Un oficial al guvernului SUA declara ca Bin Laden a murit in 2001, iar atentatele de la 11 septembrie au fost o operatiune tip „steag-fals”

Fostul deputat adjunct si secretar de stat sub trei administratii diferite, Steve R. Pieczenik, spune ca este pregatit sa spuna unui mare juriu federal numele unui general de top care i-a spus direct faptul ca atacurile de la 11 septembrie au fost o inscenare.

Dr. Steve R. Pieczenik, un informator de top din cadrul guvernului, un om care a detinut numeroase si diferite pozitii influente sub trei presedinti diferiti si inca colaboreaza cu Departamentul Apararii, a declarat ieri in cadrul emisiunii Alex Jones Show o stire socanta si anume ca Osama Bin Laden a murit in 2001 si ca el s-a pregatit sa depuna marturie in fata unui mare juriu modul in care un general de top i-a spus direct ca atacul 9/11 a fost o operatiune sub identitate falsa („steag fals”).

Pieczenik nu poate fi considerat ca ar fi un „teoretician al conspiratiei”. El a servit ca secretar de stat adjunct sub trei administratii diferite, Nixon, Ford si Carter, in timp ce lucra, de asemenea, pentru Reagan si Bush senior si inca mai munceste ca si consultant pentru Departamentul Apararii. Fost Capitan al Marinei SUA, Pieczenik a obtinut doua premii prestigioase Harry C. Solomon la Harvard Medical School si in acelasi timp a obtinut doctoratul la MIT (Massachusetts Institute of Technology).

Fiind recrutat de catre Lawrence Eagleburger ca secretar de stat adjunct in domeniul managementului, Pieczenik a continuat sa-si dezvolte „principiile de baza pentru razboiul psihologic, combaterea terorismului, strategia si tactica de negocieri transculturale pentru Departamentul de Stat american, comunitatile militare si de informatii si alte agentii ale guvernului Statelor Unite”, in timp ce a elaborat, de asemenea, strategii fundamentale pentru salvarea de ostatici, care au fost ulterior flosite in intreaga lume.

Pieczenik a mai servit, de asemenea, ca senior in tactici politice in subordinea secretarilor Henry Kissinger, Cyrus Vance, George Schultz si James Baker si a lucrat pentru campania electorala a lui George W. Bush impotriva lui Al Gore. Palmaresul sau subliniaza faptul ca el este unul dintre oamenii cu cele mai profunde conexiuni in cercurile serviciilor de informatii secrete din ultimele 3 decenii cel putin.

Personajul lui Jack Ryan, care apare in multe romane ale lui Tom Clancy si a fost, de asemenea, jucat de Harrison Ford in cunoscutul film Patriot Games din 1992, se bazeaza pe persoana lui Steve Pieczenik.

In aprilie 2002, cu peste noua ani in urma, Pieczenik a spus in cadrul emisiunii Alex Jones Show ca Bin Laden „era deja mort de luni de zile” si ca guvernul a planuit sa astepte momentul cel mai oportun din punct de vedere politic pentru a lansa subiectul si totodata cadavrul sau. Pieczenik ar fi in pozitia de cunoscator, avand in vedere ca l-a intalnit personal pe Bin Laden si a lucrat cu el in timpul razboiului impotriva sovieticilor in Afganistan, pe la inceputul anilor 80.

Pieczenik a spus ca Osama Bin Laden a murit in 2001, „nu pentru ca fortele speciale l-ar fi ucis, ci pentru ca medicii CIA l-au tratat si era inscris in registrul secret de informatii cu sindromul Marfan”, adaugand ca guvernul american stia ca bin Laden a fost mort dinaintea invadarii Afganistanului.

Sindromul Marfan este o boala genetica degenerativa pentru care nu exista nici un tratament permanent. Boala scurteaza grav durata de viata a suferindului.

