Dictatura Rosie a lui Basescu: Nu va faceti iluzia cresterii economice de 3,5%, daca nu deschideti exploatari de metale

Presedintele Traian Basescu i-a sfatuit, practic i-a amenintat, pe ministri sa-si ia gandul de o crestere economica de 3,5-4%, daca nu au in vedere redeschiderea exploatarilor de aur, argint si cupru, mineritul fiind o supapa pentru crearea de noi locuri de munca. Obligatia guvernului, a spus seful statului, este sa creeze locuri de munca, in conditiile in care deficitele nu pot fi rezolvate cata vreme 4,9 milioane de pensionari sunt sustinuti de 4,2 milioane de salariati.

“Locul unde ne putem replia rapid e mineritul de aur, argint si cupru. Redeschiderea exploatarilor nu necesita subventii. (…) Nu va faceti iluzia cresterii economice de 3,5-4% daca nu deschideti exploatari de metale. si va spun eu – pentru ca se simte si vedem cifrele – incetinirea ritmului de crestere economica exact pe pietele pe care Romania exporta. Va sugerez sa pregatiti un buget pentru anul 2012 care sa n-aiba nicio legatura cu alegerile, ci care sa aiba legatura cu realitatea. si asta inseamna un buget care sa ia in consideratie o crestere de 2 – 2,5%. Dar bazata pe investitii”, a spus Basescu.

seful statului nu a facut economie de sfaturi, dar nici de avertismente. “Pe timp de criza cei care nu au curaj trebuie sa plece din guvern. Cea mai mare responsabilitatea a guvernului este sa ia decizii. Nu voi spune guvernului “faceti, eu sunt presedinte si plutesc pe realitati”. Sunt solidar, daca faceti ce trebuie. Daca nu faceti ce trebuie, ma voi distanta de voi”. le-a spus Basescu ministrilor, prezenti la ceremonia de depunere a juramantului de catre noul ministru al Muncii Sulfina Barbu.

seful statului a continuat, sugerand ca bugetul pentru 2012 “sa nu aiba legatura cu alegerile, ci cu realitatea” si sa ia in considerare o crestere eonomica de 2-2,5%.

Concluzia prezidentiala: “daca guvernul va face ce trebuie, aveti mai mari sanse sa obtineti rezultate in alegeri decat daca sunteti un guvern care nu face de frica”.

| Gandul

5 comments

  1. Traiasca Legiunea si Capitanul!

    Oare cand scapa tara de acest monstru malign?

  2. Traiasca Legiunea si Capitanul!

    Multumim pentru intentia de a fi in continuare sursa de materii prime.

  3. Traiasca Legiunea si Capitanul!

    imi place site-ul asta! nici eu nu ma dau in vant dupa basescu, DAR in general vorbind nu pumnul strans te face mason, mai ales ca pozitia asta o foloseste un om care explica ceva, ci trairea te face mason , ceea ce pui in practica..! omul din tine.., in slujba cui esti..! nu cred ca o face cu intentie !

    • Traiasca Legiunea si Capitanul!

      mie mi-a mai atras atenţia cineva... un coleg de facultate f. credincios, fratele Remus.

      vezi că poţi să ajungi să fii mason fără să ştii. dacă ţii la nişte idei lumeşti care sunt în mod ascuns împotriva Bisericii. Iar ca un om cu păcate , o patimă mare poate.... poţi să zici că acea idee, sau acele idei nu sunt mare lucru.

      Dar te trezeşti că de fapt fără să te fi înscris în masonerie tu de fapt erai ... omul lor, al jidovilor sionişti, al diavolului de fapt.

      mi-a atras atenţia fără să mă acuze în mod direct dar la cum îl ştiu eu pe remus de sincer şi corect şi drept cred că a ştiut el de ce îmi zice mie chestia asta.

      ce credeţi ... se poate să fii mason fără să ştii?
      adică să fii influienţat de ideologia lor prin televiziune ş.a. timp de ani de zile , de mic copil, tu să crezi că eşti creştin şi de fapt să propagi ideile lor... perverse şi diabolice, într-un mod subtil...

      eu cred că da. pt. că am văzut la mine până atunci. şi m-a speriat realitatea asta.
      chiar eram potrivnic al bisericii şi abia acuma am conştientizat cât de grav e şi cât de mult influienţează televizorul sufletul meu şi al oricărui om.

      E MARE PRIMEJDIE!
      Mi-a plăcut f. mult punctul de vedere al callinei

      <>

      CRED CA TREBUIE SA TRAIM CRESTINESTE 100 % SI SA RENUNTAM LA TOT CE NU E CRESTINESC IN VIATA NOASTRA O DATA PT. TOTDEAUNA!

      MAICA DOMNULUI, AJUTĂ-NE!

  4. Traiasca Legiunea si Capitanul!

    ...In tara orbilor, chioru-i ...imparat!

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

*