Noua Ordine Mondiala are nevoie de cat mai mult sange varsat. ATENTIE la protestele din 15 octombrie! Parintele Justin avertizeaza sa nu participam la revoltele de strada

O miscare dubioasa, cu sustinere din partea unor masoni deja renumiti, precum George Soros, cheama la revolutie mondiala pe data de 15 octombrie. In America s-a exersat deja aceasta revolutie, fiindca de 3 saptamani Wall Street-ul este ocupat de mii de protestatari, care se amagesc ca in acest fel vor schimba lucrurile. S-a putut vedea ca scopul celor care au organizat si sustinut aceasta revolta a fost conflictul cu fortele de ordine care sa degenereze chiar si pana la un razboi civil. Sa ne gandim ce ar insemna acest lucru la nivel mondial. Sa vedem care este mesajul lor:

„Suntem constienti de coruptie, de minciuni, de razboaie, de sistemele nedrepte care incurajeaza comportamentele egoiste si anti-sociale, de violari ale drepturilor omului, de distrugerea acestei planete si a locuitorilor sai, de actiunile injuste si inumane ale corporatiilor globale pentru putere si profit… Si ne-am saturat! Pe 15 octombrie 2011 putem produce o SCHIMBARE ADEVARATA, daca oamenii de bun simt ai acestei planete vor putea lasa deoparte nimicurile care ii separa si se vor UNI! Revolutia Globala – 15 octombrie 2011. Vrem o democratie reala. Pentru oameni, facuta de oameni. Opriti masinaria – creati o noua lume! Acesta poate deveni un eveniment de cotitura… depinde de TINE! Casa noastra, vietile noastre, viitorul nostru. Nu sunteti singuri. Viitorul e acum. E timpul sa modernizam planeta”.

Pare ideal ce scrie mai sus, dar lucrurile sunt controlate sa nu se intample asa, ci doar sa atraga cat mai multi oameni in focul armelor. Intr-o situatie de conflict se pot impune restrictii si conditii dictatoriale, sub pretextul “sigurantei” nationale sau mondiale.

Parintele Justin ne-a avertizat cu putin timp in urma sa fim atenti la astfel de capcane:

Grev­ele nu au nicio val­oare, ele fac parte din planul lor.Romanul de alt­fel e foarte puturos, s-a invatat cu comod­i­tatea si nu suporta sa munceasca ceva. Au gra­dini la tara cu pomi fruc­tiferi si nici ca se duc sa ingri­jeasca grad­ina sau sa adune prunele. Ei vor ceva con­fort­a­bil; de pilda aici la noi, in zona, abia gas­esti un insta­la­tor sa iti repare chi­u­veta sau pe cineva sa iti varuiasca sau sa iti ten­cuiasca in casa. Ne-am invatat boieri. Eu cred ca aceasta criza este si din icono­mia lui Dum­nezeu, pen­tru ca ne indeamna la o viata mai austera, la o seri­oz­i­tate in viata noas­tra crestina de zi cu zi, la lacrima si pocainta. Sa mul­tumim lui Dum­nezeu ca nu ne-a pedep­sit mai rau pen­tru cat am fi mer­i­tat. Poate ca va mai trezi pe unii criza asta. Prea multa necred­inta si prea multa faradelege este pe pamant. De aceea, daca vom avea con­sti­inta pacatose­niei noas­tre, ne vom asuma si criza in care traim. Mai bine sa ne rugam ca Sf. Siluan pen­tru intreaga omenire decat sa protes­tam. Pen­tru legea lui Dum­nezeu nu stim sa protes­tam, dar pen­tru marirea salari­ilor da. Cand marsalui­esc homo­sex­u­alii, cand ni se pun cipuri, cand ni se omoara copiii prin vac­cin­uri, nu protesteaza nimeni, sau foarte putini. Iata ca avem posi­bil­i­tatea sa revenim la asceza cres­tin­is­mu­lui de altadata.

Pen­tru noi, cres­tinii, este o bine­facere aceasta sara­cie, pen­tru ca ne invata sa fim mai cu stapanire de sine, mai gri­julii si mai cu frica de Dum­nezeu. Nu vedeti ca popoarele mai eman­ci­pate, care au toate la inde­m­ana, nu mai cred in Dum­nezeu? Primul act pe care il fac, atunci cand se simt in bunastare, este sa uite de Dum­nezeu. Unde este o Franta, unde este o Spanie, o Italie de alta­data? Dar sa crezi ca un sis­tem politic sau eco­nomic te mai poate izbavi, este o mare inse­lare, pen­tru ca soci­etatea este alter­ata ca si con­d­u­ca­torii lumii pana in adan­curile fiin­tei lor. E o mare pierdere de timp. Nu mai avem alta solu­tie decat rugaciunea.