„El a murit de sindromul Marfan, iar Bush junior stia despre asta, comunitatea serviciilor si informatiilor secrete stia despre el”, a declarat Pieczenik, specificand modul in care medicii CIA l-au vizitat pe Bin Laden in iulie 2001 la Spitalul American din Dubai.

„El era deja foarte bolnav de sindromul Marfan, aflandu-se pe moarte, asa ca nimeni nu a trebuit sa-l omoare”, a adaugat Pieczenik, declarand ca Bin Laden a murit la scurt timp dupa atentatele de la 11 septembrie in resedinta lui din Tora Bora.

„In cazul in care va intrebati daca comunitatea de informatii sau CIA s-au ocupat de musamalizarea acestei situatii, raspunsul este da, categoric da”, a declarat Pieczenik, referindu-se la declaratia ziarului Sunday’s cum ca Bin Laden a fost ucis la complexul sau in Pakistan si adaugand „Acest intreg scenariu in care veti vedea o gramada de oameni care stau acolo si privesc intens si in direct la un ecran mare asasinarea teroristului, acestea sunt prostii”, referindu-se la imaginile publicate de Casa Alba, care pretind sa-i arate pe Biden, Obama si Hillary Clinton uitandu-se la operatiunea de ucidere a lui Bin Laden in direct pe un ecran de televizor.

„Este o mare inscenare, o simulare, suntem intr-un teatru american al absurdului… De ce facem asta din nou… Omul e mort de noua ani deja… De ce, in mod repetat, guvernul trebuie sa minta poporul american”, a intrebat Pieczenik.

„Osama Bin Laden a fost complet mort, deci acesta nu ar fi putut fi atacat sau confruntat sau ucis”, a declarat Pieczenik, glumind ca singurul mod in care s-ar fi putut intampla ar fi fost cazul in care fortele speciale au atacat o morga.

Pieczenik a declarat ca decizia de a lansa aceasta farsa a fost luata acum pentru ca Obama a ajuns la un nivel scazut prin prabusirea rating-ului de aprobare si din cauza faptului ca problema cu certificatul de nastere i-a explodat in fata.

„A trebuit sa dovedeasca faptul ca el e mai mult decat american… trebuit sa fie agresiv”, a spus Pieczenik, adaugand ca farsa a fost, de asemenea, o modalitate de izolare a Pakistanului, ca razbunare la opozitia intensa a programului Predator care a ucis sute de pakistanezi.

Demitand raportul guvernului de asasinare a lui Bin Laden ca o „gluma bolnava” pe seama poporului american, Pieczenik a spus: „Ei sunt atat de disperati sa-l faca viabil pe Obama, sa nege faptul ca el nu ar fi fost nascut aici, orice intrebari sau nereguli cu privire la trecutul sau, sa-l faca sa para asertiv… pentru ca acest presedinte sa fie fi din nou ales si astfel publicul american sa poata fi pacalit inca o data”.

Afirmatia lui Pieczenik, aceea ca Bin Laden a murit in urma cu aproape zece ani, este repetata de catre profesionisti ai serviciilor secrete precum si de numerosi sefi de stat din intreaga lume.

Bin Laden „a fost folosit in acelasi mod in care atentatele 11 septembrie au fost folosite pentru a mobiliza emotii si sentimente ale poporului american, in scopul de a merge la un razboi care a trebuit sa fie justificat printr-o naratiune creata de Bush junior si Cheney despre lumea terorismului ”, a declarat Pieczenik.

In timpul interviului de la Jones Alex Show de acum 2 zile Pieczenik a afirmat, de asemenea, ca i-a fost relatat direct de catre un general important ca pe 11 septembrie a fost un ordin de neinterventie militara si o operatiune de tip „steag fals” si ca el este pregatit sa mearga la un mare juriu pentru a dezvalui numele generalului.

„Ei au condus atacurile”, a declarat Pieczenik, numindu-i pe Dick Cheney, Paul Wolfowitz, Stephen Hadley, Elliott Abrams si Condoleezza Rice, printre altii ce au mai fost direct implicati.

