In Timisoara si Bucuresti romanii si-au spalat rusinea de a fi considerati homosexuali. Brasovul, Iasul, Clujul si Constanta inca mai dorm

La Timisoara: Se pare insa ca firma care a instalat afisul s-a autosesizat, iar luni dimineata la prima ora, mai multi alpinisti utilitari au coborit reclama si au inlocuit-o cu un alt material publicitar.
Aceasta s-a intamplat nu pentru ca vreo autoritate a dat un ordin in acest sens, adica Primaria, Protectia Copilului, Politia locala, ci a fost vorba de o decizie de la Bucuresti, de la firma de publicitate contractata de Fundatia PSI Romania pentru promovarea campaniei de toleranta a homosexualilor.
sursa: opiniatimisoarei.ro

La Bucuresti: Dupa ce panoul cu ”copilul homosexual” din Timisoara a fost eliminat, la insistentele deputatului Marius Dugulescu, urmare a sesizarilor cetatenilor, astazi, in Bucuresti, Asociatia Pro-vita Bucuresti si Alianta Familiilor din Romania au sesizat Directia Generala pentru Protectia Drepturilor Copilului si Primariile de sector si au facut plangere la Politia locala Bucuresti cerand anularea autorizatiilor, daca acestea exista, neutralizarea (eliminarea) panourilor si amendarea celor responsabili pentru scandalul public.
Analizam si posibilitatea depunerii unei plangeri penale pentru ultraj contra bunelor moravuri.
Pana atunci, un grup de cetateni indignati a inceput [youtube=https://www.youtube.com/watch?v=Z-D_wk-6zdM&feature=player_embedded] sursa proromania

Afisati acest banner pe blogurile voastre:

27 comments

  1. Traiasca Legiunea si Capitanul!

    iesieni TREZITIVA ,NU AVETI VOPSEA< SUNATI LA 0744560140 si o aduc eu .

  2. Traiasca Legiunea si Capitanul!

    sustin ideea lui dan - a mai fot aplicata si in alte cazuri si a dat roade... pacat ca nu is din iasi, ca le dadeam ceva la niste pusti mai "extremisti"....pana maine erau vopsite afisele ca ouale de Pasti...ASA CEVA NU SE TOLEREAZA, NU SE POATE ACCEPTA!!! OARE CAND NE VOM TREZI???

    • Traiasca Legiunea si Capitanul!

      @dan
      daca tot ai vopsea, mergi si aplic-o.. ca daca asteptam unii de la altii, se misca poponarii mai repede decat noi

  3. Traiasca Legiunea si Capitanul!

    @dan
    Daca ai intentii serioase, da un mail la [email protected],poate aruncamcu un ou sau o rosie in afisul ala...

  4. Traiasca Legiunea si Capitanul!

    SI NOI SUNTEM DIN IASI, HAI SA FORMAM UN GRUP MAI MARE SI SA ACTIONAM, MACAR CA CEI DIN BUCURESTI DACA ALTFEL NU STIM DEOCAMDATA. DACA MERGEM SA VOPSIM PANOURILE PUSE DE EI NU NE DA CINEVA AMENDA? STIE CINEVA?

    • Traiasca Legiunea si Capitanul!

      @Viorica
      Acele panouri nu sunt aprobatee de primarie... mergeti si dati cu pietre in ele.
      Nu lasati batjocorita Sfanata Saptamana a Patimilor.

  5. Traiasca Legiunea si Capitanul!

    dugulescu ăla este sectar

  6. Traiasca Legiunea si Capitanul!

    http://www.youtube.com/watch?v=OtpQP1GV6cM

  7. Traiasca Legiunea si Capitanul!

    iar sectarii folosesc orice spre a se afla întreabă şi a se băga în seamă... ăsta o fost şi pe lista ruşinii

    • Traiasca Legiunea si Capitanul!

      Fanule, matale ce faci? Si Clujul e pe lista rusinoasa. Speram sa postez pe blog poze cum ai distrus acele panouri.

