Ziua de 15 octombrie a fost asteptata de multi cu emotie si cu frica, ca una ce putea da startul unei revolte mondiale, greu de stapanit si care ne-ar fi adus toate relele, numai libertate nu. Cu toate ca a fost popularizata din timp, mai ales pe internet dar si cu ajutorul mass-mediei, cea care pe langa faptul ca vaneaza senzationalul, face fidel jocul ocultei, asa-zisa revolutie din 15 octombrie nu prea a avut ecou printre oameni. In mai toate orasele lumii unde au avut loc astfel de manifestari, numarul participantilor a fost foarte mic, in unele cazuri pareau oameni care merg in mod obisnuit pe strada sau prin parcuri. Acest lucru arata ca cei care nu au participat se impart in doua categorii: cei care si-au dat seama ca este o capcana, chiar daca sunt nemultumiti si cei care nu mai reactioneaza la nimic, nici macar atuni cand trebuie.

Cei care nu au vrut sa faca jocul organizatorilor, toti masoni, stiind ca vor fi atrasi in manile anarhistilor si ale fortelor de ordine, fara a rezolva nicicat problemele existente in lume, se impart si ei in doua categorii. O parte din ei au ascultat sfaturi precum cel al Parintelui Justin, ca acest tip de “revolutie” este o capcana, fiind planuita de cei ce urasc faptura lui Dumnezeu. Si bine au facut, caci se afla pe pozitia ortodoxa. Restul care au mirosit capcana, ar trebui sa-si dea seama ca pericolul antihristic este cel mai bine identificat de Ortodoxie si ca izbanda pe mai departe este in Biserica, cea Una, Ortodoxa, la sfatul Sfintilor Parinti si a alesilor Sai din vremurile ce le traim.

Din pacate, a doua categorie, nu va reactiona nici cand va fi nevoie, caci va fi. Acest tip de oameni au fost transformati in legume de catre televiziunile ce le ofera divertisment incat sa uite de viata reala, de catre alimentatia tot mai toxica cu efect de slabire a reactiei de aparare a drepturilor lasate de Dumnezeu si de catre multi alti factori de natura umana sau demonica.

Prin umare, elitele ce conduc lumea vor face pasul urmator, deoarece lipsa de reactie a oamenilor ii face sa creada ca prea putini se vor impotrivi. Asa cred ei, pentru ca stramba este credinta lor, cea intru antihrist. Mintea lor intunecata nu poate concepe ca biruinta vine si fara a face uz de arme si fara impotrivire fizica. N-au invatat cum au fost biruiti in arenele de tortura si in inchisorile comuniste de catre Hristos. Satana, in nebunia lui contra Dumnezeirii, desi se teme de puterea Ei, nu se opreste din razvratirea lui si intuneca mintile mai marilor lumii indemnandu-i la blestematii si dand-le sperante ca vor fi stapani peste oameni.

Noi, fratilor, sa punem la inima indemnul Parintelui nostru Justin, de a starui in cumintenia cea buna si sa nu cadem in capcana intinsa de slujitorii satanei, pentru care o viata de om nu valoreaza nimic. Sa avem rabdare, cea care in Apocalipsa este numita “rabdarea Sfintilor” si singura pe care au vrut sa o cunoasca Sfintii de pana acum, ca fiind datatoarea unor cununi mult mai mari decat cele primite de ei. Sa ne invredniceasca Dumnezeu pe toti de Imparatia Sa.