Australia a permis ca cetatenii sa aleaga la rubrica “gen/sex” din pasaport intre feminin, masculin si “nedeterminat”, a venit randul Marii Britanii sa cedeze presiunilor propagandei homosexuale indreptate impotriva “discriminarii”. Astfel, noile pasapoartele britanice nu vor mai contine informatii despre mama si tata, asa cum se intampla pana acum, ci despre “Parinte 1″ si “Parinte 2″.

Motivatia autoritatilor a fost decizia de eliminare a oricarei forme de discriminare care ar putea aparea in cazul copiilor adoptati de cuplurile de homosexuali, scrie Daily Mail. Publicatia, care recunoaste ca masura a fost luata la insistentele organizatiilor minoritatilor sexuale, anunta ca si rubricile referitoare la sexul titularului ar putea deveni istorie, evitandu-se astfel situatiile jenante, in care la controlul de la frontiere infatisarea posesorului de pasaport nu corespunde sexului bifat in act.

Aceste aberatii ale corectitudinii politice vin la doar cateva zile dupa ce presa internationala a dezvaluit cazul tragic al unui baietel din SUA, adoptat de doua lesbiene, care la numai 11 ani sufera tratamente hormonale in vederea unei viitoare operatii de schimbare a sexului.

| FrontPress.ro