Rusia anti-homosexualitate: In Moscova au fost interzise pentru 100 de ani marsurile gay

Un tribunal din Moscova a intarit decizia Primariei din capitala Rusiei de a interzice marsurile sau manifestatiile homosexualilor pentru urmatorii… 100 de ani.

Tribunalul a respins, astfel, decizia unui tribunal din regiunea Tverskoi, care a stabilit ca decizia primariei moscovite, de a interzice manifestatiile homosexuale in perioada martie 2012 – mai 2112, este ilegala, relateaza Russia Today.
Nikolai Alekseiev, unul dintre liderii comunitatii homosexuale din Rusia, organizator al paradelor de homosexuali, a anuntat ca intentioneaza sa faca apel la Curtea Suprema si, daca nici acolo nu va avea castig de cauza, va ajunge pana la CEDO.
“De fiecare data cand am depus la primaria din Moscova cerere pentru organizarea gay-pride, nu am primit nici un raspuns, desi, legal, trebuia sa primim o reactie”, afirma Nikolai Alekseiev.
De la inceputul lui 2012, Rusia a inceput o campanie agresiva impotriva homosexualilor. O lege care interzice propaganda acestora a fost adoptata in St. Petersburg, iar un grup de parlamentari de la Moscova a sugerat, recent, ca o astfel de reglementare ar trebui adoptata la nivel national.

Cititi va rog si:

VIDEO: Astfel ar trebui actionat si in Romania impotriva activistilor gay. IATA SI CE ARE LA GAT O ASTFEL DE ACTIVISTA …

| saccsiv

15 comments

  1. Traiasca Legiunea si Capitanul!

    E foarte bine ca in Moscova nu se vor vedea parade gay pentru 100 de ani! Ar trebui sa fie si la noi o astfel de hotarare. Mi se pare ca acum cativa ani a avut loc o parada gay la Bucuresti. Si nu cred ca e singura.

  2. Traiasca Legiunea si Capitanul!

    Bravo fratilor nostri intru ortodoxie.Rusii chiar au coloana vertebrala pentru a se lupta pentru legea si neamul.Oare noi cand o sa ne unim frateste si sa luptam ca sa extirpam acest puroi din societatea noastra?

  3. crestinul ortodox

    Traiasca Legiunea si Capitanul!

    Iar noi , Romanii Crestini-Ortodoxi acceptam Sa ne Murdarim Constiintele si Sufletele ca asa ne-au invatat dusmanii lui HRISTOS si naimitii Ce ne-au vandut , sa acceptam spurcaciunea la aceeasi 'masa' cu Sfintenia acestui Pamint , si sa Tacem malc la astfel de actiuni , "ca ce , asa- i si afara! " GRESIT ! daca-i iadu afara si ln asta Tara , tot iad sa fie !!!" sa facem 'partasie' prin aceasta Tacerea cu acei 'draci fara coarne' cum bine le spunea Parintele Cleopa , in loc sa iesim cu mic cu mare cei ce suntem BISERICA VIE a LUI HRISTOS , sa ne aparam acest Pamint Sfant si FAMILIA Ce se numeste BINECUVANTATA CASA A LUI DUMNEZEU intrucat Atat ne-a mai ramas ORTODOXIE ADEVARATA , Neamul Ortodox sau Acea Familie In care Ne-am Nascut si Crescut fiecare si Acest Sfant pamint /si aceasta Tara /ce Strabunii nostri Sfinti/ cu Pret de sange varsat / si cu al Vietii lor Tribut Ne-o lasara .
    sa ne Trezim , dragii mei pina nu va fi prea tarziu ,

    'Ai mila DOAMNE si de noi/
    ca lupu paznic o’ fost pus la oi/
    si n-avem un Pastor Sfintit ales/
    de HARUL TAU CEL SFANT CULES/
    sa ne duca la pasune’aleas/
    unde-i iarba cea frumoas’./
    Si s-arat DOAMNE ,
    lupii din apus/
    la Rasarit , o’ ajuns/
    si vor Doamne a darama /
    ce este Sfant , Curat zidit cu MANA TA/
    cu MANA TA DAT SI LASAT/
    acestui neam oropsit si prigonit/
    mereu de altii /
    ce si-au dorit /
    a fi stapani ai acestei natii/
    si vor Doamne a spurca /
    CE- I TAINA SFANTA si LASATA /
    de MINA TA data /
    la strabuniI si SFINTII Acestui Neam
    unde SFANT SANGELE TAU s-a Varsat /
    in vin aratat/
    si unde SFANT TRUPUL TAU /
    s-a Jertfit /
    Si In paine s-o implinit /
    CUVANTUL TAU SFANT LASAT /
    “Fericiti cei ce n-au vazut /Dar au crezut”/.
    asa am fost Doamne /
    si noi/
    cei asupriti de poveri si nevoi /
    caci boul le rabda toate /
    dar pina cand Doamne/
    caci nu mai poate /
    cand biciul raului se pune/
    si corvoada nu apune! /
    astfel ochii ne inaltam /
    si la Tine DOAMNE ne rugam/
    VINO DOAMNE MAI CURAND /
    sa dai cu spurcaciunea jos/
    si maturand /
    AI MILA DOAMNE SI DE NOI /
    caci lupu paznic o' fost pus la oi/
    amin!

