Revista AXA intr-o noua prezentare

[youtube=https://www.youtube.com/watch?v=5ibXkPC9DyI]

AXA apare dupa o pauza de aproape un an, in care am schimbat formatul si, intr-o oarecare masura si tonul discursului. Cu aceasta serie noua, am considerat ca este necesar ca subiectele pe care le tratam sa fie, in totalitate, subiecte esentiale pentru cititorul AXA – fara sa mai lasam timpul de respiro, asa cum am facut in seria incheiata cu numarul 50.

Am putea spune altfel, ca ne-am radicalizat in discurs. Si asta pentru ca vremurile s-au radicalizat impotriva noastra. Trebuie spus lucrurilor pe chiar numele lor, exprimarea metaforica ramanand in sarcina altor reviste, care pun pret pe stilul literar. Astfel, de exemplu, probleme ca vaccinarea copiilor sau ca Rosia Montana sunt tratate la modul cel mai propriu. Vaccinarea este un mod de a imbolnavi copii, lucru stiut in mediile medicale din Romania si din multe alte tari, asupra caruia se arunca un val de tacere; este cunoscut statistic si din practica medicala ca, in tara noastra, cele mai multe cazuri de SIDA provin din infectarea voita a copiilor internati in diferite spitale din tara, copii care aveau cu totul alte diagnostice la internare. Nimeni nu a facut, niciodata, nici o ancheta asupra acestei crime oribile pusa la cale si dusa la indeplinire cu premeditare – despre acest subiect puteti citi in acest numar, unde mai puteti afla ca nu exista acea vaccinare obligatorie despre care se tot vorbeste si ca puteti refuza vaccinarea in baza legilor in vigoare. Afacerea Rosia Montana este pur si simplu o escrocherie, facuta de unii dintre cei mai mari escroci din lume, cu concursul de netagaduit al guvernantilor romani; mai precis al tuturor guvernantilor romani. Nu suntem doar jefuiti – zacamantul aurifer de la Rosia Montana este, in mod oficial, cel mai mare din Europa – ci suntem si batjocoriti. Suntem considerati idioti, tot in mod oficial, si ni se dau explicatii ca atare.

Desi poate parea lipsit de importanta, noi credem ca este esential sa cunoastem faptul ca imnul Uniunii Europene – care este si imnul nostru, de vreme ce facem parte din aceasta uniune – este tradus cu totul defectuos in limba romana; si, mai departe, credem ca este edificatoare o traducere corecta, pe care o veti gasi in paginile ce urmeaza; fiindca, dupa cum veti vedea, acest imn este o invocatie pagana, cu alte cuvinte este o pozitie profund anticrestina – iudeofrancmasonica -, deci antiromaneasca. Iata cum devenim noi luptatori impotriva lui Hristos, si iata ce este structura in care existam si pe care o ascultam orbeste, prin conducatorii nostri.

Tot in acest numar 51 al AXEI, veti putea afla lucruri foarte importante despre globalizare, despre tehnica de inselare denumita „ecumenism”, precum si despre cei care sunt in spatele acestei incercari de a domina intreaga lume, prin distrugerea popoarelor. Intr-un alt material din acest numar veti putea vedea imaginile – cu detalii – a 76 de placi, cunoscute ca placile de la Sinaia, despre care se stiu atat de putine lucruri si care, dupa cum veti vedea, ar putea insemna imens pentru intelegerea istoriei si a identitatii romanilor.

Rubrica „Sabia de foc” apartine, in acest numar, proorocirilor si vedeniilor catorva dintre Sfintii Parinti, despre Apocalipsa si despre vremurile din urma. Este vorba despre Vedenie despre Infricosata Judecata -Sfantul Ierarh Nifon, Cugetarile unei inimi smerite – Monahul Vasile, Vedenie despre Antihrist, caderea in erezii, semnul fiarei, sfarsitul lumii… – Sfantul Ioan de Kronstadt, Epoca lui Antihrist – Sfinti Parinti, Proorociri despre vremurile din urma si caderea crestineasca a Moldovei – Sfantul Mitropolit Varlaam, Viziune despre Apocalipsa – Staretul Antonie. Am ales aceste texte – si nu altele, cu toate ca sunt mult mai multe astfel de texte, apartinand Sfintilor Parinti – pentru faptul ca lucrurile descrise de acesti Sfinti Parinti sunt vizibile astazi, in foarte mare masura; doar orbii si nici aceia, ar putea sa nu le vada. Astfel ca nu trebuie sa fii teolog sa recunosti semnele despre care se vorbeste in aceste randuri – trebuie „doar” sa crezi ca Hristos a Inviat.

In „Rapa robilor”, in acest numar, sta un tanar de 16 ani – Florea Gaman – care a fost ucis, impreuna cu alte sute de tineri, in anul 1939, pentru pacatul de a fi facut parte din organizatia de tineret a Miscarii Legionare. Este, de fapt, aratarea unui martir, din lungul sir de marturisitori ai secolului trecut, despre care vom vorbi si in numerele viitoare.

De la ultimul numar al seriei vechi si pana acum, s-au intamplat multe si grele lucruri si in ceea ce ne priveste. Nu-l vom spune decat pe cel mai greu: pe data de 2 august a plecat la Domnul fratele nostru Florin Stuparu, in varsta de cincizeci de ani, in conditii cu totul suspecte. A plecat la Domnul, dar nu putem spune ca a plecat dintre noi sau ca nu mai e cu noi; si in nici un caz ca a murit. Insa, ceea ce spunem din tot sufletul este ca Florin Stuparu este aici, in AXA, al carui membru fondator este. Aici si in acest numar el continua sa arate vremii, oglinda ei – ca de fiecare data. Dumnezeu sa-l ierte, sa-l odihneasca si sa-l mantuiasca pe fratele nostru Florin Stuparu, pe care il avem si il vom avea cu noi pana la sfarsit.

In cele din urma, trebuie sa va marturisim ca facem AXA doar pentru a va fi de folos, pentru a putea afla si intelege vremurile pe care le traim cu totii, si pentru a ne feri de inselarile care au capatat, in timpurile acestea, chipuri ingeresti. Ca urmare, va rugam sa va faceti timp sa cititi AXA – pentru fratiile voastre ar fi folositor, iar pentru noi ar fi un semn de rodire a micilor noastre osteneli puse pentru ca aceasta revista sa se afle acum in fata ochilor domniilor voastre.

Comenzi la nr. de telefon 0721094447- Ionut Ruse
sau la adresa de email: [email protected]
si prin posta la adresa: Ionut Ruse, loc. Chirnogi, Jud. Calarasi, cod 917025

One comment

  1. Traiasca Legiunea si Capitanul!

    Iata un clip cu mai multe detalii despre noul format:

    http://www.youtube.com/watch?v=_DfOUbBKsWI

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

*