Conducerea anticreştină a României: preşedintele Băsescu şi premierul Mihai Răzvan Ungureanu nu au fost la biserică în noaptea Învierii!

Preşedintele Băsescu şi premierul Ungureanu au stat în casă în noaptea de Înviere, fiecare pe meleagurile de baştină. La fel a procedat şi fostul prim-ministru Emil Boc, informează România TV.

Traian Băsescu şi soţia sa au petrecut Paştele la vila de protocol de la Neptun, avându-i ca invitaţi pe fratele şefului statului, Mircea Băsescu şi familia acestuia. Preşedintele nu a mers la slujba de Înviere preferând să stea acasă.

Nici prim-ministrul Mihai Răzvan Ungureanu nu s-a dus la biserică. Oricum, premierul s-a întors în oraşul natal, în Iaşi.

Predecesorul lui Ungureanu în funcţia de la Palatul Victoria, Emil Boc, s-a întors la casa părintească de la Răchiţele, judeţul Cluj.

PS: oricum s-ar fi dus doar pentru capital electoral!

11 comments

  1. Traiasca Legiunea si Capitanul!

    FRICA DE MULTIME PAZESTE BOSTANARIA PENTRU ACESTI TRADATORI !!
    =================

    ROMANI SE APROPIE ORA SOCOTELII !
    IN IUNIE SA SCAPAM DE C-U-R-V-E-L-E , MAFIOTII SI HOTII LUI BASESCU !!
    REVOLUTIA SA INCEAPA DIN CAPITALA ! NICIUN PORTOCALIU SA NUMAI EXISTE IN POLITICA ROMANEASCA !
    DACA NU SCAPAM DE CIUMA PORTOCALIE SUNTEM PIERDUTI PE VECI !
    LA INCHISOARE CU EI !!

  2. Traiasca Legiunea si Capitanul!

    N-au vrut sa-si piarda "energia". Vor sa ramana energumeni pe viata...

  3. Traiasca Legiunea si Capitanul!

    Ce sa ne mai mire la acesti netrebnici ? Mai avem asteptari de la ei ? Sunt slugile intunericului !

  4. Traiasca Legiunea si Capitanul!

    Sa scapam de ei! Dar la fel de important e sa nu punem jigodiile celelalte, Poanta, Crinutza, .Avem nevoie de oameni neinregimentati politic, profesionisti in domeniul lor care sa poata conduce tara. Jigodiile...la mina cu ei sau votati petitie online: Legea Capul lui Motoc!

  5. Traiasca Legiunea si Capitanul!

    Nu vad de ce va agitati.
    Au dat dovada de sinceritate aratand ca sunt anti-crestini.
    Poate le-a fost si teama sa nu-i ajunga mania lui Dumnezeu daca s-ar fi prefacut ca sunt ortodocsi.

  6. Traiasca Legiunea si Capitanul!

    de la basescu sau boc, doi criminali, ce asteptati ? razvan ungureanu este jidan si automat mason, ce vreti ?

  7. crestinul ortodox

    Traiasca Legiunea si Capitanul!

    oricum vor da raspuns sigur in fata lui DUMNEZEU de soarta poporului roman pe care au avut-o in mainile lor dar vor amuti SI SE VOR TOPI CA CEARA IN FATA FOCULUI CACI VOR VEDEA ADEVARATUL DUMNEZEU DE CARE S-AU ASCUNS cu atata perfidie si viclenie TRADAND UN NEAM SI O TARA pe care o MAI TIN IN PICIOARE DOAR RUGACIUNILE MAICII SFINTE si A ATATOR SFINTI ROMANI CARE FAC MINUNI SI IN ZIUA DE AZI LA POPORUL CE NU MAI ARE ALTA SPERANTA SI NADEJDE DECAT LA DUMNEZEU SA VINA CU A SA DREPTATE SFANTA , MAICA DOMNULUI SI SFINTII ROMANI CE VEGHEAZA PESTE ACEST NEAM SI TARA .
    AMIN!

  8. Traiasca Legiunea si Capitanul!

    Corect, Prahovene !

  9. nimeni_ptr_tine

    Traiasca Legiunea si Capitanul!

    ...doi criminali morali, ai popoului roman...care desi au jurat pe biblie ,lasa mari semne de intrebare daca sunt oameni sau romani adevarati

  10. Traiasca Legiunea si Capitanul!

    Daca credem cu adevarat ca HRISTOS a INVIAT,sa nu care cumva sa cadem in marele pacat al deznadejdii.CEL INVIAT v-a uita oare de turma SA ,nu va lasa cele 99 de oi si va pleca sa caute ,adica sa termine si cu marile nedreptati pe care cei pusi sa pastoreasca le prilejuiesc acestui neam mult incercat.Nu descurajati caci DOMNUL SLAVEI n-a uitat de noi si nu mai este mult pana va face sa rasara si peste aceste plaiuri lumina sfanta a poporului ROMAN.Daca vom cadea in pacatul deznadejdiei,ne va fi din ce in ce mai rau,daca insa vom avea incredere in CEL INVIAT ,EL va face dreptate tuturor celor ce se incred in EL.Nedrepatea are picioare scurte,pecand ADEVARUL va invinge intodeauna si sa mai stim ca ADEVARUL ,oricat s-ar stradui uni sa-l ascunda,EL va birui,asa cum si HRISTOS a biruit portile iadului,sfaramand incuietorile lui. Niciodata nu vor sta alaturi:Lumina si intunericul.Adevarul si minciuna,Dreptii si pacatosii.De noi depinde daca alegem LUMINA,ADEVARUL sau DREPTATEA,pe care sa le facem a RODI.Nu vor birui acestea daca si pe mai departe vom sta in intuneric,vom ocoli ADEVARUL,ori vom sta alaturi de cei pacatosi.Nicu.

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

*