Despre educatia sexuala in scoli – Emisiunea Credinte si traditii nemtene

[youtube=https://www.youtube.com/watch?v=vhkNBCj9gOc]

[youtube=https://www.youtube.com/watch?v=0Y3wPvqIypo]

[youtube=https://www.youtube.com/watch?v=Q_bNJsJA-vE]

[youtube=https://www.youtube.com/watch?v=Tt0xI0GlaU8]

5 Comments

 1. fratilor playningul familial precum si ferirea de a face copii prin orice mijloc este PACAT STIGATOR LA CER pt ca te asemeni cu ONAN sau te opui voii lui Dumnezeu ,oare cati stim treaba asta,eu acum am facut legaturile ,de ce ferirea de a face copii ca si pacat este opritor de la SF Impartasanie

 2. .Adrian, ai dreptate, insa pune-ti problema de ce fac oamenii acest lucru? Nu cred ca este usor sa rabzi acestor patimi daca nu il ai pe Dumnezeu piatra de temelie a vietii tale( a oricui; nu ma refeream la tine). Multi nu il au si sufera. Chiar cred asta si chiar incerc sa le mai dau cate o sugestie care tine de morala pentru inceput, pentru ca nu poti sa il iei pe un om paralel cu Biserica asa brusc. Totul merge treptat. Mai gandeste-te la cati credinciosi fac acest lucru cand intra intr-o relatie interumana cu o persoana fara credinta. Multi se considera binevoitori si cred ca e bine sa o dai tot cu Biserica. Greu de luat o hotarare.
  Mai ganditi-va la fete de 15-16 ani, care se vad cu un copil in brate. CE credeti voi ca simt aceste fete? Va spun eu, care am avut acces in maternitate( putei intreba acest lucru pe orice neonatolog): Dupa ce nasc, fug din spital si se reintorc dupa 1-2 zile. Nu rezista cu ideea ca ele, copii fiind, nasc alt copil. Multe mame sunt neglijente. Cunosc cazuri de copii tinuti in grajd, care au ajuns retardati. Si deci care era cea mai buna solutie pentru mama? Sa avorteze sau sa faca ce a facut? Greu raspuns, si nici eu nu stiu care varianta e mai buna!
  Problema financiara trebui9e iarasi mentionata. Oameniinu stiu sa isi gestioneze banii. Ar fii mai de folos sa existe managmentul la liceu decat educatia sexuala.
  Pana la urma, cred ca cel mai bine ar fii sa ne crestem copiii asa cum trebuie, ca ei sa ajunga intelectuali( preoti, medici, profesori buni) sau macar sa li se dezvolte simtul responsabilitatii si celelalte!
  Haideti ca macar un minut sa ne rugam zilnic ca Dumnezeu sa mijloceasca prin noi ce este mai bine!

 3. @ana sturz
  in cazurile prezentate de dumneavoastra , cea mai buna cale este adoptia. Sunt familii care doresc sa infieze copii. AVORTUL NU E O SOLUTIE. Femeile care avorteaza raman cu sechele, fizice, psihice sau ambele. Aceste fete trebuiesc consiliate sa pastreze sarcina si in cazul cand nu pot avea grija de copil sa-l dea spre adoptie.

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

5 Comments
scroll to top