Grupul Bilderberg vrea alegerea masonului Călin Georgescu ca prim-ministru al României

Calin Georgescu este considerat de mult timp urmasul “de drept” al premierului Boc

Concret, informatiile vehiculate acum pe tema reamintesc despre intelegerea parafata intre Traian Basescu si americanii Barack Obama si Joe Biden, intelegere menita sa faciliteze instalarea finantistului Calin Georgescu la Palatul Victoria. Odata inscaunat Cabinetul Georgescu, americanii ar urma sa contibuie la punerea pe roate a agriculturii mioritice cu ajutorul unui plan tip Marshall. Iar ca dovada ca lucrurile sunt foarte serioas tratate, se adauga si ca secretarul de stat american Hillary Clinton va face o vizita in Romania, imediat dupa inscaunarea lui Calin Georgescu, taman pentru a asigura demararea in conditii optime a planului cu pricina. Revenind strict pe plaiurile mioritice, trebuie precizat ca nu toti cei care prevestesc debarcarea lui Boc indica aceeasi data. Mai grabiti, unii dau ca sigura schimbarea chiriasului de la Palatul Victoria in a doua jumatate a lunii ianuarie. Solutie comoda pentru parlamentari, care nu se vor vedea astfel nevoiti sa-si intrerupa vacanta de iarna pentru a vota un nou guvern. Ceva mai precaute, alte voci indica primavara ca fiind “deadline”-ul pentru premieratul lui Emil Boc.

Incoltit, Boc scoate remanierea de la naftalina

Ca de fiecare data cand zvonurile referitoare la inlocuirea lui inunda piata, Emil Boc revine si el asupra remanierii pe care PDL se screme sa o faca inca din primavara acestui an. Avertizat si asupra opiniilor exprimate pe la colturile partidului de multi dintre colegii sai democrati, care cred cu tarie ca plecarea lui Boc din Guvern ar drege cat de cat imaginea PDL, actualul premier a contracarat. “Strategiile PDL de relansare a partidului nu prevad retragerea mea de la conducerea Guvernului. (…) Ascult toate punctele de vedere legate de remaniere, dar iau deciziile impreuna cu presedintele. Ascult toate opiniile, dar decizia este la mine si la presedinte”, a declarat Boc la postul public de televiziune.

| eNational

43 comments

  1. Traiasca Legiunea si Capitanul!

    Trebuie sa ne opunem din toate puterile sa nu vina Calin Georgescu sau Isarescu.

  2. Traiasca Legiunea si Capitanul!

    Apologeticum, te rog sa postezi aceasta emisiune. E foarte importanta, mai ales pentru faptul ca un frate, un Parinte de-al nostru este azi in puscarie, sufera pentru ca si-a aparat mostenirea spirituala ca sa o sporeasca pentru Slava Ortodoxiei.

  3. Traiasca Legiunea si Capitanul!

    sa nu uitam ca la un scurt interval a fost atacata in justitie si Manastirea Putna...

  4. Traiasca Legiunea si Capitanul!

    Sa nu uitam ca arestarea Egumenului Efrem sa facut imediat dupa venirea la putere in Grecia a tehnocratului , membru al grupului Bildeberg si mason ca prim ministru impus de UE...... (N) Papandreu nu a indraznit sa ia o astfel de decizie, ca era ales de popor, in schimb noul prim ministru e omul direct al fiarei.

  5. Traiasca Legiunea si Capitanul!

    Biblia ca text profetic: Domnul Hristos vs. masoni http://iisusestedomnul.wordpress.com/2011/12/10/biblia-ca-text-profetic-domnul-hristos-vs-masoni/

    Masonii despre ei înşişi http://iisusestedomnul.wordpress.com/2011/12/28/masonii-despre-ei-insisi/

  6. Traiasca Legiunea si Capitanul!

    @ Pr Timotei Pe cine vezi inlocuitorul lui Boc ?

