Sa ne rugam pentru sanatatea Parintelui Arsenie Papacioc

Intrucat Parintele Arsenie este inca in spital si are nevoie de ingrijirile medicilor, venim cu propunerea sa facem fiecare dupa cum poate o rugaciune pentru insanatosirea sfintiei sale. Asa cum si pentru Parintele Justin multa lume se roaga, mai jos aveti o scurta rugaciune, pe care nadajduim ca Domnul ne-o va asculta si bunul Parinte Arsenie se va intoarce cu bine la chilia sa.

Doamne Iis­use Hris­toase, Fiul lui Dum­nezeu, Tu ai spus cu preacin­sti­tele Tale buze: Daca doi din­tre voi se vor invoi pe pamant in priv­inta unui lucru pe care il vor cere, se va da lor de catre Tatal Meu, Care este in ceruri. Ca unde sunt doi sau trei adunati in numele Meu, acolo sunt si Eu in mijlocul lor. Neschim­bate sunt cuvin­tele Tale, Doamne, fara de mar­gini esti in iubirea Ta fata de oameni, iar milostivirea Ta nu are sfarsit.

Pen­tru rugaci­u­nile Preacu­ratei Maicii Tale si ale tuturor Sfin­tilor, Bunule, nu trece cu ved­erea rugaci­u­nile robilor Tai, pe care dupa porunca Ta le facem pen­tru Par­in­tele Arsenie, ci le plineste pe ele, daruindu-i sanatate, man­tuire si indelun­gare de zile. Amin

25 comments

  1. Traiasca Legiunea si Capitanul!

    Doamne ajuta pe fratele si parintele nostru, daruiestei sanatete si zile indelungate, Doamne ajuta-ne noua.

  2. Traiasca Legiunea si Capitanul!

    Sa-i dea Dumnezeu sanatate si viata lunga parintelui Arsenie.

  3. Traiasca Legiunea si Capitanul!

    Mare monah, mare voce a ortodoxismului romanesc! Dumnezeu sa il tina in viatza. Sa il pomenim la Sfantul Maslu.

  4. Traiasca Legiunea si Capitanul!

    Sarut dreapta Sfintia Voastra Arsenie!
    Dumnezeu si Maica Sfânta sa va dea sanatate!

  5. Traiasca Legiunea si Capitanul!

    Multa sanatate si mantuire parintelui Arsenie.

  6. Traiasca Legiunea si Capitanul!

    Dumnezeu sa te ajute parinte Arsenie si sa-ti dea sanatate.

  7. Traiasca Legiunea si Capitanul!

    sanatate ,Sfinte Parinte!

  8. Traiasca Legiunea si Capitanul!

    Parintele Arsenie este venit acasa, se simte putin mai bine. ...Insa rugaciunea noastra este binevenita si ascultata de catre Maica Domnului.

  9. Traiasca Legiunea si Capitanul!

    Slava Domnului! Sanatate Parintelui Arsenie Papacioc! Sa ne rugam cu totii pentru iubitii Parinti ai Neamului nostru Romanesc! Asa sa ne ajute Dumnezeu!

  10. Traiasca Legiunea si Capitanul!

    Slava Tie Dumnezeule !

  11. Traiasca Legiunea si Capitanul!

    Doamne, ajuta orce suflare!!!!!!!!!De-ati sti ce rau imi pare ca am stat 10 zile la Techirghiol si nu am stiut ca parinele e acolo...sa-l vizitez, am urme mari de pareri de rauu, sa ne rugam ca marele Dumnezeu sa-l indrepte ca sa am posibilitatea de a-l asculta live.....Doamne ajuta!!!

  12. Traiasca Legiunea si Capitanul!

    Sa va dea Dumnezeu sanatate si zile indelungate intru ajutorul nostru preasfinte parinte Arsenie .Doamne ajuta!

  13. Miron Mihail loc. Vama Suceava .

    Traiasca Legiunea si Capitanul!

    Bunule parinte PAPACIOC . Ma rog la D-zeu ,sa va insanatoseasca, sa va dea lungime de zile, caci de mare ajuto r esti sfintite parinte , milioanelor de oameni care te-au cunoscut s-au care au auzit de tine si de predicile tale .D-ZEU SA TE AIBA IN PAZA.

  14. Catalin Poenasu

    Traiasca Legiunea si Capitanul!

    Suntem alaturi de parintele Iustin si rugam pe bunul Dumnezeu, sa ni-l mai lase aici, in existenta pamanteasca, sa na bucuram de sfaturile si povetele acestui mare duhovnic.

  15. Traiasca Legiunea si Capitanul!

    Doamne Iisuse Hristoase, Fiul lui Dumnezeu,
    Miluieste-ne pe noi pacatosii,
    ne mantuieste, ne lumineaza si ne smereste, pe noi toti care nu stim ce sa cerem dar ne rugam sa se faca Voia Ta,
    si pe Marele Parinte Arsenie cu inima blanda si sfat bun pentru noi pacatosii.
    De menirea Parintelui va fi sa mai ajute pe cineva, indura-te Doamne de pacatele lui si usureaza-i momentele lasate de tine sa duca cu smerenie si bucurie sfanta implinirea pe acest pamant, iar daca Doamne socoti ca ii este vremea sa treaca alaturi de Sfinti si de Ingeri si sa vegheze si sa ne povatuiasca de acolo, fa-i Doamne senina trecerea si daruiete-i lui cu mare dar bucuriile ceresti.