„Am predat aceste tipuri de operatiuni la Colegiul National de Razboi, le-am predat sub toate aspectele si modalitatile de operare, asa ca am stiut exact ce a fost facut publicului american”, a adaugat el.

Pieczenik s-a tot repetat ca el e perfect de acord sa dezvaluie numele generalului care i-a spus despre 11 septembrie ca a fost o lucratura interna, intr-un tribunal federal „astfel incat sa putem clarifica acest lucru din punct de vedere legal, nu cu stupida Comisie 9/11, care a fost absurda”.

Pieczenik a explicat ca el nu e un liberal, nici un conservator sau un membru de partid de ceai, ci doar un american care este profund ingrijorat de directia in care se indreapta tara lui.

[youtube=https://www.youtube.com/watch?v=xj0pM5FoYbs]

Aici puteti urmari interviul complet cu Dr. Pieczenik.

Sursa: InfoWars.com, tradus de infocon

19 comments

  1. Traiasca Legiunea si Capitanul!

    OK, daca bin Laden era mort din 2001, de unde au aparut toate filmulete cu el, si de ce pana si Al Qaeda abia acum i-a confirmat moartea? Fratilor, hai sa nu credem orice aberatie apare pe net...

    • Traiasca Legiunea si Capitanul!

      Filmele cu el pot fi si inainte de 2001, dar pot fi facute si de o sosie a lui bin Laden
      Apoi se stie ca AlQaida este un produs al CIA.
      Deja este pregatit urmatorul lider al Alqaida, dupa ce a fost invitat a Pentagon sa ia cina... este vorba de imamul Awlaki care este programat sa ia locul lui Osama

  2. Traiasca Legiunea si Capitanul!

    http://www.youtube.com/watch?v=GPw-Erjchtc

    http://www.youtube.com/watch?v=VU6fKSgiuNo

    http://www.youtube.com/watch?v=ktrdMzHBJE0&NR=1

  3. Traiasca Legiunea si Capitanul!

    Eu as fi curios de unde anume stiti voi ca toti oficialii mint si ca Steve R. Pieczenik spune adevarul? Prin ce metoda va dati seama ca Steve R. Pieczenik nu minte si el?

    • Traiasca Legiunea si Capitanul!

      @Bogdan
      Pana acum oficialii americani ti se pare ca au spus adevarul? Poate totusi s-a gasit unul acum care sa rupa tacerea.

  4. Traiasca Legiunea si Capitanul!

    MASONUL FRANK, REPREZENTANTUL GRUPULUI DE LA BILDERBERG, SEFUL LUI TRAIAN BASESCU SI CONDUCATORUL DE FACTO AL ROMANIEI, SI-A DAT PANTOFII LA CIZMAR PENTRU A-I TOCI TALPA, SA IMPRESIONEZE PROSTII DIN ROMANIA, TARA PE CARE A RUINAT-O. ASTA , SAU UNUL CA ASTA, NE VA IMPLANTA CIP-URI IN MAINI SAU FRUNTE... CRED CA ACEST SUBIECT ESTE MULT MAI GRAV DECAT BIN LADEN(PERSONAJ CREAT DE CIA) SI ESTE DE TRATAT PE UN SITE CE SE VREA LUPTATOR PENTRU CREDINTA...

  5. Vasile Zarnescu

    Traiasca Legiunea si Capitanul!

