Cineva sa cheme SMURD-ul pentru Traian Basescu

Se pare ca scanteia care a lipsit pentru a declansa revoltele si in Romania a fost SMURD-ul, intr-adevar un serviciu care a salvat mii de vieti si care ar trebui sa ramana o structura strategica a statului roman. Desi se zice ca nu se vroia privatizarea acestui serviciu, comportamentul dictatorial al nefastului presedinte Basescu a scarbit cu totul oamenii si asa oropsiti de masurile de austeritate adoptate de actuala guvernare.

Acum cine-l mai salveaza pe Basescu de furia oamenilor? Deja mii de oameni la nivelul intregii tari au iesit in strada si se pare ca nu vor pleca acasa pana nu vor obtine niste promisiuni din partea conducerii tarii. Tot cu aceasta ocazie isi fac jocul si celelalte partide, cerand anticipate si mai putin se gandesc la problemele oamenilor de rand.

In caz de pericol, d-le Basescu va recomandam sa sunati SMURD. Aveti toate sansele sa supravietuiti in caz ca picati in mainile protestatarilor. Sau sa sune cineva din preajma, daca nu mai sunteti in stare… Speram sa nu fiti SMURD si la acest mesaj.

Nota: A nu se utiliza elicopterul in preajma Cotroceniului, fie el si de la SMURD. S-ar putea ca dictatorul sa fuga din nou…

12 comments

  1. Traiasca Legiunea si Capitanul!

    Ar trebui, ca pe Traian Basescul, sal duca smurdul la ospiciu de nebunii. Ca numai oamenii fara judecata puteau face, cea facut acest tiran cu aceasta tara.

  2. Traiasca Legiunea si Capitanul!

    Am vazut la televizor zilelel trecute cativa preoti care au aratat niste sms-uri primite pe telefoanele lor de la patriarhie prin care le se spunea ca, pe 1 ianuarie, sa nu citeasca moliftele Sf.Vasile in biserici.
    Groaznic!!!!
    Aveti cunostinta despre asa ceva???
    Sanatate si zile indelungate Parintelui Iustin!

  3. Traiasca Legiunea si Capitanul!

    Sa nu uitam de profetiile pustinicilor din Rarau, care spuneau ca in 2011 vor incepe revoltele in Romania.. Din cate am auzit pustinicul Zosima era pentru calendarul vechi. Pe 13 ian. este 31 dec 2011. Intr-un fel profetia s-a implinit. Sa ne rugam preabunului Dumnezeu sa nu se ajunga mai departe.

    • Traiasca Legiunea si Capitanul!

      Coloana care a plecat din Piaţa Universităţii a ajuns la Palatul Cotroceni, unde era deja aşteptată de un alt grup de bucureşteni.

      UPDATE 23.10: Un tânăr născut după 1990 spune că i-au povestit părinţii ce sistem de educaţie şi ce institute de cercetare-simbol şi performante avea România în timpul comunismului. "Toate au fost pierdute", regretă tânărul.

      El îi explică unui reporter Realitatea Tv c-a ieşit în stradă pentru că: "Băsescu a mai distrus un simbol din acestea, SMURD-UL. După desfiinţarea SMURD-ului, toţi trăim din ce în ce mai greu".

      (nota red. - SMURD-ul a fost creat după 1990, nu s-a desfiinţat, iar proiectul retras azi nu prevedea aşa ceva)

      UPDATE 23.00: În faţa porţilor de la Cotroceni se mai află cel mult 400 de persoane care scandează sloganuri din decembrie 1989 şi din timpul Pieţei Universităţii.

      Ei susţin că nu au de gând să plece până nu demisionează Traian Băsescu şi Emil Boc.

      UPDATE 22.39: Unii manifestanţi au început să plece de la Cotroceni, pentru a prinde ultimul metrou.

      UPDATE 22.36: Un protestatar a fost ridicat de jandarmi, după ce a trecut de cordonul de ordine şi a încercat să ajungă la intrarea în Palatul Cotroceni.

      O coroană de flori, în primele rânduri. Bărbatul care o poartă spune că nu-i cunoaşte pe cei care au adus-o: "Au adus-o nişte oameni, ne-au lăsat-o nouă. Nu-i cunosc, dar sunt de acord cu gestul".

