Scopul principal al presedintelui este desfiintarea judetelor si impartirea pe “felii” mai mari a Romaniei, gata sa fie revendicate de cine stie ce grupari oculte, de magnati straini de aceste locuri si fara frica de Dumnezeu. Pentru asi atinge acest scop diktatorul Basescu este in stare de orice compromis propus de bozgorii de la UDMR, aceste hiene nesatule care nu au pace pana nu sfarteca din trupul Tarii, aparat de-a lungul vremilor cu mult sange. Si probabil va mai curge, dar nu in zadar!

Doar ca ungurii sunt un pretext ce mascheaza dorinta elitelor acestei lumi, de a destabiliza si aduce in prag de dizolvare toate statele, cu precadere cele ortodoxe, din UE pentru a fi mai usor de controlat de viitorul presedinte unic al Evreopei. Basescu si gasca lui trebuie sa indeplineasca aceste cerinte in timp scurt, incalcand legile tarii care interzic reorganizarea teritoriala fara un referendum in prealabil prin care populatia sa decida aceasta. Dar se pare ca legile europene sau cerintele pe care Basescu le primeste direct de la elite primeaza fata de legile tarii, care inca se mai numeste Romania. Prin formarea de macroregiuni, conduse de guverne proprii, care sa-si atraga singure finantari de la FMI, Soros sau alte institutii cu interese de hegemonie vor aparea state in stat, cu economie proprie, legi proprii si probabil ne vom trezi ca trebuie sa obtinem viza pentru a merge din Bucuresti la Oradea.  Se vor crea cu siguranta dezechilibre majore intre diferitele zone ale tarii si de aici vor rezulta discriminari chiar intre romani.

Dupa intalnirea presedintelui cu toate partidele, fie de la putere, fie din opozitie, este clar ca NU NE REPREZINTA INTERESELE TARII, ci s-a comportat ca un presedinte maghiar, care nu stia cum sa nu-i supere pe cei din UDMR, de frica sa nu paraseasca bozgorii coalitia de guvernare! Ar fi fost de mii de ori mai bine, decat sa se umileasca in fata contropitorilor, care in toata istoria lor nu au facut decat sa ucida si sa asupreasca alte popoare, o natie blestemata – natia maghiara. Astfel, “presedintele” Romaniei se pare ca a facut un compromis cu UDMR, acceptand formarea superjudetului compus din Mures, Harghita si Covasna, la care sa se adauge si Brasovul. Deocamdata nu este nimic oficial, dar tradatorul de Basescu este dispus sa accepte orice varianta, numai sa desfiinteze judetele.

Asa cum a aratat distinsul academician, Dinu Giurescu, pericolul principal il constituie desfiintarea judetelor: Aceasta initiativa se inscrie intr-un sir de actiuni care sunt menite, pe de-o parte, sa destrame unitatea teritoriala a tarii si pe de alta parte sa stearga identitatea noastra nationala.

Sa nu le ajute Dumnezeu, iar pana atunci: Romani, treziti-va!

UPDATE: Salutam STS-ul care vegheaza Apologeticum si speram ca pe bozgori ii supravegheaza si mai mult!