5 comments

  1. Traiasca Legiunea si Capitanul!

    Bucura-te Paraschevo mult folositoare! Sfinte Sfintzite Mucenice roaga-te pentru noi pacatosii!

  2. Traiasca Legiunea si Capitanul!

    Traim in tara in care Vladimir Tismaneanu coordoneaza condamnarea comunismului, tara in care pana prin 2005 (Ogoranu mai era in viata atunci!) Silviu Brucan ne invata saptamanal democratie la ProTV, tara in care unii colaboratori ai Securitatii dovediti in instanta au si certificate de revolutionar, tara in care fostul rege Mihai este erou, dar legionarii sunt antisemiti, iar maresalul Antonescu un indezirabil criminal de razboi, tara in care presedintele varsa o lacrima la muzeul Holocaustului, niciuna insa pentru luptatorii din munti sau miile de morti din inchisorile comuniste....
    Zydokomuna, adevarul ocultat. Evreii si comunismul – cazul Romaniei: studiul care inventariaza peste 3000 de nume demne de toata scarba, de la Ana Pauker (Hannah Rabinsohn) la seful cenzurii Iosif Ardeleanu (Demo Adler), de la politrucul Silviu Brucan (Brucker) la actrita Beate Fredanov-Gelehrter, de la proletcultistii Ovid Crohmalniceanu (Moise Cahn) si Nina Cassian la tortionarii Wilhelm Einhorn si Mihail Patriciu (Weiss), sau de la ziaristii Stefan Ardeleanu (Salzberger) si Teodor Brates (Farber) la profesorii Alexandru Graur (Alter Brauer) si Virgil Ioanid. Studiul integral disponibil la http://www.scribd.com/doc/68602280/Zydokomuna.

    La vremuri mai bune, Doamne ajuta!

  3. Traiasca Legiunea si Capitanul!

    Ce poate fi mai adevărat decât Ortodoxia? Ce poate fi mai frumos decât rugăciunile oamenilor unite cu cele ale Sfinţilor?

  4. Traiasca Legiunea si Capitanul!

    Ce poate fi mai frumos decât rugăciunea oamenilor unită cu cea a Sfinţilor? Ce poate fi mai adevărat decât Ortodoxia?

  1. Pingback: ARTICOLE BLOGURI ORTODOXE (13.11.2011) « Saccsiv's Weblog

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

*