Guvernul sionist al României – Guvernul Judas Priest

Seara, ceva mai târziu, mi-a telefonat un fost coleg de liceu. Face parte din categoria prietenilor mie foarte dragi, care mai sună din când în când, şi, de obicei, seara târziu, să mă întrebe de sănătate şi, desigur, „ce mai e pe-acolo, pe la voi, prin Bucureşti?” Când i-am văzut numărul, am avut un moment de ezitare – parcă n-aş fi avut chef de întrebarea a doua (cel puţin!), unde mai pui că nici eu nu ştiam „ce mai e pe-acolo, pe la voi, prin Bucureşti”, adică pe-aici. De obicei, astfel de convorbiri au un curs aproape stereotip: „ce mai faci, eu bine, m-am întâlnit cu X, şi face bine, tot în Canada, da, nu sau poate tu crezi, avea o maşină de n-ai văzut… ăştia s-au pus pe noi să ne omoare, sunt nebuni… ce mai e pe-acolo, pe la voi, prin Bucureşti?…ce mai ştii despre etcetc… cum, tu nici n-ai auzit, da, bine că eu stau la Bacău şi te informez pe tine…” Şi, în cele din urmă: „Să trăieşti, să fii sănătos, tu şi familia ta, chiar că nu te-am întrebat, sunt bine nu?… Doamne ajută-i pe români şi pe noi că suntem dintre ei!”.

Am răspuns însă şi nu mică mi-a fost mirarea când l-am auzit: „Ce zici, bătrâne? În sfârşit, avem şi noi guvernu nostru. Ne-a venit şi nouă apă la moară…”. Am amuţit. El a continuat – de data asta, să strige, ca şi cum eu nu l-aş fi auzit, fiindcă ar fi vorbit prea încet: „Alo, hei! E guvernu nostru, m-auzi? Şi era previzibil că la un moment dat va veni în frunte… Ce crezi?”. Mi-am revenit: „Eu cred că ori ai înnebunit, ori eşti la un chef, te-ai afumat şi ai greşit numărul”. „Ha, ha, ha – s-a auzit foarte tare în telefonul meu. Sigur că eşti Mugur, şi sigur că ştiu cine eşti, m-auzi? N-am înnebunit şi nici nu sunt cherchelit. Da, tu nu-ţi mai aduci aminte? În liceu? Eu ce muzică ascultam?”. M-a încurcat: „Nu mai ştiu… iartă-mă, sunt cam obosit… dar nu văd ce legătură e între muzica pe care o ascultai tu în liceu şi la ce spui tu „guvernu nostru?”. „De fapt – şi aici a devenit, dintr-o dată, solemn – e vorba despre guvernu meu, că tu ascultai altă muzică.”. Din locul în care vorbea se auzeau mai multe râsete. M-am predat: „Nu ştiu, nu mai ştiu.”. „Ei, bine, îţi spun tot eu: eu ascultam Judas Priests. Şi, iată-ne; şi iată-i: Guvernul Judas Priests” şi a început să râdă în hohote.

Am mimat, la rândul meu, râsul, pentru că nu era nimic de râs. Fiindcă, deşi începând cu primul guvern de după lovitura de stat – anume guvernul Neulander (cu numele de scenă Petre Roman) – şi până astăzi, guvernele au avut, în mod progesiv tot mai mulţi străini de poporul român, pe care s-au străduit să ajungă să-l conducă, este pentru prima dată, când acest lucru reuşeşte. Este atât de grav, încât ar fi normal, la schimbarea preşedintelui să îl aşteptăm sau chiar să ni-l dorim, ca preşedinte al României, pe Simon Peres – să fie preşedinte la două state deodată, fiindcă România mai are foarte puţin şi se iudaizează, la modul propriu. A apărut pericolul de a deveni, noi înşine, străini de năzuinţele noastre, de povestea noastră, de credinţa românilor – străini de Hristos.

Promisesem să fac un raport despre situaţia politică actuală – despre înţelesurile acestei stări -, despre starea naţiunii, în ultima perioadă – de la din nou închipuita schimbare -, în foarte puţine cuvinte.

Dar, de ce să mai scriu? Şi despre ce anume să scriu? Despre lucruri pe care le ştie toată lumea? Despre atât de urmăritele dedesupturi, care nu fac altceva decât să satisfacă o curiozitate, pe cât de avidă, pe atât de sterilă? Nu cred că ar interesa pe cineva, sau că rândurile aşezate pe hârtie ar putea schimba ceva, dacă însăşi trăirea realităţii nu produce nici o schimbare. Lucrurile sunt ştiute – sunt bine ştiute. Iar dacă lumea nu reacţionează, dă semn clar că este de acord cu tot ceea ce se petrece (dacă nu cumva o fi vorba şi despre binecunoscuta „reacţie prin pasivitate”, considerată de mulţi ca fiind cea mai „înţeleaptă mişcare”, „cel puţin încă un timp”). Dar, în acelaşi timp, sau totdeodată, cum sunt ştiute sunt uitate.

În acest moment încă nu s-a încheiat noul val de isterie colectivă, care a cuprins ca o ciumă – pentru a câta oară? – ceea ce se numeşte, la propriu, societatea civilă românească (chiar aşa se cheamă şi denumeşte suma cetăţenilor care îşi aleg ei înşişi să fie activi şi militanţi – nu importă pentru ce – în timpul lor liber, ocazie cu care ei reprezintă întreaga societate românească – fără să aibe nici un fel de legitimare şi fără să-i fi rugat nimeni altcineva, decât cei din „societatea politică”).

Am observat deja, că la bază se află un concept sau un cuvânt de ordine – mai bine spus de dezordine – care este: „schimbarea”; cu alte cuvinte sunt acele mişcări ale balansoarului – sus, jos, sus, jos – care, după fiecare mişcare, duc la amnezie totală. Este spectaculos şi tragic să urmăreşti aceiaşi oameni cum se izbesc, metodic şi periodic, cu capul de acelaşi stâlp; cu atât mai tragic cu cât acei oameni – mare parte dintre ei – îţi sunt fraţi şi nici nu au dreptul să facă acest lucru. Fiindcă metodic şi periodic, „societatea civilă” sau cetăţenii „liberi” – neapărat „liberi” – cer cu toată puterea, cu furie, cu …: să „jos” şi să „sus”; e la fel ca în regalitate: „a murit”, „să trăiască!”.