      UPDATE 22.20:

      "Vor fi identificaţi iniţiatorii şi organizatorii"

      Purtătorul de cuvânt al Jandarmeriei, Georgian Enache, intrat în direct la România Tv, a spus că vor fi identificate persoanele care au organizat şi condus grupuri de protestatari.

      La atenţionarea că este vorba de o manifestaţie spontană, el a spus: "Cu siguranţă vor fi identificaţi oameni care au organizat grupuri" de protestatari.

      Este vorba despre o "adunare publică nedeclarată în prealabil", prin urmare, spune Enache, vor fi luate măsuri, gradual şi punctual, conform legii, împotriva celor care "au iniţiat şi organizat" manifestaţia, a anunţat la România TV Georgian Enache.

      Întrebat ce se va întâmpla cu cei de la Cotroceni, dacă vor rămâne acolo, Enache a spus că va fi analizată situaţia şi factorii de conducere vor stabili deciziile ce se vor lua ulterior.

      UPDATE 22.05: Printre manifestanţi se află Nicolae Dide, revoluţionar cândva celebru şi fost senator.

      Stelian Tănase a spus la Realitatea TV c-a aflat, "pe surse", că printre protestatari sunt şi liberali din organizaţia de tineret, precum şi oameni din galeria Steaua.

      Cei din urmă sunt nelipsiţi la astfel de manifestări, au participat şi la mitingul sindical din ziua când Codul Muncii a trecut prin Parlament, alături de grupul PSD.

      UPDATE 21.50: Protestatari de la Cotroceni intervievaţi de televiziuni spun că n-au ieşit în stradă numai pentru apărarea lui Raed Arafat, ci pentru a scăpa de Guvern şi de Preşedinte.

      Un bărbat căruia România TV i-a transmis în direct intervenţia a chemat bucureştenii în stradă "până când cade acest Guvern şi această jigodie de la Preşedinţie". Bărbatul spune că nu va pleca de la porţile Cotrocenilor până nu-şi dă demisia Traian Băsescu.

      Dă click pe imagini pentru a vedea protestul de la Cotroceni!

      UPDATE 21.47: Jandarmeria spune că la Palatul Cotroceni sunt aproximativ 1.000 de persoane.

      UPDATE 21.38: Din când în când, manifestanţii încearcă să străpungă dispozitivul de ordine de la Cotroceni.

      Se strigă "Demisia!"

      Au apărut câteva steaguri ale "Sanitas", federaţia de profil a confederaţiei CNSLR - Frăţia.

      UPDATE 21.34: Protestatarii din Piaţa Universităţii şi de la Cotroceni vor fi identificaţi şi sancţionaţi, fiindcă nu au avut autorizaţie, a declarat pentru Mediafax purtătorul de cuvânt al Jandarmeriei, Georgian Enache.

      Enache a explicat că niciunul dintre manifestanţii în Piaţa Universităţii nu a fost dus la secţia de poliţie pentru că printre ei erau foarte multe persoane în vârstă şi femei.

      "Trebuie să asigurăm ordinea publică, nu să o tulburăm", a spus Georgian Enache.

      UPDATE 21.23: Protestatarii de la Cotroceni forţează cordoanele de jandarmi. Nimic serios, însă, iar forţele de ordine sunt prea numeroase pentru a se întâmpla ceva.

      Mulţimea adunată în faţa Palatului cere demisia preşedintelui.

      UPDATE 21.20: Potrivit România TV, în faţa Palatului Cotroceni se află o mie de persoane. Agenţia Mediafax vorbeşte de "câteva sute de persoane".

      15 troleibuze sunt blocate în zonă, din cauza manifestaţiei.

      UPDATE 21.14: Mitingul de la Braşov s-a încheiat fără incidente.

      După ce au trecut prin faţa Prefecturii, a Primăriei şi sediului PDL Braşov, unde au huiduit şi au scandat lozinci anti-Băsescu, manifestanţii au plecat la casele lor, în jurul orelor 21.00.

      UPDATE 21.10: În faţa porţilor principale de la Palatul Cotroceni nu se mai strigă nimic legat de Raed Arafat sau sistemul sanitar, ci numai sloganuri în care este atacat preşedintele Traian Băsescu.

      Printre altele: "Jos Băsescu!", "Ieşi afară/Javră ordinară!"

