13 comments

  1. fluoresceptic

    Traiasca Legiunea si Capitanul!

    Bine ar fi sa aiba dreptate domnul Constantin. Dar eu fluoresceptic cum sunt, ma tem ca poporul roman este anesteziat. In prezent este operat pe creier de un macelar pentru stergerea identitatii. Poporul roman risca sa se trezeasca mort daca se mai uita mult la tv si daca continua lupta de la tastatura. Ca mine, ca si eu sunt roman, astept de dupa perdea, poate s-or gasi niste curajosi sa imi rezolve mie prolemele.

  2. Traiasca Legiunea si Capitanul!

    lipsa unitatii duce la lasitate si resemnare ,da-ti perdelele jos de la geamuri ,ce se intampla acum este tradarea natiunii romane , care iasa in strada ,,,,,

  3. Traiasca Legiunea si Capitanul!

    Eu cred ca asta va fi macelul proorocit pentru anul 2011 in romania. NATO vrea sa isi aduca fortele armate in romania, langa rusi, pentru ca ei planifica al treilea razboi mondial, impotriva rusilor. Asta este si rolul scutului antiracheta plasat la noi. Iar SUA de multe ori si-a adus trupele in diferite tari chipurile cu scopuri umanitare sau parut bune, insa scopurile lor au fost sa stapaneasca lumea si sa aduca NWO. Si nu se vor lasa de planurile lor. Se pregatesc intens de razboiul mondial. Si le trebuie motiv ca sa isi aduca trupele in romania, iar motivul este un conflict armat intre romani si unguri, pe care ei il exploateaza la maxim. Mai ales in ascuns masonieria si serviciile secrete alimenteaza conflictul. Basescu si clanul lui sunt cumparati de mult timp de masonerie, ei de mult lucreaza la distrugerea romaniei. Populatia nu va accepta regionalizarea, si ungurii vor ataca romania intr-o noapte spre dimineata, cum zice proorocia de la par Arsenie Boca. Rusii, stiu ce planuri are NATO, si de aceea ei vor interveni pentru romani, sa-i apere chipurile, insa scopul lor va fi pe de o parte sa respinga aducerea trupelor NATO in romania, si pe de alta parte sa isi aduca ei insisi trupele in romania, si sa le lase aici dupa razboi. Dar aceasta e pronia dumnezeiasca, care urmareste doua lucruri : pe de o parte romanii sa isi plateasca pacatele curviei ( majoritatea tinerilor traiesc in curvie dupa moda occidentala, cum nu a mai fost niciodata la noi ) si avorturilor, iar pe de alta parte romania, care e tara ortodoxa, sa fie luata sub aripa protectoare a rusilor in razboiul al treilea mondial. Aceste sunt planurile, si ale NATO, masoneriei, si ale rusilor.
    Deci va fi razboi intre romani si unguri, iar rusii ne vor proteja.

  4. Traiasca Legiunea si Capitanul!

    Iar macel in marile orase, inseamna ca nu va fi cutremur, sau calamitate naturala. Caci o calamitatea naturala ar distruge si orasele mici si chiar comunele, unde sunt blocuri. Insa in cazul unui razboi, mai intai, cand vor intra armatele rusesti si unguresti in romania, ei vor ataca mai intai marile orase, unde sunt cele mai mari rezerve de hrana, si depozite de alimente. Acelea le vor ataca mai intai. Apoi aviatia va ataca si bombarda orasele mari unde se va afla armata inamica pozitionata. Armata rusa va bombarda orasele din sudul tarii unde se vor afla armata bulgara, si din vestul tarii unde se va afla armata ungara. Iar armatele ungara si bulgara vor bombarda orasele din estul romaniei unde se vor pozitiona armatele rusesti. Si, asa cum zice, orasele mari vor fi macelarite, iar apoi rusii vor ploua o ploaie de foc asupra ungurilor si bulgarilor din tara noastra. Si inamicii vor fi alungati definitiv. Cocosul unguresc nu va mai canta niciodata, cum zice proorocia de la Agatanghel.
    Iar tara noastra va ramane sub protectia ruseasca inca vreo 40 de ani , si in timpul celui de al treilea razboi mondial, si in perioada urmatoare, in anii de pace din timpul imparatului ortodox al rusiei. Apoi va veni antihristul.

  5. Traiasca Legiunea si Capitanul!

    Fratilor, e jale mare !
    E acceptabil ca cineva poate sa greseasca, dar e inacceptabil sa persiste la nesfarsit si sa corupa pe ceilalti.

    Pedofiili au incepud deja sa iasa in strada!

    http://www.youtube.com/watch?v=93UxEg0w9XY&feature=player_embedded

    Pedofilii folosesc deja spaţiul virtual pentru a se organiza si militează pentru dreptul lor la … dragoste!

