Parintele Justin avertizeaza sa nu participam pe 15 oct. 2011 la revoltele de strada, caci fac parte dintr-o capcana

Parinte un pericol social care se intrezareste la ora actuala il reprezinta posibilitatea unor revolte generale, pe care niste conducatori din umbra le dirijeaza si scot populatia in strada sa protesteze fata de criza in care ne aflam. Chiar exista niste anunturi de mobilizare generala programata anul acesta, oricum cat de curand. Ce sfatuiti oamenii sa faca?

Sub nicio forma sa nu iasa in strada, pentru ca este o capcana mai mare decat iși pot vreodata inchipui. Sunt manevre politice, in care romanul nostru a picat de multe ori. Asa cum ne-au ametit si rusii si americanii; dupa ’44 toti sareau in sus ca vin americanii si vin americanii! Romanii nostri peste tot asteptau americanii. Si securitatea inregistra toate persoanele care propovaduiau acest americanism. Americanii nu au mai venit, bineinteles, au umplut insa puscariile de romani, condamnari – 15-20 de ani de puscarie. De aceea eu atentionez si acum, pentru ca niciodata nu poti sti ce e pus la cale si care sunt intelegerile si dedesubturile dintre ei. Cetateanul, inainte de a iesi la o manifestatie sau revolta, trebuie sa isi puna mai intai intrebarea: Cine pune la cale aceasta revolta? Cine o conduce? Ca spontana e o naivitate sa crezi ca e. Daca se va informa va vedea ca in spatele acestor miscari sunt oameni ai sistemului, niste criminali care se folosesc de multime spre a-si castiga ei autoritate si putere. Impotriva cui te revolti? Se stie macar cine e de vina pentru aceasta criza? Nu e limpede ca ea este provocata tocmai de bancherii si oamenii sistemului in scopuri murdare? Asadar cine se va face partas la astfel de revolutie isi va periclita si libertatea pe care o mai are si raspunde si pentru intreaga omenire care se va afunda intr-o dictatura nemaiintalnita pana acum. Nu va incredeti in manipularile mass-mediei. Si chiar de ar avea un scop bun o revolutie, cine sa mai dirijeze o societate in zilele noastre? Toti stapanii netrebnici s-au facut, nu mai este niciun drept care sa poata dori binele omenirii. Numai Dumnezeu ne poate scapa de urgia care vine. De abia aici este justificata cumintenia. Deci sa avem cumintenia cea buna si sa nu cadem in laturile unei politici nefaste.

extras din interviul ce va aparea in ATITUDINI, nr. 19

RASPANDITI ACEST MESAJ!

Sa ne aducem aminte de proorociile facute de pustinicii din muntii Raraului pentru anul acesta: Proorocie despre un masacru in 2011 in Romania

7 comments

  1. Traiasca Legiunea si Capitanul!

    http://www.e-politic.ro/Eveniment/UBS-falimentul-Greciei-este-inevitabil-Urmeaza-si-alte-state-europene_123429_12.html

  2. Traiasca Legiunea si Capitanul!

    Sa ascultam de Marele Iustin, Duhovnicul si Patriarhul Neamului...!

  3. Traiasca Legiunea si Capitanul!

    CE ESTE SUFERINŢA ?
    http://www.youtube.com/watch?v=YT5yX6SlPAM

  4. Traiasca Legiunea si Capitanul!

    Da! Părintele, Marele Duhovnic Iustin Pârvu are dreptate. Trebuie să învățăm din istorie și din vorbele oamenilor sfinți. Avem din nefericire foarte puțini. Sfințenia lor trebuie respectată și urmată. Cine ne cheamă în stradă? Nu cumva tot aceia care chemau oamenii la televiziune în anul loviturii de stat 1989!. Pentru ce au murit peste 1500 de tineri? Unde s-a dus averea unor generații care au tot construit , victimă fiind a unui mesaj fals, comunist?Asta a fost setea de sânge a lui Iliescu și a alogenilor care ne-au dus în prăpastie.
    Să construim biserici! Da! acestea nu pot fi privatizate. Eu nu mai vreau să fiu manipulat de un lm (autorul anteriorului mesaj) declarat dușman al naționalismului. Domnule ”lm” ieși în stradă și mori dacă te trage ața spre comuniști (satana Roșie) dar nu te băga peste un sfat a unui om care a suferit, a fost stors fără scrupule în teascul bolșevico-securist. Luptă! scoateți-vă fii, nurorile, nepoții, că nu așa, Ponta&Antonescu și superbogații lideri sindicali, au nevoie de prostime, de masă de manevră, de jocuri.... Îmi este scârba de PDL dar pe celelalte partide, care tot s-au perindat la putere și care au distrus această țară, au tâlhărit-o ( Petrom, Alrom, CFR, toate băncile comerciale etc,,,,,,,,,,,,) le-aș pune la zid după o judecată cinstită!

    Nu vă lăsați manipulați! Dacă aceste revolte ar fi organizate de partide naționaliste,, care nu au fost la guvernare, atunci se merită !

  5. Traiasca Legiunea si Capitanul!

    @VasileOV - ...nici atunci. Singura ,,revolta"este rugaciunea catre bunul Dumnezeu.

  1. Pingback: Părintele Justin avertizează să nu participăm pe 15 oct. 2011 la revoltele de stradă | MihailAndrei's Blog

  2. Pingback: Cel putin in SUA, exista dovezi solide ca Ocuparea Wall Street este o miscare comunista condusa de socialisti | † APOLOGETICUM: Ortodoxie, neam si tara

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

*