„Guvernul economic” – un pas catre Statele Unite ale Europei. Pericolul aparitiei celui de-al 4-lea Reich, un regim totalitar la nivel european

Sunteti pregatiti pentru „Statele Unite ale Europei”? Integrarea Europei este pe cale de a trece la un alt nivel. De vreme ce se adanceste criza datoriilor europene se accentueaza și strigatele, peste tot in UE, pentru integrarea economica deplina in Europa. Miercuri, presedintele francez Nicolas Sarkozy si cancelarul german Angela Merkel au trimis o scrisoare catre presedintele Consiliului European, Herman Van Rompuy, in care au declarat ca doresc un nou „guvern economic” pentru formarea Europei. Conform scrisorii, Sarkozy si Merkel doresc ca liderii tarilor din zona europeana sa „aleaga” un presedinte pentru noul „guvern economic”. Ideea ar fi ca presedintele sa organizeze reuniuni la nivel inalt de doua ori pe an, pentru a aborda problemele legate de datorii cu care se confrunta Europa in acest moment. Dar multi critici pro UE deja urla ca Sarkozy si Merkel nu au mers suficient de departe. O multime de „experti” din Europa proclama ca fara o integrare economica completa si fara crearea de „cautiuni/obligatiuni euro”, Europa este condamnata. Jennifer McKeown, economist la Capital Economics, a pus problema in acest fel atunci cand a fost intrebata ce s-ar intampla daca „obligatiunile euro”nu sunt create suficient de curand: „Rezultatul probabil este ca zona euro inceteaza sa mai existe”.

Cam acesta este modul in care au loc schimbari uriase in lumea noastra de astazi. In primul rand este creata o problema uriasa, de aici rezulta o reactie negativa si, mai apoi, ne este prezentata solutia. Chiar acum, in Europa, problema este criza datoriilor suverane. Ni se spune ca singura cale prin care zona euro poate supravietui este ca toate tarile sa fie de acord cu o integrare economica mult mai profunda.

Intr-un articol pentru Seeking Alpha, Cliff Wachtel a daramat optiunile cu care se confrunta oamenii din Europa, in felul urmator ….

Existenta in continuare a zonei euro (ZE/EZ) in forma sa actuala, in locul unei suveranitati mult mai limitate. In mod special, cu autonomie financiara limitata, cu o modalitate de aprobare a bugetului centralizat si putere de cumparare sau de veto asupra statelor individuale. Suveranitate deplina in continuare, in schimbul unei ZE dizolvate sau modificate radical, probabil, o micșorare majora pentru statele membre cu nevoi similare si gestiune fiscala fiabila.

In timp ce unii imbratișeaza posibilitatea de integrare sporita in zona euro, altii avertizeaza cu privire la consecintele potentiale.

De exemplu, un articol din Daily Mail intitulat „Ascensiunea celui de-al 4-lea Reich, modul in care Germania se folosește de criza financiara pentru a cuceri Europa”, continea urmatoarea evaluare asupra a ceea ce ar insemna o integrare economica mai profunda pentru Europa …

Aceasta ar presupune o pierdere a suveranitatii nemaivazuta in aceste tari, deoarece multe au fost sub guvernarea militara a celui de-al treilea Reich, acum 70 de ani.

Ca sa nu existe nici o indoiala cu privire la ceea ce inseamna uniune fiscala: este o singura politica economica, un singur sistem de impozitare, un sistem de securitate sociala, o datorie, o economie și un singur ministru de finante. Si toate cele de mai sus ar fi nemtești.

Nigel Farage, de asemenea, a criticat profund noua propunere lansata de catre Sarkozy si Merkel ….

Putin cate putin, membrii zonei euro isi pierd suveranitatea, pe masura ce super-statul european este creat. Nici una din aceste propuneri nu va calma pietele. Sunt, de asemenea, pregatit sa pariez ca elita politica europeana nu va cere permisiunea popoarelor lor, prin intermediul unui referendum, pentru a lua aceste actiuni.

Dar Sarkozy si Merkel par a fi indiferenti cu privire la aceste critici. De fapt, ei și-au anuntat planurile de a introduce o rata comuna la impozitul pe profit pana in 2013 si de a coordona activitatea privind bugetele lor nationale.

Deci, in cazul in care cei de la conducerea guvernelor german si francez doresc o integrare economica mai profunda pentru Europa, va putea oricine altcineva din zona euro sa fie suficient de puternic pentru a rezista?

Probabil ca nu.

Presedintele Comisiei UE, Jose Manuel Barroso, deja numește propunerile prezentate de Sarkozy si Merkel, „o contributie politica importanta a liderilor celor doua mari economii din zona euro la aceasta dezbatere si o activitate in curs de desfasurare”.

Tari cum ar fi Grecia, Portugalia, Italia si Spania sunt deja profund dependente financiar de Germania. Acestea fie vor trebui sa paraseasca zona euro (ceea ce ar insemna un dezastru financiar pentru ei), sau vor trebui sa se conformeze cu ceea ce doresc Germania si Franta.

Dar, integrarea economica in Europa, cu siguranta nu va fi o treaba usoara. Exista inca destul de mare rezistenta in UE la ideea „Statelor Unite ale Europei”. Multe din tarile nordice sunt in mare dezacord cu viitoarea integrare economica a natiunilor iresponsabile financiar, din sudul Europei.

