Basescu nu-si doreste unirea cu Basarabia, ci integrarea ei in blestemata Uniune Europeana. Coincidenta: Rusia este de aceeasi parere

In cadrul intrevederilor pe care Presedintele Romaniei le-a avut la Washington, acesta a abordat si problema celui de-al doilea stat romanesc, R. Moldova. Acest lucru a reiesit din raspunsul dat de Presedintele Romaniei la prima intrebare adresata la intalnirea cu comunitatea romaneasca din America, transmite Romanian Global News.

Astfel, la intrebarea adresata de secretarul general al Consiliului Mondial Roman (CMR), Neculai Popa, daca in cadrul convorbirilor avute cu oficialii americani s-a discutat si despre reunirea Romaniei cu Basarabia, intrebare la care intreaga asistenta a izbucnit in aplauze, Basescu a confirmat ca a discutat problematica legata de R. Moldova in cadrul intalnirilor avute si, razand, a raspuns diplomatic ca reunirea celor doua state romanesti o vede in cadrul Uniunii Europene.

Informatia a fost confirmata de secretarul general al CMR, Neculai Popa.

| RGN News

Vedeti si opinia Rusiei: Moldova: Aderarea la UE contra unirii cu Romania

5 comments

  1. Traiasca Legiunea si Capitanul!

    Succesul Lui Basescu , de cand s'a nascut pina acuma este in a distruge orice conduce si nicidecum de a construi ceva durabil . Acest om este menit distrugerii , deoarece este insemnat de la natura adica este spanchi si are multa URA si dusmanie in suflet. Si tot ceea ce uraste mai mult este poporul si statul roman in numele caruia dezvolta toata distrugerea . ç
    Sa ii fie tarina usoara ! Amin.

  2. Traiasca Legiunea si Capitanul!

    Superba observatie.Probabil, din aceleasi motive http://video.google.com/videoplay?docid=-5244802504703229003&hl=ru , dar de data aceasta, sau interpus legionarii. Nu vrea, pentru ca, politic nu poate. Unirea se face altfel, prin inimi.

  3. Constiinta Nationala

    Traiasca Legiunea si Capitanul!

    (1812-2012) RIDICA-TE, BASARABIE!

  4. Credinta Crestina

    Traiasca Legiunea si Capitanul!

    BASARABIE, MARGARITARUL PRETIOS E-N TINE.

  5. Basarabia Martira

    Traiasca Legiunea si Capitanul!

    ROMANIE, ne vom intoarce intr-o zi / ne vom intoarce negresit, / vor fi apusuri aurii / cum au mai fost cand am plecat.

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

*