  4. Traiasca Legiunea si Capitanul!

    Asa se vede ca Russia incepe sa devina opozanta regimului antihristic mondial. Si de acasta va porni impotriva ei si viitorul razboi mondial. Ultimul.

  5. Traiasca Legiunea si Capitanul!

    http://www.alianta-familiilor.ro/alegeri.html

  6. Traiasca Legiunea si Capitanul!

    Foarte bine face Rusia, ar trebui sa facem si noi front comun cu ei(a nu se confunda Rusia lui Putin cu agentii sionisto-kgb-gorbaciovisti-new world worder: Iliescu, Brucan, etc.).
    Legat de alt subiect un fapt cutremurator spus si de Biblie devine tot mai clar, prezint si urmatoarea stire recenta, in USA s-au pus in vanzare 'gloante pentru zombii':
    evz.ro/detalii/stiri/isteria-canibalilor-gloante-pentru-zombi-de-vanzare-in-sua-985798.html

    Nu este de gluma, clica conducatoare mondiala satanista considera zombii oamenii obijnuiti tinuti in minciuna si manipulare( a se remarca filmul 'world war zombies' produs de traficantii de arme membrii ai ocultei mondiale Angelina Jolie -dealfel membra Consil of Forein Relation- si Brad Pitt). Se fac pregatiri pt. WW3 si apoi pt. instalarea prin forta a guvernului mondial iar oamenii obijnuiti sunt considerati sclavi ce trebuie fie masacrati, fie tinuti sub control cu un cip implantat in fiecare.
    Despre FEMA(este ca o armata in SUA care actioneaza in caz de dezastre naturale sau lege martiala) si faptul ca au construit in timpul guvernarii Bush milioane de cosciuge din plastic si lagare de concentrare in USA fara sa dea vreo explicatie. Dealtfel FEMA a fost acuzata ca a otravit deliberat dupa uraganul Katrina oameni ramasi fara case.Oameni din interior dezvaluie ca atunci cand vor instaura legea martiala au liste de persoane care trebuie omorate pe loc si cu cei care vor fi trimisi in lagare de concentrare, scrieti pe youtube:
    Fema Camp Coffins Investigated
    POLICE OFFICER JACK MCLAMB EXPOSES FEMA DEATH CAMPS AND RED BLUE LISTS
    FEMA Camp Footage (Concentrations Camps in USA)
    US government, FEMA, implicated in poisoning Katrina victims

  7. Traiasca Legiunea si Capitanul!

    Fratilor va deranjez cu o singura intrebare, dar una buna si intrebatoare. Acum in 2012 permisele auto care se elibereaza au sau nu cip?

    • Traiasca Legiunea si Capitanul!

      @oldstyle00
      Da.. actualele permise au cip si s-a tot scris pe acest blog despre asta. Parintele Justin nu recomanda sa le luati!

  8. Traiasca Legiunea si Capitanul!

    Anunt off-topic pentru cei din Bucuresti>

    'Doctor crestin, medic de familie Cristina Balan, face înscrieri pentru completarea numărului de locuri. Pentru a funcţiona contractul cu Casa Asigurărilor de sănătate este nevoie ca un medic de familie să aibă 1000 de pacienti inscrisi (!!!). [dna doctor mai are la dispozitie doar 4 luni si 20 de zile pentru a face mia de pacienti si dansa are abia suta!!! Daca nu se strang 1000 de pacienti pe lista medicului de familie in 6 luni, acesta pierde contractul cu Casa!!! – conditie impusa doar medicilor de familie.

    Are 7 copii şi merge la un mare duhovnic căruia nu-i putem face însă public numele din motive duhovniceşti.'
    http://doarortodox.wordpress.com/2012/03/10/anunt-medic-de-familie-crestin-face-inscrieri-in-bucuresti/

  9. Traiasca Legiunea si Capitanul!

    Nimic nu e lasat la voia intamplarii, chiar daca pentru unii asa pare... A venit si raspunsul lui Dumnezeu. La primul meci de la europene (pentru Rusia) Rusia-Cehia 4-1...

  10. Traiasca Legiunea si Capitanul!

    Admin. va rog dati-mi un link catre unul sau mai multe materiale din care sa reiasa in mod cert ca permisele actuale au cip asa cum afirmati.(nu speculatii sau ipoteze fara suport faptic ci date si dovezi la nivel tehnic). Astept orice material in acest sens la adresa, [email protected] Va multumesc.

  11. Traiasca Legiunea si Capitanul!

    oldstyle00-carnetele noi de soferi au si cip si cod de bare si 666 stilizat in forma de 3 spirale pe verso.si stelute ue..vezi si pe youtube cipul face poc in cuptor cu microunde.

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

*