Oare, nu schimbare a urmărit aceeaşi societate civilă, şi în mod spontan, în decembrie 1989, iar foarte curând după această „schimbare”, oare nu românii îl adulau pe Ion Iliescu, deşi se ştia despre bolşevismul şi ura pe care o nutrea pentru esenţa românismului – care este credinţa în Hristos; şi, indiferent de dovezile care se aduceau şi care arătau, fără semn de întrebare, că Ion Iliescu este un adevărat criminal, un asasin politic, lacom de putere (Ceauşeştii nu au fost doar protectorii lui Ion Iliescu, ci, mai mult: Ion Iliescu a crescut şi a trăit, mare perioadă de timp, în casa Ceauşeştilor; aşadar, ceea ce a făcut Ion Iliescu, în decembrie 89, nu a fost o crimă oarecare, ci un paricid – adică, Ion Iliescu şi-a ucis părinţii nenaturali, dar care l-au hrănit şi l-au crescut) şi practicant clandestin al strategiilor de dizolvare a poporului român – popor despre care Ion Iliescu nici nu ştie nimic şi de care este cu totul străin, el însuşi aparţinând unei alte etnii, sau mai simplu spus: fiind ţigan? Mai departe: aceiaşi oameni care îl adulau pe Ion Iliescu, pentru „schimbarea”, pe care „a adus-o poporului român”, oare, ce făceau ei, în 1996? Păi, sigur că da: urlau că vor schimbarea!

Sau, în anul 2000, nu tot schimbarea aţi răgnit-o, la fel de isteric, pe străzi? Sau, poate, nu tot schimbarea se cere şi acum – mai exact: aceiaşi schimbare, sterila schimbare a unui lucru rău, cu un lucru tot rău, dar pe care, fie te faci că nu-l ştii, fie rosteşti celebra frază cu „din două rele”, şi cu „îl alegi pe cel mai puţin rău”? Este integral greşit! Sigur că nu lipseşte nici , de-acum, chiar intima noastră expresie: „nu era altceva de pus, în locul celor care trebuiau schimbaţi”, cu formula variabilă – care apare imediat după schimbare: „pe cine să mai pui în loc? N-ai pe cine!”.

În nici una din împrejurările de mai sus, (pe care le definim în textul de faţă, chiar dacă repetând, ca: manifestări de isterie colectivă, dirijată şi stăpânită – ce-i drept cu oarecare imprecizie, oarecum ezitant, cu teamă şi cu „pierderi colaterale” – de către grupul care organizează şi conduce aşa-numita globalizare, care la rândul ei nu este altceva decât distrugerea popoarelor, decimarea, uniformizarea şi stăpânirea lor, de către cel mai mare urâtor al lui Hristos); aşadar, în nici una din aceste împrejurări, nimeni nu şi-a pus problema… sau, nu cumva, toate problemele care se pun în fiecare clipă (cu o frecvenţă uluitoare, de care noi nu prea ne dăm seama), pe toate posturile de televiziune, sunt puse special, pentru a nu te mai putea tu însuţi întreba, ceea ce într-adevăr ar fi fost roditor să te întrebi?

Ultima „schimbare”, are totuşi ceva caracteristic. Dar, ce s-a schimbat? Sau, cine s-a schimbat?

Astăzi vorbim despre schimbarea lui Emil Boc sau a unuia dintre membrii mediocri ai unei loji iudeofrancmasonice (deci antihristice), etnic român, membru care a fost crescut la Londra, Budapesta şi în Israel şi pregătit pentru ceea ce a avut de făcut şi a şi făcut, preliminar şi care se află sub oblăduirea evreului ungur de limbă română George Soros, cu Mihai Răzvan Ungureanu, membru de bază al aceleiaşi organizaţii secrete, lojă iudeofrancmasonică, crescut şi educat de acelaşi George Soros, tot la Londra, Budapesta şi Israel, dar, spre deosebire de Emil Boc, etnic evreu din Iaşi, specializat în studii ebraice, talmudice şi de cabală, fost şef al CC al UTC din Iaşi, în timpul comuniştilor, promovat ca element de bază.

Dar, să detaliem, mai jos, doar în câteva rânduri. Deşi vă vor părea multe, sunt chiar foarte puţine, doar atât cât să vă dumirească.

Aşadar, o schiţă de portret, a primului produs integral evreiesc, care conduce primul guvern integral evreiesc, pentru prima oară în istorie, în România:

Mihai Răzvan Ungureanu, în vârstă de 43 de ani şi care se trage dintr-o familie de evrei intelectuali din Iaşi, a fost membru supleant al Comitetului Central al Uniunii Tineretului Comunist, fireşte, înainte de 1989. A absolvit Facultatea de istorie-filosofie a Universităţii „Alexandru Ioan Cuza” din Iaşi, în 1992. Apoi s-a înscris pentru masterat la Oxford, la Centrul de studii evreieşti şi de ebraică (Centre for Jewish and Hebrew Studies). După ce a absolvit aceste cursuri în 1993, anul următor s-a înscris la doctorat tot la Facultatea de istorie a Universității din Iaşi.

Mihai Răzvan Ungureanu a fost membru al conducerii Fundaţiei Soros în România. Deasemenea, acesta a fost întotdeauna un apropiat al statului evreu – în timpul unei vizite în Israel, în calitatea de ministru de externe, a fost întâmpinat cu cuvintele „Bine ai venit, prietene!” de omologul său din acea vreme, Silvan Shalom. Acesta a avut numai cuvinte de laudă la adresa „românului”, „un expert în iudaism şi un prieten al Israelului”. Mihai Răzvan Ungureanu a primit de două ori premiul „Felix Posen” în 1997 şi în 1998, acordat de Universitatea Ebraică din Ierusalim, Israel.

O parte din studiile–activităţile de la începutul carierei sale au fost finanţate de un celebru infractor internaţional, evreul Mark Rich, unul dintre sateliţii „magnaţilor” evrei ai lumii şi ai diverselor servicii secrete israeliene, coiniţiator, în România anilor 90, a mai multor lovituri de hoţie financiară, cea mai mare fiind dată – împreună cu Adrian Năstase, Călin Popescu Tăriceanu şi cu mai mulţi dintre cei care ar trebui să fie judecaţi pentru înaltă trădare: ROŞIA MONTANA.

O altă parte de studii i–a fost finanţată de Dinu Patriciu.

Mihai Răzvan Ungureanu este iniţiat în iudeofrancmasonerie şi în alte diferite tehnici ezoterico–oculte, care sunt, în realitate, tehnici sataniste, îndreptate împotriva lui Hristos, şi deci, împotriva neamului şi poporului românilor.

În multe împrejurări şi-a afirmat admiraţia şi filiaţia faţă de unul dintre cele mai sinistre personaje din întreaga noastră istorie: Ana Pauker (după numele ei adevărat, Rabhinson). De altfel, Mihai Răzvan Ungureanu nu este un caz aparte; foarte mulţi, dacă nu toţi tinerii politicieni sunt fie nepoţi, fie fii de personaje care s-au evidenţiat în lupta împotriva lui Hristos şi a neamului românesc şi aparţin fie comunităţii evreieşti, fie minorităţii ţigăneşti, fie celei maghiare. Nu este o tehnică de a arunca vina pe străini – este chiar realitatea, care poate fi verificată, relativ uşor. Pot fi date foarte multe exemple, cu care ne gândim că am putea face un raport al orbului de sine stătător – ceea ce ne şi propunem să facem.