    Au mai fost oficiali americani care au spus adevarul, ca, de ex., Benjamin Freedman. Vezi aici: http://www.sweetliberty.org/issues/israel/freedman.htm .
    Sau ca a acel adjunct al F.B.I. care, prin informatiile strecurate in presa, a determinat "Afacerea Watergate" si, implicit, caderea presedintelui Richard Nixon!!!
    Apoi, pe linga oficiali, mai sunt personalitati ale politologiei si culturii americane care spun adevarul: Norman Finkelstein (vezi: http://www.youtube.com/watch?v=ZmiM8iAWYrU si http://www.youtube.com/watch?v=eB_CKL5h2_8 ), Noam Chomsky, James Bamford (vezi: The Puzzle Palace: Inside the National Security Agency, America’s Most Secret Intelligence Organization), John J. Mearsheimer (http://books.google.com/books?id=lDzCD_C_ipoC&cd=1&source=gbs_ViewAPI ), Stephen M. Walt (http://www.lrb.co.uk/v28/n06/john-mearsheimer/the-israel-lobby ), Immanuel Wallerstein si altii.
    Cat despre inscenarea de la 11 septembrie 2001, deja s-a scris un raft de carti serioase, dintre care amintesc: Thiery Meyssan, L"Effroyable Imposture"; Roberto Quaglia, "11 SEPTEMBRIE. MITUL"; Giulieto Chiesa, "ZERO"; etc. Nici un om serios nu mai crede ca prabusirea Turnurilor Gemene nu este decit lucrarea malefica a "soimilor razboiului" din conducerea oculta a S.U.A.!

  6. Traiasca Legiunea si Capitanul!

    Ma gandesc la un exercitiu simplu,sa presupunem ca intr-adevar 9/11 a fost "false flag" si deci oficialitatile americane din momentul acela sunt vinovate(teoretic) in ciuda dovezilor aduse de specialisti sau martori...problema credibilitatii e data de faptul ca nici un oficial din cei invinuiti n-a dat o declaratie publica c-ar fi participat la aceasta inscenare...deci asta sa insemne ca nu sunt vinovati?!Si mergand pe aceeasi idee daca ei spun ca de fapt cei care-i acuza sunt "conspirationisti" sau paranoici de ce sa nu-i credem,nu?
    P.S.: A nu se uita ca Binladen face parte integranta din aceasta mare bulibaseala,toate subiectele legate de el au inceput odata cu 9/11

  7. fluoresceptic

    Traiasca Legiunea si Capitanul!

    Pentru Bogdan. Cauta si informeaza-te. Incepi cu11 sep 2001. Dar cu rabdare. Si fii deschis, nu respinge nici o posbililtate. Cauta mai ales explicatiile tehnice ale arhiectilor, constructorilor, structuristilor, ale inginerilor de rezistenta materialelor, aviatorilor care stiu cum se piloteaza un jet, ale supravietuitorilor, vezi ce spun statisticile despre bugetele structurilor militare ameriloace inainte si dupa 9/11. Si mai cauta ce nationalitati nu au murit in WTC. Desi lucrau acolo. Vezi cum putea incapea un avion de linie intr-o gaurica de 2 m diametru in peretele Pentagonului. Mai cauta istoricul relatiilor intre familiile Tufis si (recicle)BinLadeu. N-ai vrea sa le stii pe toate. E mai bine sa stai in ignoranta.

  8. Traiasca Legiunea si Capitanul!

    E un personaj creat de CIA. E evident.

  9. Traiasca Legiunea si Capitanul!

    Nu tin partea lui Bogdan dar am si eu o intrebare.Cred ca 9.11 a fost o inscenare a C.I.A. si cred ca Al Qaeda e mana in mana cu dobitocii astia.Sa zic ca admit moartea lui din 2001,dar cum de au tacut de atunci si pana acum,familia lui,prietenii,apropiatii.Toti sunt mana in mana cu C.I.A. ?
    Intrebarea mea nu e o provocare.Vreau sa aud parerea tuturor.