    In SUA au o organizaţie, NAMBLA (North American Man/Boy Love Association), care editează şi o revistă ce se poate comanda on-line.

    In Olanda există un post de radio on-line pentru boyloveri, “Your Boylove Pride Station”, dar şi o revistă lunară, OK Magazine.

    In Danemarca există, de asemenea, o asociaţie care militează pentru recunoaşterea lor ca “minoritate sexuală”.”Legea cunoaşte limite, dragostea – nu”, aşa sună sloganul campaniei.In Danemarca, discriminarea sau înjosirea unei persoane pentru orientarea ei sexuală este interzisă.

    Putini oameni stiu că Asociatia Americană de Psihiatrie (A.P.A.) a redefinit pedofilia. A.P.A. a modificat semnificativ criteriile pentru diagnosticarea pedofiliei, exact cum au făcut şi în cazul homosexualităţii.

    http://mihailandrei.wordpress.com/2011/06/26/pedofilie-nu-mai-este-o-dereglare/

    Cand ne confruntam cu o astfel de situatie, raspunsul trebuie sa fie pe masura.

    In orice caz, miza e mult mai mare, cu vadita intentie se sfideaza invataturile Bisericii, promovarea homosexualitatii si a pedofiliei e un act ostil, o declaratie de razboi adresata societatii.
    Nu cred ca putem spune “Doamne iarata-i ca nu stiu ce fac”, cel putin liderii poponauti stiu bine in ce se baga, cu rea intentie sfideaza.

    Cei ce sfideaza AUTORITATEA Bibliei, sustinand ca arsul in dos e o chestiune de orientare, de alegere sau din nastere, negresit, mai devreme sau mai tarziu vor plati pentru sfidare.

    "Să nu te culci cu bărbat, ca şi cu femeie; aceasta este spurcăciune". (Leviticul 18,22 )

    Biblia este foarte clară cu privire la condamnarea comportamentului homosexual. Atât Vechiul, cât şi Noul Testament vorbesc la fel despre homosexualitate.

    "Asemenea şi bărbaţii lăsând rânduiala cea după fire a părţii femeieşti, s-au aprins în pofta lor unii pentru alţii, bărbaţi cu bărbaţi, săvârşind ruşinea şi luând cu ei răsplata cuvenită rătăcirii lor." (Rom 1,27)

  6. Traiasca Legiunea si Capitanul!

    E un adevar incontestabil ce spune dl Iulian: "in ecuatia evenimentului istoric exista o mare necunoscuta: voia lui Dumnezeu".
    Dusmanii credintei si ai neamului lupta cu cerbicie impotriva noastra dar uita de Dumnezeu. E vorba de desfranata cea mare din Apocalipsa, Babilonul, care va cadea cu sunet mare... (unii parinti vad Babilonul intruchipat in UE).
    Dar, cum arata Emanuel mai sus, trebuie sa se plateasca pacatele neamului, sangele copiilor ucisi nebotezati de mamele criminale.
    Sa nu uitam insa ca, toate aceste pacate grave au fost aduse la noi, importate de straini in ultimii ani. Vina o poarta in primul rand strainii. Caci Mantuitorul ii spune lui Pilat, ca cei ce L-au dat in mainile lui (fariseii,jidovii) au mai mare vina ca Pilat.
    Sa nu uitam de cartile lui Paulescu ce arata ca strainii jidovi au adus la noi spirtul, carciumile, feminismul, masoneria, bordelurile, bolile venerice incurabile. Si asta o spunea acum 100 de ani.

  7. Traiasca Legiunea si Capitanul!

    Urmariti si acest video cu Sfintia sa Pr Ioanichie Balan 1994 -http://altarulortodox.blogspot.com/

  8. Traiasca Legiunea si Capitanul!

    OFF TOPIP- FOARTE IMPORTANT!!!

    Au aparut si la noi gruparile anarho-stangiste care au provocat revoltele din Spania, vorba aia fNWO contra NWO, trebuie demascati pentru cine sunt si pericolul care il reprezinta in lansarea de revolte si crearea de tensiuni sociale! Trebuie actionat de catre toata lumea in demascarea acestori provocatori ordinari care sub masca "democratiei" isi promoveaza ideile anarho-stangiste, consecintele acestui fapt le putem vedea in istoria din ultima 100 de ani, au dus la cel mai mare genocid din istoria omenirii prin comunism si la razboaie civile prin anarhism. Va rog sa cercetati si voi aceasta problema si sa facem cumva sa aratam adevarul ce se ascunde in spatele acestor forte. Acesta este siteul lor http://democratierealaacum.ro/

