[youtube=https://www.youtube.com/watch?v=23KGv5xGLoQ]

Cornel Nistorecu: In acest moment avem un PDL care se afla la guvernare alaturi de UDMR impreuna cu o grupare care are o prelungire,are o origine americana,un grup de penticostali care e localizat in zona Arad-Oradea si care exercita o influenta puternica,masiva in actualul guvern si care participa si sustine decizii care sunt impotriva Romaniei in acest moment.Nu e vorba de o simpla prostie sau de o confuzie.Pentru ca ei sunt comandati din alta parte.Domne nu le foloseste la nimic,nu le foloseste Romaniei.E o grupare de la Chicago si care prelungiri si continuitate si relatii inclusiv in zona centrala si la Washington si in New York si care exercita in acest moment o influenta majora…
Si cine e in spatele organizatiei penticostale? Illuminati sau sionistii?

Banda penticostalilor portocalii si “binecuvantarile” americane:

PDL Chicago, un centru de operatiuni politice si financiare

PDL Chicago, un centru de operatiuni politice si financiare

Emil Boc, Benjamin Lucescu, Gheorghe Predescu, Lucian Leustean, Sever Voinescu, Daniel Buda

Orasul Chicago s-a dovedit in ultimii ani si mai ales dupa revolutie un oras care a produs milionari pe banda rulanta printre romanii care s-au stabilit aici inainte sau dupa revolutie. Sursa principala a prosperitatii s-au dovedit a fi fraudele imobiliare in care cei mai multi au excelat, reusind sa “impresioneze”, evident negativ, chiar si Congresul American, care in raportul din toamna anului 2010 il mentioneaza pe Mihai Chezan, romano-americanul devenit celebru prin imensa frauda imobiliara de la Cluj, cunoscuta sub numele Tower, ca unul dintre cei mai notorii escroci ai Clujului. Experienta castigata in fraudele imobiliare a fost extinsa in Romania, profitand de coruptia la nivel inalt si de protectia politica, Clujul devenind unul dintre cele mai “atractive” locuri unde retelele escrocilor romano-americani au nenorocit mii de oameni, sute de firme si institutii!

Cum a fost posibil ca in jurul unor personaje, cunoscute pentru fraudele imobiliare si furtul banilor publici in Statele Unite, sa miste institutii importante ale Clujului, Primarie, Universitatea de Stiinte Agricole si Medicina Veterinara, Politia Cluj, Tribunal si, nu in ultimul rand, chiar prim-ministrul Boc si partenerul lui cel mai apropiat – Daniel Buda?

Cum a fost posibil ca oameni compromisi, anchetati in Statele Unite de catre FBI si condamnati de justitia americana sa ajunga sa construiasca o retea a fraudei internationale sub paravanul organizatiei PDL Chicago, PDL Cluj si al Consiliului Sefilor Onorifici – Dezvoltatori de Relatii Economice Internationale a Camerei Romanesti de Comert si Industrie din SUA, oameni de afaceri care si-au dovedit abilitatile “exceptionale” in fraude imobiliare, spalari de bani si capacitatea de a corupe oficialitati publice. Printre aceste persoane ii gasim pe Alexandru Silvasan din Timisoara, Virgil Tiran din Chicago sau Ionel Capalnas tot din Chicago, toti implicati in fraude imobiliare in Chicago sau in Romania (Cluj, Timisoara, Bistrita etc.).

Primul deschizator de drumuri se pare ca a fost Sever Voinescu Cotoi, actualmente europarlamentar, “personalitate” marcanta a PDL-ului, selectionat din pepiniera Prahova si trimis la “specializare” in Statele Unite ca si Consul al Romaniei la Chicago, unde s-a interconectat cu “expertii” imobiliari ca si Virgil Tiran, John Capalnas sau deputatul PDL pentru diaspora americana Mircea Lubanovici, anchetat de FBI in legatura cu partenerul sau de afaceri Benjamin Lucescu, “saltat” de FBI in 2009 si trimis in judecata pentru fraude financiare, spalari de bani etc. Impreuna cu Lucescu, Lubanovici are un ziar, Romanian Times, care apare la Portland (Oregon), dar si o asociatie, Romanian American Society, unde deputatul este presedinte, dar sunt implicati si in afaceri cu produse textile. Benjamin Lucescu a mai avut probleme cu autoritatile americane de mai multe ori in ultimii ani.