    Oameni buni, sa nu fim egoisti, il dorim pentru noi? Cred ca ar spune ca nu credem destul in dragostea lui pentru el, si credem ca il pierdem dar de fapt il castigam in fiecare din noi, pentru ca duhul sfant ce ne-a fost dat si care il indrageste mai cu sarguinta se va ruga in launtrul nostru si mai mult vom asculta de sfaturile lui inregistrate peste tot. Cu cat mai mult ne va lipsi cu atat mai mult ne vom gandi oare Parintele Arsenie ce m-ar fi sfatuit? si astfel mai des ne vom gandi la cele Sfinte iar lucrarea cea Mare se va face in continuare prin mijlocirea lui!

    Bunul Dumnezeu sa faca Voia Sa cu fiecare din noi in parte!
    Doamne Ajuta! Amin

  16. Traiasca Legiunea si Capitanul!

    Parintelui nostru iubit, credinta si iubirea noastra sa-l intareasca , mantuiasca-se intru Domnul ca sa se roage si pentru noi ! amin

  17. Traiasca Legiunea si Capitanul!

    Multa sanatate Parintelui Arsenie ! Adanca multumire pentru civintele intelepte ce ni le-a daruit mereu.

  18. Traiasca Legiunea si Capitanul!

    Dumnezeu sa l aiba in paza lui pe parintele Arsenie

  19. mirela ecaterina

    Traiasca Legiunea si Capitanul!

    Doamne ajuta-ne noua ,robilor Tai care ne rugam Tzie ptr ca sa ocrotesti ,miluiesti si mintuiesti,cu multzimea milei ,a bunatatzii si a iubirii Tale de oameni pe parintele nostru arhimandrit ARSENIE ;CA BINE ESTI CUVINTAT IN VECI SI TZIE NE RUGAM SI-TZI MULTZUMIM;NU NE LASA PE NOI ca sa te slavim in veci,amin.
    MARIRE TZIE DOAMNE ;MARIRE TZIE PTR SLAVA TA CEA MARE,amin,aliluia !

  20. Traiasca Legiunea si Capitanul!

    Doamne Iis­use Hris­toase, Fiul lui Dum­nezeu, Tu ai spus cu preacin­sti­tele Tale buze: Daca doi din­tre voi se vor invoi pe pamant in priv­inta unui lucru pe care il vor cere, se va da lor de catre Tatal Meu, Care este in ceruri. Ca unde sunt doi sau trei adunati in numele Meu, acolo sunt si Eu in mijlocul lor. Neschim­bate sunt cuvin­tele Tale, Doamne, fara de mar­gini esti in iubirea Ta fata de oameni, iar milostivirea Ta nu are sfarsit.

    Pen­tru rugaci­u­nile Preacu­ratei Maicii Tale si ale tuturor Sfin­tilor, Bunule, nu trece cu ved­erea rugaci­u­nile robilor Tai, pe care dupa porunca Ta le facem pen­tru Par­in­tele Arsenie, ci le plineste pe ele, daruindu-i sanatate, man­tuire si indelun­gare de zile. Amin !

    Poate ca in vara aceasta ajung cu sotia si baiatul la Techirghiol si obtinem o binecuvantare . Doamne ajuta !

  21. Parintele Cezar Gavril Dumitrescu

    Traiasca Legiunea si Capitanul!

    Preacuvioase Parinte Arsenie, cu smerita metanie sarutam dreapta si cerem binecuvantare. Ne rugam Bunului Dumnezeu, Maicii Sale, Puterilor Ceresti si tuturor Sfintilor pentru insanatosirea Preacuviosiei Voastre. Binecuvantati

  22. Traiasca Legiunea si Capitanul!

    Ajută Doamne pe Sf. Parinte Arsenie care este bun şi blând ca un Arhanghel, care exprima înţelepciune, care arată diferenţa dintre un creştin adevărat şi un păgân imbracat în înger!
    Ajută Doamne.

  23. Traiasca Legiunea si Capitanul!

    SANATATE MULTA PARINTE ARSENIE . Anul acesta Dumnezeu ne-a ajutat sa ajungem la parinte, la manastirea Techirghiol, nici nu ne gandeam ca o sa putem vedea pe parintele.Starea de sanatate nu este foarte buna ,dupa cum ne-au spus si maicutele de acolo si cum am vazut, de aceea nici nu am indraznit sa mai intreb ceva pe parinte. Dar cu toate acestea parintele ne-a dat binecuvantare si asta a insemnat mult pentru noi. Multumim mult parinte arsenie si Dumnezeu sa va dea sanatate si zile indelungate.

  1. Pingback: Pagina nu a fost găsită « Saccsiv's Weblog

  2. Pingback: Sa ne rugam pentru sanatatea Parintelui Arsenie

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

*