Sase companii evreiesti controleaza 96 la suta din mass-media. Luptati pentru libertatea presei!

Centrul Simon Wiesenthal (asemeni Institutului “Elie Wiesel”), o organizatie sionista si “vanatoare de nazisti”, a denuntat “iesirile antisemite” ale unui reputat intelectual norvegian, care a afirmat printre altele ca presa ar fi controloata de evrei, facand deasemenea si o legatura intre atentatele teroriste de anul trecut ale masonului Anders Breivik si serviciile secrete israeliene. Profesorul universitar Johan Galtung, un cunoscut sociolog si fondator al Institutului de Cercetare a Pacii din Oslo, a facut afirmatiile controversate intr-un articol publicat in revista Humanist. “Sase companii evreiesti controleaza 96 la suta din media”, a scris Galtung. Acesta si-a detaliat afirmatia cu nume de jurnalisti, patroni de edituri, posturi de televiziuni si studiouri cinematografice.

Referindu-se la magnatul Rupert Murdoch, australianul care deține imperiul News Corporation, al doilea mare conglomerat media din lume, profesorul norvegian a declarat ca “el nu este evreu, dar multi subalterni de-ai lui sunt”. “Multi dintre ei sunt sutinatori fanatici ai Israelului”, a continuat acesta, adaugand ca “in plus 70 la suta dintre profesorii de la cele mai importante 20 de universitati americane sunt deasemenea evrei”.

Galtung nu s-a oprit aici si a continuat sustinand ca sentimentul antisemit care a dus la formarea lagarelor de concentrare din perioada celui de al Treilea Reich ar fi avut la baza pozitiile cheie detinute de evrei in societatea germana a acelor vremuri, umilita dupa infrangerea din Primul Razboi Mondial. Profesorul a tinut insa sa precizeze ca acest lucru “nu poate justifica in nici un fel atrocitatile comise”.

Scandalul a continuat duminica trecuta, dupa un schimb de e-mailuri intre intelectualul norvegian si publicatia israeliana Haaretz. Galtung a sustinut ca devreme ce in momentul de fata nu se stie daca in spatele atacurilor savarsite de Breivik s-ar afla vreun grup de interese, “orice ipoteza ramane deschisa si legitima”. Desi considera “foarte putin probabila” implicarea Mossad-ului in atentatele teroriste in urma carora 77 de persoane si-au pierdut viata, acesta a declarat ca “este nedrept sa eliminam total aceasta ipoteza fara nici o dovada care sa demonstreze contrariul”.

“Delirul antisemit al profesorului Galtung il descalifica total”, sustin intr-un comunicat cei de la Centrul Simon Wiesenthal.

“Speram ca cercurile academice din Norvegia, precum si presa impreuna cu restul societatii sa repudieze aceste stereotipuri”, continua reprezentantii organizatiei.

Galtung a mai fost acuzat ca in articolul sau a mai facut referire si la “Protocoalele inteleptilor Sionului”, o lucrare controversata pe care multi o considera un fals, in vreme ce o alta parte a cititorilor o accepta drept o carte unde este descris cu acuratete un complot evreiesc la scara mondiala. Cartea ar fi fost scrisa de politia secreta tarista si publicata pentru prima oara in 1903. Dupa putin timp s-a raspandit in toata lumea, numai in Statele Unite ale Americii Henry Ford sponsorizand publicarea a 500.000 de exemplare in anii ’20 ai secolului trecut. in Romania, cartea a fost tradusa pentru prima oara de fruntasul legionar Ion Mota, cazut la Majadahonda ca voluntar al fortelor nationaliste in Razboiul Civil din Spania.

| Frontpress, via Badpolitics

18 comments

  1. legionarulortodox

    Traiasca Legiunea si Capitanul!

    Mass-media..............pai cati din oamenii care lucreaza in mass media, mai au traire, activitate in credinta ortodoxa, un procent foarte mic.La tv, daca din vorba in vorba, se ajunge la credinta ortodoxa, imediat, moderatorul emisunii....."intervine" si schimba subiectul...E clar domnule ca pe cineva deranjeaza Ortodoxia.......Cuvantul Lui Dumnezeu.

  2. Traiasca Legiunea si Capitanul!

    "Stereotipuri"... Stereotip este faptul ca la cea mai mica vorba care ii dezavantajeaza pe evrei, toti sar de - pardon - in sus, urland cat ii tin bojocii...

  3. Traiasca Legiunea si Capitanul!

    halal crestini aici, pe site-ul asta...slugi basiste, un surogat de legionari amestecatura de legionari si basisti...