      UPDATE 19.50 Protestul din Piaţa Victoriei se mută la Cotroceni! Participanţii au pornit într-un marş către Casa Poporului. Marşul este antrenat de scandările cu numele lui Arafat. În acest moment au loc mai multe proteste pro-Arafat în diferite oraşe ale ţării.

      VIDEO Sibienii au ieşit în Piaţa Mare, în semn de solidaritate cu Raed Arafat GALERIE FOTO

      UPDATE 18.49 Oamenii care protestează în Piaţa Universităţii cer demisia preşedintelui Traian Băsescu. Protestul s-a organizat prin intermediul unei reţele de socializare.

      Ieşenii îl susţin pe Raed Arafat în faţa Palatului Culturii

      UPDATE 18.33 Protestatarii se strâng într-un marş către Cotroceni. Aceştia scandează în acest moment mesajul "Unde este Ponta?", referitor la preşedintele Partidului Social Democrad (PSD), Victor Ponta.

      CLICK pe fotogalerie pentru mai multe imagini cu protestul din Piaţa Universităţii!

      UPDATE 18.25 Cei aproximativ 100 de protestatari nu numai că nu au autorizaţie de protest, dar nici nu l-au declarat, potrivit purtătorului de cuvânt al Jandarmeriei Române, Georgian Enache. Acesta a adăugat că Jandarmeria Română va aduce la cunoştinţa bucureştenilor prezenţi în Piaţa Universităţii prevederile legale ale unui protest, iar dacă aceştia nu vor părăsii locul, vor primi amenzi cuprinse între 500 - 5.000 de lei, pentru participanţi, şi 1.000 - 10.000 de lei pentru organizatori. "Dacă vor deveni violenţi, vor fi conduşi la sediul de poliţie", a mai spus Georgian Enache.

      Zeci de timișoreni au ieșit în centrul oraşului, într-un protest pentru susţinerea SMURD şi Raed Arafat. Vezi imagini de la protest! UPDATE

      UPDATE 18.23 Preşedintele Traian Băsescu a cerut premierului Emil Boc să retragă proiectului privind legea sănătaţii.

      Protestatarii sunt nemulţumiţi de întâmplările din această săptămână. Aceştia s-au adunat pentru a-l susţine pe fostul subsecretar de stat în Ministerul Sănătăţii, Raed Arafat.

      Manifestare pentru susţinerea lui Raed Arafat, la Constanţa: „A venit momentul să ne salvăm unii pe alţii!“

      Bucureştenii adunaţi în Piaţa Universităţii nu au autorizaţie de protest, însă aceştia suţin că nu vor pleca prea curând.

  4. Traiasca Legiunea si Capitanul!

    ...E un caz dificil pentru SMURD. Poate ar fi mai potrivita "curtea martiala"... ca de tradat a tradat si inca grav. Si cand te gandesti ca asta e doar raul cel mai mic (cel putin ca influenta). Buba cea cu "greutate" e la tradatorii din parlament .
    🙂
    Balada marinarului pe uscat

    S-a sculat mai an,
    Badica Traian,
    Mare "jucator",
    Se da prin popor.

    -Draga Romanie... (Ce-ti doresc eu tie?... nooo! ha, ha, ha... asta e altu')
    "Vin la primarie" (de buturuga...)
    Bere la votanti,
    La babe carnati...
    Si-n democratie,
    Punga sa te tie.

    De vrei la putere,
    Da cu mici si bere
    Si daca mai tine,
    Cu "sa traiti bine!"

    Numai ca deodata,
    A facut-o "lata".
    Si cum el se joaca,
    Vazu tara toata.
    Ceea ce juca
    Era alba-neagra.
    ....................................
    va urma... 🙂 sau poate ca se va termina...

  5. Traiasca Legiunea si Capitanul!

    LUPTAM, MURIM, PE BASE-L CIURUIM !!!!!. SINGURA SOLUTIE IMPOTRIVA TIRANULUI ESTE GLONTUL LA TARGOVISTE DUPA JUDECATA PRIMARA FACUTA DE JUDECATOAREA TURCU.JANDARMERIA ROMANA , A AFIRMAT CA VA SANCTIONA PE CEI CARE AU ORGANIZAT SI PARTICIPAT LA MITING. ATUNCI TREBUIE SA SANCTIONEZE TOT POPORUL ROMAN CARE NU MAI SUPORTA DICTATORUL SI JUDUL PEDELEPRELOR.