Mai departe câteva ultime şi foarte selective date: prin acordul dintre guvernele României şi Ungariei (din octombrie 2005), conceput de Mihai Răzvan Ungureanu, o parte din averea Fundaţiei Emanuil Gojdu, rămasă în Ungaria, a fost trasferată ilegal statului ungar; în ciuda opoziţiei Bisericii Ortodoxe Române, executoare testamentară, care a cerut respectarea Testamentului lui Emanuil Gojdu. Fără să îşi facă prea multe probleme, Ungaria a vândut Curţile Gojdu din Budapesta unei firme off–shore din Cipru, al cărei proprietar este o companie israeliană, „Autoker Holding Rt”.

La vizita în Rusia, ca ministru de externe, (ca de altfel în foarte multe alte împrejurări, când a avut iniţiative – personale? – de neînţeles, decât prin apartenenţa la lojă şi la servicii secrete străine) Mihai Răzvan Ungureanu a transmis Patriarhului Alexei al II-lea, din partea Patriarhului Teoctist un mesaj – care nu a fost niciodată emis, într-adevăr de către Patriarhul Teoctist. Patriarhia Bisericii Ortodoxe Române a fost consternată în faţa unei astfel de „iniţiative” – de fapt, executare a unui ordin venit pe calea lojei iudeofrancmasonice şi, probabil transmis prin servicii secrete străine – care era de drept, nimic altceva decât o intruziune abuzivă în relaţiile externe ale Bisericii.

Ca ministru de externe al României, a semnat în 2005, cu ministrul de externe rus Lavrov, un tratat, pentru care în orice alt loc din lume ar fi fost executat la întoarcerea în ţară: „Legea pentru ratificarea Protocolului dintre România şi Rusia, privind inventarierea relaţiilor bilaterale”, prin care, de fapt şi de drept, România renunţă, de bună voie, prin trădarea lui Mihai Răzvan Ungureanu, faţă de poporul român (îndeplinindu-şi astfel datoria faţă de duşmanii românilor – şefii săi de la lojă), la o mare parte din teritoriul Ţării, cel ocupat de Rusia (Basarabia); totodată a renunţat definitiv, în numele României, tot prin înaltă trădare, la Tezaurul României (https://axa.info.ro/anul-iii/axa-35/item/312-cel-mai-mare-jaf-din-istoria-moderna) sechestrat la Moscova de Lenin, în 1918 şi „uitat/pierdut” de sovietici/ruşi.

În mai 2006, Mihai Răzvan Ungureanu a declarat public că cetăţenii din Republica Moldova vorbesc „o variantă a limbii române”, un fel de „light Romanian”. Sunt, după cum spuneam mai sus, doar câteva date – credem suficiente, pentru a clarifica profilul de personaj al lui Mihai Răzvan Ungureanu. De ce spunem că guvernul Ungureanu este primul produs intergal evreiesc, când există şi Petre Roman (Neulander, după numele lui adevărat)? Fiindcă, Petre Roman este instruit în jaf şi participă brut şi direct la crimă, fără a avea capacitatea de a teoretiza – lucrează instinctiv, pe baza înţelegerilor de bandă teroristă internaţională din care face parte. În vreme ce Mihai Răzvan Ungureanu a pornit de la teorie şi a adus cu sine un întreg mecanism sionist, despre care nu este corect să se spună că participă la guvernare; formula corectă este că guvernează integral. Diferenţele sunt relativ mari între fiul blazat al unui criminal de război evreu, şiret şi hoţ şi care şi-a umplut burta şi traista imediat după ce a reuşit să ducă crima la un sfârşit – sub oblăduirea altui membru al bandei, de astă dată un fel de conducător: Silviu Brucan (pe numele lui adevărat Saul Brucner), pe de-o parte, şi pe de altă parte: tânărul plin de avânt sionist, care urmăreşte ascensiunea pe toate planurile – nu interesează pe nimeni că prim ministru înseamnă administrator, iar Mihai Răzvan Ungureanu este instruit în studiul ebraic şi că este, nu doar din acest acest motiv, cea mai puternică şi controlată lovitură pe care a primit-o statul român (atât cât, teoretic, mai există), în întreaga perioadă de după masonizarea instituţiilor, adică de mai bine de un veac.

Fişa lui Emil Boc, credem că este cunoscută într-o mai mare măsură, suficient cât să putem trece mai departe.

Noi credem că, o astfel de „schimbare”, le poate bucura doar pe domnişoarele sau pe doamnele care îşi dau – desigur, gratuit! – cu părerea, în chestiuni politice, ca „societate civilă” ce sunt.

Iar, dacă nu ne potolim şi punem alături datele celor doi colegi de lojă, vom ajunge la un rezultat a cărui prescurtare o puteţi citi mai jos. Aşadar ambii au fost instruiţi de aceiaşi iudeofrancmasoni, în acelaşi scop, pentru a ocupa funcţia de prim ministru şi de a avansa în procesul de tranşare a României, de scoatere a românilor din istorie. Diferenţa stă în faptul că, în timp ce – într-o ipotetică lume ideală – pe Emil Boc ar fi putut să-l intereseze, pentru o secundă, de soarta românilor – din slăbiciune sau slabă pregătire -, pentru simplu fapt că este născut de etnie română; pe Mihai Răzvan Ungureanu, trebuie să înţelegem, că nu putem să-l bănuim de cea mai mică simpatie pentru români – deşi, nu-i aşa?, el este prim ministru statului român.

Mihai Răzvan Ungureanu este un amestec, un metisaj între Nicolae Titulescu şi Armând Călinescu – cu precizarea că nu este ţigan mongol ca Nicolae Titulescu (deşi are aceleaşi boli ca el); şi nu este nici etnic român ca Armând Călinescu, pe care însă îl depăşeşte în agresivitate şi în starea de complex. Aici suntem nevoiţi să spunem, chiar dacă doar în fugă, că suntem conştienţi că pentru unii cetăţeni, (care au studiat istoria doar la şcoală şi după numele bulevardelor şi înălţimea statuilor) zdrobirea clişeului „Nicolae Titulescu – eroul neamului românesc” produce un real şoc cultural. Este urmarea – firească! – a presiunii şi manipulării practicate de sistem asupra fiecăruia dintre noi. Ceea ce ni se pare important de observat, este cariera acestui clişeu de portret creat cu imaginea Nicolae Titulescu. Mai întâi trebuie spus că acest clişeu nu este opera comuniştilor, ci aparţine maşinii oficiale de propagandă din perioada interbelică şi care – simptomatic! – a fost preluat, cu maximă frenezie, de clasa politică de după lovitura de stat din 1989 – cu multe statui, procesiuni, serbări, evenimente (fie de Ion Iliescu – etnic ţigan şi pro-sovietic, adică „frăţior” cu Titulescu, fie de Adrian Năstase – la fel de etnic şi la fel de frăţior, fie de iluminaţii iniţiaţi şi în diplomaţie, printre care se numără, în mod normal şi cu fiiască supunere, şi Mihai Răzvan Ungureanu şamd).

