Se judeca recursul Mitropolitului de Pireu din 17 mai 2011

Sta in mainile justitiei dizolvarea lojilor masonice

  • Justitia este chemata sa demonstreze „daca intr-adevar colaboreaza sau nu cu centrelor internationale de promovare a Pan-religiei Satanismului”, a declarat Mitropolitul Pireului Serafim.
  • Se face dreptate stradaniei facute de luptatorii credintei: N. Psaroudakis, Parintele Haralambos Vasilopoulos, Parintele Marcu Manolis si altii, care s-au luptat si au deconspirat Masoneria. – Sa ia pozitie Ierarhia sau fiecare dintre membrii ei.

„Justitia Patriei noastre este chemata sa demonstreze daca colaboreaza sau nu cu Centrele internationale de Promovare a Pan-religiei Sataniste.”

Aceasta cutremuratoare declaratie apartine Mitropolitului de Pireu, Serafim, pe care a facut-o dupa stabilirea recursului asupra dizolvarii Lojilor Masonice. Data judecarii recursului s-a stabilit pentru 17 mai 2011. Stirea a cutremurat tot poporul Ortodox credincios, care de decenii se lupta pentru dizolvarea Masoneriei din tara noastra, care, dupa cum se spune, a corupt si anumiti membri ai Bisericii. Prin actiunile Mitropolitului Serafim se face dreptate eforturilor depuse de vrednicii de pomenire luptatori ai Credintei Ortodoxe, Nicolaos Psaroudakis (de la ziarul Χριστιανική), fondatorul Uniunii Ortodoxe Panelene si al ziarului «ρθόδοξος Τύπος», Arhimandritul Haralambie Vasilopoulos, precum si de urmasul sau, vrednicul de pomenire Arhimandritul Marcu Manolis.

Stirea are un mare impact, pentru ca vine intr-o perioada in care: 1) Masoneria cere de la Uniunea Europeana marginalizarea, in mod special, a Bisericii Ortodoxe si pretinde sa aiba un rol decisiv in manifestarile politice, sociale, religioase si istorice. 2) Masoneria se lupta pentru separarea Statului de Biserica si pentru ruperea desavarsita a Statului de Biserica. 3) Apar Judecatori Supremi care, dupa ce au implinit 40 de ani ca Functionari ai Justitiei, cer eliminarea Credintei Ortodoxe si a simbolurilor ei din toate treptele Justitiei colaborand deschis cu Masoneria si cu toate acele organizatii care cu furie cer indepartarea Sfintelor Simboluri si a Rastignitului din toate cladirile publice. Dat fiind faptul ca a fost facuta publica data de judecare a recursului solicitat de Sfanta Mitropolie a Pireului pentru dizolvarea Templelor Masonice si prin extindere a tuturor Lojilor Masonice, asteptam din partea Arhiepiscopului, a fiecaruia dintre membrii Ierarhiei sau a intregului Ierarhiei o declaratie prin care Conducerea Bisericii sa salute stabilirea datei de judecare a recursului, sa afuriseasca Masoneria, sa lumineze poporul credincios lipsit de indrumare asupra scopurilor acesteia, dar mai ales sa dezvaluie ca Masoneria slujeste si se inchina lui Lucifer ca lui Dumnezeu. Speram ca Sfantul Sinod al Ierarhiei sa ia pozitie prin instiintare publica.

Amintim ca Conducerea Bisericii a abdicat si de la lupta impotriva Masoneriei, ca si de la lupta impotriva ereziilor (putini sunt membrii ei care indraznesc sa intre in conflict cu Masoneria si sa lumineze poporul credincios). Pozitia conducerii Bisericii problematizeaza si mahneste pe poporul credincios, care se roaga neincetat pentru intoarcerea deplina a Conducerii Bisericii pe caile pe care le-au urmat Parintii contemporani ai Bisericii noastre pana acum 2-3 si chiar 4 decenii.

Anunt din partea Sfintei Mitropolii a Pireului

Avand ca motiv acest proces, Sfanta Mitropolie a Pireului a facut pe 21 iulie urmatorul anunt:

„Se face cunoscut ca cererea de desfiintare (a lojilor masonice) inaintata in instanta de Inalt Prea Sfintitul Mitropolit al Pireului Serafim – ca reactie la faptul ca Ministrul Economiei Gheorghios Papakonstantinos a omis sa inainteze editarea decretului prezidential asupra desfiintarii, in conformitate cu articolul 118 al A.K., a fundatiei cu numele de „Fundatia Masonica”, a carei infiintare s-a proclamat prin Decretul Prezidential din 10-2-1927, amendat prin Decretele Regale din 19-7-1949 si 16-11-1956, fundatie care isi are resedinta in Atena (Aharnon cu Sourmeli), ca si a fundatiei Marea Corporatie Filantropica si a Marii Loji Nationale a Greciei, care isi are resedinta in Atena (Eresou 38) pe motivul ca nu constituie (asa cum declara) societati non-profit cu scop de utilitate sociala, ci o religie camuflata cu dogme secrete si rituri de cult luciferic, – s-a stabilit a se judeca in fata departamentului 4 al Consiliului de Stat pe 17 mai 2011.

Inalt Prea Sfintitul Mitropolit al Pireului Serafim pledeaza cu putere pentru toleranta religioasa si pentru libertatea constiintei religioase a concetatenilor nostri, dar in acest caz este dator ca, de pe pozitia sa, sa ceara incetarea inselarii poporului Elen si camuflarea Religiei Masoneriei, a Luciferismului, printr-o pseudo-firma, chipurile, „fundatie de utilitate sociala pentru copiii saraci si fara mijloace materiale”.

Prin urmare se va dovedi daca intr-adevar Justitia Patriei noastre colaboreaza sau nu cu centrele internationale de promovare a pan-religiei Satanismului. Din partea Mitropoliei.

Ὀρθόδοξος Τύπος, 30.07.2010, pp. 1, 7

Traducere Anna Theodorou

Parintele  Gherghe Calciu a spus : ” Ecumenismul este o forma mai subtila a masoneriei. Masoneria incearca sa distruga credinta ortodoxa, credinta crestina in general. Ecumenismul incearca sa subjuge prin cateva idei care par foarte generoase: de ce sa ne certam intre noi, hai sa traim ca fratii, sa ne iubim unii pe altii, putem trai impreuna, putem sa ne rugam impreuna… ceea ce nu e permis in cazul Ortodoxiei. Toate Sinoadele ecumenice interzic aceasta co-rugaciune cu toti care sunt aparte de Ortodoxie”.

sursa: Graiul Ortodox