  7. Traiasca Legiunea si Capitanul!

    Pr.Timotei. Il cunoaste-ti pe Calin Georgescu ? Ar fi bine sa nu va grabiti si sa cercetati cine este omul.Are mai multe de oferit decat credeti.Daca vreti mai vorbim pe baza acestui subiect

  8. Traiasca Legiunea si Capitanul!

    "Puterea" nu vrea un guvern tehnocrat.Se va opune din rasputeri chiar daca tara are nevoie de specialisti.Calin Georgescu este unul din cei care au realizat "Modelul Polonez".Poate nu va vine sa credeti dar acest roman sta la baza acestui sistem.Tipul este un finantist de exceptie,un tehnician de top,unul din putinii romani care este bine vazut afara.Nu cred ca va avea vrodata o functie in tara pentru ca nimeni nu are vreun interes in a sustine un om care ar putea redresa Romania.Nimeni in Europa si in lume nu ar vrea o Romanie puternica ,asa ca Base este tipul ideal.

  9. Traiasca Legiunea si Capitanul!

    Grupul Bilderberg nu il vrea pe Calin Georgescu pentru ca Base este omul lor,odata ce anul trecut acesta le-a cedat minele de cupru si altele.Daca acest grup il sustinea pe Calin Georgescu ,acest om era demult premier.Calin Georgescu a propus inca de acum mai bine de un an calendaristic forma guvernului tehnocrat si nu a reusit nimic.Daca ar fi avut o sustinere puternica s-ar fi vazut.

  10. Traiasca Legiunea si Capitanul!

    Mulțumesc Pr. Timotei pentru comentarii!

  11. Traiasca Legiunea si Capitanul!

    ARSENIE BOCA
    http://www.youtube.com/watch?v=HjywL1_FXW4

  12. Traiasca Legiunea si Capitanul!

    PENTRU DOMNUL ADMINISTRATOR DACA INCA NU A DAT DE ACEST DISCURS AL PS SEBASTIAN

    http://www.youtube.com/watch?feature=player_embedded&v=1e5YN64faOM#! D. Balasesscu: ..I-as spune dmnului

  13. Traiasca Legiunea si Capitanul!

    Se vede ca episcopul Sebastian a studiat in Grecia , mai are habar de ce trebuie sa faca si sa spuna un episcop ! Despre Balasescu , expresia fetei spune totul ! Vorbeste dupa cum gandeste , adica foarte greoi ! Si mai e si viceprimar !

  14. Traiasca Legiunea si Capitanul!

    Nu avem nevoie de masoni si bildenbergi la conducerea tarii.

  15. Traiasca Legiunea si Capitanul!

    puterea nu vrea tehnocrati, ea vrea sa ramana ea, dar UE vrea si va fi dupa voia UE ! Asa ca daca nu vom intelege urmatoarea mutare de sah, vom fi luati de val.

  16. Traiasca Legiunea si Capitanul!

    @pr.Timotei.Nu este neaparat o decizie a UE cu tehnocratii.pur si simplu politicienii au dovedit ca nu sunt capabil sa conduca o tara.Tehnocrati nu sunt prezenti decat in doua tari in Europa care sunt tari cu probleme.Practic ei sunt cei mai inalti specialisti ai unei tari si de regula fara culoare politica.Spuneti ca nu vreti masoni la conducerea tarii.sunt de acord cu Dvs.Problema este ca masoneria a stiut sa fie interesata si sa atraga in randurile ei multi din oamenii capabili ai tarii.Din pacate biserica nu a fost interesata in a face acelasi lucru si in lipsa luminii intunericul este predominant si cum bine stiti ca este de ajuns ca binele sa nu se implice pentru ca raul sa fie tare.Daca biserica ar fi strigat sus si tare si ar fi aratat lumii pericolele care ameninta turma,alta ar fi fost situatia.Cum biserica tace ,raul isi ascute ghiarele si ca un lup flamand inghite intruna noi oameni care de multe ori nu stiu in ce se baga.Poate biserica ar trebui in viitor sa se implice si sa ii intoarca pe acesti oameni "acasa ",dar oare o va face ?
    ( Asta imi aduce aminte si de o anecdota in care un mason avand remuscari se duce la preot sa se spovedeasca .Si incepe astfel : "-Parinte ,sunt mason...la care preotul se uita la el binevoitor si ii zice:- O,bine te-am gasit frate.")Numai bine.

