La Bruxelles va fi înfiintat Parlamentul European al Evreilor. Va conduce acest parlament Statele Unite ale Europei?

In acest an, in Europa urmeaza a fi constituit Parlamentul Evreiesc European – un organ reprezentativ alcatuit din 120 de deputati, care va avea drept scop reunificarea comunitatilor evreiesti de pe continent, se spune intr-un comunicat al Uniunii Europene a Evreilor (UEE).

“Despre ideea infiintarii unui organ reprezentativ, capabil sa reprezinte gandurile si aspiratiile evreilor europeni, precum si sa declare interesele sale liderilor mondiali si europeni se discuta de mai mult timp in lumea evreiasca, se spune in anuntul UEE.

Initiativa crearii Parlamentului European al Evreilor a apartinut acum cativa ani presedintelui Israelului Shimon Peres.

Asa-numitul Parlament va reprezenta interesele comunitatilor evreiesti din Europa de Est, Centrala si de Vest, va propune solutii novatoare la problemele existente si va constitui un garant al respectarii, afirma UEE.

Evreii care locuiesc in statele membre ale UE, indiferent de viziunile sale politice, vor avea dreptul de a alege si a fi ales membri ai organului legislativ.

Parlamentul va fi alcatuit din 120 de deputati. In componenta acestuia vor intra personalitati publice, lideri neformali, muzicanti, scriitori si autoritatile religioase care se identifica drept evrei si care sunt gata sa apere si sa promoveze interesele evreilor la nivel mondial.

Parlamentul European Evreiesc isi va duce sedintele la Bruxelles. Regulamentul de functionare a acestuia va fi pregatit de un Comitet Constitutional timp de un an, urmand sa fie aprobat odata cu alegerae membrilor noului organ legislativ.

Alegerile pentru Parlamentul European Evreiesc vor avea loc prin intermediul web-site-ului www.eju.org. Tot aici vor fi publicate toate datele si procedurile de alegere. In acest fel, la alegeri vor putea participa toti evreii europeni. Doritorii de a candida la functia de deputat sunt invitati sa se inregistreze la adresa indicata.

| antimedia.info

5 comments

  1. Traiasca Legiunea si Capitanul!

    Ei, asta zic si eu stire... Se face groasa rau, se pare. Dumnezeu sa ne apere!

  2. Traiasca Legiunea si Capitanul!

    ce de drepturi pt jidani incredibil,parca ar fi rasa superioara

  3. Traiasca Legiunea si Capitanul!

    Romani, mai ales cei cu stare, acum este momentul sa actionam si sa infiintam si noi un Parlament European al Romanilor. Daca niste migratori infiinteaza un Parlament European al lor, de ce nu si noi, care ne tragem din marea Dacie si avem frati raspanditi in toata Europa, sa nu infiintam un astfel de Parlament.
    Dati dovada de curaj si de spirit de intrajutorare!

  1. Pingback: ARTICOLE BLOGURI ORTODOXE (21.08.2011) « Saccsiv's Weblog

  2. Pingback: Zoe Petre – o mincinoasă neruşinată şi încă tolerată | Clasa politica mereu gravidă cu tata proştilor

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

*