  10. Traiasca Legiunea si Capitanul!

    DE IERI, 9 MAI 2011, PATRIARHIA IERUSALIMULUI A ÎNTRERUPT COMUNIUNEA EUHARISTICĂ CU PATRIARHIA ROMÂNĂ http://acvila30.wordpress.com/2011/05/10/το-πατριαρχειον-ιεροσολυμων-διεκοψε/

  11. pt fluoresceptic

    Traiasca Legiunea si Capitanul!

    fiintze ca bogdan sant majoritare pe planeta !! ei se duc in fatza casei albe si striga sua e tare !! ei sant cei ce zic ca e rau in romania dar se vduc la vot si i si voteaza pe cei mai criminali apoi se vaita!!! nu ne putem lupta ca sa l luminam pe bogdan sau altii pentru ca ei nu vor!! se simt bine in starea lor infantila..nu vor mai mult decat le spune primu ministru

  12. Traiasca Legiunea si Capitanul!

    Omul nu vrea sa traiasca in ignoranta dar uneori este mai bine pentru el.Chiar daca am sti totul nu ne-am putea folosi de adevaruri decat in noi insine...

  13. O nouă farsă: Casa Albă afirmă că înregistrările video cu Bin Laden vechi de 4 ani sunt noi

    Traiasca Legiunea si Capitanul!

    Dubioasele „filmări de-acasă” cu Bin Laden sunt identice cu casetele eliberate de Pentagon acum 4 ani
    http://www.youtube.com/watch?v=5nZdd6zsRk4

    Într-un efort disperat de a-și menține aberantele discursuri narative oficiale Casa Albă a lansat mai nou un set de înregistrări video dubioase cu Bin Laden acasă, pretinse a fi confiscate de la locuința sa, în timpul raziei din noaptea de duminică. Casetele îl prezintă pe Bin Laden acasă în 2010, însă filmările par aproape identice cu filmul lansat acum patru ani în urmă de către un important și notoriu grup al Pentagonului care acţionează ca un canal al serviciului de informaţii secrete al SUA, prin eliberarea în mod regulat de videoclipuri false cu Al Qaeda.

    Înainte de a ne uita la noile filmări, să ne amintim că Washington Post a raportat anul trecut cu privire la modul în care oficialii CIA recrutau „angajați jupuiți și întunecați” pentru a crea înregistrări false cu Bin Laden. Faptul că CIA a creat înregistrări false cu Bin Laden este chiar un fapt recunoscut, nu o teorie a conspiraţiei.

    „Casetele video extraordinare luate din ascunzătoarea lui Osama bin Laden îl prezintă pe liderul terorist vizionând ştiri despre el însuşi la televizor”, a raportat Daily Mail.

    „Înregistrările video au fost confiscate de Navy Seals după ce Bin Laden a fost ucis. Le-au fost arătate reporterilor în această după-amiază de către oficialii serviciilor secrete.”

    „Unul dintre clipurile video urmăreşte să-l arate pe Bin Laden uitându-se la televizor la ştiri despre el însuşi. Scurt metrajul este realizat aproape de spatele capului său şi prezintă doar o mică parte a feţei sale. Televiziunea prezintă înregistrări cu Bin Laden precum şi imagini statice şi imagini filmate cu Barack Obama. Interesant, singurul moment în care cameramanul dă zoom-uri pe TV astfel încât să puteţi vedea în mod clar imaginea este atunci fie atunci când apare pe ecran Bin Laden, fie atunci când apare Obama sau amândoi, înfățișați într-o imagine statică, împreună.

    Spre deosebire de filmarea cu Bin Laden butonând aleatoriu printre canale de televiziune, în care barba lui este gri, în alte înregistrări despre care Casa Albă susţine că au fost înregistrate între octombrie şi noiembrie 2010, Bin Laden apare cu barba vopsită negru.

    MSNBC a lansat clipul video sub titlul „Noua înregistrare video îl arată pe Bin Laden în robă de aur. Cu toate acestea, aceste casete sunt aproape identice cu primele imagini lansate de gruparea SITE a Pentagonului în septembrie 2007. În acele materiale, Bin Laden apare, de asemenea, cu barba vopsită şi poartă exact aceleaşi haine. Singurul lucru care diferă este culoarea de fundal, dar în alte filmări fundalul are aceeaşi culoare maro ca și în clipul din 2007. Conform analizelor efectuate de Neal Krawetz, expert în calculatoare, fundalurile false sunt adesea folosite în conținutul transmisiilor „Al Qaeda” în care ecranul albastru este folosit pentru a suprapune portretul vorbitorului peste un fundal prestabilit.