  17. Traiasca Legiunea si Capitanul!

    Fratilor, nu e si dr. Pavel Chirila in poza cu masonicu?

  18. Traiasca Legiunea si Capitanul!

    spellmaker, mare dreptate ai. Dar acest oameni asculta de sefii lor pe linie masonica. Ei trebuie exorcizati, trebuie Mirunsi si trebuie sa se lepede de credinta masonica, pentru ca masoneria e o religie.

  19. Traiasca Legiunea si Capitanul!

    @Pr Timotei. Masoneria se vrea chiar deasupra religiei

  20. Traiasca Legiunea si Capitanul!

    Masoneria este sincretism gnostic. De doua mii de ani gnosticismul incearca sa confiste Evanghelia lui Hristos.
    Cel mai grav este ca unii dintre acesti oameni (care, pe langa slava desarta si cei mai cauta ei pe acolo, mai au uneori si o latura umanista - insa "umanismul" poate deveni satanic daca este lipsit de Calea, Adevarul si Viata Care este Hristos - ca in cazul justificarii pacatului din umanism, adica, spre exemplu, justificarea euthanasiei etc; ma refeream la umanism ca gest, ca sensibilitate fata de nevoile umane, caci ca doctrina este satanism, punind in centru omul si "nevoile" lui, intre care "nevoia" animalica de a pacatui, si nu pe Dumnezeu-Omul, Iisus Hristos) cred ca pot fi si in masonerie si in Biserica. Sunt mintiti ca nu este o problema. Iar daca un duhovnic le explica faptul ca nu se poate si ca sunt sub anathema, excomunicare, ca nu pot sa fie primiti la potir si nici sa li se faca inmormantare ortodoxa pana nu revin in Biserica, ei revin uneori in Biserica, lepadansu-se de gnosticismul (desigur, dualist) masonic. Problema este, vorba lui Spellmaker, cand lupii imbracati in piei de pastori, ei insisi gnostici (cazuti in inselare sau inflitrati), le vand gogoasa ca nu-i o problema si le pierd, astfel, sufletele.
    Sunt, deci, cazuri, cand s-au intors in Biserica. Sa ne rugam pentru ei si pentru dl. Calin Georgescu. Orice om are nevoie de dragostea lui Hristos, a Bisericii.

  21. Traiasca Legiunea si Capitanul!

    @Timotei

    Timotei, preferatul tau presedinte "ortodox", PUTIN cel cu mâinile siroind de sânge, nu este si el inconjurat de masoni?

  22. Traiasca Legiunea si Capitanul!

    @Timotei
    Ai perfecta dreptate. Nu poti amesteca intunericul cu lumina, atita timp cit masonii nu se dezic de invataturile lor hulitoare la adresa lui Hristos, nu pot fi banuiti de bune intentii. Nu poti sa te faci frate cu dracu, numai ca sa treci puntea, deja ai cazut in apostazie.
    Pot fi si masoni foarte capabili, oameni de stiinta, buni economisti, filosofi....dar ce folos!?

  23. Traiasca Legiunea si Capitanul!

    Calin Georgescu nu este sotul Critelei Georgescu, cea care se opune vaciinarii?

  24. Traiasca Legiunea si Capitanul!

    @ Adrian. Asa este Cristela este sotia lui Calin Georgescu.Si se pare ca este impotriva oricarui tip de vaccin.

  25. Traiasca Legiunea si Capitanul!

    este doar o diversiune pusa la cale de Moscova , care se foloseste si de confesiunea Ortodoxa supusa lor ,ca sa denigreze U.S.A. ,
    o dovada ca razboiul rece nu s-a terminat

  26. Traiasca Legiunea si Capitanul!

    Domnul acesta serveste interesele anti-romanului si anti- crestinului Andrei Oisteanu, alaturi de care il vedem in fotografie.
    Sa ne fereasca Dumnezeu sa ajungem pe mana lor.

  27. Traiasca Legiunea si Capitanul!

    E posibil ca Putin sa joace teatru. Dar deocamdata a fost singurul presedinte care a chemat Braul maicii Domnului la Moscova. E vorba de gest. Nu stiu ce se ascunde in spatele gestului.