NOUA ORDINE MONDIALA trebuie sa fie destinata pentru o lume care a trecut printr-o criza distrugatoare. NOUA ORDINE MONDIALA trebuie sa puna bazele pentru o viitoare lume, posibila doar dupa o perioada de timp de recuperare si reconstructie.” Asa defineste NOUA ORDINE MONDIALA Alice Bailey, unul dintre stalpii new age?

Adica minunata lume noua va fi instaurata dupa un teribil cumul de crize: economica, revolutie, foamete, razboi. Aceste crize vin de la sine? Desigur ca nu:

CINE A PROVOCAT CRIZA? CINE NE DA « SOLUTIA »?

Ele sunt declansate de cei din varful varfului piramidei, pentru ca apoi tot ei sa ofere si “solutia”: terenul pregatit pentru instaurarea antihristului.

Dar ca sa intelegem mecanismul, trebuie intelese articolele:

Ultima revolutie: NOUA ORDINE MONDIALA reala impotriva falsei “Noi Ordini Mondiale”

Baza piramidei masoneriei = componenta a falsei NOI ORDINI MONDIALE. Si va fi sacrificata, aidoma Comisiei Trilaterale, Bilderberg, si a unor segmente din sistemul financiar – bancar …

O scurta explicatie a chestiunii NOM – fNOM

Revolutia ce se doreste a se declansa la 15 octombrie, chiar si prin mesajul ei, pregateste de fapt reala NOM. Ca vor reusi sa puna de o mare revolta acum sau este doar un soi de repetitie, nu stiu.

Cititi va rog si:

DIAVOLUL este REVOLUTIONAR

5 comments

  1. Traiasca Legiunea si Capitanul!

    JIDANII DESPRE EI INSISI.INTERVIU DAT DE MONSTRUL ARIEL SARON IN 1982.

    ''Chiar daca-mi veti dovedi prin mijloace matematice ca actualul razboi din Liban este un razboi murdar si imoral, mie nu-mi pasa. Mai mult, chiar daca-mi veti dovedi ca nu am atins si nu voi atinge nici unul dintre scopurile noastre din Liban, ca nici nu vom crea un regim prietenos in Liban si nici nu-i vom distruge pe sirieni, sau chiar O.E.P., tot nu-mi pasa. Cu toate acestea, a meritat. Chiar daca Galileea va fi bombardata din nou de katiuse peste un an, mie putin imi pasa. Vom incepe un alt razboi, vom distruge tot mai mult si mai mult, pana au sa se sature.
    Spuneti-mi, le e cumva greu railor din aceasta lume? Daca cineva incearca sa se atinga de ei, oamenii rai ii taie mainile si picioarele. Vaneaza si prind tot ceea ce li se pare comestibil. Nu sufera de indigestie si nu sunt pedepsiti de Ceruri. Vreau ca si Israelul sa se inscrie in acest club. Poate ca atunci lumea va incepe in sfarsit sa se teama de mine, in loc de a-mi mai plange de mila. Poate vor incepe sa tremure, sa se teama de nebunia mea, in loc de a-mi admira nobletea. Ii multumesc lui Dumnezeu pentru asta. N-au decat sa tremure, n-au decat sa ne declare un stat de nebuni. Sa le intre bine in cap ca suntem o tara salbatica, periculoasa pentru cei din jur, ca nu suntem normali, ca putem innebuni daca unul dintre copiii nostri e omorat – numai unul. Ca putem porni sa dam foc tuturor campurilor petrolifere din OM. Sa le fie clar celor de la Washington, Moscova, Damasc si din Beinjing ca, daca unul dintre ambasadorii nostri e impuscat, sau macar un consul ori chiar si cel mai neinsemnat functionar al ambasadei, vom incepe al treilea razbou mondial cat ai zice peste.
    Daca parintii vostri civilizati si cumsecade ar fi venit aici la timp si in loc de a scrie carti despre dragostea de oameni si de a canta “Asculta, O, Israel” in drum spre camerele de gazare, ar fi omorIt sase milioane de arabi aici, sau doar un milion, ce s-ar fi intamplat? Desigur, ar fi fost scrise vreo doua-trei pagini uracioase in cartile de istorie, am fi fost facuti cu ou si cu otet, dar am fi existat acum aici ca un popor de douazeci si cinci de milioane? Chiar si azi, sunt dispus sa ma ofer voluntar pentru orice treburi murdare in folosul Israelului, sa ucid oricat de multi arabi e necesar, sa-i deportez, sa-i expulzez, sa-i ard de vii, sa trag covorul de sub picioarele evreilor din diaspora ca sa-i oblig sa dea fuga la noi plangand. Chiar si daca asta inseamna sa arunc in aer vreo doua-trei sinagogi, pe ici, pe colo, putin imi pasa. Si nu ma deranjeaza daca, dupa ce mi-am facut treaba, ma traduceti in fata unui proces ca la Nurnberg si ma condamnati la inchisoare pe viata. Spanzurati-ma daca vreti, ca pe un criminal de razboi. Ceea ce nu intelegeti voi e ca treburile murdare ale sionismului inca nu s-au terminat, nici pe departe.” “”"