  6. Traiasca Legiunea si Capitanul!

    Sfinţii rezistenţei anticomuniste (poezie huşeană)

    Abia acum am înteles valoarea,
    Acestor Sfinţi ai neamului acesta românesc,
    Ce au luptat cu arma în mână,
    Să apere pământul sfânt al patriei,
    Ce este cotropit de hidra care vine
    Din...Orientul Mijlociu...
    Aceşti bărbaţi cu firea dârză
    Ne lasă nouă moştenirea ţării
    Și ne îndeamnă să luptăm neînfricaţi cu hidra!
    Români,ieşiţi la luptă cu mişeii,
    Care ne ocupă trupul sfânt al ţării.
    Să nu vă fie frică de stăpânul lor – satana,
    Căci noi suntem sub Dumnezeu!

    Luptători anticomunişti din Grupul de rezistenţă “Vrancea”- 1948

    http://getic.blogspot.com/2010/07/rezistenta-anticomunista.html

    Sfinţii eroi ai neamului românesc

    http://acvilaortodoxa.wordpress.com/2012/01/12/distrugerea-armatei/

    Țara sub ocupaţie (poezie huşeană)

    Sunt compatrioţi de-ai noştri,
    Ce au un spirit fin de observaţie,
    Și-au observat un fenomen real,
    Căci prezentăm simptomele în clar,
    A unei ţări sub ocupaţie!
    Înaintaşii noştri înarmau poporul,
    Să poată apăra...pământul patriei,
    Dar cei ce astăzi ne conduc,
    Ne-au decimat voit...armata,
    Tocmai pentru a ne deposeda de moştenirea,
    Ce vine din străbuni...
    Și sunt în cardăşie cu străinii,
    Ce ţara jefuiesc “în mod legal”,
    Prin care ei totul ne iau...
    În schimb nimic...nu dau...
    Prin “democratic” liber-schimb!

    “Parinte, in încheiere, ne puteti spune daca este Romania o tara aflata sub ocupatie?
    Din punctul meu de vedere, astept sa-mi dovedeasca cineva ca nu este asa, dar din punctul meu de vedere da, Romania este o tara aflata sub ocupatie. Dincolo de orice alte discutii am un argument care mi se pare hotarator. Este esential sa ne uitam in istorie si sa ne dam seama de un lucru: orice regim care a a fost al cetatenilor ori s-a prefacut a fi a-l cetatenilor a inarmat pe oameni, sau macar i-a indemnat sa se inarmeze. Regimurile politice care indeamna oamenii sa nu foloseasca armele, sa nu aibe arme si sa nu stie sa le foloseasca sunt regimuri care vor fatis sa-i oprime pe oameni sau care nu sunt interesate deloc de cetateni. Atunci cand un regim politic interzice cetatenilor sa aiba arme sau le pune oprelisti cat mai puternice in a purta arme, acel regim este un regim dictatorial, exploatator, tiranic, de ocupatie, care vrea sa nimiceasca acel popor. Sistemul de stat este un sistem care trebuie sa-i reprezinte pe cetateni, sa-i ajute si sa-i apere. Un regim statal care impiedica pe cetateni sa se inarmeze este un regim de ocupatie, care se impotriveste cetatenilor. In istoria lumii, orice regim liber s-a realizat prin inarmarea tuturor cetatenilor. Stefan cel Mare, Constantin cel Mare, Teodosie cel Mare, Iustinian si oricati alti mari imparati sau domnitori de-ai nostri vrem sa dam, toti au inarmat populatia. Nu exista niciun stat liber in istoria lumii in care cetatenii sa nu fi fost inarmati si pregatiti de lupta. Daca o tara vrea sa fie libera, toti cetatenii cu drept de vot trebuie sa poată purta liberi arme.Concluzia corecta o poate trage oricine gandeste sanatos”.
    http://bataiosu.wordpress.com/2011/11/18/ortodoxie-si-arte-martiale-interviu-cu-pr-mihai-andrei-aldea-trebuie-sa-fim-samuraii-lui-hristos-foaia-nationala-bataiosu-cititi-cu-atentie-acest-interviu-pentru-a-intelege-j/

    Români nu vă lăsaţi înşelaţi.Hidra postdecembrista are mai multe capete.La fiecare guvernare suntem conduşi de aceeaşi bestie,numai capul bestiei este altul. Hidra asta vine din Orientul Mijlociu!