Inventarea acestui monstru – cu profil de Iudă, sau, în acest caz, cu profil de servitor al lui Iuda -, ca erou naţional, reprezintă una dintre izbânzile notabile ale maşinii de propagandă, care este folosită continuu şi constant, de mai bine de un secol, la noi în ţară – indiferent de republică, monarhie, comunism, capitalism sau alte concepte create de chiar această maşinărie, pentru a ne ameţi definitiv.

Această maşinărie se ocupă, după această reţetă Nicolae Titulescu plus Armând Călinescu, de inventarea imaginii de mare român, pentru o altă Iudă – pentru Mihai Răzvan Ungureanu.

Dar, să revenim la „schimbarea” ca boală cronică, de care suferă „societatea civilă”, din România.

După „schimbare”, lumea se linişteşte (ca orice bolnav, după orice criză) şi pune fruntea în pământ – exact ca înainte de falsa schimbare – şi continuă obedient să slujească la străini, să-şi batjocorească părinţii şi bunicii, să-şi arvunească copiii unui sistem de coerciţie, pe care ei înşişi îl construiesc. Dar, spun ei, „măcar s-a făcut schimbarea!”. Se cheltuie şi se risipeşte – tot controlat, deşi toţi „se jură” că nu, de parcă ei ar trebui să facă aceste lucruri conştienţi de ceea ce fac –, periodic, o energie imensă, pentru a creea impresia participării la schimbarea politică a „societăţii civile”; este pe cât de absurd, pe tot atât de distrugător pentru poporul român.

Dar, dacă încerci să atragi atenţia „societăţii civile”, că, decât să se isterizeze din timp în timp şi să ajungă la concluzii halucinante, mai bine ar participa la construirea unui partid politic, care să crească pe baze româneşti şi să nu aibe nimic în comun cu tot ceea ce a fost de mai bine de 70 de ani, în România; dacă le arăţi că e posibil şi chiar necesar să existe un astfel de partid, tocmai pentru ca să se înceapă însănătoşirea României – care este, într-adevăr, schimbarea; dacă îi mai spui încă, şi tot „societăţii civile” că, atâta timp cât se pun bazele vieţii noastre pe lucruri exterioare nouă, nimic nu poate fi normal; şi, dacă… . Ei bine, atunci vei primi răspunsul de neînţeles, dat de aceiaşi oameni care se isterizează din când în când şi la comandă (profund politic) pentru a schimba politica momentului: „noi nu facem politică!” (despre acest lucru am tot vorbit şi în alte împrejurări) şi „nu trebuie politizată societatea civilă”! Păi, nu voi sunteţi cei care urlă în toate împrejurările de mai sus, făcând cea mai decrepită şi vulgară subpolitică cu putinţă? Nu tot voi sunteţi, în toate aceste împrejurări, nerăbdători să schimbaţi un cancer cu altul, de aceiaşi natură profund politică? Ba, sigur că tot voi sunteţi; sau, mai frumos: tot Domniile Voastre de „societate” care este când isteric „politică”, când obedient „civilă” – după nevoia stăpânului.

În final nu ştiu ce să spun. Poate doar că sistemul comunist a reuşit în mare măsură să ne colectivizeze sufletele şi să ne distrugă minţile? A reuşit să facă pe mulţi dintre români să apostazieze, făcându-i să se prefacă că nu ştiu nimic despre un neam românesc, că n-au auzit de Hristos?

Dar, mai sunt români – încă! Şi atâta timp cât este aşa, şi nădejdea e pusă unde trebuie, în Hristos, mai sunt lupte de dus.

Astfel stând lucrurile – „schimbarea” a reuşit din nou: avem un guvern integral sionist, care poate fi numit, aşa cum l-a numit prietenul meu: guvernul Judas Priest! – , de astă dată am hotărât, ca pentru acest raport al orbului pe care îl aveţi în faţa ochilor Domniilor Voastre, (cu numărul patruzeci), să nu scriu nimic.

articol de Mugur Vasiliu  –  AXA

45 comments

  1. Traiasca Legiunea si Capitanul!

    Sa ne fie rusine de lasitatea naostra !!!

  2. Traiasca Legiunea si Capitanul!

    e clar pt mine că mai toate guvernele sunt sioniste și nu a fost vreme când să nu fie la fel.
    să-mi spună simplu cineva exemple de guverne care sigur au fost creștine

  3. Traiasca Legiunea si Capitanul!

    Ne trebuie multa apa sa ne spalam pacatele noastre, dar cata apa ne-ar trebuii sa spalam si pacatele altora e greu sa zici sau sa apreciezi. Noi stim ca judecata va fi a neamurilor si cand vorbim ne neamuri vorbim de grupuri, de lucruri comune , dar dedesupturile , si formarea comunitatilor si a grupurilor cat si asfel sabotarea lor , tine strict de relatia noastra individuala cu Hristos . Spune Parintele Arsenie Boca ca cea mai incalcata porunca este?????????????? nu o zic eu a spus-o el. Noi Romania cu acest guvern intram in dedesupturile noastre cat si a lor. Sa fim ATENTI in tot ce facem pentru ca socoteala se adanceste, sa traim cu adevarat crestineste, pentru cei care pana acum au cam lasat-o moale ,este cel mai bun indemn de astazi.

  4. Traiasca Legiunea si Capitanul!

    Primul ministru Ungureanu este in varful topului increderii romanilor: http://www.evz.ro/detalii/stiri/exclusiv-evz-ungureanu-in-topul-increderii-politicienilor-967266.html

    Asta spune multe. Eu zic sa ne trezim la realitate si sa recunoastem adevarul: suntem o extrem de mica minoritate. Hai sa ne vedem de pacatele si de patimile noastre, ca nu cred ca avem vreo sansa in politica.

    Ioan.