  8. Traiasca Legiunea si Capitanul!

    ”Dacă auzi pe cineva hulind pe Dumnezeu în mijlocul târgului,apropie-te de el şi ceartă-l şi de este trebuinţă,loveşte-l peste obraz şi zdrobeşte-i gura,şi se va sfinţi mâna ta prin această lovire.Şi de te vor duce la judecată,du-te;şi de va căuta să te pedepsească judecătorul pentru aceasta ,zi cu îndrăzneală:că l-ai lovit fiindcă a hulit pe Împăratul Îngerilor.Iar de va fi trebulnţă, să suferi şi moarte,pentru că ai înţelepţit pe fratele tău;răbdarea aceasta în loc de mucenicie se va socoti ţie.”Sfântul Ioan Gură-de-Aur,citat de Sf.Nicodim Aghioritul în”Hristoitia”,pag:282,cap.:155,ed.:BunaVestire,Bacău,1997

  9. Traiasca Legiunea si Capitanul!

    Cum sa te nasti hemosexual????? e dementa, daca la concepere trebuie sa fie un barbat si o femeie, si pruncul se naste dintr-un barbat si dintr-o femie , cum sa te nasti homosexual??? este o mare ,mare inselare ,numai daca face pruncul ala in laborator si tot stiintific inca nu e posibil.
    Si daca sunt asfel de drame sunt pentru ca se abuzeaza se violeaza dreptul omului si imaginea sa.
    Deci in viitor trebuie mare bagare de seama atunci cand suntem abuzati si violati de asfel de campani si altele de genul acesta., NU TREBUIE PERMIS ASA CEVA.

  10. Traiasca Legiunea si Capitanul!

    @Viorica
    Daca aruncam cu oua/rosii, nu avem ce pati, maxim o amenda mica (pentru tulburarea linistii publice).

    Daca dam cu vopsea sau pietre e posibila o amenda mai mare, pentru distrugere de bunuri (poate chiar si caz penal).

  11. Traiasca Legiunea si Capitanul!

    nu mai stau la Cluj... am scris în blogosferă destul pe tema asta; doar vă spuneam că dugulescu nu are ce căuta în ecuaţia asta... scuze dacă am lezat pe cineva cu asta

  12. Traiasca Legiunea si Capitanul!

    Frate apologeticum, unde anume în Braşov este afişul ăsta ??

  13. Traiasca Legiunea si Capitanul!

    @admin:
    Nu am dat de el încă. Am să caut şi dacă voi găsi, fac poză şi public locaţia lui ca să ne putem organiza mai bine.

    Desigur, dacă am fi mai mulţi aici în Braşov altfel ar merge lucrurile. Dacă mai e cineva din Braşov, anunţaţi-mă pe email ( [email protected] )

  14. Traiasca Legiunea si Capitanul!

    mai exista si paintball. discret si eficient!

  15. Traiasca Legiunea si Capitanul!

    Da fraţilor, am găsit două mizerii dintr-ăstea şi în Braşov.

    Ambele sunt pe Calea Bucureşti, între Spitalul Astra şi Judeţean.

    Unul este un afiş publicitar obişnuit şi se află lângă Dealul Melcilor. Celălalt e pe cealaltă parte a străzii, e un afiş iluminat, mare, se află pe un bloc ( ăsta va fi problemă ).

  16. Traiasca Legiunea si Capitanul!

    Unde se afla afisul in Iasi -locatia exacta

  17. Traiasca Legiunea si Capitanul!

    Eu mergând ieri prin piaţa unirii, paralel cu biserica catolică este pe un bloc un panou mare cu bebe legat la mână cu o hârtiuţă pe care scrie homosexual. Oare cât timp vor mai sta panourile?

  18. Traiasca Legiunea si Capitanul!

    @Cristi
    In Iasi stiu 2:

    Unul cum mergi din Podu Ros spre Nicolina, in intersectia cu Aleea Rozelor, pe dreapta.

    Al doilea in Centrul Civic, peste drum de Hotel Europa (Elena Doamna, Anastasie Panu).

    Daca vrei sa ne organizam, da un mail la [email protected].

  19. Traiasca Legiunea si Capitanul!

    m am interesat şi panoul cu gay este la Braşov în intersecţia lukoil cu cartierul florilor , cu brânduşelor

    nefiind braşovean poate cei din braşov ştiu zona, eu habar nu am

    persoana cu care am vb mi a spus că panoul este aşezat destul de sus probabil spre a nu putea fi vopsit DAR no poate fi stropit cu vopsea

  20. COMUNICAT PRESA: O provocare regretabilă la adresa creștinilor, chiar în preajma Sfintelor Paști

    Traiasca Legiunea si Capitanul!

