Ziua Invierii. Sa iertam toate pentru Inviere!

[youtube=https://www.youtube.com/watch?v=BIa-cfnzcBc]

Ziua Invierii! Sa ne luminam cu praznuirea,
si unul pe altul sa ne imbratisam.
Sa zicem “fratilor” si celor ce ne urasc pe noi;
sa iertam toate pentru Inviere.
Si asa sa strigam: “Hristos a inviat din morti,
cu moartea pe moarte calcand,
si celor din morminte, viata daruindu-le

7 comments

  1. Traiasca Legiunea si Capitanul!

    !

    ADMIN ! si catre TOTI CITITORII !

    HRISTOS A INVIAT !!!

    Va doresc din inima ca aceasta SARBATOARE A SARBATORILOR ! sa va

    aduca IERTARE , SANATATE , NADEJDE , RABDARE , PACE IN VIATA ,

    IUBIRE IN SUFLET si BUCURIA MANTUIRII !

    DUMNEZEU sa va binecuvanteze si sa va ocroteasca !

    Doamne ! Iti multumim ! iarta-ne...si...ajuta-ne...

    Sa avem inima buna ! si Dreapta Credinta !

  2. Traiasca Legiunea si Capitanul!

    Sa ieratm pe toti vrajmasii nostri, dar sa spunem ca impartasania papistasilor este voma si necuratie, dupa cum afirma Sfantul Nicodim Aghioritul.
    "Hula impotriva Duhului Sfant nu se iarta nici in veacul de acum nici in cel viitor" iar hula aceasta este erezia.
    Cine se impartaseste la papistasi se demonizeaza.

  3. Traiasca Legiunea si Capitanul!

    HRISTOS A INVIAT ! Asa este,Pr Timotei,aveti dreptate,insa pe usile unor biserici,chiar in Bucuresti,scrie ca este permisa casatoria ortodocsilor cu catolicii,iar unii preoti,chiar in varsta,spun ca:"sa nu te feresti de catolici,sunt fratii nostri,si ei sunt crestini!"...Astept comentariul sfintiei voastre...Asa sa ne ajute Dumnezeu!

  4. Traiasca Legiunea si Capitanul!

    Marele Dogmatolog al Bisericii Ortodoxe, domnul profesor Dimitrie Telenghidis spune ca Nunta intre ortodox si catolic este desfranare conform invataturii dogmatice a Bisericii. Nu e Taina, e bataie de Joc, e DESFRANARE. Exista o scara a Tainelor, Usa este Botezul, apoi primirea Darurilor Duhului Sfant prin Taina mirungerii, abea apoi Taina Euharistiei, si apoi Taina Nuntii. Taina Nuntii fara dreapta credinta nu se poate savarsi la modul practic. Orice Taina are o parte rationala, o marturisire, la Botez nasul marturiseste, pe cand la Taina Cununiei marturisesc iubirea in ortodoxie mirii. Asa ca e doar o maimutareala de prost gust in care mirele sau mireasa eterodoxa joaca un rol de ochii lumii. Se pierde Taina, nu ne pogoara Harul, e doar teatru. Si se face pentru bani, ca deobicei cei care se cununa din alte religii cu ortodox aduc si bani la popa mincinos. Si preotul care savarseste aceasta " Taina a Nelegiuirii" este popa mincinos, dupa cum spune Molitfelicul. Cel ce deschide Cartea nu mai e preot ci popa mincinios, deci si preotul care savarseste " Taina" pierde Harul preotiei. Nu ne mai putem impartasi din mana lui!

  5. Traiasca Legiunea si Capitanul!

    Domnul Telenghidis este cel mai apropiat ucenic laic al sfantului Paisie Aghioritul

  6. Traiasca Legiunea si Capitanul!

    @Pr Timotei: Sa traiti Parinte ,DREPTU-I ! Este foarte bine sa se mai SPUNA din cand in cand acestea,pentru ca sunt tare multi dintre noi care nu stiu,NU AM STIUT NICI EU,iar aici ne-a adus paganismul ateu comunist,iar astazi ESTE NEVOIE MAI MULT DECAT ORICAND DE INVATATURILE ADEVARATE ALE SFINTEI CREDINTE ORTODOXE! Poate ca ar fi timpul sa se aduca Ortodoxia in strada!?! Asa sa ne ajute Dumnezeu!

  7. Traiasca Legiunea si Capitanul!

    Slava Domnului ca se spune aceasta si postarea nu este "banata" ! Am incercat sa postez pe un forum autointitulat crestin ortodox informatia despre noua carte:
    ECUMENISMUL FARA MASCA - O carte ce cuprinde tot ce nu s-a spus pana acum despre erezia ereziilor: ecumenismul - si ce credeti? Hocus-pocus: postarea a aparut, dar in cateva minute (cat i-a trebuit admin-ului sa se dumireasca) a si disparut !

    Sa nu cumva sa se simta ofensati dragutii de eretici...

    Pai, din dragoste crestina, nu? Cum sa jignim noi erezia, ecumenismul cuiva? Mai bine-l lasam sa ne spurce ograda, ca asa suntem unii din noi: gazde bune...

    Sa ne traiti, parinte Onufrie, si sa mai scrieti, macar sa le treaca pe sub ochi cuvintele Adevarului, ca poate asa li s-o aprinde si inima la focul cel curat!

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

*