  4. Traiasca Legiunea si Capitanul!

    Sionismul este ciuma ciumelor. S-au facut ucigasi si varsatori de sange Dumnezeiesc.
    Ce alte scuze putem sa le mai gasim ?

    Cei care ii tot cocolosesc pe evrei, sa tina minte un lucru: ISTORIA nu minte.
    Acest neam de canibali, numai de Ilie si Enoh, vor putea fi exorcizati si increstinati.

  5. crestinul ortodox

    Traiasca Legiunea si Capitanul!

    Corect!!! ISTORIA nu minte sau mai bine spus neamul , poporul ce nu-si invata (sau nu stie ) ISTORIA BINE o va mai repeta iarasi , iarasi ...pina o va invata ( o va sti) BINE .

  6. Traiasca Legiunea si Capitanul!

    @razvanrc & gogu

    Parintele Papacioc, raspundea la intrebarea despre unificarea bisericii: "Am spus-o intotdeauna. Da! Noi va asteptam!" Pentru ca ar trebui sa ne intoarcem la Biserica lui Hristos!

  7. Traiasca Legiunea si Capitanul!

    Completare, cu scuze...

    Cat despre stat la masa si discutat, nici nu se pune problema. Exista o singura biserica, asupra careia nu incape nimic de discutat! Ii primim cu bratele deschise pe toti cei care vin fara siretlicuri, pentru a impartasi impreuna minunile ORTOdoxiei.
    Nu-s eu prea scolit in domeniul dogmei, nici macar a obiceiurilor care tin de biserica, dar un singur lucru am putut descifra. Se cheama ortodoxie nu pentru ca ar avea mai multe unghiuri drepte, ci pentru ca este invatatura lasata de insusi Mantuitorul. Si orice alta poveste care altereaza aceasta invatatura este o erezie. Si iata ca cercul s-a inchis, revin la primul meu mesaj.

  8. Traiasca Legiunea si Capitanul!

    Imi cer scuza ca ma abat de la subiect, dar am auzit o stire in aceasta dimineata ca ,in gimnaziu,la lb romana se va studia si probabil alte romane best seller!!!

  9. Traiasca Legiunea si Capitanul!

    Nu stiu de ce nu a aparut numele romanului.Eu l am scris.E vorba despre harry potter(sper ca e scris corect.nu merita sa il scriu cu majuscule chiar daca este nume propriu)

  10. Traiasca Legiunea si Capitanul!

    Televiziunile imbecile promoveaza avortul si desfriul!Este cea mai mare crima!Ne-am saturat de cretine cu flacari gen Gabor,Zavoreanca,Kapatos sau cacatus!Aceste pitipoance fara neuroni,credeti-ma, sunt satane,nu fiinte cu chipul lui Dumnezeu.Noi,romanii cu creier dorim Cuvantul lui Dumnezeu!Vrem catehizarea neamului nostru!

  11. Traiasca Legiunea si Capitanul!

    Marcel Bouroş, candidat la primăria din Constanţa - Vrednic este!
    Răspândiţi şi susţineţi.
    http://bucovinaprofunda.wordpress.com/2012/05/05/marcel-bouros-candidat-la-primaria-din-constanta-vrednic-este/

