“Tara are nevoie de aur”, dar nu sa-l ia jidovii de la Rosia Montana Gold Corporation. Solutia este o companie 100% romaneasca la care sa fie actionari cetateni romani

“Muntii nostri aur poarta, noi cersim din poarta-n poarta”

Asa este! Asta se vrea si in cazul Rosia Montana. Cu toate ca muntii nostri sunt plini de aur, noi il cedam evreilor si apoi cersim de la FMI (tot evrei). Deodata, mai toti au inceput sa se gandeasca la cat de saraca este Romania si ca o solutie salvatoare ar fi aurul din mina Rosia Montana. Cum de pana sa vina canadienii (de origine evreiasca), ai nostri au lasat in paragina mina si pe mineri fara loc de munca? Cum de nu le-a pasat de soarta localnicilor, de sistemul ecologic din zona si multe altele pe care acum le invoca ca motive pentru cedarea exploatarii in mainile strainilor. Sa fie atat de mari comisioanele oferite de RMGC, incat si presedintele statului sa fie cumparat?

100% ROMANIA

Solutia ar fi o investitie 100% romaneasca, sprijinita STRATEGIC de stat, cu implicarea activa a BNR, iar dividentele sa fie cumparate de cetateni ai statului. In acest caz, cu siguranta statul va obtine credite nerambursabile de la UE; cel putin asa ar trebui. Deci ideea unui PROIECT NATIONAL ROSIA MONTANA ar trebui sa fie singura varianta in care Romania are de castigat si cu adevarat va fi ajutata economia nationala.

Minerit clasic si respectarea proprietatilor private

Exploatarea miniera trebuie sa se faca fara folosirea cianurilor. Trebuie respectata alegerea proprietarilor din zona de a-si pastra proprietatile private si de a-si continua afacerile proprii, de pe urma carora isi castiga existenta si ofera locuri de munca si altora din zona. Trebuie folosita exploatarea prin metoda galeriilor si nu la suprafata prin detonarea celor patru masive muntoase, ce ar distruge peisajul de vis din zona, cat si vestigiile istorice reprezentate de galeriile romane. Mai presus de toate acestea trebuie evitata desfiintarea lacaselor de cult din zona, reprezentate de 3 biserici si 4 cimitire ortodoxe.

In concluzie, aurul romanesc apartine romanilor si trebuie exploatat doar de romani.

“Muntii nostri aur poarta…”,
Insa, as-avem o soarta,
Ca il poarta, vrei-nu vrei,
Cand spre rusi, cand spre evrei!

Cititi si: Rosia Montana Gold Corporation – o afacere evreiasca …

6 comments

  1. Traiasca Legiunea si Capitanul!

    Chiar in momentul asta am si semnat petitia pt a ma impotrivi acestui proiect de jefuire a bunurilor poporului nostru.Jidanii sunt niste taraturi oribile desi noi romanii avem ce avem cu ungurii si tiganii eu tot cu jidanii(cea mai oribila natie de pe pamant) am ce am, chiar nu-i suport X(.Dumnezeu sa ne ajute si Domnul Iisus Hristos mai ales k azi e inceputul anului bisericesc.

  2. Traiasca Legiunea si Capitanul!

    Referendum pentru Rosia Montana
    Avand in vedere importanta subiectului pentru toti romanii de ce nu se poate initia o consultare populara? De ce sa lasam decizia in mainile politicienilor si “dezbaterea publica” in seama analistilor si jurnalistilor platiti, mituiti, plimbati cu avionul. Daca natura sau divinitatea ne-a inzestrat cu aceasta comoara de ce sa nu lasam poporului dreptul de a decide ce sa se faca cu ea. Oricare ar fi rezultatul votului ar fi corect, ar reprezenta decizia poporului. In loc sa gasim un nou motiv de divizare in societatea noastra am putea lua o decizie in mod colectiv. Suntem buni doar sa venim la alegeri din patru in patru ani, ca sa confirmam printr-un simulacru de democratie aceeasi clasa politica. Cand vine vorba de bani, altii iau deciziile. Un referendum la nivel national ar transa chestiunea.

    Doua intrebari:
    1. Sunteti de acord cu exploatarea de la Rosia Montana?
    2. Sunteti de acord ca exploatarea sa fie realizata exclusiv de statul roman, fara asociati straini?

    Cereti referendum pentru a impiedica cel mai mare jaf din istoria tarii.

    http://asybaris.blogspot.com/2011/09/referendum-pentru-rosia-montana.html

  3. Traiasca Legiunea si Capitanul!

    http://salwatiromania.wordpress.com/2011/09/01/basescu-jivina-malefica-sub-papuc-masonic/

  4. Traiasca Legiunea si Capitanul!

    parintele BARTOLOMEU spunea intr-o predica la manastirea NICULA cand se va deschide ROSIA MONTANA gold corporation nici MAICA DOMNULUI nu ne mai iubeste era foarte multa lume mii de oameni oare am uitat cuvintele parintelui.

  5. Traiasca Legiunea si Capitanul!

    de ce sa fie facut de o companie romaneasca?! sa ce ? sa fure si mai mult. Asa a protestat lumea si al cuprumin cand a vrut sa-l privatizeze mru, si acum ce se intampla cu el ? nimic .e in paragina ...
    mai mare am incredere de unii din afara, decat in romani ce vor veni si -si vor trage fiecare partea lui si tara va ramane cu nimic ..

    • Traiasca Legiunea si Capitanul!

      @Mihai
      si vrei ca toate resursele sa paraseasca granitele tarii? de ce sa plecam de la premiza ca ai nostri fura?
      mai bine ne-am gandi cum sa muncim cinstit si sa ne bucuram de bogatiile daruite de Dumnezeu tarii noastre

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

*