    Descompunere morală...(poezie huşeană)

    La noi în ţară descompunerea morală e la modă,
    Căci vezi o nepăsare generală,
    Halucinante scene prin crâşme pe la sate,
    Părinţi ce beau din alocaţia copiilor
    Și bruma ajutorului social...
    Nu le mai place munca şi nici disciplina,
    Trăiesc în virtutea inerţiei,
    Și parcă sunt păpuşi dezarticulate
    Care trăiesc rupte de realitate...
    Aceste imagini grotesti sunt zugrăvite peste ţară
    De abili psihologi militari,
    Ce urmăresc asiduu scopul ţării lor,
    De a ne decima pe noi acest popor,
    Încet,încet...să ne colonializeze insiduos...
    Ca nişte veritabili asasini,
    Ce vin din Orientul Mijlociu!

    Oşteni ai lui Iisus Hristos cel Ortodox (poezie huşeană)

    Cameleoni cu sânge rece de reptilă,
    Ce au în suflet întunericul de iad,
    Inoculează în ascuns, trupul sfânt al ţării...
    Invazia e din păcate chiar în curs,
    Și planul lor final, e chiar strămutarea,
    Pe pământul strămoşilor geto-daci,
    Căci ei au înţeles că raiul pe pământ se află,
    Nu prin deşerturi cu nisip, ci chiar aici,
    Pentru că oriunde ai privi, vezi frumuseţe,
    Și vezi mulţime de belşug în toate,
    Aici sunt patru anotimpuri şi munţi şi văi,câmpii mănoase,
    Brăzdate de mii de pâraie,
    Avem şi râuri,munţi şi mare...
    Iar solul şi subsolul... adevărate giuvaere.
    Și bine-a zis un preot ortodox:
    “Să ne întoarcem la origini,
    Și îmbrăcaţi cu haina lui Hristos cel Ortodox,
    Să dăm rugina de pe săbii jos,
    Și plini de bărbăţie şi curaj,
    Să apărăm întreaga avuţie,
    Ce nu este a noastră,
    Ci este a copiilor ce vor veni,
    După urmaşii noştri...

    https://deveghepatriei.wordpress.com/2011/11/02/au-de-gand-sa-ne-transforme-in-palestina-un-milion-de-evrei-urmeaza-sa-devina-con-cetatenii-nostri-au-acest-drept/

    “Sunteti în continuare convins că se pregăteste acest veritabil exod evreiesc?

    Nu se pregăteste, el este în plină desfăsurare. Si nu este exod, este invazie, făcută pe sest, ca să folosesc o expresie de argou din idis! O invazie care se produce după o stratagemă inedită, încă neexperimentată în istorie!”

    “Conform programului după care a guvernat Petre Roman și următorii prim miniștri, și împotriva oricărei rațiuni economice, inclusiv împotriva rațiunii profitului, industria românească chiar s-a transformat într-o grămadă de fier vechi, căci de cele mai multe ori noii proprietari au distrus utilajele și agregatele de producție, întreaga uzină sau fabrică a fost demontată și vîndută la fier vechi, inclusiv utilaje de ultimă generație. A fost astfel redus la jumătate potențialul economic al României, producția industrială și agrară a României, și au dispărut câteva milioane de locuri de muncă în producție, în cercetare, în domeniile economice care asigurau cândva exportul românesc. Plus alte ilegalități și mârșăvii ale clasei politice, ale guvernanților, fără egal în istoria României. Rezultatul, despre care credem că este și scopul urmărit de această politică economică aberantă: câteva milioane de români au luat calea emigrării, au plecat să muncească în alte țări, obligați s-o facă! Mulți dintre ei nu se vor mai întoarce. Iar cei mai mulți dintre ei sunt oameni capabili, cu pregătire superioară, buni meseriași, a căror eficiență profesională creează bunăstare națională pe alte meridiane. S-a produs astfel cea mai gravă depopulare a Țării din toată istoria noastră”.

