VIDEO: Părintele Justin – Despre vremurile ce vin și incapacitatea de mărturisire a generației actuale

[youtube=https://www.youtube.com/watch?v=rHscrVKEvyQ]

7 comments

  1. Traiasca Legiunea si Capitanul!

    Slava lui Dumnezeu.Traiasca dreapta credinta Ortoodoxa.Sa-i de-a bunul Dumnezeu multa sanatate parintelui Justin Parvu .

  2. Traiasca Legiunea si Capitanul!

    Iisus Hristos a fost preocupat de stăpânirea romană? Reiese de undeva din Evanghelii că Mântuitorul este procupat de raporturile politice dintre împăratul roman şi problema eliberării de sub această stăpânire?

  3. Traiasca Legiunea si Capitanul!

    in principiu este adevarat ce spune parintele dar trebuie sa tinem cont si de contextul actual, nu poti trimite copilul la sapa ca sa ii arati ce vartosi erau inaintasii nostri. in rest, generalitati, nu imi trebuie 85 de ani ca sa am o parere despre timpurile actuale, ca va urma un razboi sper doar sa nu ni-l dorim ca asa cu siguranta prooroceasca il vom avea!

  4. Traiasca Legiunea si Capitanul!

    to flmoise:
    Par. a dat un exemplu din viata dinsului, la 15-16 ani; nu indeamna pe nimeni sa-si trimita copilul la sapa. Pe vremea tineretii parintilor nostri tineri erau mult mai seriosi decit cei de acum. Acum ne pierdem tara sub ochi nostri. Putem avea incredere ca peste 20 de ani tinerii de acum or sa se lupte pt. ceea ce mai ramine sau no sa le pese?

  5. Traiasca Legiunea si Capitanul!

    @mariana
    numai ce citesc "dosare-secrete-privind-razboiul-nevazut-al-evreilor-sionisti-cu-romanii", in cartea asta ai sa vezi cat de luptatori au fost romanii si cat de seriosi au fost ei.
    zi-mi un exemplu de lucru ce ar trebui sa exprime seriozitate, in contextul actual!
    tot eu cred ca poate asta e raspunsul la problemele poporului roman, adevaratul popor roman nu mixtura asta de minoritati ce stau la "specula" pe spatele romanului, sa nu mai luptam, sa ne inmultim "nesimtit" pana cand o sa fim doar mai multi.

  6. Traiasca Legiunea si Capitanul!

    Bine, va legati de nenorocitii de evrei. Dar cea mai mare putere a lumii, Vaticanul, unde-i ?

  1. Pingback: VIDEO: Parintele Iustin Parvu – Despre viitorul razboi si lipsa de marturisire a generatiei actuale « Saccsiv's Weblog

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

*