4 comments

  1. Traiasca Legiunea si Capitanul!

    In Romania , au executat ordine la fel de orbeste numai in ceea ce priveste pe romani , fiind plecati in gauri de sobolan cind Csibi Barna a dat foc la mascota lui Avram Iancu. Intr-un fel bine le face tovarasul presedinte Traian Basescu , cand in dorinta de destramare a statului roman , isi concediaza proprii slugai din M.A.I.

  2. Traiasca Legiunea si Capitanul!

    O intentie de revolta pasnica si un tratament asemanator aplicat de politie in Romania, intr-o atmosfera similara celei din Spania, la cata suparare si nervi s-au strans in romani, din nfericire, vor duce la varsarea de sange de care pomeneau parintii. Din unele discutii, tatal meu, neinteresat de aspectele religioase, pomenea de anul trecut ca majoritatea cred in starnirea unui adevarat macel, odata inceputa o revolutie, nu stiam pentru ce credeau asta atunci, societatea in coditiile actuale le-a incredintat un astfel de barometru. Inteleg, acum, de ce parintii nu incurajau participarea la revoltele amintite, mania multora s-ar putea sa nu se mai potoleasca decat in propriul sange...Doamne pazeste!... pentru o bucata mai buna de paine...

  3. saracabogataromanieCatalin

    Traiasca Legiunea si Capitanul!

    Au gresit politaii.... trebuiau sa infiltreze masele cu agitatori si diversionisti, care sa incite la violenta si sa o genereze, asa cum au facut in cazul manifestatiilor antiglobaliste in urma intrunirii G20 in Canada; apoi puteau sa ii ciomageasca linistiti, aveau justificare; procedand astfel, n-au facut decat sa-i indarjeasca si mai mult pe manifestanti; oricum, legea e de partea celor care i-au trimis pe politisti, pot invoca tulburarea ordinii si linistii publice pentru a-i imprastia pe pacifisti; nu poti castiga impotriva conducatorilor astfel. E interesant cine poate fi in spatele acestei miscari M 15 si ce interese are.

  1. Pingback: Articole BLOGURI ORTODOXE (24.06.2011) « Saccsiv's Weblog

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

*