    239.Oamenii în pulovere (poezie huşeană)

    Atunci la Revoluţia din ‘89
    Puterea ce s-a instalat insiduos,
    Au folosit ca nişte coduri,
    Ce sunt de recunoaştere,
    Nişte…pulovere…
    Și din balcoanele din Piaţă,
    Ne fluturau la nas cu promisiuni,
    Că în loc de Dunare…va curge lapte,
    Iar Sânul lui Avraam aici va fi,
    În astă ţară minunată.
    Acestea toate au fost atât:
    Doar nişte ...petarde de fum…
    Scamatorii ce sunt asemănătoare,
    Jocului...”Alba-neagra”:
    “Asta are,asta n-are...asta e câştigătoare!”

    Traian Basescu este comandant de nava si om politic. Din decembrie 2004 indeplineste functia de presedinte al Romaniei. A fost reales in functie in urma alegerilor din decembrie 2009.
    Nascut pe 4 noiembrie 1951, la Basarabi, in judetul Constanta, este casatorit cu Maria Basescu si impreuna au doua fete: Ioana si Elena. Mezina Elena a fost aleasa europarlamentar independent in iunie 2009.
    Dupa caderea comunismului in Romania, Basescu a intrat in politica, devenind membru al Frontului Salvarii Nationale. Dupa dezmembrarea acestei formatiuni in 1992, acesta a devenit membru al PD.
    A ocupat pe rand mai multe functii in administratia locala si centrala.
    A fost primar al Capitalei in perioada 2000-2004, functie din care a demisionat cand a devenit presedinte.
    Traian Basescu a fost si ministru al Transorturilor in perioada 1991-1992 in doua Cabinete: Guvernul Petre Roman (2) si Guvernul Theodor Stolojan si apoi in perioada 1996-2000 in Guvernele Victor Ciorbea, Radu Vasile si Mugur Isarescu.
    Dupa ce a fost ani de zile mana dreapta a lui Petre Roman in Partidul Democrat, l-a inlaturat pe acesta din functie si a preluat sefia PD, fiind presedinte al partidului in perioada mai 2001 decembrie 2004.
    Presa a dezvaluit ca Traian Basescu ar fi fost racolat de Securitate in 1973, pe cand era elev al Institutului de Marina. Cu toate acestea, nu exista documente care sa demonstreze faptul ca a fost colaborator al Securitatii.

    Și iată că Stolojan nu a mai murit şi nici n-a suferit de vreo boală...Poporul român a fost fraierit pe faţă ca la “Alba neagra: asta are,asta n-are,asta e câştigătoare!”
    http://www.youtube.com/watch?v=wJEcz8ebO4Q

  7. Traiasca Legiunea si Capitanul!

    Cu sau fara SMURD, cu sau fara Basescu, cu sau fara legea sanatatii retrasa, in Romania anului 2012 tot se va muri pe capete, adica 1 roman la fiecare 2 minute:
    http://camarasdelumini.wordpress.com/2012/01/12/viata-la-romani-in-2012/

  8. Traiasca Legiunea si Capitanul!

    Sper ca acest chior nenorocit sa nu mai stea mult la Cotorceni,cel tarziu in anul 2013 sa fie inalturata de la putere,judecat si condamnat(pe viata ar trebui la ce i-a facut tarii asteia!).

  9. Traiasca Legiunea si Capitanul!

    Cotroceni,inlaturat,scuze pentru erori,am tastat repede.

  10. Traiasca Legiunea si Capitanul!

    Asa e...deciziile luate poate nu au fost cele mai inspirate sau cele mai bune.
    Insa majoritatea de aici sunt manipulati,dezinformati si ce e mai grav este ca transmit starea lor de iritabilitate celor care sunt mai putin informati decat ei.
    Iar cat despre ce a facut "acestei tari", sa fim seriosi,credeti ca altii din Ro. ar fi luat decizii mai inspirate?Nici in restul Europei situatia nu e mai roz,se zvoneste ca euro sta sa cada,iar cat despre Grecia sau Italia nu mai ramane nimic de zis.
    Asa ca incercati sa nu mai dati "like" la toate cacaturile de campanii si informati-va inainte sa comentati.Stiu ca e greu tinand cont ca pentru majoritatea e prima oara.

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

*