Declaratiile soc din ultima vreme facute de reprezentantii UDMR cu privire la Tinutul Secuiesc si moneda proprie, la Ardeal, la Ungaria Mare, cat si legat de Rosia Montana sunt echivalentul unor declaratii de razboi. Cu toate acestea presedintele tarii, tov. Traian Basescu, parca nici nu aude de ele sau mai probabil nu are nimic impotriva lor. Mai stim ca magnatul George Soros, de origine maghiara, a pus ochii pe Rosia Montana si cu siguranta i-ar conveni o destabilizare a Romaniei pentru a pune mana pe aurul romanesc. Si cum insusi presedintele vede in Rosia Montana o solutie pentru criza din Romania, s-ar parea ca lucrurile sunt mult mai perfide si ca avem de-a face cu o mafie anti-romaneasca, pro-europeana, globalista, ce vrea stergerea Romaniei de pe harta.

Ce asteapta Basescu referitor la declaratiilor uluitoare ale ungurilor? Este oare mai pretioasa coalitia cu UDMR, un partid anti-romanesc, decat integritatea teritoriala a Romaniei?

Cand il vom vedea pe acest Traian, ce numai roman nu este, ca va raspunde cum se cuvine ungurilor ce atenteaza la teritoriile romanesti si umilesc pe romani in propria tara?

Pana atunci, desi nu cred ca se va intampla vreodata, pe fruntea lui Basescu sta scris TRADATOR DE TARA, un agent al jidovilor, al NATO si tov. al lui Soros.

Si ca sa fim intelesi, la fel cum Basecu nu vorbeste, la fel sunt toti politicienii care tac. Deci, nicio incredere in clasa politica.

Cititi si:

ROMÂNI, SECUI ŞI UNGURI ÎN TRANSILVANIA – SCURTĂ PRIVIRE ISTORICĂ