  5. Traiasca Legiunea si Capitanul!

    DOAMNE AJUTA ! .
    NU degeaba spunea P. Arsenie Boca , sa nu plecam din ROMANIA ca ,acest popor va da f. multi mucenici !?. / scrie si acum pe REVISTA ATITUDINI ,pe copearta ?/ . Oameni buni ,int/o carte a sfintilor parinti ,am citit, sant doua mari puteri ; puterea Naturii si a lui DUMNEZEU . Pe cea a Naturii omul nu poate sa/i faca nimic ,ea se dezlantuie si face ce vrea ....Pe cea a lui DUMNEZEU ,''OMUL'' , poate sa o schimbe ; de exemplu scria ca ,DACA un om fara credinta ajunge unde/va f. sus cu mintea lui si cu cariera lui de orice fel , si acel om observa ca ,nu este pe CALEA DREAPTA ,s/au este luminat mai bine zis de DUMNEZEU ,omul prin rugaciune va fi coborat ,jos , f. usor ,treapta cu treapta ,sa nu pateasca ceva ,fiind sub ocrotirea lui DUMNEZEU TATAL CERESC .! . DACA nu este luminat si merge fara oprire fara sa/si de/a seama ,datorita mintii lui f. intunecate ,atunci cum f. multi stiu ,se va lovi de unghiul lui DUMNEZEU cu capul ,cazand direct JOS si se sparge ca ,un ulcior de lut ........DECI daca poporul ,in aceste vremuri cu f. multe semne ,electronice de dictatura etc. guverne in toata lume ,nu ne apropiem cati mai multi ,incepand de astazi ,de CASA DOMNULUI ,mai tarziu va fi prea tarziu ,pt. ca ,vom cauta disperati ,in lung si in lat ,dupa buni duhovnici ,si nu vom mai gasi . INCA mai sant destui buni ,asa ca ,toti impreuna sa ne pregatim ,ca orice zi conteaza , ce poti face astazi nu lasa pe maine ...? ,un mic pas ,o mica cunoastere catre bunul DUMNEZEU . Omule , tu , care esti CREATIA LUI DUMNEZEU te vei schimba ,cu ajutorul lui DUMNEZEU . Numai asa putem gandii ,mai multi la fel ,intr/un HRISTOS si vom vedea lumina cea ADEVARATA ,CALEA ADEVARUL SI VIETUIREA , fara DUMNEZEU omul traieste cu o ''MASCA'',creata de DIAVOL ,datorita a pacatelor ,nemarturisite .... ? . Vrei sa fi omul cu mintea si lumina lui DUMNEZEU sa vezi si sa gandesti altfel ,fa ce trebuie sa faca ,fiecare crestin ....? . Numai ASA vom putea biruii ,dusmanii vazuti si nevazuti....!?. DUMNEZEU SA NE AJUTE SI SA NE LUMINEZE MINTLE CATOR MAI MULTI ROMANI . Omul este dator sa faca ,primul pas ,vorba P. Arsenie Papacioc ,faci miscare ajungi unde/va ,nu faci ,esti in acelasi punct.....?. OMULE DACA AI STI TU CAT POTI ! / El spunea ?/ . DACA TI/AI CUNOASTE ADEVARATA TA IDENTITATE ! . Cititi carti fratilor ,cat mai exista ca ,pot da o lege peste noapte si vor strage totul ....!?. Doamne ajuta !

  6. Traiasca Legiunea si Capitanul!

    Un "Toma Necredinciosul" citind aceste rânduri, nu este exclus să zâmbească cu ironie, zicând: "Dar ce are a face politica şi cu credinţa, domnule? Orice ar spune Neofit, şi oricine ar fi jidanii, din moment ce au drepturi politice şi trăiesc în ţară alături de noi, nu poţi să-i ocoleşti aşa cu una, cu două, şi să-i împiedici de a-şi exercita drepturile. Trăiesc şi ei, aşa, oricât de păcătoşi ar fi, trăim şi noi! Şi apoi vremurile de civilizaţie de astăzi, legăturile noastre cu toate celelalte popoare, sunt de aşa natură, încât nu-ţi îngăduie să te închizi cu ziduri chinezeşti, să rămâi izolat! Una e politica şi Statul, alta e Religia. A vorbi astăzi de măsuri contra ovreilor, ar fi să ne întoarcem cu sute de ani în urmă, ca pe vremurile inchiziţiei spaniole; asta nu se mai poate astăzi monşer! Noi putem fi creştini şi jidovii jidani, şi totuşi aceasta este!"
    Iată un răspuns care ai crede că te-a dat gata, te-a lăsat paf! Totuşi, se poate vedea imediat cât de ieftine sunt argumentele, şi care este adevărul. Mai întâi trebuie să se ştie un lucru: o ţară nu este "o întâmplare", un loc de adunătura, un sat fără câini, unde intră cine vrea şi rămâne cui îi place. O ţară este ceva sfânt! Ea este moşia, bunul unui neam, transmis din generaţie în generaţie, secole de-a rândul, veac după veac, din moşi strămoşi şi cu sacrificiul a milioane de vieţi! O ţară este un drept ce nu poate fi înstrăinat sub nici o formă şi de nimeni, ea fiind însăşi viaţa neamului. O ţară nu este ca
    o avere privată pe care tu, ca proprietar, s-o poţi negocia cum îţi place: s-o vinzi, s-o amanetezi, s-o joci la cărţi ori s-o împărţi cui vrei! Nu! Moşia unui popor, bunul unui neam, este inalienabil şi imprescriptibil!

    Fragment din prefata scrisa de Dr Marin Popescu la cartea Infruntarea jidovilor.

    Eu cred ca fara a neglija aspectul crestin al vietii noastre trebuie sa aparam ce am mostenit de la Dumnezeu,ptr.
    ca altfelne rupem de comuniunea cu generatiile ce s-au jertfit ptr.aceasta mostenire si condamnam si generatiile
    ce vor veni dupa noi la saracie si lipsa de identitate.Iar ptr acaesta treaba v-om fi judecati

  7. Traiasca Legiunea si Capitanul!

    Politica este limba internationala a diavolului.
    Crestinii au un singur lucru de facut: sa-si verse sangele. Hristos Iisus a facut astfel. La fel au facut si cei ce L-au urmat, de-alungul veacurilor.

  8. Traiasca Legiunea si Capitanul!

    cine e părintele Arsenie Boca ?

  9. Traiasca Legiunea si Capitanul!

    @gigir,
    Nu neaparat impotriva evreilor trebuie sa ne inversunam ci impotriva conspiratiilor in general, indiferent cine le instrumenteaza si prin intermediul cui. Faptul ca entitati evreiesti se afla de cele mai multe ori la radacina este altceva... Cu evreii necrestini avem un conflict religios ce nu poate fi trecut cu vederea insa, noi, ca ortodocsi toleranti, nu le vrem raul dar nici nu putem sa acceptam la nesfarsit raul si batjocura pe care ni le fac ei si nici nu-i putem pazi de raul pe care si-l fac singuri, indirect, prin lepadarea de Dumnezeu si prin furia lumii pe care singuri si-o atrag datorita faptelor lor.
    Cand apar efectele incep sa tipe "holocaustul"! "holocaustul"! dar cand seamana cauzele nu-i doare.

  10. Traiasca Legiunea si Capitanul!

    nu mai speriati oamenii cu rautatile voastre si lasati-l pe ungureanu sa-si vada de ceea ce are de facut. daca nu face ceea ce trebuie va plati in primul rand in fata lui dumnezeu, iar voi in afara sa aruncati cu noroi nu sunteti in stare de nimic altceva.