FEDERAL BUREAU OF INVESTIGATION

PORTLAND

Department of Justice Press Release

For Immediate Release
December 3, 2010

United States Attorney’s Office
District of Oregon
Contact: (503) 727-1000

Local Mortgage Broker Found Guilty of Bank and Wire Fraud
Beniamin Lucescu Convicted of Submitting Fraudulent Mortgage Loan Applications

https://portland.fbi.gov/dojpressrel/pressrel10/pd120310.htm

PORTLAND, OR—Beniamin Lucian Lucescu, 41, of Portland, Oregon, was convicted yesterday of the crimes of bank fraud and wire fraud following a three-day jury trial. Lucescu is scheduled to appear before U.S. District Judge Michael W. Mosman for sentencing on these charges.

Din 2003, stafeta Consulatului din Chicago o preia Gheorghe Predescu, personaj controversat cu suspecte legaturi in lumea diplomatiei lui Ceausescu inca din 1987!

Iata ce spune dl Steve Bonica, redactorul-sef al ziarului Romanian Tribune din Chicago, intr-un articol din data de 14 decembrie 2007:

“Domnul Predescu ar fi putut foarte bine sa mai stea la post in Chicago mult si bine pentru ca acesta este obiceiul diplomatiei si datorita unei oarecare insuficiente de diplomati. Putea foarte bine sa-si fi prelungit mandatul care este aproape terminat si sa nu fi fost nevoie sa fie rechemat asa de urgent, insa se pare ca MAE si guvernul Romaniei au ajuns la aceeasi concluzie ca si cei ce au facut interpelarea parlamentara, si anume ca diplomatul roman a intrat intr-o zona interzisa de catre tratatul de la Viena cu privire la activitatea ambasadelor si misiunilor diplomatice in tarile in care acestea sunt acreditate.

Sesizarea cu privire la ilegalitatea comisa de domnul Predescu, in diferite instante de-a lungul ultimului an si nu doar cu o singura ocazie, a fost facuta de grupul de romani din Chicago catre institutiile de stat din Romania, adica in primul rand Senatului iar apoi catre MAE si catre cabinetul prim-ministrului si nu in ultimul rand Institutiei Prezidentiale Romane. Scopul acestei sesizari nu a fost de a-l scoate pe domnul Predescu nici din Consulat, nici din Chicago si bineinteles nici din Statele Unite. Unica dorinta a fost de a afla daca guvernul Romaniei a fost de acord cu activitatea domnului Predescu sau nu. Se pare ca decizia a fost clara iar evidenta retragere ne arata ca nu trebuie sa ne fie frica sa facem cunoscute actiunile ilegale ale oricaror functionari publici romani daca vrem sa ajungem la tinta finala: democratie lipsita de coruptie!”

https://www.romaniantribune.net/a365_Nota_finala_in_scandalul_diplomatic_de_la_Chicago_George_Predescu_Consulul_General_al_Romaniei_din_Chicago_a_fost_rechemat_in_tara.aspx

In 2005, primarul Clujului de atunci si actualul premier Emil Boc viziteaza Chicago, unde s-a intalnit cu “senior pastorul” John Pop si membrii comunitatii romane penticostale din zona Chicago, inclusiv a Bisericii Philadelphia, el colectand la final aproximativ 300.000 USD, introdus fiind in reteaua de interese a economice ale comunitatii locale, din nefericire, o parte dintre ele in zona escrocilor imobiliari.

Emil Boc și Daniel Buda

Iata ce spune Laurentiu Fulga, fondatorul revistei “Spirit Romanesc”, care apare la Sydney, despre povestea “convertirii” a lui Emil Boc in SUA: “Pastorul John Pop a stat in spatele actiunii de «predare Domnului» in SUA a liderului PDL Emil Boc, actiune pentru care i se promisese un post de diplomat in SUA!… ca urmare a faptului ca PDL are un presedinte pocait, s-a decis sa se mearga in diaspora cu mai multi candidati neoprotestanti. Si i-as aminti pe stimabilul neoprotestant Mircea Lubanovici, candidat PDL pentru diaspora romana din Statele Unite, si neoprostestant Wiliam Brinza, candidat PDL pentru diaspora romana din Europa”. Ambii au devenit deputati in Parlamentul Romaniei si ambii sunt anchetati in legatura cu partenerii arestati si judecati. Partenerul lui William Brinza este “consultantul” offshore Kiss Laszlo Gyorgy, originar din Cluj care a fost arestat la Bucuresti, pe 8 octombrie 2010, la o luna dupa ce reporterii incognito din Reporting Project, deghizati in oameni de afaceri, l-au inregistrat planificand strategii de criminalitate financiara. Kiss este acuzat de spalare de bani si complicitate la delapidare, in doua dosare penale.