    Imaginile de pe aceste casete urmăresc să-l prezinte pe Bin Laden făcând înregistrări la sfârşitul anului 2010 şi totuşi, el arată identic cu felul în care a apărut în primele clipuri lansate în 2007.

    Întregul stabiliment mass-media a omis complet să menţioneze chiar faptul că o mare parte din imagini, despre care Casa Albă susţine că au fost filmate în 2010, este aproape identică cu prima serie lansată în 2007 de gruparea SITE de la Pentagon. De ce ar face Bin Laden un film în octombrie 2010 și nu l-ar difuza în presă? Excepția ar fi cazul în care acesta a fost doar elaborat după scurtmetrajul deja eliberat în urmă cu 4 ani.

    Nu ar fi prima dată când materialele cu Bin Laden s-au lansat drept materiale noi atunci când, de fapt, acestea sunt aceleași de ani buni.

    În iulie 2007, mass-media corporativă a vestit lansarea unei filmări cu Bin Laden oferind un discurs ca un material nou. De fapt, materialul fusese realizat de aproape şase ani, fiind înregistrat în octombrie 2001 şi mai târziu eliberat de către IntelCenter, sora organizației SITE, în octombrie 2003.

    La momentul respectiv, comparaţia dintre imagini a demonstrat că filmul presupus a fi din 2007 a fost, de fapt, filmat în 2001 şi a fost lansat prima dată de către agenţia Islamică Al Ansaar în 2002.

    După cum s-a mai spus în articolele anterioare, SITE este un complex militar industrial din America de fațadă şi a fost prins în flagrant pentru eliberarea unor înregistrări false despre Al Qaeda în numeroase ocazii.

    Organizația SITE nu este nimic mai mult decât un contractant pentru guvernul SUA, primind vreo 500.000 de dolari anual de la unchiul Sam, majoritatea sumei fiind plătită de contribuabilii americani. Grupul a fost fondat de către Rita Katz, fiica unui spion israelian executat. Katz a lucrat îndeaproape cu Departamentul de Justiţie, Departamentul de Trezorerie şi Departamentul pentru Securitate Internă.

    SITE a pretins că a obţinut înregistrarea cu Pearlman de la As Sahab, presupusul sprijin media al Al-Qaeda. Aşa cum a fost documentat anterior, sora lui SITE, organizația IntelCenter a fost prinsă adăugând logo-ul său la un video presupus Al Qaeda în acelaşi timp în care logo-ul a fost adăugat la As Sahab, indicând că cele două organizaţii au fost una și aceeași.

    Povestea raidului de duminica trecută s-a schimbat în mod constant și până și jurnaliștii marilor corporații încep să se îngrijoreze mai ales după ce a fost demonstrat că Obama și Hillary nu aveau cum să fi privit descinderea desfășurată live așa cum au declarat deoarece materialul live a fost tăiat înainte ca Navy Seals să intre în casă, ceea ce face ca imaginile din „camera de poziție” care pretind că Obama şi Hillary vizionau asasinarea lui Bin Laden în direct au fost, de fapt, complet puse în scenă.

    Mai jos puteți viziona o versiune mai lungă a înregistrării video în care se presupune că Osama se uită la TV.