  12. Traiasca Legiunea si Capitanul!

    @valahia
    Romanul se adreseaza tinerilor, dar este evident ca nici adultii nu inteleg ce este cu cartea aceasta.
    Este absolut necesar, avand in vedere succesul romanului, sa se vizioneze cu atentie ecranizarile, fara insa a moţai in timpul filmului. Asta, pentru a putea explica tinerilor, cu responsabilitate si discernamat, la ce se face referire.
    Copiii mei au citit romanele si vazut filmele. Dupa ce au mai crescut, le-am propus sa ne uitam la filme impreuna. Au fost de acord si am vizionat Harry Potter cu mana pe telecomanda, facand "stop cadru" de cate ori era nevoie.
    Asa au observat, in primul film, mozaicul cu enormele stele in sase colturi de pe solul Bancii universului magiei, personajul Moise postat la intrarea principala in Scoala de magie, simbolul ocult al traversarii apei in miez de noapte si au inteles de ce a ales scriitoarea ca referinta la un taram al dragonilor, Romania.
    In ultimul volum, cititorului i se spune ca guvernatii acestei lumi, sunt la curent cu ofensiva Raului (scena cu primul ministru englez) iar in lupta ultima, fortele oculte ale raului se folosesc de tinerii marginali ai societatii umane, de tinerii fara educatie, de copiii strazii, de bandele violente abrutizate de droguri si televiziune.
    Acest pasaj este deosebit de interesant prin realism si vine ca o avertizare dureroasa adresata societatii intregi. Fara iubire si educatie, tinerii se afla in pericol de moarte, vanati de fortele coruperii malefice.
    Fiecare volum al cartii, descrie o etapa a initierii in ocultism. Tinerilor trebuie sa li se explice acest lucru si trebuie sa ajunga sa inteleaga, folosindu-se mijloacele teologiei ortodoxe ( Sfantul Dionisie Areopagitul) si argumentele istoriei societatii umane, care sunt motivele pentru care principiile masonice trebuiesc respinse.
    Si cartea si filmul au beneficiat de o execeptionala, in sensul de iesita din comun, publicitate.
    Izvorul inspiratiei insasi, este exceptional. Un singur caz de prolifica creativitate acompaniata de un succes total, mai cunosc, acela al Agathei Christi, scriitoarea care a recunoscut faptul ca a fost ajutata ocult, de mama sa.
    In scoala, nu gasesc ca este potrivita studierea romanului, pentru ca nu am incredere in capacitatea de a intelege a profesorilor insisi.
    Pentru a nu incita la practicarea magiei, trebuie sa ai notiuni temeinice de morala crestina si cunostinte de teologie si am convingerea ca marea majoritate a filologilor diplomati ai facultatilor noastre, sunt ei insisi neinstruiti in acest sens.
    Cred ca programa literara in licee trebuie ameliorata, dar prin introducerea unor scriitori precum Stefan Banulescu si Ovidiu Genaru, creatori de literatura fantastica din familia Llosa.

  13. crestinul ortodox

    Traiasca Legiunea si Capitanul!

    atat harri poter ,cat si stapinul inelelor si alte filme dracesti , carti , benzi si desene animate care fac apel la magie ,la vrajitorie (adica vrajitoria cea " rea " sau cea " buna" unde de fapt tot cu dracu se lucreaza ) , diverse trucuri ambalate cu viclesug in ceva bun ,benefic sunt inselaciuni ale dracului astfel tot asa si antihristu va proceda ... sa tinem minte o vorba spusa de un Sfant "drac pe drac niciodata nu are sa scoata "
    ps sa nu lasam copii sa citeasca , sa vada astfel de inselaciuni intrucat sminteala multa se va face prin insasi gura lor si comportamentul lor iar noi , parintii suntem direct raspunzatori IN FATA LUI DUMNEZEU pentru ei daca merg pe calea buna sau apuca pe calea cea rea care duce la pierzare si vai vai vai este pentru o mama sa arda cu copii ei in iad !
    Amin!

  14. Traiasca Legiunea si Capitanul!

    Este ABSOLUT NECESAR,avand in vedere succesul romanului,sa se vizioneze ecranizarile( harry potter) ???
    Imi pare rau ,dar nu sunt atat de instruit.Si nu este vorba de motait in timpul filmului,dar nu am atata rabdare.

  15. crestinul ortodox

    Traiasca Legiunea si Capitanul!

    daca dta esti crestin -ortodox atunci cand antihrist "va face minuni " bineinteles tot cu ajutorul dracilor , "va levita " "va invia morti" si se va introna cu mare fast si tam tam dvstra va veti duce si va veti inchina lui ? tot asa este si cu acest " harri poteras " este o pregatire pentru venirea lui antihrist prin ai sai slujitori care lucreaza cu ardoare pentru toti si mici si mari ca varsta caci timpul ingaduit lor de catre DUMNEZEU este scurt si lupta apriga pentru aruncarea in iad a cat mai multor suflete de tineri , de batrani de oameni in floarea varstei .
    BISERICA CRESTIN ORTODOXA CONDAMNA CLAR CE ESTE OCULT SI VRAJITORESC CA FIIND LUCRU dracului ! SI CHIAR A DAT ANTHEMA TOTI VRAJITORII , ATEII , MONOFIZITI ,RABINI ,PAPA vedeti ANATHEMELE DATE DE CATRE PS SERAFIM DE PIREU .
    ramine la intelegerea dvs cum veti proceda "sa vizionez ?sau sa nu vizionez ?" sa cred? sau sa nu cred cele spuse ?
    amin!

  16. crestinul ortodox

    Traiasca Legiunea si Capitanul!

    ps corect " .... A DAT ANATHEMA ..."

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

*