Povestea continua la Chicago cu noul consul, Lucian Leustean, apropiat si “coleg” de breasla cu Mihai Razvan Ungureanu, actual sef al spionajului romanesc. S-a remarcat in diplomatie prin modul in care a facut Romania de ras in cazul hotiei practicate asupra Fundatiei Gojdu.

Pe vremea cand era secretarul de stat la MAE, Lucian Leustean si-a facut un nume in spatiul public romanesc afirmand ca, in cazul negocierilor asupra chestiunii Gojdu, Romania se gaseste fata de Ungaria in situatia Liechtensteinului fata de Brazilia in cazul unui meci de fotbal. Lucian Leustean si-a bazat pozitia de renuntare diplomatica pe punctul de vedere al Budapestei, conform caruia nu mai este valabila Conventia din 1937 (prin care Ungaria se obliga sa restituie integral bunurile Fundatiei Gojdu de la Sibiu).

De la stanga la dreapta: Sever Cotoi Voinescu, Lubanovici, Prigoana jr, Brandza și Sebastian Bodu

Devenit consul, Leustean continua consolidarea grupului portocaliu de la Chicago dand suport lansarii PDL Chicago alaturi de Sever Voinescu Cotoi, fostul consul la Chicago si europarlamentar PDL, europarlamentarul PDL Sebastian Bodu, fost sef ANAF si “nas” al unor grupuri de interese de sorginte mafiota, Honorius Prigoana, nefericitul candidat PDL la parlament, sustinut “contra cost” de Emil Boc” din sumele “investite” de tatal Silviu Prigoana in imobiliarele din Chicago si partener al escrocului Adrian Tarau, un personaj care a fugit din Romania acum cativa ani, dupa ce a fost acuzat de fapte de coruptie. Tarau este consilier in organizatia condusa de Iosif Caza (si el un apropiat al deputatului PDL Mircea Lubanovici), condamnat recent pentru trafic de persoane.

Cladirea in care este instalat sediul PDL Chicago apartine vicepresedintelui filialei, Virgil Tiran, un personaj necunoscut publicului din Romania, dar celebru in diaspora din America. Acesta este anchetat pentru escrocherii financiare si imobiliare, impreuna cu sotia fostului guvernator de Illinois, Rod Blagojevich, fiind suspectat de acte de coruptie. Conform investigatorilor americani, preluati de ,,Chicago Sun Times” si ,,Chicago Tribune”, Virgil Tiran ar fi platit ilegal, intre 2001 si 2004, aproximativ 108.000 de dolari comisioane firmei imobiliare River Realty, patronata de Patricia Blagojevich, pentru vanzarea fictiva de apartamente. Rod Blagojevich este, si el, inculpat si cercetat in stare de libertate pentru doua capete de acuzare: complicitate in vederea comiterii unei fraude si solicitare de mita, infractiuni ale caror pedepse pot atinge 30 de ani de inchisoare.

Daca acestea vor fi dovedite de procurorii americani, Virgil Tiran il va insoti la ,,odihna” in inchisorile americane pe fostul guvernator. Retinerea preventiva a fostului guvernator a dus la anchetarea a zeci de antreprenori romani, majoritatea de religie penticostala, si membri ai filialei PDL. Acestia, conform anchetatorilor americani, s-au constituit intr-un veritabil nucleu de afaceri ilegale, dirijate de fratii Mircea si Virgil Tiran, avandu-i ca ,,locotenenti” pe pastorii penticostali Petru Cladovan si Teofil Scorte.

Vom reveni cu detalii despre escrocheriile din Chicago, Cluj, Arad, Timisoara, Bucuresti precum “circulatia” banilor si suveicile off shore.

Vlad Dumitras