La Targu Mures s-a implementat deja sistemul de verificare a prezentei la ore a elevilor pe baza scanarii amprentei digitale

[youtube=https://www.youtube.com/watch?v=ApCmfHdDglw]Control acces biometric, grupul scolar Emil Dandea, Tg Mures

5 comments

  1. Traiasca Legiunea si Capitanul!

    Sunt ingrozita! Baiatul meu este in clasa a 10, ce ne facem??? Doamne in ce lume traim? Dar au fost consultati parintii daca sunt de acord ca sa se foloseasca amprentele copiilor lor?? Chiar suntem o turma de prosti?? Dumnezeu sa ne izbaveasaca de ghearele antihistului! Doamne ajuta acest popor lipsit de conducatori si lasat la indemana necredinciosilor!

  2. Traiasca Legiunea si Capitanul!

    Sa avem grija si la stomatologie in grija cui ne lasam.

    Cunosc o persoana careia i s-a implantat cip in sinus cu prilejul unei lucrari dentare la un cabinet particular. Deranjata de amorteala unui obraz si de ganglionii aparuti ulterior, aceasta persoana a inceput sa-si puna intrebari. In urma unei radiografii, si-a dat seama ca are in sinus multa pasta dentara in mijlocul careia se afla un cip. In plus, in urma implantarii cipului, duce o lupta din ce in ce mai dura cu duhurile rele. O lupta careia nu i-ar putea face fata un ateu.

    Cand se apuca de rugaciuni, scoate mai intai niste horcaituri dracesti inspaimantatoare. Apoi, dupa ce se indeparteaza duhurile rele se roaga in liniste.

  3. Traiasca Legiunea si Capitanul!

    Nu e o noutate. La FEAA din cadrul Univ. Al. Ioan Cuza din Iasi se practica sistemul intrarii pe baza scanarii amprentei,in biblioteca facultatii, inca de prin anul 2004. Nu ca ar fi ceva bun...

  4. Traiasca Legiunea si Capitanul!

    Fac asta pentru că le merge. Ia încercați să reacționați. Ia înregistrați la directiunea școlii cereri prin care copiii dumneavoastră să fie scutiți de astfel de tratamente. Odată înregistrată o cerere sunt obligați să răspundă. Ia diascutați cu un avocat soluțiile juridice. Dacă nu vă satisface răspunsul direcțiunii școlii mergeți mai departe cu cereri înregistrate, la inspectorat, la minister. Dacă aveți voință, nădejde și credință Dumnezeu vă va ajuta să aveți și opțiune pe care slugile astea trădătoare nu o vor putea înnăbuși orice ar face.

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

*