“Succesul” lui Basescu in urma vizitei in America: Romania va fi camp de razboi intr-o eventuala confruntare a NATO cu tarile arabe

In urma vizitei lui Traian Basescu in SUA au fost semnate parteneriatul strategic pentru secolul 21 dintre Statele Unite si Romania, si acordul de amplasare a sistemului de aparare anti-balistic in Romania, la Deveselu. Aceste acorduri ne baga automat in conflictele de interes globalist ale Israelului, via Statele Unite. In aceste zile, situatia din Orientul Mijlociu este intr-o situatie critica, daca analizam ultimele evenimente petrecute intre Israel, Egipt si Turcia. Pe 20 septembrie se va hotara recunoasterea statului Palestina si nu este exclusa o confruntare armata intre Israel si Palestina. Iar cum Israelul beneficiaza de protectia NATO, nu este exclusa angrenarea in acest conflict si a altor tari membre NATO. Romania reprezinta din acest punct de vedere o punte de lansare a atacurilor catre Orientul Mijlociu si acest lucru ne pune in pericol securitatea tarii.

Un alt pericol, cauzat de acceptarea scutului anti-racheta pe teritoriul Romaniei, il reprezinta procesul de inarmare ce-l va adopa Rusia, pentru a contracara NATO. Este exact ce nu trebuia sa se mai intample: prezenta armata a bolsevicilor rusi pe teritoriul Basarabiei si orientarea rachetelor balistice catre Romania. Tot din acest motiv, Romania trebuie sa scoata din bugetul si asa saracit miliarde de dolari pentru achizitionarea de avioane F-16 de la americani.

Asadar, “felicitari” tovarase Basescu pentru supusenia fata de jidani si punerea in pericol a sigurantei statului roman.

4 comments

  1. Traiasca Legiunea si Capitanul!

    şi uite cum se coace spanacul ... jidanii ne bagă cu sila într un război care nu i al nostru

  2. Traiasca Legiunea si Capitanul!

    Pr. arsenie Boca ar fi zis cum ca: " intr-o noapte catre dimineata ne vor ocupa trei state "

  3. Traiasca Legiunea si Capitanul!

    si asta nu-i tot !
    ia'n cetiti si va cruciti !
    http://www.hotnews.ro/stiri-esential-10137451-traian-basescu-trebuie-explicam-rusiei-romania-nu-pune-problema-anexarii-republicii-moldova.htm
    nuuuuu, stam cuminciori si papam toate aberatiile servite de jidani !

    ticalosi a'lde toti cei care ne-au mutilat trupeste, moral, fizic, social, etc. timp de 20 de ani ar trebui trasi in teapa unul cate unul !
    Unde esti tu Tepes Doamne ?
    bucovineanul inca bucovinean, pana nu mai vand ticalosii si bucovina cat a mai ramas

  4. Traiasca Legiunea si Capitanul!

    fratilor dar nu va mai mirati de ce fac satanele astea in frunte cu basel, toti vom muri inclusiv satanele, si toti vom fi judecati pentru ce am facut aici pe pamant, deci mare atentie fiecare sa isi vada de viata lui, asta nu inseamna sa stam cu mana in san, cred ca singura solutie a noastra este de a ne ruga LA DUMNEZEU sa ne lumineze mintile atat noua cat si celor care ne conduc, si sa ne ierte noua gresalele facute, doar asta e singura solutie, in rest nu mai e nimic de facut, apocalipsa e la usa. DOAMNE AJUTA !

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

*