    In 1978 Israelul a decis sa ocupe sudul Libanului. 25 de mii de soldati evrei intra in Liban cu scopul declarat de a distruge OEP.
    In incercarea Israelului de a distruge OEP, peste 6000 de case ale libanezilor au fost distruse, bombardamentele provocand aproximativ 2000 de morti in randul populatiei civile. Din punct de vedere tactic Israelul a fost infrant, retragerea trupelor OEP spre centrul Libanului impiedicand victoria teroristilor sionisti.
    Retragerea israeliana are loc in iunie 1978, controlul fiind cedat Armatei Libanului de Sud, condusa de maiorul Saad Haddad, un ofiter renegat din cadrul armatei libaneze care si-a infiintat propriai militie.
    In 1982 (anul in care interviul lui Sharon a fost luat), Israelul invadeaza din nou Libanului
    Invazia numita “Operatiunea Pace in Galileea”- trupele israeliene ajung pana in apropierea Beirutului.
    In urma luptelor, membri OEP au fost nevoiti sa paraseasca Libanul, insa trupele armatele israeliene au ramas in aceasta zona pana la semnare tratatului de retragere a fortelor, in anul 2000.

  2. Traiasca Legiunea si Capitanul!

    Îi doresc lui Ariel Sharon "viata lunga" în aceeasi coma profunda în care se afla de peste 5 ani.
    Acest criminal Sharon a asasinat sute de mii de palestinieni, libanezi, si alte fapturi ale lui Dumnezeu, iar acum îsi primeste dreapta rasplatire pentru crimele sale de neiertat.
    Ar fi trist sa moara asa repede, este bine sa mai ramâna înca 20-30 ani pe pamânt în coma....
    Asa cum el a asasinat fara mila, asa l-a pedepsit Bunul Dumnezeu.
    Sper ca familia lui Sharon si ceilalti dusmani ai Crucii se vor boteza în Numele Domnului Hristos si, mai sper, ca vor întelege ca nu pot asasina fara a fi pedepsiti de Dumnezeu Dragutzu'.

  3. Traiasca Legiunea si Capitanul!

    Incurajati discriminarea prin comentariile la acest articol. Nu toti evreii sunt masoni, iar unii resping aceasta grupare. Suntem noi oare mai buni sa-i judecam pe altii? Asta intelegeti din invataturile Bisericii Ortodoxe?

    Nu inteleg de ce nu sunt moderate aceste comentarii rautacioase, pline de ura impotriva altor natii ori religii. De ce incurajam aceste atitudini in loc sa le corectam? De ce oare ne consideram mereu mai buni, mai corecti decat altii? Mai bine am corecta neregulile si comportamentele necuviincioase din propria noastra biserica si pe urma am da lectii de viata altora.

  4. Traiasca Legiunea si Capitanul!

    nu agreez discursurile antirasiale-etnice-xenofobismul, din experienta mea de viata nici o alta natie nu mi-a facut mai mult rau decata asta romaneasca si mai ales cei din jur, lasitatea si tradarea romaneasca, lipsa de responsavilitate, lacomia pt bani,in institutii vezi judecatori corputi, militieni lasi, politicieni libidinosi, si lista poate continua...
    am lucrat cu evrei, am amici evrei, unii m-au furat altii mi-au fost alaturi la nevoie,
    am cunoscut tigani, unii scarbosi altii mi-au ramas prieteni,
    am cunoscut italieni, unii haiosi, altii increzuti,
    nemti: unii paine lui Dumnezeu, altii reci ca gheata
    romani bun si rai
    austrieci hoti si ingamfati (buni inca -am gasit)

    am invatat sa nu mai judec la general ci sa cunosc omul personal, sa-i vad lumina calda di ochi daca e unul cu suflet si ingamfarea de pe figura daca e unul increzit si netot

    revolutia trebuie sa o incepem cu noi, sa ne schimbam in a mai fura, a mai minti, a mai ura, a mai invidia, apoi sa incepem cu gospodarirea propriei case, a blocului si zonei unde locuim, apoi a tarii, sa reactionam cand cineva sufera, sa ne oprim din fuga noastra sa consolam un suflet trist, sa reactionam fara violenta cand o institutie ne fura,ne minte, ne ia de prosti

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

*