Nu au vrut sa stim! Romania sub nameti: Urmeaza alte ninsori abundente si viscol napraznic

Va aminiti de avertizarea de dinainte de inceperea ninsorilor foarte mari din aceste saptamani, avertizare bagatelizata de unii isterici, panicati de alte nimicuri, care au indemnat lumea la somn, ca le era frica ca vor goli magazinele de produse. Dar sa-i lasam in prostia lor si sa luam aminte ce ne asteapta mai departe.

De duminică seară, de la ora 18.000 și până luni, judeţele din sud-vestul țării sunt sub cod portocaliu de ninsori abundente. Luni CODUL PORTOCALIU ar urma să fie extins la nivelul întregului sud al ţării. Între timp, în Bucureşti şi în restul ţării, oamenii donează alimente pentru sinistraţi

COD PORTOCALIU- Intervalul: 12 februarie, ora 18 – 13 februarie, ora 14

În intervalul menţionat va ninge abundent in partea de sud-vest a tării, iar vantul va avea intensificari cu viteze la rafala de pana la 55 km/h, temporar viscolind si spulberand zapada. Se va depune strat nou de zăpadă, ce va depăsi local 30 cm.

In intervalul mentionat, in toate judetele din Muntenia, precum si in judetele: Galati, Vrancea, Covasna, Timis si Hunedoara, dar si in zona de munte a judetelor Brasov si Sibiu va ninge, iar stratul de zapada nou depus va depasi local 15 cm. Vantul va avea intensificari cu viteze la rafala de pana la 40 – 50 km/h, temporar viscolind si spulberand zapada.

Nota: In regiunile sudice, ninsori si unele intensificari ale vantului vor fi si in cursul zilei de sambata, 11 februarie, precum si in prima parte a zilei de duminica, 12 februarie, insa intensitatea acestora va fi redusa.

COD PORTOCALIU – Intervalul: 13 februarie,ora 12 – 14 februarie, ora 02 (VEZI HARTA ATASATA)

În intervalul mentionat va ninge abundent in partea de sud si sud-esta tării, iar vantul va avea intensificari cu viteze la rafala de pana la 55 km/h, temporar viscolind si spulberand zapada.Se va depune strat nou de zăpadă, ce va depăsi local 30 cm si izolat 50 cm.

COD GALBEN – Intervalul: 13 februarie,ora 12 – 14 februarie, ora 02

În intervalul mentionat, in judetele: Neamt, Iasi, Bacau, Vaslui, Harghita, Covasna, Brasov, Sibiu, Alba, Hunedoara si Timis va ninge, iar stratul de zapada nou depus va depasi local 15 cm. Vantul va avea intensificari cu viteze la rafala de pana la 30 – 40 km/h, temporar viscolind si spulberand zapada.

Nota: In zona litoralului si a Deltei Dunarii vor fi precipitatii mixte si se va forma polei.

COD PORTOCALIU – Intervalul: 14 februarie,ora 02 – 14 februarie, ora 14 (VEZI HARTA ATASATA)

În intervalul menţionat va ninge abundent in Muntenia, Dobrogea si sudul Moldovei, iar vantul va avea intensificari cu viteze la rafala de pana la 60 -70 km/h, temporar viscolind si spulberand zapada. Se va depune strat nou de zăpadă, ce va depăsi local 30 cm.

COD GALBEN – Intervalul: 14 februarie,ora 02 – 14 februarie, ora 14

În intervalul mentionat, in judetele: Neamt, Iasi, Bacau, Vaslui, Harghita, Covasna, Brasov, Sibiu, Caras-Severin, Gorj, Mehedinti, Dolj, Olt si Valcea va ninge, iar stratul de zapada nou depus va depasi local 15 cm. Vantul va avea intensificari cu viteze la rafala de pana la 30 – 40 km/h, temporar viscolind si spulberand zapada.

| gandul.info

11 comments

  1. Traiasca Legiunea si Capitanul!

    Reblogged this on Puterea blogului.

  2. Traiasca Legiunea si Capitanul!

    Parintele Adrian Fageteanul spunea: SA FUGIM DE ISPITA GHETOIZARII!

    Cezarul nu vroia numai ceea ce i se cuvenea, adica impozitul, bani ci dorea si inchinare ca unui dumnezeu, ceea ce crestinii nu puteau accepta pentru ca singurul Dumnezeu este Iisus Hristos si nu avem alt dumnezeu inafara de El. De aceea cred ca fuga din “sistem” e utopica adica nerealista si cateodata chiar paranoica, pentru ca noi ne incredem in Hristos Iisus, avem puterea Sa, un crestin in lume uncide un milion de draci. Nu trebuie sa fuga crestinul de lume,si de regulile ei, ci lumea demonizata, sau mai bine zis demonul din lume sa fuga din lume de frica unui crestin ortodox. Nici nu ne imaginam cat de puternici suntem. Un singur crestin poate distruge un imperiu satanic prin rugaciune! Un singur preot poate goni toti dracii prin rugaciune si poate sfinti tot ce diavolul a spurcat. Sa fugim de ispita ghetoizarii, asa cum spunea Pr Adrian Fageteanu, duhovnicul meu de mai bine de 25 de ani.
    Un crestin este puternic nu in sine ci prin rugaciunea sa si puterea Harului Duhului Sfant. Nici Sfintii nu au nici o putere prin ei insisi ci prin Hristos Iisus.
    Sa nu devina unii secta “ortodoxa” apocaliptica. Deznadejdea e mare pacat si e de la diavolul, va vad cazuti in deznadezde si nu cunoasteti puterea rugaciunii. Tot iadul tremura de frica rugacinii unui singur crestin ortodox.