Craig Alexander, economistul-șef de la Toronto Dominion Bank, a facut recent urmatoarea declaratie cu privire la problemele integrarii ce se incearca acum in Europa.

„Problema este ca sistemul politic din Europa nu poate face fata saltului brusc, de la sistemul actual la o uniune fiscala.”

Așadar, ramane de vazut ce se intampla. Exista inca o sansa foarte buna ca UE sa se disperseze si ca euro sa experimenteze o implozie. Nimic nu este inca batut in cuie.

Dar liderii UE au de gand sa faca tot ce pot spre a merge mai departe. Ei cred cu adevarat ca un sistem complet unit, o unica Europa sub drapelul UE, este ceea ce este mai bine pentru continent.

In cele din urma, scopul real este acela de a uni intreaga lume. Guvernele regionale, cum ar fi UE, sunt considerate ca fiind un pas intermediar spre un guvern cu adevarat global. Asa cum s-a mai scris despre asta și anterior, globaliștii spera ca intr-o o zi sa detina o economie cu adevarat globala, care sa implice o noua moneda globala.

Intr-un material de opinie recent, fostul stab UE, Javier Solana, a facut urmatoarea declaratie:

Guvernarea la nivel mondial este orizontul strategic pe care omenirea trebuie sa-l urmareasca astazi, cu toate fortele și energia de care dispune.

Pare dificil de realizat si asa va fi. Dar nu are nimic de-a face cu pesimismul. Provocarea pe care o reglementeaza riscurile globale nu este cu nimic diferita fata de provocarea de a preveni „sfarsitul istoriei” – nu ca și apoteoza pașnica de victorie a democratiei liberale la nivel mondial, ci ca cel mai grav eșec colectiv pe care ni-l putem inchipui.

Indivizi precum Solana chiar cred, cu adevarat, ca daca am putea in cele din urma sa ne unim, sa unim intreaga lume, aceasta va aduce o noua era de pace si prosperitate.

Multi dintre ei cred ca, daca vor reuși, in primul rand, sa imparta lumea in 10 sau 12 „uniuni regionale”, ei vor fi, in cele din urma, capabili sa determine toate aceste uniuni regionale sa formeze un super-stat gigant, global.

Globaliști precum Solana chiar sunt convinsi ca ei fac acest lucru pentru binele omenirii. Ei chiar cred ca razboiul si saracia pot fi sterse daca suntem cu totii sub o singura guvernare gigant.

Insa asa cum am vazut ca s-a intamplat in trecut, cu cat se extind guvernele , cu atat mai rau tinde sa se instaureze și tirania. Infiintarea unui „singur guvern mondial” poate parea o idee buna pentru unii oameni, dar adevarul este ca ar seta scena pentru o persecutare mai mare decat am cunoscut noi vreodata.

Cei care iubesc libertatea, libertate care ar trebui sa fie 100% opusa conceptului „Statelor Unite ale Europei”, ar trebui, cu siguranta, sa fie in dezacord 100% vis – a-vis de ideea unui „guvern mondial unic”.

| infocon.ro

5 comments

  1. Traiasca Legiunea si Capitanul!

    Pildă VIDEO: Despre fapta milei şi iubirea de aproapele !
    http://www.youtube.com/watch?v=52sP2RvDzDA

  2. Traiasca Legiunea si Capitanul!

    Asa este, acesti ticalosi ne arunca colacul de salvare care de fapt nu e decat o capcana, iar apoi vom fi toti ai lor, ne vor urmari la fiecare pas, cred ca in 2 ani maxim se va adeveri ce scrie in apocalipsa, la cat de repede se misca lucrurile, NU NE RAMANE DECAT SA NE RUGAM CA BUNUL DUMNEZEU SA NE MAI LASE TIMP DE POCAINTA.
    DOAMNE AJUTA-NE !
    (FRATE SACCIV CUM POT LUA LEGATURA CU TINE?)

  3. Traiasca Legiunea si Capitanul!

    O stire care cere un comentariu cel putin! Cred ca trebuie protestat utilizarea acelui nume de sfinta, sau trebuie sperat ca tocmai asta le va intoarce la pocainta?!?
    "Prostituatele din Romania si-au format o asociatie numita simbolic "Maria Magdalena" dupa numele prostituatei care l-a urmat pe Iisus ca discipol. Asociatia Romana Anti Sida, in cadrul unui proiect, a initiat un manifest prin care, fiecare practicanta de sex comercial, sa aduca propuneri cu ceea ce ar dori sa se schimbe."
    SURSA : http://www.time4news.ro/social/asociatia-prostituatelor-maria-magdalena-din-romania-a-aderat-la-manifestul-din-europa.html

  4. infiniteladder

    Traiasca Legiunea si Capitanul!

    Al treilea Reich a fost cu totul diferit de cel viitor,asa ca asemanarile nu isi au rostul,Cel de-al 4-lea Reich va fi condus de finantele internationale,francmasoni,membrii ai Ordinului Iluminatilor in timp ce Hitler s-a luptat impotriva lor.Exista o diferenta foarte mare intre cele 2 notiuni.

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

*