    Sursa: InfoWars.com

  14. Traiasca Legiunea si Capitanul!

    Discutam despre o marioneta şi despre mascarici.
    Pentru a inţelege ce se intampla trebuie mers in urma, in vremea razboiului roso-afgan şi urmarit un personaj exceptional al istoriei afgane, comandantul Ahmad Shah Massoud.
    Iata ce spunea in iulie 1997:-"Nu voi inţelege niciodata jocul americanilor. Americanii submineaza statul afgan prin intermediul serviciilor secrete pakistaneze. Noi afirmam ca dorim sa fim in relaţii de cooperare cu Statele Unite dar, direct, nu prin intermedierea pakistanezilor.
    Pe de o parte americanii afirma ca susţin pacea, iar pe de alta parte, in secret, agenţii lor formeaza soldaţii pakistanezi care ii antreneaza pe talibani.
    In apropiere de Quetta, in Pakistan, exista un camp de exerciţii pentru talibani, incadrat de mercenari veteranai ai armatei americane. Am vazut deja acest mod de operare in Croaţia sau in Burundi.
    Colaboratorul meu Naim crede ca americanii au drept scop, preluarea succesiunii in zona de la britanicii, pentru a domina afacerile."
    Istoria inscenarilor teroriste la nivel global a inceput pe 9 septembrie 2011, odata cu uciderea Comanadantului Massoud de catre o echipa de "jurnalişti europeni".
    Dupa eliminarea celui mai important reprezentant al poporului afgan, scenariul Bin Laden a intrat in funcţiune in maniera exploziva, in direct,via satelit, pentru ca impactul sa fie global.
    S-a intrat in alta era, cu alte mijloace.
    Firul istoriei a ajuns in ograda noastra, sub un Preşedinte care expune Romania fara reticenţe şi fara opoziţie.
    Seara trecuta a expus chestiunea Scutului cu ironie şi cinism, evocand, ca justificare, riscul atacarii Centralei de la Cernavoda!! Bicisnicul ziarist obedient Radulescu, nu a replicat in niciun mod, nu a sugerat macar oprirea Centralei, asa cum se va proceda in multe regiuni din Europa.
    Dupa 2011, scenariile se scriu la mai multe maini atat pentru Lume, cat si pentru Romania.
    Pieczenik nu imi inspira incredere. A stat in culisele Puterii şi s-a manjit cu toata zoaia conspiraţiilor imonde şi de odata l-a lovit sinceritatea şi impetuoasa nevoie de a-şi face un duş in public.
    Imi pastrez admiraţia pentru Sibel Edmonds.

  15. Traiasca Legiunea si Capitanul!

    2OO1, nu 2011! Scuze, sper ca nu este o omisiune revelatoare.
    Am primit un cot pentru Sibel, spunandu-mi-se ca poate nu stie toata lumea cine este doamna.
    Sibel Edmonds este traducatoarea de limba iraniana si turca, ce a facut publica implicarea traficantilor de arme turci si evrei in toate zonele politicii americane.
    Povestea acesteia o puteti urmari in documentarul:"Une femme a abattre"( O femeie de doborat) pe you tube.

  16. Traiasca Legiunea si Capitanul!

    Diversiuni marsave de acest tip au inceput odata cu atacul de la Pearl Harbor . Oficialii americani au fost instiintati de marele spion (trecut de multe ori sub tacere ) Richard Sorge despre atacul Japoniei , dar pentru ca populatia era impotriva intrarii SUA in marele razboi , iar economia (destul de slabuta la acea vreme) nu s-ar fi redresat decat participand activ , au preferat sa sacrifice cativa oameni , nave si avioane pentru a crea un suport credibil intrarii in razboi . Acum , dupa atatia ani se accepta cu jumatate de gura acest adevar , iar indoctrinarea populatiei americane este mult superioara comunistilor , libertatea este un stindard la adapostul caruia poti deveni criminal , unul mult mai mare decat toti cei despre care ati auzit . Astfel , avand un precedent , de pe urma caruia au castigat enorm , au continuat , dar la o scara mult mai mare . Pierderile colaterale (a se citi oameni nevinovati ucisi cu sange rece) sunt premizele unui nou focar de razboi , motorul economiei americane .

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

*