  11. Traiasca Legiunea si Capitanul!

    Totul ni se trage de la apropierea prosteasca si oarba de americani. America este condusa de sionisti inca de la formarea ei. Un alt motiv este ura oarba fata de rusi. Fara a le lua apararea rusilor sau a incerca sa minimalizez raul pe care ni l-au facut in trecut, nu se compara rusii in rautate cu americanii. V-o spun ca cineva care stie la prima mana. De bine de rau rusii sunt majoritar ortodocsi in timp ce americanii sunt majoritar satanisti. Ca un mic exemplu citeam ieri un raport potrivit caruia inca de pe la sfarsiutul secoluilui al nouasprezecelea incestul era o practica curenta in familiile americane. Astazi pana la 45% din femei si pana la 38% din barbati sunt molestati sexual in copilarie de catre membrii ai familiei. Asa ca sa nu ne miram. Au venit americanii!

  12. Traiasca Legiunea si Capitanul!

    cien sunt sinoistii ?

  13. Traiasca Legiunea si Capitanul!

    @ilie mutu
    Cuvantul Dumnezeu se scrie cu D mare daca e vorba de Dumnezeu pe care iL slavesc crestinii,dar probabil te referi la cel pe care il slujesc cei despre care e vorba in articol,cei care
    incearca sa ne distruga ca popor in ultima suta de ani . Avem nevoie de romani sa conduca
    aceasta tara care repet :,,o ţară nu este “o întâmplare”, un loc de adunătura, un sat fără câini, unde intră cine vrea şi rămâne cui îi place. O ţară este ceva sfânt! Ea este moşia, bunul unui neam, transmis din generaţie în generaţie, secole de-a rândul, veac după veac, din moşi strămoşi şi cu sacrificiul a milioane de vieţi! O ţară este un drept ce nu poate fi înstrăinat sub nici o formă şi de nimeni, ea fiind însăşi viaţa neamului. O ţară nu este ca
    o avere privată pe care tu, ca proprietar, s-o poţi negocia cum îţi place: s-o vinzi, s-o amanetezi, s-o joci la cărţi ori s-o împărţi cui vrei! Nu! Moşia unui popor, bunul unui neam, este inalienabil şi imprescriptibil!

  14. Traiasca Legiunea si Capitanul!

    @valentin
    da' tu cine esti?

  15. Traiasca Legiunea si Capitanul!

    E nevoie de singe pentru victimele de la Sighet:

    http://www.google.ro/search?aq=f&sourceid=chrome&ie=UTF-8&q=e+nevoie+de+singe+pentru+victimele+de+la+sighet#hl=ro&sa=X&ei=t01DT9fRBIrJsgabutDqBA&ved=0CBoQvwUoAQ&q=e+nevoie+de+sange+pentru+victimele+de+la+sighet&spell=1&bav=on.2,or.r_gc.r_pw.,cf.osb&fp=4a34fe11af18e1b2&biw=1280&bih=929

    @valentin: cine este PARINTELE ARSENIE BOCA ? nimic nu stii ! Sfantul Ardealului, unul dintre cei mai mari parinti si duhovnici pe care i-a avut neamul romanesc...

  16. Traiasca Legiunea si Capitanul!

    Eu cred, ca Valentin face misto...........Ok, poate nu sti cine a fost Preotul Arsenie Boca, dar nici sa cunosti ce este sionismul...(carei tari ii este atribuit acest termen) !

  17. Traiasca Legiunea si Capitanul!

    eu am zis la început că mai toate guvernele au fost sioniste, dar vine unu care nu a auzit de ei în viața lui și nu știu dacă îi va folosi să știe pentru mântuirea sufletului său

  18. Traiasca Legiunea si Capitanul!

    iar părintele Arsenie Boca aud acu că a pictat icoane ecumeniste în Biserică, altcineva de la Sihăstria - preot chiar - mi-a zis că a făcut greșeli grave când a sfătuit oamenii să-și facă analizele de spermă înainte de căsătorie
    deci eu nu știu cine a fost el cu adevărat.și nu cred nici că îmi folosește pentru mântuirea sufletului cum nu-mi folosește nici să știu despre masoni și sioniști.

  19. Traiasca Legiunea si Capitanul!

    http://pesurse.ro/#/2012/2/21/se-cere-legalizarea-cstoriilor-ntre-homosexuali/
    :
    "Mai concret, ei ne solicită să facem toate demersurile pentru legalizarea şi la noi a căsătoriilor între homosexuali, dar şi ca aceştia să poată adopta copii, în aşa fel încât să îşi poată întemeia o familie."

  20. Traiasca Legiunea si Capitanul!

    Nu vreau să supăr pe nimeni, dar eu cred că problema este chiar la noi, românii; una-două noi dăm vina pe alte naţii, când ştim că toţi conducătorii României de după 1989 au fost români. Poporul român are o mare problemă: corupţia, împotriva cărui păcat Biserica nu prea zice nimic, bârna aceasta din ochi nu o vedem (Luca 6: 41).
    Din cauza Corupţiei suntem unde suntem.

  21. Traiasca Legiunea si Capitanul!

    și a fricii de lume

  22. Traiasca Legiunea si Capitanul!

    @ Ioan C. "Toti conducatorii Romaniei de dupa 1989 au fost romani." Grava, impardonabila eroare! Oamenii importanti Iliescu, Barladeanu, O. Gherman, Bogdan Olteanu, Petre Roman, mru, etc... nu au fost romani.
    @ valentin Ce placere turbata este asta sa cauti nod in papura, sa gasesti unele mici abateri la oameni drepti, daca nu sfinti, precum pr Arsenie Boca? Si, in alta ordine de idei, este foarte important sa cunostem despre sionism, iudaism, subversiuni, politici de inrobire si anulare a libertatii, erezii, abateri schismatice mari si mici. Daca cunostintelele punem in practica, ne aparam neamul si ortodoxia de lupi. Pai de-aia exista pilda talantilor, ca poate intelectualii nu se vor mantui doar dand cu matura in pridvorul bisericii, oricat de mult ar face-o... Atunci, cu falsa asta smerenie, sa nu mai facem nici facultati de teologie, sa ne multumim cu "ceea ce e important pentru mantuire"...
    Nu doresc continuarea polemicii nici cu Ioan C., nici cu valentin. Articolul este prea tare ca sa il comentez. Spune un adevar dureros, si nu am ce sa comentez la el. Mai bine il mai citesc inca o data.

  23. Traiasca Legiunea si Capitanul!

    @valentin
    Ce zici tu, straine???!!!
    Faci si tu parte din cei care au încercat ( dar n-au reusit) sa-l desfiinteze pe Sfântul Arsenie Boca?
    Esti în aceeasi banda cu "Pr Timotei", nu-i asa? Vai de capul vostru, focul iadului va va arde în veci, daca nu încetati denigrarea la adresa Sfântului Ardealului! Chiar nu va este frica de Dumnezeu?