    Având în vedere faptul că în municipiul Iași, într-o zonă intens circulată, s-a afișat, pe un panou publicitar, o imagine cu un copil având de mână eticheta ”homosexual”, alături de care este textul ”orientarea sexuală / nu este o alegere / nu este boală”, aducem la cunoștința opiniei publice următoarele:
    Este regretabil ca într-un loc public să fie expus un astfel de panou, întâmplător sau nu, chiar în perioada în care creștinii ortodocși (majoritari în municipiul Iași) se pregătesc să serbeze Sfintele Paști.
    Homosexualitatea (ca și alte devieri în comportamentul sexual) nu reprezintă o orientare înnăscută, cum sugerează panoul respectiv, existând și studii ale unor specialiști care combat această idee.
    Sfânta Scriptură, atât în Vechiul, cât și în Noul Testament, condamnă în mod clar și fără echivoc orice fel de comportament sexual deviant. În cartea Leviticului, Dumnezeu le spune fiilor lui Israel ”Să nu te culci cu bărbat, ca şi cu femeie; aceasta este spurcăciune” (capitolul 18, versetul 22). Iar Sfântul Apostol Pavel scrie într-una din epistolele sale: ”Pentru aceea, Dumnezeu i-a dat unor patimi de ocară, căci şi femeile lor au schimbat fireasca rânduială cu cea împotriva firii. Asemenea şi bărbaţii lăsând rânduiala cea după fire a părţii femeieşti, s-au aprins în pofta lor unii pentru alţii, bărbaţi cu bărbaţi, săvârşind ruşinea şi luând cu ei răsplata cuvenită rătăcirii lor” (Romani 1, 26-27).
    Este evident, așadar, că pentru un creștin (dar și pentru alte religii monoteiste) homosexualitatea este un păcat. Cei care au căzut într-o astfel de patimă au însă șansa de a se ridica, prin pocăință și spovedanie, iar Biserica se roagă pentru îndreptarea lor, condamnând însă cu fermitate păcatul, indiferent de contextul social sau de ideile care sunt la modă la un anumit moment.
    Biroul de presă al Arhiepiscopiei Iaşilor.

  21. Traiasca Legiunea si Capitanul!

    Cred ca o intrebare buna ar fi de unde au homosexualii bani sa puna atatea afise in toate orasele? Chiar m-ar interesa cat ar costa o astfel de campanie, daca poate cineva sa estimeze?

  22. Traiasca Legiunea si Capitanul!

    @Cristi si @contra afis
    Afisul din Podu Ros nu mai este. Am trecut azi dimineata pe acolo si nu mai era.

    Bine ar fi sa nu mai apara astfel de propagande MINCINOASE.

  23. Traiasca Legiunea si Capitanul!

    Fac un apel catre bucuresteni si nu numai... haideti sa desfiintam aceasta asociatie pentru ca sa dam astfel o lectie acestor nenorociti care incearca prosteasca oamenii ...si asa slabi intru credinta. Acesti tineri , care nu sunt crescuti in valorile ortodoxe, nu stiu nici macar ce este moral sau nu si de aceea sunt prada usoara acestor mesaje. Ei cred ca asta tine de drepturile omului. Haideti sa desfiintam aceasta asociatie si tot ce este asemanator ei. Ar trebui desfiintate si cluburile si barurile de gay !!! Sa plece in amsterdam sau in america ca acolo e paradisul lor, nu in romania! Noi suntem crestini, singura credinta care ne invata sa traim in Adevar caci numai pentru ortodocsi vine lumina din cer, de Invierea Domnului. Sa nu il maniem pe Domnul. Avem nevoie de oameni cu initiativa in tara asta, am fost prea lenesi. Si lenea este un mare pacat daramite sa le permitem acestor dereglati sa ne transforme tara intr-un loc al depravatilor , criminalilor si satanistilor. Sa ne organizam dragi crestini! caci ne-a ajuns pina la os cutitul!!!

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

*