  28. Traiasca Legiunea si Capitanul!

    Iertare, dar mare greşală faceţi dispreţuind ce nu cunoaşteţi. Călin Georgescu este autorul principal al Strategiei de Dezvoltare Durabilă a României, cu orizont până în 2030. Faceţi răbdare şi citiţi strategia, chiar merită. Păcat că guvernele României nu au respectat-o, fiind la remorca intereselor de partid. Se judecă superficial: C.Georgescu e în Asociaţia pentru Clubul de la Roma, deci e mason. Greşit. Pomul se judecă după roade, omul după fapte, nu după adeziuni sau liste "secrete" cu masoni.

  29. Traiasca Legiunea si Capitanul!

    Încă o precizare despre dl. Călin Georgescu: din ce ştiu eu, nu este finanţist, şi inginer agronom, doctor în pedologie-ştiinţa solurilor. Deci un om cu picioarele pe pământ, care ştie ce valorează pământul României. Nu un incompetent de economist sau jurist, care formează 99% din clasa politică actuală !

  30. Traiasca Legiunea si Capitanul!

    Doamne fereste de acesti "specialisti" ! Intrebarile sunt: Merge la Biserica? Are duhovnic? E patriot? Nu cumva e mason? Nu cumva e securist ca base? Nu cumva bilderberg vrea sa impuna ce a impus in Grecia si italia si sa transforme Europa dintr-o CONFEDERATIE intr-o FEDERATIE DICTATORIALA.

  31. Traiasca Legiunea si Capitanul!

    Dumenzeu sa ne fereasca de Calin Gerogescu si de alti "calini"

  32. Traiasca Legiunea si Capitanul!

    @ Pr Timotei Cati politicieni au duhovnic ? Sau cati merg la biserica ?

  33. Traiasca Legiunea si Capitanul!

    daca nu au duhovnic nu trebuie votati. punct. De ce nu intrati in politica? Voi cei ce aveti duhovnic s sunteti fideli Bisericii? Desigur e atitudinea non acctiune-mentalitatea hindu.

  34. Traiasca Legiunea si Capitanul!

    Nu ma pasioneaza politica ! Eu Il iubesc pe Dumnezeu , iar politica ma indeparteaza de El !

  35. Traiasca Legiunea si Capitanul!

    @Pr.Timotei.Calin G. are duhovnic si inca unul renumit.

  36. Traiasca Legiunea si Capitanul!

    poate ne spui si la ce biserica merge in fiecar eduminica si cine e duhovnicul lui? Asa din gura nu cred.

  37. Traiasca Legiunea si Capitanul!

    Pr.Timotei. Vad ca aveti mare evlavie la Gheronda Efrem .Il cunoasteti personal cumva ? Daca il cunoasteti intrebatil despre Calin Georgescu.Veti avea o mare,mare surpriza.

  38. Traiasca Legiunea si Capitanul!

    daca are duhovnic si merge la biserica e OK, dar daca are "duhovnic" si "merge" la Biserica si in acelas timp e membru in Bilderberg-masonerie, e o cauza pierduta.

  39. Traiasca Legiunea si Capitanul!

    In fotografie este Dr.Pavel Chirila, pe care l-am cunoscut personal si ma intreb in ce context este prezent acolo

  40. Mioara Radulescu

    Traiasca Legiunea si Capitanul!

    Dr. Pavel Chirila este cel care clameaza pericolul vacinarii si recomanda ca mamele sa nu isi vaccineze copii. Ghiciti cu cine este el prieten de familie !!! Cu familia Georgescu: Calin si Cristela. Iata de unde stie Cristele problemele vaccinarii!

  1. Pingback: Erou sau asul din mânecă al Armatei? | Mucenicul's Blog

  2. Pingback: Rezumat – situatia din jurul nostru, detalii mafia internationala si ceva despre personajul Calin Georgescu (nom) | CE-I CU NOI? – un blog educativ despre comportamentul uman

  3. Pingback: Rezumat – situatia din jurul nostru, detalii mafia internationala si ceva despre personajul Calin Georgescu | Lupul Dacic

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

*