  24. Traiasca Legiunea si Capitanul!

    @ ilie mutu
    "Mutule" daca taceai, filozof ramâneai.......
    Câti români au murit în casele înzapezite, ilie? Ce a facut jidanul Ungureanu? A coborât din helicopter si i-a batjocorit pe românii nostri. În loc sa-i ajute i-a batjocorit, ai auzit ilie? Adica aceasta plosnitza suge sângele poporului si este si platit regeste pe deasupra.... Ce parere ai? Daca nu cumva faci parte din anturajul "prim ministrului", deduc ca ai creierul spalat si trezirea ta va fi dura.....

  25. Traiasca Legiunea si Capitanul!

    @Ioan C.
    Cu toata stima care o am pentru dumneata si munca pe care o faci, îmi permit totusi sa-ti atrag atentia ca cei care au guvernat România dupa 1989 au fost jidani si jidanitzi, exemple: Petre Roman - jidan -, Ilie Iliescu - jidan - tzigan -, Emil Constantinescu - jidan -, si români jidanitzi........
    Bineînteles, majoritatea covârsitoare în guvernul României este alcatuita din jidani, iar minoritatea din români.....deci, vai de Tarisoara noastra!

  26. Traiasca Legiunea si Capitanul!

    Pentru cei ce nu au auzit despre cum se fura o tara sau despre sionism aici http://antiiluzii.blogspot.com/2012/02/povestea-sionismului.html

  27. Traiasca Legiunea si Capitanul!

    eu nu denigrez sfinții și nici nu am curaj să susțin acele afirmații, dar părintele acela de la Sihăstria mi-a spus f. clar despre el că nu ar trebui să fie considerat sfânt. dacă el îl cunoaște personal știe ce spune, dar dacă nu e problema lui. pentru mine important e să mă rog la Dumnezeu pentru că despre oameni nu știu dacă toți despre care se spune că sunt sfinți sunt cu adevărat.

  28. Traiasca Legiunea si Capitanul!

    În momentul în care necinstește cineva sfinții se face vrednic de iad.
    Dar cum pot afla dacă a fost sfânt sau ecumenist și de ce părintele acela a ținut să vorbească atâtea despre el și de ce sunt unele articole despre icoane necanonice pictate de pr. Arsenie Boca

  29. Traiasca Legiunea si Capitanul!

    @valentin - NU ai tu cum sa afli daca a fost Sfantul Ardealului(par. Arsenie Boca) Sfant ,...deoarece pe tine te intereseaza numai sa-l denigrezi si sa arunci cu minciuni.,,Parintele'' acela de la ,,Sihastria'' care ti-a spus ,,f. clar'' ce ti-a spus despre el seamana perfect cu tine.Asa ca... virgula... canta la alta masa................In schimb sunt de acord cu aceste cuvinte ale tale : ,,În momentul în care necinstește cineva sfinții se face vrednic de iad.'' - iata cum:,,Gura pacatosului adevarul graieste".

  30. Traiasca Legiunea si Capitanul!

    Doamne-ajută!
    "@Ioan C.
    Cu toata stima care o am pentru dumneata si munca pe care o faci"
    Eh, frate "Moş Ioan", nu e chiar aşa de apreciată munca mea, dacă ar fi apreciată ar fi mai citită.

  31. Traiasca Legiunea si Capitanul!

    Sunt de acord și cu unii și cu alții. Cred că trebuie să ne pregătim și pentru fuga în munți, care pare să fie cea mai plauzibilă alternativă, fiindcă până la alegeri mai e ceva vreme. Cred, însă, că, pentru orice eventualitate, n-ar strica și o pregătire politică a alegerilor prin alianța între formațiunile patriotice: PPP, Axa Neamului, Noua Dreaptă, A.F.D.P.R.-ul condus de domnul Constantin Iulian și nu știu dacă mai sunt și altele pe care eu nu le cunosc, care are mari șanse nu numai să intre în Parlament prin reunirea tuturor voturilor pe care fiecare din aceste formațiuni le va primi de la iubitorii de neam și de țară, ci și să devină o adevărată forță politică dacă își stabilește printre obiectivele de guvernare de prim rang renunțarea la actele biometrice și revenirea la actele de identitate clasice, sau, măcar funcționarea cu dublu standard în materie de acte de identitate, deoarece va strânge milionul de voturi echivalent cu milionul de semnături date pentru petiția înaintată în vederea referendumului în legătură cu actele biometrice, inițiativă ignorată de Băsescu la vremea ei și care s-ar putea întoarce ca un boomerang peste guvernanți la alegeri, în ipoteza că vor fi alegeri corecte. Iar dacă nu vor fi alegeri corecte și nici în munți nu se va fi pus problema să ajungem până atunci, ne pregătim de mucenicie.

  32. Traiasca Legiunea si Capitanul!

    măi petruț mai da tu de ce nu te duci tu la alta masa ? ca pe mine nu ma intereseaza ce ai tu de spus
    eu vreau sa vad un crestin adevarat

  33. Traiasca Legiunea si Capitanul!

    m-a săturat de unii ca tine care nu fac decât să-i îndepărteze de la credință pe cei care vin să afle adevărul

  34. Traiasca Legiunea si Capitanul!

    și te rog să nu-mi spui tu că semăn cu părintele ăla că-ți spun și eu cu cine semeni

  35. Traiasca Legiunea si Capitanul!

    poate am venit aici să întreb tocmai pentru că m-a păcălit acel părinte!
    te-ai gândit la asta ?

  36. Traiasca Legiunea si Capitanul!

    stai acolo cu tastatura aia și scrii și tu ca și mine ... da nu ești mai ceva decât mine.

  37. Traiasca Legiunea si Capitanul!

    pun problema asta în discuție - de ce sunt acei oameni chiar preoți care aduc argumente contra sfințeniei părintelui Arsenie Boca - respectiv ecumenism prin picturi si sfaturi gresite cu referire la analize inainte de casatorie.
    ce, n-am voie sa intreb ?