  9. Traiasca Legiunea si Capitanul!

    Si eu cred la fel ca regionalizarea nu se va face. Asta nu a fost decat o perdea de fum lansata de Basescu pentru a masca dezastrul de la Min. de Interne. Ce se va face totusi dupa parerea mea, disponibilizari, acestea sigur se vor face. In continuare se va "lupta" importiva poporului roman cu astfel de practici

  10. Traiasca Legiunea si Capitanul!

    http://www.youtube.com/watch?feature=player_embedded&v=qKpxPo-lInk#at=288 un documentat despre ciza sociala,politica,economica din Grecia. http://trisaghion.wordpress.com/

  11. Traiasca Legiunea si Capitanul!

    Doamne al puterilor pune Tu inceput bun in viata noastra. Hraneste-ne ca si pe pasari, spala-ne si inviaza-ne simtirile sa te primim pe Tine ca pe un Dumnezeu Viu, Atotstiitor, Atotputernic ca muncind cu vazduhul invartosatei noastre inimi sa Te primim cum se cuvine ca pe un Mire, ca si fecioarele intelepte - cu candelele pline.. Gata este inima noastra Doamne. Gata este.. Nu pana in sfarsit te vei mania. 1. Veselitu-m-am de cei ce mi-au zis mie : " In casa Domnului vom merge "!
    2. Stateau picioarele noastre in curtile tale, Ierusalime !
    3. Ierusalimul, cel ce este zidit ca o cetate, ale carei porti sunt strans unite.
    4. Ca acolo s-au suit semintiile, semintiile Domnului, dupa legea lui Israel, ca sa laude numele Domnului.
    5. Ca acolo s-au asezat scaunele la judecata, scaunele pentru casa lui David.
    6. Rugati-va pentru pacea Ierusalimului si pentru indestularea celor ce te iubesc pe tine.
    7. Sa fie pace in intariturile tale si indestulare in turnurile tale.
    8. Pentru fratii mei si pentru vecinii mei graiam despre tine pace.
    9. Pentru casa Domnului Dumnezeului nostru am dorit cele bune tie.
    Psalmul 122:
    Cantarea treptelor.

    1. Catre Tine, Cel ce locuiesti in cer, am ridicat ochii mei.
    2. Iata, precum sunt ochii robilor la mainile stapanilor lor, precum sunt ochii slujnicii la mainile stapanei sale, asa sunt ochii nostri catre Domnul Dumnezeul nostru, pana ce Se va milostivi spre noi.
    3. Miluieste-ne pe noi, Doamne, miluieste-ne pe noi, ca mult ne-am saturat de defaimare,
    4. Ca prea mult s-a saturat sufletul nostru de ocara celor indestulati si de defaimarea celor mandri.

    Psalmul 123:
    Cantarea treptelor.

    1. De n-ar fi fost Domnul cu noi, sa spuna Israel !
    2. De n-ar fi fost Domnul cu noi, cand s-au ridicat oamenii impotriva noastra,
    3. De vii ne-ar fi inghitit pe noi, cand s-a aprins mania lor impotriva noastra.
    4. Apa ne-ar fi inecat pe noi, suvoi ar fi trecut peste sufletul nostru.
    5. Atunci ar fi trecut peste sufletul nostru valuri inspaimantatoare.
    6. Binecuvantat este Domnul, Care nu ne-a dat pe noi spre vanare dintilor lor.
    7. Sufletul nostru a scapat ca o pasare din cursa vanatorilor; cursa s-a sfaramat si noi ne-am izbavit.
    8. Ajutorul nostru este in numele Domnului, Cel ce a facut cerul si pamantul.

    Slava Tatalui si Fiului si Sfantului Duh si acum si pururea si in vecii vecilor. Amin.
    Aliluia, Aliluia, Aliluia, slava Tie, Dumnezeule.
    Aliluia, Aliluia, Aliluia, slava Tie, Dumnezeule.
    Aliluia, Aliluia, Aliluia, slava Tie, Dumnezeul nostru, slava Tie.

    Doamne miluieste, Doamne miluieste, Doamne miluieste.
    Slava Tatalui si Fiului si Sfantului Duh si acum si pururea si in vecii vecilor. Amin.

    Psalmul 124:
    Cantarea treptelor.

    1. Cei ce se incred in Domnul sunt ca muntele Sionului; nu se va clatina in veac cel ce locuieste in Ierusalim.
    2. Munti sunt imprejurul lui si Domnul impre jurul poporulul Sau, de acum si pana in veac.
    3. Ca nu va lasa Domnul toiagul pacatosilor peste soarta dreptilor, ca sa nu-si intinda dreptii intru faradelege mainile lor.
    4.Fa bine, Doamne, celor buni si celor drepti cu inima;
    5. Iar pe cei ce se abat pe cai nedrepte, Domnul ii va duce cu cei ce lucreaza faradelegea. Pace peste Israel !

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

*