Guvernul ascunde ceva despre vremea foarte rea din urmatoarelor 10 zile?

Sunt multe surse credibile care afirma ca in urmatoarele 10 zile, vremea va fi extrem de rea. Caderile de zapada ar putea fi mult peste nivelul anuntat de autoritati, viscolul mai puternic. In zonele administratiei centrale si locale se cunoaste dimensiunea problemelor care vor veni. Toti vorbesc despre un autentic COD ROSU, pe care inconstientii care ne conduc il plaseaza undeva in zona GALBEN, poate PORTOCALIU.

Dar potrivit surselor, ordinul de la cel mai inalt nivel a fost sa nu fie transmise datele exacte catre populatie, pentru a nu se panica. Exact ca pe vremea comunistilor !

Informatiile privind inrautatirea extrema a vremii trebuie aduse imediat la cunostinta populatiei. Pentru a fi prevenite tragedii, pentru ca cei bolnavi sa-si asigure cele necesare traiului in casa pentru o perioada mai lunga. In fine, pentru ca acest responsabili sa poate concentra urgent toate fortele de stat si private in vederea unor posibile interventii in forta.

Presedintele peroreaza ceva despre viitorul Uniunii Europene, Emil Boc tace malc, viscolul e deja in toi si se pare ca dureaza 10 zile, cu temperaturi foarte scazute. Vad niste masuri lente, un comandament care se va intruni abia la ora 16 undeva la MAI. Iar la Transporturi, Sanatate si chiar Mediu, e un dolce far niente.

Daca Doamne fereste vor muri din nou oameni, drumurile vor fi inchise si interventia va fi la fel de proasta la in secventa precedenta de viscol, vom stii clar cine sunt vinovatii. Pentru ascunderea informatiilor atit de necesare populatiei si incapacitatea de a gestiona profesionist si responsabil o situatie de criza.

| Radu Tudor

19 comments

  1. Traiasca Legiunea si Capitanul!

    Buna ziua,

    Dle Radu, imi spuneti si mie sursa acestor informatii?
    Desigur aceasta dorinta a mea este valabila pt mai multe articole publicate, dar la acesta consider ca trebuie obligatoriu sursa.

    Multumesc!

  2. Traiasca Legiunea si Capitanul!

    Minsitrul de interne a spus totusi ca se asteapta la ninsori mai mari ca in 1954: http://www.evz.ro/detalii/stiri/atentie-vor-fi-zapezi-mai-mari-ca-in-1954-964480.html

    Poate ar mai trebui sa schimbe si codul ala galben, sa il faca rosu.

    Doamne ajuta!

  3. Traiasca Legiunea si Capitanul!

    Codurile sunt date in fctie de gravitatea fenomenelor, pe anumite scale, raportate la posibilitatea autoritatiloe de a face fata acestor fenomene in favoarea populatiei.
    De exemplu la cod portocaliu, intervin fortele armate. La cod rosu, nu mai retin exact. Si tot asa...

  4. Traiasca Legiunea si Capitanul!

    oare nu cumva antenele de la Cornu-Constanta sau/si antenele HAARP din Alaska??????????????????o alta metoda de a "scapa"de noi?
    e o intrebare la care ii rog pe specialisti sa raspunda! nu am avut o asemenea iarna pana nu au aparut si la noi antenele HAARP!

  5. Traiasca Legiunea si Capitanul!

    Daca ar fi un sfert din suprf Romaniei cu astfel de antene, poate ca ar avea influenta. Subiectul este destul de controversta chiar si de specialisti.
    Fenomenele care au loc acum, fac parte dintr-un ciclu al climei. Au fost zapezi si mai mari, doar ca oamenii nu erau bine informati, si comunicarea .... nu prea exista.
    Fenomenele meteo, sunt clasificate pe diferite scale. La scala care este dat acest cod, cu siguranta nu este influentat de aceste antene.
    Ma intristez, ca multe articole sunt pline de informatii false, neargumentate, spuse intr-o maniera comerciala si total de dezinformare. Ce se castiga din acestea ... ???

  6. Traiasca Legiunea si Capitanul!

    UITAȚI DE ÎNCĂLZIREA GLOBALĂ! VINE MARELE INGHEȚ!

    http://supraveghetorul.wordpress.com/2012/02/02/uitati-de-incalzirea-globala-vine-marele-inghet/

  7. Traiasca Legiunea si Capitanul!

    Ba am mai avut asa ierni, ba inca si mai rele. Sa intrebam bunicii.

  8. Traiasca Legiunea si Capitanul!

    In urma anunturilor facute ministerul de interne si cel al transporturilor cum ca vor urma ninsori mai puternice decat cele din 1954, INMH anunta ca nu poate confirma informatia dar confirma ca ingheturile din ultimele zile se datoreaza faptului ca astazi politicienii mint mult mai mult decat in 1954.