  38. Traiasca Legiunea si Capitanul!

    Cred că ne-am înfierbântat prea mult și unii și alții, unii apărându-l, alții acuzându-l pe Părintele Arsenie Boca. Atunci când există astfel de contradicții, care opun persoane mult mai avizate decât de noi din ierarhia duhovnicească, cum sunt marii noștri duhovnici Părintele Teofil Părăian, pe de o parte, care a avut mare evlavie la Părintele Arsenie Boca precum se vede că au toți comentatorii care i-au luat apărarea pe blog și Părintele Adrian Făgețeanu, pe de altă parte, ale cărui argumente sunt, de asemenea, cât se poate de pertinente în critica adusă Părintelui Arsenie Boca și căruia i se mai adaugă, după unele mărturii și alte nume grele ale monahismului românesc, precum Părintele Filotheu Bălan și acel Părinte de la Sfânta Mănăstire Sihăstria, soluția, pentru noi, este să nici nu lăudăm și să nici nu judecăm, ci să-l pomenim pe Părintele Arsenie Boca, dacă se poate, la Sfintele Liturghii și la panachidă (parastas) (și aici trebuie întrebați Părinții care îl contestă pe Părintele Arsenie Boca ca pe un eretic dacă avem voie să facem acest lucru), să facem milostenie în numele lui și să ne rugăm pentru mântuirea lui. Nu-i este de nici un folos Părintelui Arsenie Boca, dacă a greșit prin pictura lui de la Biserica Drăgănescu și se află, cumva, în chinuri, ceea ce să nu fie, să-l apărăm ca pe un Sfânt, fiindcă nu absolvirea greșelii lui de către noi îl va scoate din chinuri, ci numai Dumnezeu poate fi milostivit către aceasta, așa cum nu ne împiedică nimic să ne rugăm cu râvnă pomenindu-l la slujbe (în măsura posibilului), făcând milostenie pentru el și păstrându-ne evlavia către el, ca Dumnezeu să Se lase înduplecat de dragostea noastră față de Părintele Arsenie Boca și să-l mântuiască. Dacă Părintele Cleopa Ilie, care nu s-a făcut vinovat de greșeli canonice și știm sigur că s-a mântuit, după cum avem mărturie în Sfintele Cărți despre Părintele că li s-a descoperit unor credincioși, totuși, le cere credincioșilor care se roagă lui ca "să-i slujească lui", adică să-l pomenească la sfintele slujbe, cu cât mai mult n-ar avea nevoie Părintele Arsenie Boca, contestat cum este el până la nici mai mult nici mai puțin decât erezie, de rugăciunile și slujirea noastră? Să nu fim neînțelepți și să credem că putem să facem noi ordine acolo unde numai Dumnezeu este în drept s-o facă. Să ne amintim și de Preacuviosul Părinte Gherasim Ilie, fratele după trup al Preacuviosului Părinte Cleopa Ilie, care este luat ca pildă de călugăr adevărat de toți monahii care îi cunosc viețuirea, Părinte care s-a străduit pentru mântuirea sa cu o trezvie de neîntrecut, precum Preacuvioșii din prima perioadă de aur a monahismului creștin, omorându-și necontenit trupul cu munci istovitoare și mintea păstrându-și-o în rugăciune neîncetată, până când a ajuns la moarte prematură din pricina eforturilor sale mai presus de fire după numai câțiva ani petrecuți în Sfânta Mănăstire Sihăstria. După moartea lui, Preacuviosul Părinte Cleopa a simțit îndemn ca să-i facă sărindar și să se roage necontenit pentru dânsul, iar în a patruzecea zi de pomenire, l-a visat spunându-i că rugăciunile Bisericii l-au scos din munci. Așadar, dacă însăși viețuirea îngerească a Preacuviosului Părinte Gherasim Ilie a trebuit să fie ajutată de slujbele Bisericii pentru mântuirea lui, cu cât mai mult nu e nevoie de slujbele Bisericii pentru atât de controversatul Părinte Arsenie Boca? Dumnezeu să-l mântuiască pe Părintele Arsenie Boca! Și rog pe Pr. Timotei sau alți clerici să ne spună dacă avem voie să-l pomenim pe Părintele Arsenie Boca la slujbe și, eventual, la ce slujbe.

  39. Traiasca Legiunea si Capitanul!

    Parintele Arsenie Boca este un sfant. Nu are el nevoie de rugaciunile noastre.Sa rugat el destul ptr. el la bunul Dumnezeu si la Maica Domnului sa se mantuiasca ...si sa mantuit.... ...dar nu e de mirare. Un sfant parinte spunea cu mult timp in urma : ,,Ai sa vezi multe netrebnicii si multe spurcaciuni in fata ta .Sa nu te smintesti ca multora li se va lua vederea".

  40. Traiasca Legiunea si Capitanul!

    Dacă e sfânt Domnu să ne miluiască pe toți pt rugăciunile sfinției sale.

  41. Traiasca Legiunea si Capitanul!

    comentariile mele de ce nu mai sunt postate?

  42. Traiasca Legiunea si Capitanul!

    ieri am incercat sa postez un comentariu dar nu am reusit sa il postez. Este vorba de faptul ca avem chiar obligatia de al pomeni pe Pr Arsenie Boca la Sfanta Liturghie. Eu personal il pomenesc la fiecare Sfanta Liturghie, pentru ca nu a murit despartit de biserica, chiar daca a pictat erezii si poate era in inselare. Noi ne rugam si pentru sfinti, asa cum sfintii se roaga pentru noi, la sf Liturghie noi ne rugam si pentru Maica Domnului- pomeneste Doamne mai ales pe Preasfanta Preacurata si Pururea Fecioara Maria- cu toti sfintii sa o pomenim. Aceasta este Ortodoxia- noi ne rugam pentru sfinti si sfintii se roaga pentru noi.

  43. Traiasca Legiunea si Capitanul!

    Reblogged this on Atlantisra and commented:
    Un articol ce spune mult despre dorințele ascunse ale mișcării sioniste, despre praful ce ne este aruncat în ochi...

  44. Traiasca Legiunea si Capitanul!

    Sionistii ,nu sunt un popor,un neam, sunt un concept grefat pe o populatie multietnica evreeasca raspandita ca pulberea peste tot globul si ei sunt de fapt o stare in sine,stapani ai banilor care vor pentru prima data in istoria lumii ajutati de iluzia numita generic bani, cu care poti vinde si cumpara absolut totul ,minte ,inima ,suflet,trup,constiinta sa devina stapanii absoluti ai planetei ,ai sistemului solar ,ai galaxiei ,ai unversului ,iar noi ceilalti sclavii lor eterni.Sionisti sunt de fapt totii manuitorii banilor ,toti cei care cred ca pot manipula miliarde de prosti , uniti in jurul serviciilor secrete care in decursul mileniilor au pus sus sau jos regi si imparati,papusi in mainile lor.Cineva a spus nu demult ca de fapt al treilea razboi mondial este al acestor bastarzi ai satanei impotriva proprilor popoare.Decat sa castige ei mai bine va arde Dumnezeu acest surogat de lume .Lumea va pieri in foc,absolut toti vor pieri chiar si ei stapanii banilor.Ar mai fi o sansa ca noi oamenii sa ne trezim si sa vrem sa fim prezenti in eternitatea clipei.Dumnezeu va mai incerca o data dupa distrugerea acestei lumi lipsite de inima sa faca o alta lume,cine stie poate de data accea Ii va reusi.Nu simtiti ca , parca TIMPUL a stat ?Ceva pluteste ca un abur otravitor in jurul lumii,ceasul ultimei bombe puse in inima omenirii, a fost anclasat.Erele sunt acum la mana secundelor.Cine se va trezi pentru ca sa opreasca ceasul?

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

*