINA /
    caci in ADEVAR LUMINA se arata /
    iar DUMNEZEU este LUMINA/
    LUMINA din LUMINA /
    HRISTOS in SLAVA , SE ARATA /
    CU ADEVAR SI LUMINA SE IMBRACA .

    Adu-ti aminte CRESTINE-ORTODOX/
    Sa nu uiti ca SA Lupti pentru HRISTOS /
    Sa Lupti pentru Adevar si LUMINA
    caci in ELE te primenira /
    al Tau Neam si A ta TARA /
    si Tot in ADEVAR si LUMINA/
    si strabunii Tai se AFLARA /
    ani si ani , caci Obarsia-i SFINTITA /
    De INSASI DUMNEZEU DARUITA /
    la Acest NEAM si Aceasta TARA /
    si la dusmani , EI nu se inchinara /

    la naimiti si dusmanii lui HRISTOS /
    Genunchii nu si-au plecat /
    IAR pentru LUMINA si ADEVAR /
    CU CREDINTA SFANTA /
    S-au LUPTAT /
    SI TOT INTRU-UN CRESTIN ORTODOX/
    S-AU ARATAT /
    TOTI SFINTII si EROII ./
    AU TRAIT si Au FOST/
    PENTRU NEAM SI TARA /
    PENTRU HRISTOS .

    asa si noi SA NE AVEM ,/
    CA FRATII /
    toti Romanii Crestini-Ortodoxi /
    O LUPTA DREAPTA , SA DUCEM /
    CRESTINI ORTODOXI /
    INTRU HRISTOS/
    Toti am fost /
    Si suntem . /

    SA NE LUPTAM /
    cu dusmanii lui HRISTOS !/
    in LUPTA SFANTA Sa ne Aruncam /
    caci NE Vand si NE Tradeaza /
    cu naimitii LA SFAT /
    dusmanii lui HRISTOS, ne vegheaza /

    UN NEAM si O TARA Intreaga /
    Mi-o luara
    Dusmanii lui HRISTOS , /
    si naimitii NE TRADARA /
    si vor CREDINTA NOASTRA /
    in HRISTOS si SFANTA CRUCE
    Ce NE-O RAMAS /
    A rastalmaci si a o duce /
    in a lor vas spurcat/
    de INSASI DUMNEZEU blestemat .

    Sa ne Trezim La ADEVAR SI La LUMINA/
    CREDINTA SFANTA SA NE O APARAM /
    Caci ai Nostri BUNI , Strabuni si Inaintasi /
    tot Romani , Ai ROMANIEI /
    Au Fost si au Aparat /
    un Neam si o Tara /
    ce pina astazi dainuira /

    SA nu uitam ,de EI sa nu ne lepadam
    pe Acestia sa nu-i TRADAM /
    EROI , MARTIRI si SFINTII Nostri/
    Sa-i Pretuim /
    in Gand si Fapta Sa-I URMAM/
    in Credinta SFANTA /
    pe naimiti , sa-i aratam ./

    caci acei EROI , MARTIRI si SFINTI /
    AI ROMANIEI /
    In HRISTOS AU VIETUIT /
    IN SFANTA CRUCE DREAPTA au BIRUIT /
    pe pagani , naimiti i-au alungat /
    si afar din Tara i-au izgonit /

    EROII , MARTIRI si SFINTI
    In HRISTOS AU BIRUIT/
    LUMINA din LUMINA !./
    AU FOST , S-AU DARUIT si AU IZBANDIT /

    O Lupta DREAPTA sa Avem /
    PENTRU OBARSIA Sfintita /
    INTRU CREDINTA , LUMINA SI ADEVAR /
    DE INSASI HRISTOS DARUITA /
    sa spunem ACESTEI Lumi /
    Desarta si vicleana /
    PE AICI NU SE TRECE !/
    SI DUMNEZEU VA FACE LEGE.

    Sa nu ne temem , sa aratam LUMINA /
    INTRU ADEVAR , LUMINA se arata ; /
    iar DUMNEZEU este LUMINA ;/
    LUMINA din LUMINA ,/
    HRISTOS IN SLAVA , SE ARATA /
    CU ADEVAR si LUMINA SE IMBRACA .

    amin!
    si iertati ca DUMNEZEU sa ne ierte
    si sa ma iertati , daca am spus si aratat ADEVARUL unui crestin ortodox !

  70. Traiasca Legiunea si Capitanul!

    Romeo 210,
    Fii sigur ca fratele Vasile (saccsiv ),are cunostinte teologice si raspunde intr-un mod cat se poate de Teologic ,la toate provocarile anti-ortodoxe ,care se mai ivesc in diferite comentarii ,in termeni bine pusi la punct din punct de vedere al Ortodoxiei !!!
    Nu-i atat de greu sa devii Teolog (sa-l "cunosti "pe Dumnezeu ,sau sa stii despre Dumnezeu )atata timp cat exista lucrari despre Teologie ,Sfanta Scriptura ,invataturile Sfintilor ,propovaduirea in Biserici ,duhovnici care dau sfaturi etc ,toate acestea fiind la indemana oricui .
    Asa ca saccsiv (fr.Vasile )este un bun cunascator al Ortodoxiei ,altfel nu ar fi facut acest blog ,care prin el apara Ortodoxia ,dar se vede si din subiectele de pe blog ,cat si din comentarii !

  71. Traiasca Legiunea si Capitanul!

    Doamne ajuta !

    Ca ne rugam pentru el, asta fara discutie, dar ar trebui sa-l si ajutam fiecare dupa puteri, ca sa-i usuram putin viata in detentie. I se stie deja numele, se stie si penitenciarul, deci putem sa-i trimitem cate un pachetel, cat ne lasa sufletul si posibilitatile, ca asa ne spune Domnul, sa-i cautam pe cei intemnitati; iar cei ce locuiesc in apropierea penitenciarului ar fi bine sa-l viziteze si sa-l incurajeze.

    Domnul sa ne ajute pe toti !

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

*