  9. Traiasca Legiunea si Capitanul!

    politicienii au mintit dintotdeauna ca de asta sunt politiceni iar ierni grele am mai avut si om mai avea. personal nu cred ca poate un meteorolog, oricat de bun ar fi el, sa prognozeze exact cum va fi vremea. Numai Dumnezeu stie.

  10. Traiasca Legiunea si Capitanul!

    Va plac codurile colorate ca pentru gradinitari, oameni buni - le luati de bune?

    Ce s-a intamplat cu simtul nostru cel bun, care ar trebui sa ne spuna ca nu-i nimic gresit cu frigul si ninsoarea, iarna? Daca ar fi cald, as intelege si chiar as suspecta si eu ceva, dar cand anotimpurile isi urmeaza cursul lor firesc, e pacat sa devenim paranoici.

    La Cluj era crapat pamantul pana nu demult din lipsa zapezii - acum avem din plin, Har Domnului!

    Iar daca chiar e ceva nefiresc, intotdeauna il avem pe bunul Dumnezeu, pe Sfantul Ilie care nu face minuni doar de praznicul lui si alti Sfnti mari care au mai schimbat vremea ( Sf. Spiridon de exemplu ). Rugatii-va, spuneti Psalmul 68 zilnic pentru Romania si totul va fi bine!

  11. Traiasca Legiunea si Capitanul!

    Este frig si zapada pentru ca este iarna.Surpriza!

  12. Traiasca Legiunea si Capitanul!

    Guvernul a mai ascuns si faptul ca de 10 ani, zi si nopate, in fiecare ora, au fugit DEFINITIV din tara 25 de romani:
    http://camarasdelumini.wordpress.com/2012/02/02/romania-are-numai-19-milioane-de-locuitori/

  13. Traiasca Legiunea si Capitanul!

    Parintele Iustin Parvu se dezice de Victor Roncea!!! (video) De mult banuiam ca individul asta care il sustine cu totul pe tradatorul Basescu face joc dublu si este omul americanilor. Iata ca si Parintele a ajuns, din fericire, la aceeasi concluzie...
    http://deveghepatriei.wordpress.com/2012/01/18/aveti-mare-grija-la-sarpele-victor-roncea-se-banuie-ca-este-ofiter-sub-acoperire-si-face-jocurile-americanilor-parintele-justin-se-dezice-de-ziaristul-victor-roncea/

  14. Traiasca Legiunea si Capitanul!

    -nu fratilor de vina e incalzirea globala (unde e :))) ,asta e o palma de la Dumnezeu pentru toata lumea asa ca sa ne trezim ,ierni asa grele sau mai grele au mai fost ,dar nu erau calculatoare ,internet ,nu erau atatea masini si taranul rezista pentru ca avea malai ,faina ,avea lemne de foc nu avea ca acuma centrala termica ,avea credinta in Dumnezeu romanul si nu credea in atatea fitile aparute doar ca sa ne ingrijoreze p0ate crapam mai repede !!!

  15. Traiasca Legiunea si Capitanul!

    nu vad unde este problema... fiind iarna ma astept la zapada cat mai multa , ger si viscol nu vad nimic rau in asta .. problema este la noi ca asteptam ca cineva sa ne zica nu merge acolo sa ne oblige sa nu mergem acolo si noi tot mergem acolo ( si neechipati corespunzator)... poate mai vad pe careva la tv pe la vara ca se plange de pentru deficitul de apa in sol ... in unele zone din tara ar trebui ca stratul de zapada sa fie de 7 m pentru a se ajunge la la o umiditate normala in sol... asa ca la vara rugati.va sa ninga pentru ca iarna vad ca nu ne prea convine

  16. Traiasca Legiunea si Capitanul!

    ...aceasta "urgie alba" e clar trimisa de Dumnezeu peste noi,,,nu cred c-ar fi produsa de oameni, ci destinata oamenilor,,,nu e in putrea omului ( cu toate antenele din lume) sa faca asa ceva !!!....aici e puterea lui Dumnezeu caci tare mai cred ca e suparat pe oameni si ratacirile lor .... daca au inceput sa-l numeasca pe Dumnezeu, "meteo",,,atunci sa se inchine lui "meteo" ca sa le ajute..."saracii oameni", in ratacirea lor nu-l mai pot vedea pe Dumnezeu in spatele naturii, a vremurilor si a vremii..........insa daca gandim un pic proiectiv si in ansamblu vom vedea ce urmari grave vor aduce aceste zapezi ....

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

*