Iata ca acesti sacali, care ne-au pus biruri peste biruri, inglodand Romania in datorii care nu vor putea fi platite vreodata, mai au si nesimtirea de a ironiza poporul roman. Dupa nume, ambasadorul SUA, Gitenstein nu putem spune cat e american si cat e evreu, insa ceea ce deranjeaza este tupeul sau obraznic de  a desconsidera poporul roman.

Declaraţia a fost făcută miercuri în cadrul discursului lui Gitenstein cu ocazia galei “Personalităţile Anului 2011” organizată de publicaţia Nine O’Clock. Gitenstein a făcut chiar o comparaţie cu situaţia Siria, unde statul a reprimat cu violenţă protestele cetăţenilor.

“Mesajul meu este unul de optimism pentru România. Deşi încă odată vedem mii de cetăţeni în stradă, în frigul iernii, exprimându-şi nemulţumirea faţă de situaţia lor actuală, am încredere în această ţară şi potenţialul său. Întâi de toate pentru că deşi există suficiente motive de descurajare, simplul fapt că oamenii îşi pot exercita dreptul dat de Dumnezeu de a avea păreri diferite fără a se teme că vor fi împuşcaţi de pe acoperişuri este un semn al progresului. Dacă aveţi îndoieli în această privinţă, întrebaţi-i pe cetăţenii Siriei ce părere au”, a declarat Mark H. Gitenstein, se arată pe site-ul amabasadei SUA, romania.usembassy.gov.

Acesta a mai declarat că se simte optimist şi pentru că în România există oameni bine pregătiţi în funcţiile de conducere.

“Sunt optimist fiindcă acum, spre deosebire de acum douăzeci de ani, România are în funcţiile de conducere oameni extrem de bine pregătiţi, devotaţi, cu principii, care fac eforturi ca instituţiile democratice să funcţioneze”, a subliniat Gitenstein.

| rtv

[youtube=https://www.youtube.com/watch?feature=player_embedded&v=7cOMvACqYbU#!]