  3. Traiasca Legiunea si Capitanul!

    Sfintii parinti au spus ca la sfarsitul vremurilor sfintii se vor retrage in munti, pentru a nu fi inselati de antihrist.

    Doamne ajuta!

    Daniel

  4. Traiasca Legiunea si Capitanul!

    tu ce zici, esti sigur ca esti la sfarsitul vremurilor????

  5. Traiasca Legiunea si Capitanul!

    Vai de capul bietilor români cu un asa Prim Ministru! Este o pacoste pe capul Tarii acest criminal Mihai Razvan Ungureanu. Acest ticalos, împreuna cu banda de borâtzi, au lasat oamenii sa moara în case fara caldura, fara apa, fara hrana. Acest Ungureanu are sânge pe mâini, si trebuie sa demisioneze, la fel ca toti ceilalti criminali care guverneaza România!
    Rusine Criminalilor! Lepre ce sunteti!

  6. Traiasca Legiunea si Capitanul!

    @ Pr. Timotei

    Doamne ajuta!

    Nu stiu cand va veni antihrist, dar stiu ca acestea sunt vremurile de pe urma. Ca este acum, anul viitor sau peste 5 an .... este acelasi lucru.

    Noi, crestinii ortodoxi putem recunoaste vremurile, dupa cum au spus si Sfintii Parinti, prin semnele ce s-au aratat.
    Antihrist va fi usor cunoscut celor ce stiu la ce sa se astepte: stim ca va fi evreu, ca va veni ca un fals invatator, bland, bun, frumos si alte cele, intelept, avand solutii la probleme lumii actuale. Va face minuni (false), va fi ales lilderul tarilor ce vor ramane si va conduce lumea de la Ierusalim.
    Lumea se va inchina lui in final ca unu dumnezeu.
    Va aparea si un sistem monetar (semn) fara de care lumea nu va mai putea cumpara sau vinde. Intre timo vor veni cei doi Sfinti, Enoh si Ilie si il vom mustra pe antihrist. Sfintii vor fi in cele din urma omorati, dar vor invia. Cei ce vor fi in orase vor putea sa vada evenimentele la televizor. Eu si familia mea sper sa fim in munti atunci.
    Urmeaza cer nou si pamant nou si celelalte.

    Doamne ajuta!

    Daniel

  7. Traiasca Legiunea si Capitanul!

    Daniel! Ai CNP? Daca ai deja esti vandut!
    Problema CNP-ului- CNP ul ne reduce la un numar ca sa putem fi usor reperati. Oare CNP-ul care este ca un al doilea nume. pentru ca avem numele de botez si numarul satanic CNP-de inregimentare intr-un stat satanist. Aveti grija cei care aveti CNP-ul! (nota bene eu nu am primit CNP)
    Prin primirea CNP-ului pierdem Harul Botezul

    • Traiasca Legiunea si Capitanul!

      Doamne ajuta!

      Cred ca CNP-ul nu este semnul, de vreme ce inca se poate cumpara sau vinde si fara CNP (de ex. tiganii). IN plus, nu a aparut inca antihrist, pentru ca in Biblie scrie ca el ii sileste pe cei mari si pe cei mici sa-si puna semnul. Numere au existat dintotdeauna (numerele legiunilor romane, numararea din timpul nasterii lui Hristos, s.a.m.d), nu cred ca numararea/numerele sunt o problema, cum o problema nu este nici nr. 666. Problema vine cand cumpararea de bunuri va fi conditionata de primirea semnului lui antihrist. Mia este un lucru: inca nu au aparut nici cei doi Proroci.

      Doamne ajuta!

      Daniel

      PS: Nu neg ca aceste lucruri sunt precursoare ... dar nu cred ca sunt semnul inca.

    • Traiasca Legiunea si Capitanul!

      @Pr Timotei
      Nu este chiar asa cu CNP-ul, caci deocamdata exista si numele de botez. Este o cadere, o alunecare spre semnul fiarei, insa abia cand va ramane doar CNP-ul, abia atunci esti considerat doar un numar.

  8. Traiasca Legiunea si Capitanul!

    CNP-ul este primit la nastere dupa care se primeste Sfanta Taina a Botezului ceea ce anuleaza "inregimentarea" persoanei.

  9. Traiasca Legiunea si Capitanul!

    http://www.dailymotion.com/video/xomqy0_iarna-grea-secret-de-stat-basescu-si-boagiu-au-ascuns-adevarul-populatiei-despre-codul-rosu_shortfilms

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

*